Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 01/12/2011

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
Μέχρι και το μεσημέρι επικρατεί διάθεση για αλλαγή και διαφορετικότητα. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας και να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και τη ρουτίνα σας. Από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί πέφτουν σιγά-σιγά και γινόμαστε πιο ευαίσθητοι αλλά και μελαγχολικοί. Ωστόσο με την ύπαρξη του Άρη στην Παρθένο, δύσκολα θα διατηρηθεί ηρεμία. Η Σύνοδος Αφροδίτης Πλούτωνα χαρίζει έντονο πάθος σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ευνοεί υποθέσεις που αφορούν  οικονομικά και σχέσεις όμως δεν θα πρέπει να πιέσετε καταστάσεις, προσπαθώντας να βάλετε τα πράγματα υπό τον έλεγχο σας. 
Κριός 21/03-20/04: Η μέρα ξεκινά ευχάριστα όμως από το μεσημέρι και μετά η διάθεση σας αλλάζει. Οι ρυθμοί πέφτουν και ίσως αυτό δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά αλλά και το δικό σας πρόγραμμα. Νοσταλγείτε στιγμές από το παρελθόν και εκνευρίζεστε με τις πιθανές αλλαγές στη καθημερινότητα σας. Αποφύγετε εκνευρισμούς και προσέξτε την υγεία σας. Έντονη συναισθηματική φόρτιση σας προκαλούν υποθέσεις που αφορούν κυρίως επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικά.  Είναι καλή μέρα για να προωθήσετε σχετικά ζητήματα αλλά χωρίς να προσπαθήσετε να εξαναγκάσετε άτομα και καταστάσεις...

Ταύρος 21/04-21/05: Από το μεσημέρι και μετά η μέρα θα είναι πιο χαλαρή. Προβληματισμοί και υποχρεώσεις γύρω από στη δουλειά  περιορίζονται. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Η αυτοπεποίθηση σας ενισχύεται, και είναι πολύ πιθανό αναλάβετε μια αρχηγική θέση σε μια ομάδα.  Ενισχύεται η επιθυμία για καινούργιες εμπειρίες και αλλαγές ωθώντας σας να υποστηρίξετε με πάθος τα καινούργια  σας σχέδια.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πιο ευχάριστο και χαλαρό είναι το κλίμα στο πρώτο μισό της μέρας. Από το μεσημέρι και μετά οι υποχρεώσεις αυξάνονται ενώ προβληματισμοί γύρω από τη δουλειά και την οικογένεια σας εκνευρίζουν. Έντονη συναισθηματική φόρτιση προβλέπετε για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Οικονομικά ζητήματα και η ανάγκη να εξαρτάστε από άλλους,  σας δημιουργούν ένταση και μπορεί να βγάλουν από μέσα σας άσχημα συναισθήματα. Καλή μέρα για επενδύσεις και οικονομικές συμφωνίες, αρκεί να μην παρασυρθείτε από παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμούς.   
Καρκίνος 22/06-22/07:  Από το μεσημέρι και μετά το κλίμα γίνεται πιο χαλαρό και εσείς νιώθετε μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον και πίστη στις δυνάμεις σας. Η ρουτίνα σας έχει κουράσει και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό όμως υποχρεώσεις της καθημερινότητας μάλλον δεν θα σας το επιτρέψουν. Υποθέσεις που αφορούν σπουδές, νομικά ή εξωτερικό έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και θα σας αναστατώσουν. Έντονη συναισθηματική φόρτιση σας προκαλούν υποθέσεις που αφορούν το γάμο σας ή κάποια άλλη στενή σχέση ή συνεργασία.  Ίσως εσείς θέλετε μια πιο ουσιαστική σχέση και  προσπαθείτε γι’ αυτό. Αν όμως ο σύντροφος ή οι συνεργάτες δεν ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας μπορεί να γίνεται πολύ κτητικοί ή ακόμη και επιθετικοί. Μην πιέσετε καταστάσεις, ίσως οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο.
Λέων 23/07-23/08:  Σχέσεις και συνεργασίες παραμένουν στο προσκήνιο μέχρι και το μεσημέρι, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Κάποιοι μπορεί να ζείτε μια υπέροχη σχέση ή έναν ιδανικό έρωτα, ωστόσο ίσως θα πρέπει να διατηρήσετε τις επιφυλάξεις σας. Οικονομικά είναι τα θέματα που έρχονται στην επιφάνεια από το μεσημέρι και μετά. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα κάνετε ένα αγώνα για να φέρεται σε ισορροπία τον προϋπολογισμό σας. Τα έξοδα είναι πολλά και ίσως αφορούν την οργάνωση ενός σχεδίου.  Ευνοϊκή μέρα για να προωθήσετε εργασιακά ζητήματα και να βάλετε νέους στόχους, αρκεί να μην παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς και κρίσεις περηφάνιας που θα σας οδηγούσαν σε λανθασμένες επιλογές.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Πολύ δουλειά και αναστάτωση θα υπάρχει μέχρι και το μεσημέρι, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών.  Από αργά το μεσημέρι και μετά στην επιφάνεια έρχονται υποθέσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, ίσως πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που απασχολούν το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.  Νιώθετε καταπίεση και περιορισμό που μπορεί να σας οδηγήσει σε ένταση και συναισθηματικές εκρήξεις.  Πολύ καλή μέρα για τα αισθηματικά σας ή υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά, αρκεί να μην γίνεται πολύ κτητικοί και απόλυτοι μαζί τους. Ζήλιες και έντονο πάθος θα φέρουν τ’ αντίθετα αποτελέσματα.   
Ζυγός 24/09-23/10: Όσο περνά η μέρα, σιγά-σιγά το πρόγραμμα σας φορτώνετε και οι υποχρεώσεις γίνονται όλο και πιο πολλές πράγμα που πιθανότατα θα σας εκνευρίσει, αφού δεν έχετε τις απαιτούμενες δυνάμεις αλλά και την όρεξη για να ανταπεξέλθετε.   Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα καταφέρετε να μείνετε πιο χαλαροί σήμερα. Υποθέσεις που αφορούν οικογένεια ή κατοικία δημιουργούν  έντονη συναισθηματική φόρτιση, κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 28 Σεπτεμβρίου. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα της οικογενείας και προσπαθήστε να προωθήσετε σχετικά ζητήματα χωρίς να έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους. Ίσως δεν είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τις δικές σας επιθυμίες.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων προβληματίζουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών , ενώ οι υπόλοιποι από το μεσημέρι και μετά, σιγά-σιγά γίνεστε πιο εξωστρεφείς και χαρούμενοι. Προσπαθείτε να ξεφύγετε από τη καθημερινότητα διασκεδάζοντας και κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν, παρόλα αυτά κοινωνικοί κανόνες ή υποχρεώσεις ίσως αποτελέσουν εμπόδιο σε κάποιες περιπτώσεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, σας φορτίζει συναισθηματικά και δημιουργεί έντονα πάθει και ανταγωνιστική ατμόσφαιρα. Συζητήσεις και επαφές με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να φανούν πολύ εποικοδομητικές, αρκεί να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να μην επιδιώξετε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας.  Μην πιέζετε τους άλλους να κάνουν κάτι για το οποίο ίσως δεν είναι έτοιμοι.   
Τοξότης 23/11-21/12: Η έντονη κινητικότητα και επικοινωνιακή δραστηριότητα συνεχίζεται κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι θα έχετε πολλά να κάνετε σήμερα. Εκνευρισμοί είναι πολύ πιθανοί. Οι υπόλοιποι σιγά-σιγά επικεντρώνεστε σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Πολλοί θα βρεθείτε σε δίλλημα μεταξύ δουλειάς και σπιτιού. Με προσοχή θα πρέπει να χειριστείτε τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 28 Νοεμβρίου. Αποφύγετε περιττά και ανούσια έξοδα που μόνο σκοπό τους έχουν να σας καλύψουν συναισθηματικές ανασφάλειες και μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.  Ανταγωνισμοί καιπαιχνίδια δύναμης στο χώρο της δουλειάς δεν θα βοηθήσουν.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Τα έξοδα περιορίζονται όπως και οι προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά. Από το μεσημέρι και μετά η δραστηριότητα σας αυξάνετε και καλείστε να φέρεται σε πέρας ανάγκες της καθημερινότητας.  Πολλές επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις έχετε εσείς των πρώτων ημερών ενώ γραφειοκρατικά ζητήματα ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σας επιτρέπουν να προωθήσετε ένα σχέδιο και αυτό σας εκνευρίζει. Έντονο πάθος κρύβει η μέρα για τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27 Δεκεμβρίου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Πλούτωνα στο ζώδιο σας, σας χαρίζει γοητεία και δύναμη για να προωθήσετε τόσο επαγγελματικούς όσο και προσωπικούς στόχους, αρκεί να μην εμπλακείτε σε ζήλιες και ανταγωνισμούς. Το έντονο πάθος μπορεί να σας παρασύρει σε παιχνίδια εξουσίας που μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν.         
Υδροχόος 21/01-19/02:  Όσο περνά η μέρα η ανάγκη να ξεφύγετε με κάποιο τρόπο από την πραγματικότητα γίνεται όλο και πιο έντονη. Το πιο πιθανό είναι να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αγορές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Ωστόσο οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια δημιουργώντας εκνευρισμούς και ένταση. Όπως και να έχει, προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί το shopping therapy μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον προϋπολογισμό. Έντονη συναισθηματική φόρτιση και τάση εσωστρέφειας υπάρχει για τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 26 Ιανουαρίου.  Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται αν εμπλέκεστε σε κάτι κρυφό ή παρασκηνιακό. Έντονο πάθος, ζήλιες και ανταγωνισμοί μπορεί να φανούν καταστροφικά.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Όσο περνά η μέρα, σιγά-σιγά βγαίνετε από το λήθαργο των προηγούμενων  ημερών και η ενέργεια σας αυξάνετε όπως και η αυτοπεποίθηση σας. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών έχετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε σε προσωπικά σας ζητήματα και εκνευρίζεστε έντονα με όποιον σας εμποδίζει να το κάνετε, είτε αυτός είναι ο σύντροφος, είτε συνεργάτες. Οι γεννημένοι κοντά στις 25 Φεβρουαρίου έχετε σήμερα την ευκαιρία να κάνετε κάποιες  νέες δυνατές φιλίες που θα σας φανούν χρήσιμες. Επίσης μπορείτε να κάνετε πιο βαθιά και ουσιαστική μια ήδη υπάρχουσα φιλική σχέση, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τον έντονο συναισθηματισμό σας και εμπλακείτε σε παιχνίδια ανταγωνισμού. Αποφύγετε κτητικές και απόλυτες συμπεριφορές.   
AstroMeleti