Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 10/02/2011

Η σελήνη παραμένει και σήμερα στον Ταύρο κάνοντας μας πιο νωχελικούς και ίσως λίγο τεμπέληδες. Τα οικονομικά με κάποιο τρόπο μας επηρεάζουν ενώ παράλληλα αναζητούμε οποιαδήποτε απόλαυση μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες ή τις επιθυμίες μας.   Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σήμερα τα ξημερώματα, ξυπνά μέσα μας έντονα συναισθήματα και πάθει και θα πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση. Επηρεάζει κυρίως όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο κάθε ζωδίου και ευνοεί Ταύρους και Παρθένους.    
Κριός 21/03-20/04: Το κλίμα παραμένει ίδιο για όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο.  Η διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων, θα βρεθεί και πάλι με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο. Οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου πρέπει να ξεπεράσετε σήμερα τον παρορμητισμό σας και να δείξετε αυτοέλεγχο σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή ανωτέρους και αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις...
   

Ταύρος 21/04-21/05: Επωφεληθείτε και σήμερα από την παραμονή της σελήνης στο ζώδιο σας και επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και τα προσωπικά σας θέματα. Οι Ταύροι του  πρώτου δεκαήμερου νιώθετε έντονη την ανάγκη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα  και να προχωρήσετε σε αλλαγές στη ζωή σας. Σήμερα η ανάγκη αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οι ρυθμοί συνεχίζουν να είναι χαμηλοί και οι περισσότεροι θα θέλατε να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε, να ηρεμήσετε ή να ξεκουραστείτε. Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα συνεχίζουν ν’ απασχολούν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου και καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε να διαχειριστείτε κάποιο από αυτά. Αν δεν τα καταφέρετε, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και διατηρήστε τον αυτοέλεγχο σας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Μέσα από την κοινωνική σας ζωή και τους  φίλους, προσπαθείτε να δικτυωθείτε και να νιώσετε ασφαλείς. Δεν αποκλείεται να πάρετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα. Δύσκολη μέρα η σημερινή για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, φέρνει στην επιφάνεια ζήλιες, και αποθαμένα και βάζει σε κίνδυνο τη σχέση (κυρίως όσων έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο) με το σύντροφο  ή κάποιον συνεργάτη. Αποφύγετε εκβιασμούς και παιχνίδια εξουσίας. Εσείς η ο σύντροφος σας μπορεί να αισθανθείτε ασφυκτικά στη σχέση.     
Λέων 23/07-23/08: Θέματα που αφορούν την καριέρα σας, παραμένουν και σήμερα στην κορυφή της ατζέντας και σας προβληματίζουν. Στην δουλειά ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός και θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή προϊσταμένους. Προσέξτε την υγεία σας.    
Παρθένος 24/08-23/09: Μια ευχάριστη μέρα για εσάς τους Παρθένους. Δυναμικοί και αισιόδοξοι έχετε τη δυνατότητα να καταφέρετε πολλά. Άκρως ερωτική μέρα για τους παρθένους των πρώτων ημερών. Έντονο πάθος και ερωτισμός σας ωθεί στην αναζήτηση συντρόφου. Οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσετε τη σχέση σας.               
Ζυγός 24/09-23/10: Μελετήστε προσεκτικά τις οικονομικές σας κινήσεις και τακτοποιήστε υποθέσεις που εκκρεμούν. Εντάσεις θα υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον, των ζυγών που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Το συναίσθημα σας παρασύρει, και μπορεί να  βγάλει από μέσα σας απωθημένα, ζήλιες και ανασφάλειες που είχατε καλά κρυμμένα για καιρό.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον γιατί δεν θα είναι δύσκολο να φτάσετε στα άκρα και να πείτε ή να κάνετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Σχέσεις και συνεργασίες, απαιτούν και σήμερα την προσοχή σας.  Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, επηρεάζει κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου οδηγώντας σας σε μονοπάτια  έντονου πάθους. Έντονες και ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Χρησιμοποιήστε την  έντονη γοητεία και το μαγνητισμό που  διαθέτετε σήμερα για να προωθήσετε τε σχέδια σας. αποφύγετε λεκτικές υπερβολές και να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.                    
Τοξότης 23/11-21/12: Τα εργασιακά σήμερα μπορεί να σας δημιουργούν ανασφάλειες τις οποίες προσπαθείτε να καλύψετε ρίχνοντας όλο το βάρος σας στη δουλειά και φυσικά θα περιμένετε και το ανάλογο οικονομικό αντάλλαγμα. Ωστόσο σήμερα είναι λίγο δύσκολη μέρα για τα οικονομικά κυρίως όσων έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο και δύσκολα θ’ αντισταθείτε σε υπερβολικές και άσκοπες δαπάνες. Προσοχή! Δεν είναι καιρός για ακρότητες.  
Αιγόκερος 22/12-20/01: Έρωτας και δημιουργία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής μέρας για τους Αιγόκερους. Ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε έντονα συναισθήματα με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα στις δικές σας μοίρες. Χαρείτε μια μέρα γεμάτη πάθος αλλά προσέξτε γιατί ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί. Εύκολα το πάθος μπορεί να γίνει εμπάθεια και ζήλια. Συναισθήματα που μπορεί να καταστρέψουν ότι όμορφο αισθανόσασταν μέχρι τώρα. Προσέξτε τη σχέσεις σας με τα παιδιά και μην γίνεστε πολύ αυστηροί και απόλυτοι.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Η προσοχή σας και σήμερα είναι στραμμένη σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Κάποιοι μπορεί να θέλετε να βελτιώσετε την αισθητική και γενικότερα την ατμόσφαιρα στο σπίτι για   να αισθάνεστε καλύτερα μέσα σ’ αυτό.  Έντονη μελαγχολία μπορεί να νιώσετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου και πολλοί θα επιλέξετε την απομόνωση. Αποφύγετε ακραίες αντιδράσεις απόσυρσης μέσα από αλκοόλ ή χημικές ουσίες.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Μέρα γεμάτη δραστηριότητες και η σημερινή με πολλές επαφές και μετακινήσεις. Φίλοι ή μια ομαδική δραστηριότητα μπορεί να σας δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχο σα και αποφύγετε διαπληκτισμούς και εντάσεις με φίλους ή γνωστούς σας. Εξάλλου αυτοί θέλουν μόνο να σας βοηθήσουν.  Με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα  στον τομέα που αφορά φιλίες, δεν θα ήταν δύσκολο σήμερα μια φιλική σχέση να μετατραπεί σ’ ερωτική.  
AstroMeleti