Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσια Πρόβλεψη 22/02/2011

Η σελήνη σήμερα περνάει από το ζώδιο του σκορπιού δίνοντας έμφαση στα συναισθήματά μας, τα οποία πολλαπλασιάζονται. Επικρατεί έντονο πάθος και ερωτισμός, συναισθήματα που εύκολα μπορεί να μετατραπούν σε ζήλια, εμπάθεια και καχυποψία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις σε σχέσεις. Υπάρχει μια τάση να τα παίρνουμε όλα πιο προσωπικά και να πληγωνόμαστε εύκολα.
Κριός 21/03-20/04: Μετά τον ήλιο και ο Ερμής περνάει από σήμερα στους Ιχθείς τονίζοντας μια περίοδο εσωστρέφειας που έχει ξεκινήσει για εσάς πριν από λίγες μέρες. Η καθημερινότητα αρχίζει να φαντάζει δύσκολη (αρχικά για εσάς των πρώτων ημερών) και  αισθάνεστε κουρασμένοι για να την αντιμετωπίσετε. Μια τάση φυγής και η ανάγκη να ηρεμήσετε απ’ όλους και όλα γίνετε έντονη τώρα. Τα συναισθήματα σας είναι έντονα σήμερα  και μπορεί να σας παρασύρουν σε μυστικές και περίεργες καταστάσεις. Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια. Ευνοούνται παρασκηνιακές συζητήσεις ενώ μπορεί να βρείτε την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Μια περίοδος επανεξέτασης των στόχων σας ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς. Αρχικά επηρεάζει εσάς των πρώτων ημερών.  Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε πράγματα. Συζητήσεις και επαφές με φίλους εντείνονται και ίσως αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα επηρεάζοντας, τόσο τη διάθεση όσο και τη συμπεριφορά σας. Πολλοί θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε. Οι στόχοι σας προωθούνται με την βοήθεια των άλλων.                
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η προσοχή σας σήμερα επικεντρώνετε σε θέματα δουλειάς ή υγείας και ίσως νιώθετε αδύναμοι και κουρασμένοι. Τα επαγγελματικά ευνοούνται ενώ και στα οικονομικά βρίσκονται λύσεις (μέσα από το χώρο της δουλειάς). Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς σήμερα, εντείνει τις συζητήσεις και τις επαφές γύρω από θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Θα μπορούσατε να έρθετε τώρα σ’ επαφή με ανωτέρους για να ζητήσετε κάτι ή γενικότερα με άτομα που θα σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο στα επαγγελματικά.              
Καρκίνος 22/06-22/07: Ευχάριστο το κλίμα σήμερα. Αντιμετωπίζετε τα πράγματα πιο χαλαρά και νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να βρεθείτε δίπλα σε άτομα που σας κάνουν να περνάτε καλά.  Για κάποιους η ανάγκη για προβολή και αναγνώριση είναι πιο έντονη σήμερα και ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα αν δεν την ελέγξετε. Πάντως βλέπετε τα σχέδια σας να προωθούνται και άτομα κύρους σας στηρίζουν.  Πολλοί σκέφτεστε να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε σήμερα, βαθύτερα συναισθήματα ή έντονη ερωτική επιθυμία για το σύντροφο σας ή κάποιον άλλον. Η είσοδος  του Ερμή στο  ζώδιο του Ιχθύ, καθιστά την περίοδο κατάλληλη για να εμπλουτίσετε με κάποιο τρόπο τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Νέες ιδέες και νέες προοπτικές μπορεί να σας προκύψουν μέσα στο επόμενο διάστημα.      
Λέων 23/07-23/08: Με ευκολία θα κερδίζατε τον τίτλο του σπιτόγατου σήμερα, αφού η τάση αλλά και η επιλογή σας είναι να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε μ’ αυτό. Γενικότερα οικογένεια και ακίνητη περιουσία βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Προσέξτε λίγο στις σχέσεις με άτομα της οικογενείας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν συναισθηματικές  εντάσεις. Μια διάθεση εσωστρέφειας τονίζετε με την είσοδο και του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Ίσως ψάχνετε το βαθύτερο νοήματα της ζωή σας κάνοντας εσωτερικές αναλύσεις. Οικονομικά, κληρονομικά ή επενδύσεις θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα.   
Παρθένος 24/08-23/09: Άκρως επικοινωνιακή και πολυάσχολη η σημερινή μέρα. Αναλαμβάνετε να τακτοποιήσετε πολλά και διαφορετικά πράγματα και είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείτε και να τα βάλετε με τους άλλους.  Ευνοϊκή μέρα σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν ενώ αν υπήρχαν προβλήματα σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις σήμερα μπορούν να διευθετηθούν. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς, σηματοδοτεί μια περίοδο επαφών και συζητήσεων, γύρω από θέματα που αφορούν μια σχέση, μια συνεργασία ή ένα γάμο. Συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες μπορεί ν’ αποδειχθούν εποικοδομητικές.                
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά κυρίως θέματα θα πρέπει να διαχειριστείτε σήμερα. Θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γίνεται ιδιαίτερα κτητικοί  με αποτέλεσμα να καταπιέσετε τους άλλους οι οποίοι θα  αντιδράσουν. Παρόλα αυτά σήμερα θα έχετε τη στήριξη της οικογένειας. Σε εργασιακά θέματα στρέφετε η σκέψη σας από σήμερα, με την είσοδο του Ερμή στους ιχθείς. Καινούργια εργασιακά σχέδια και πλάνα μπορεί να προκύψουν μέσα σ’ αυτό το διάστημα. Γίνεστε πιο επικοινωνιακοί στον εργασιακό χώρο και μπορείτε να διευθετήσετε, με τη συζήτηση, τυχόν προβλήματα με συνεργάτες ή ανωτέρους. Προσέχετε την υγεία σας.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη στο ζώδιο σας στρέφει την προσοχή  σε προσωπικά ζητήματα ή θέματα εξωτερικής εμφάνισης. Τόσο η ψυχολογία , όσο και η αυτοπεποίθηση σας σήμερα βρίσκονται ψηλά και το μόνο που πραγματικά θέλετε είναι να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε. Όσοι έχετε παιδιά μπορεί να πάρετε ικανοποίηση από αυτά. Σε μια μορφή παλιμπαιδισμού μπορεί να σας ωθήσει η είσοδος και του Ερμή, μετά τον ήλιο, στο ζώδιο των Ιχθύων.  Θέλετε να διασκεδάσετε, να παίξετε και να φλερτάρετε. Ευχάριστες συζητήσεις και επαφές με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά θα ομορφύνουν τις μέρες σας. Προσπαθήστε να μην παραμελήσετε εντελώς τις υποχρεώσεις σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε. Ένα καλλιτεχνικό σχέδιο προωθείτε με τον καλύτερο τρόπο.       
Τοξότης 23/11-21/12: Σήμερα και αύριο θα επιλέξετε να κλειστείτε στο εαυτό σας. Ίσως νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε ν’ αποσυρθείτε από το θόρυβο και τον κόσμο. Οι σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον βελτιώνονται και ίσως πάρετε αποφάσεις σήμερα που θα αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι. Τα οικονομικά βελτιώνονται. Γενικότερα ξεκινάει για εσάς μια περίοδος εσωστρέφειας που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα και αρχικά επηρεάζει εσάς των πρώτων ημερών. Οι  συζητήσεις και γενικότερα η επικοινωνία περιορίζετε μέσα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον. Θα μπορούσατε επίσης να πραγματοποιείτε συζητήσεις και επαφές στο σπίτι.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Φίλοι θα βρεθούν σήμερα κοντά σας επηρεάζοντας θετικά  τις διαθέσεις σας. Μην γίνεστε κτητικοί ή καταπιεστικοί μαζί  τους σήμερα γιατί μπορεί και να τους πληγώσετε αλλά και να πληγωθείτε. Έντονα κοινωνικούς και δραστήριους σας κάνει η είσοδος  του Ερμή στους Ιχθείς. Έρχεστε σε επαφή με άλλους, κάνετε δημόσιες σχέσεις και ανταλλάσετε απόψεις γύρω από θέματα που σας απασχολούν. Αν θέλατε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή συμφωνητικό , μπορείτε να το κάνετε τώρα.  Γίνεστε πιο εύστροφοι, αλλά και πιο νευρικοί.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Διάθεση και ενδιαφέρον στρέφονται στα επαγγελματικά σήμερα. Κάποιοι αναζητάτε έντονα την αναγνώριση και την αποδοχή από τους ανωτέρους σας. Τα οικονομικά σας φαίνετε σήμερα να βελτιώνονται, ενώ θα μπορούσατε να προωθήσετε ή να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις.   Το εισόδημα σας και γενικότερα θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, με την είσοδο και του Ερμή στους Ιχθείς από σήμερα. Καλείστε τώρα να βρείτε λύσεις για να τονώσετε τα οικονομικά σας.  Θα πρέπει μόνο να προσέξετε οι σκέψεις και οι κινήσεις  σας να είναι ρεαλιστικές. Είναι πολύ πιθανό να κλείσετε μια συμφωνία μέσα στο επόμενο διάστημα ή μπορεί να σκέφτεστε αγορές και επενδύσεις.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Σχέδια και προοπτικές έρχονται στο προσκήνιο. Νιώθετε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.  Ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες ευνοούνται και θα μπορούσατε να τα προωθήσετε. Ο ένας μετά τον άλλον οι πλανήτες εγκαθίστανται στο ζώδιο σας βγάζοντάς σας από τη χειμερία νάρκη στην οποία είχατε πέσει το τελευταίο διάστημα. Σήμερα ο Ερμής εγκαθίσταται στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο επικοινωνιακούς. Συζητήσεις και επαφές με κόσμος σας δίνουν την ευκαιρία να αποκομίσετε πληροφορίες χρήσιμες για την υλοποίηση των στόχων σας.  Θα πρέπει να οργανώσετε το χρόνο σας για να καταφέρετε να κάνετε τα πολλά και διαφορετικά πράγματα που προκύπτουν.
AstroMeleti