Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 25/02/2011

Αισιόδοξο παραμένει το κλίμα με τη σελήνη και σήμερα στον Τοξότη. Σχέδια για το μέλλον και νέες προοπτικές εμφανίζονται  μπροστά μας και εμείς νιώθουμε έτοιμοι ν’ αρπάξουμε την ευκαιρία και να περπατήσουμε σε νέους δρόμους ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο φόβο μας. Αποφύγετε τα υπεραισιόδοξα πλάνα που μόνον απώλειες μπορεί να σας φέρουν.
Κριός 21/03-20/04: Η περίοδος του απολογισμού μόλις έχει ξεκινήσει και οι σκέψεις επικεντρώνονται στο να βρείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θα σας ικανοποιούσε στη ζωή ώστε να δημιουργήσετε νέες προοπτικές. Σκέψεις και συζητήσεις σε βάθος σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για σημαντικές αλλαγές στη καριέρα και τη ζωή σας. Προσέξτε τις υπερβολές και μην θέτετε στόχους που ίσως δεν θα μπορούσαν  να υλοποιηθούν...
            
Ταύρος 21/04-21/05: Η υλοποίηση κάποιου στόχου (μια ελπίδα σας)σήμερα φαντάζει πιο πιθανή. Είστε αισιόδοξοι για την πορεία των οικονομικών σας.  Συζητήσεις τόσο για τα σχέδια σας, όσο και για τις συναισθηματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις σήμερα αποδίδουν. Μια βοήθεια από το εξωτερικό είναι πολύ πιθανή.    Το υπερβολικό σας άγχος για τα οικονομικά και οι ανασφάλειες σας μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην πρόοδο και την εξέλιξη σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θα καταφέρετε με ευκολία να ξεκαθαρίσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Είναι πολύ πιθανό να κλείσετε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία που θα αποδώσει στο μέλλον βελτιώνοντας κατά πολύ και τα οικονομικά σας.   Οι φιλοδοξίες σας για μια συνεργασία είναι πολύ μεγάλες και μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένδες επιλογές.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα εργασιακά βρίσκονται στο προσκήνιο. Η επικοινωνία ευνοείτε ιδιαίτερα σήμερα. Με αφορμή τόσο την οικονομική όσο και τη συναισθηματική σας ασφάλεια προσπαθείτε να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στη ζωή σας. Η πιθανότητα μιας νέας πολύ σημαντικής επαγγελματικής συνεργασίας είναι μεγάλη. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικά και επιπόλαια αποφάσεις. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα πριν αναλάβετε οποιαδήποτε υποχρέωση.   
Λέων 23/07-23/08: Χαρούμενοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση φαίνεται πως είστε σήμερα. και αυτό θα σας βοηθήσει στο να πραγματοποιήσετε κάποια βαθύτερη επιθυμία την οποία σκέφτεστε εδώ και καιρό. Στο χώρο της δουλειάς τα πράγματα βελτιώνονται αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές και τα μεγάλα ανοίγματα γιατί το πιο πιθανό είναι να έχετε απώλειες.     
Παρθένος 24/08-23/09: Με αισιοδοξία αντιμετωπίζετε σήμερα θέματα που αφορούν την  οικογένεια  και το σπίτι.  Ουσιαστική σκέψη και συζητήσεις σε βάθος σας βοηθούν να κατασταλάξετε σε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις που αφορούν μια σχέση ή συνεργασία. Μια γνωριμία μπορεί να σας συναρπάσει. Αποφύγετε οικονομικές υπερβολές ή επιπόλαιες κινήσεις για οικονομικό κέρδος. 
Ζυγός 24/09-23/10: Άκρως επικοινωνιακοί θα είστε και σήμερα. Σκέψη και ενέργεια απορροφώνται κυρίως από εργασιακά ζητήματα. Νέα σελίδα γυρνάτε στη ζωή σας και σήμερα μια συνάντηση ή μια συμφωνία σας βοηθάει σ’ αυτό. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των σχέσεων ή των συνεργασιών σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονο  αίσθημα αισιοδοξίας και  αυτοπεποίθησης  σας κάνει να επικεντρώνεστε μόνο στον εαυτό σας και τα θέλω σας. Ιδανική μέρα για να φλερτάρετε, να γοητεύσετε και να γοητευτείτε. Επωφεληθείτε από μια νέα γνωριμία. Αποφύγετε να κάνετε άσκοπα έξοδα και επιπόλαιες κινήσεις στα επαγγελματικά σας. Αν προκύψει κάποια εργασιακή πρόταση σκεφτείτε τη καλά πριν απαντήσετε.            
Τοξότης 23/11-21/12: Και σήμερα η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας κάνοντας σας ακόμη πιο αισιόδοξους απ’ ότι συνήθως είστε. Ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας προβληματίζουν. Θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις αφού τα  εξετάσετε προσεκτικά και σε βάθος. Η θεμελίωση μιας καινούργιας επαγγελματικής ή προσωπικής σχέσης θα αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα σας. Να είστε προσεκτικοί γιατί με σκοπό τη ικανοποίηση μιας επιθυμίας μπορεί να οδηγηθείτε σε οικονομικές ή συναισθηματικές υπερβολές.         
Αιγόκερω 22/12-20/01: Φιλοδοξείτε να ξεκουραστείτε αλλά οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν σας το επιτρέπουν. Ευνοούνται συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες με στόχο την επαγγελματική σας εξέλιξη και τη βελτίωση των οικονομικών σας. Η προοπτική μια σημαντικής συμφωνίας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Οικογένεια ή προβλήματα από το παρελθόν υπάρχει κίνδυνος μπουν εμπόδιο σ’ αυτή την αλλαγή. Ίσως δεν θα έπρεπε νε το επιτρέψετε.         
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απορροφήσουν σήμερα. Προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Πολλές  συζητήσεις και σκέψεις γύρω από τα οικονομικά σας οδηγούν σε λύσεις. Φίλοι σας στηρίζουν, ενώ μια οικονομική συμφωνία μπορεί να σας ηρεμήσει. Μην κοινοποιήσετε τις επαφές σας και προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Ένας εκνευρισμός μπορεί να σας οδηγήσει σε απώλειες.             
Ιχθείς 20/02-20/03:  Πολλές φιλοδοξίες και μεγάλη αισιοδοξία σε θέματα καριέρας. Νιώθετε πως τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την υλοποίηση των στόχων σας.  έχετε τη δύναμη να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας και να αναλάβετε  μια υπεύθυνη θέση. Οικονομικές ανασφάλειες ίσως γίνουν εμπόδιο στην εξέλιξη σας.     
AstroMeleti