Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 03/11/2011

Η σελήνη παραμένει και σήμερα στον πρωτοποριακό και ανεξάρτητο υδροχόο, χαρίζοντας μας πρωτοτυπία, εφευρετικότητα αλλά και διάθεσης ανεξαρτησίας και επαναστατικότητας κάποιες φορές. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις, δημιουργικές ιδέες και ισχυρή διαίσθηση είναι μερικά από αυτά που υπόσχετε σήμερα το τρίγωνο Ερμή Ουρανού. Κατάλληλη μέρα για ομαδικές οργανωμένες δραστηριότητες. Ακόμη ένα τρίγωνο του Ουρανού, με τη Αφροδίτη αυτή τη φορά, πραγματοποιείτε σήμερα κάνοντας ποιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα την κοινωνική μας ζωή. Ευχάριστες εκπλήξεις, συναντήσεις με φίλους από το παρελθόν και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή συνεργασίες είναι κάποια από τα θέματα τις σημερινής ατζέντας, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.   
Κριός 21/03-20/04:  Έντονη κοινωνική δράση και πολλές επαφές έχουν σήμερα οι περισσότεροι από εσάς. Θα βρεθείτε με φίλους, ενώ είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα.  Το τρίγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής και η Αφροδίτη με τον Ουρανό, τονώνει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας, ενώ μπορεί ν’ ανοίξει νέους ορίζοντες κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Καινούργιες προτάσεις  και σχέδια ευνοούν και  ενδυναμώνουν την τάση σας για αλλαγές. Θέματα σπουδών, ή υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό, έρχονται στο προσκήνιο...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα, προβληματίζοντας πολλούς από εσάς, οι οποίοι μπορεί να μελετάτε τώρα τα λάθει του παρελθόντος και να σκέφτεστε τις επόμενες κινήσεις σας. Ωστόσο τα πράγματα είναι ευχάριστα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Νέες πρωτοποριακές ιδέες και απρόβλεπτα γεγονότα βοηθούν τόσο τα οικονομικά σας, όσο και την πραγματοποίηση κάποιων στόχων που φάνταζαν ως όνειρο. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή απρόσμενη συνεργασία τονώνει τον ενθουσιασμό σας και δίνει λύσεις σε αδιέξοδα. Όλα μπορούν να συμβούν σήμερα.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η κοινωνική σας ζωή σήμερα γίνεται πηγή έμπνευσης και αλλαγών. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό σας χαρίζει ευστροφία και ισχυρή διαίσθηση. Βρίσκεστε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος, ενώ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και πληροφορίες που φτάνουν από το πουθενά, μπορεί να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες, δημιουργώντας νέα δεδομένα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Νέες ιδέες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από εργασιακά σας βοηθούν και δίνουν λύσεις και διεξόδους σε ότι αφορά την υλοποίηση στόχων και επιθυμιών. Ευχάριστες εκπλήξεις και απρόοπτα θα έχετε στο χώρο της δουλειάς. Οι σχέσεις στον εργασιακό χώρο βελτιώνονται ενώ δεν αποκλείετε μια εργασιακή σχέση να γίνει πιο προσωπική.
Λέων 23/07-23/08: Συναισθηματικά και δημιουργικά σχέδια προωθούνται, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Η ανάγκη για περιπέτεια και αυθορμητισμό τονίζονται. Φίλοι από το παρελθόν ή νέες γνωριμίες σας βοηθούν να ξεπεράσετε τυχών αναστολές και εμπόδια και να τολμήσετε καινούργια και πιο δημιουργικά σχέδια. Νέες πρωτοποριακές ιδέες ή συνεργασίες μπορεί να προκύψουν τώρα και να σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους και προοπτικές.
 Παρθένος 24/08-23/09: Η προσπάθεια αλλαγής σε επίπεδο δουλειάς και καθημερινότητας συνεχίζετε και σήμερα. Ωστόσο προγράμματα και οργανωμένες διαδικασίες, πιθανότατα ανατρέπονται και δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια δράσης. Έξυπνες ιδέες ή πληροφορίες που έρχονται από το πουθενά σας ανοίγουν καινούργιου δρόμους  δραστηριοτήτων και δημιουργούν νέες εισοδηματικές πηγές. Ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενα γεγονότα επηρεάζουν οικογένεια, σπίτι και οικονομικά.    
Ζυγός 24/09-23/10: Έντονος συναισθηματισμός και ερωτική διάθεση αγγίζουν εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι με πρωτοποριακές ιδέες και ένα πνεύμα ανεξαρτησίας προσπαθείτε να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων και να κερδίσετε την αναγνώριση και το χειροκρότημα τους. Κάποιοι μπορεί να γίνεται εκκεντρικοί ή προκλητικοί.  Έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα και προοδευτικές συζητήσεις, ανοίγουν δρόμους, σ’ εσάς των πρώτων ημερών για ενδιαφέρουσες σχέσεις ή συνεργασίες. Εκπλήξεις και απρόβλεπτα γεγονότα θα υπάρξουν σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικογενειακά και θέματα ακινήτων, θ’ απασχολήσουν σήμερα εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείτε ή να παρασυρθείτε σε λάθει. Αντίθετα για εσάς των πρώτων ημερών η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και απρόβλεπτες εξελίξεις σε ότι αφορά δουλειά και οικονομικά. Λύσεις μπορεί να βρεθούν από το πουθενά και να σας βγάλουν από αδιέξοδα.    
Τοξότης 23/11-21/12: Έντονη δραστηριότητα και σήμερα. Πολλές οι ασχολίες, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών, και δεν θα λείψουν εκνευρισμοί και εντάσεις αφού δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε ένα πρόγραμμα και μια συνοχή, τόσο στο λόγο όσο και στη δράση σας. Προσοχή σε ατυχήματα.  Αν ανήκετε στους τοξότες των πρώτων ημερών, η γοητεία και η ευστροφία σας σήμερα τονίζονται και έχετε τη δυνατότητα να μαγνητίσετε τους άλλους. Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Οι  έξυπνες ιδέες και τα πρωτοποριακά σας σχέδια κερδίζουν τους άλλους και ανοίγουν καινούργιες προοπτικές συμφωνιών και συνεργασιών.
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Η διαχείριση τόσο συναισθηματικών, όσο και οικονομικών υποθέσεων, προβληματίζει ιδιαίτερα εσάς των τελευταίων ημερών.  Ευφάνταστα σχέδια για τη βελτίωση των οικονομικών και ανατρεπτική διάθεση μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθει. Αποφύγετε έξοδα ή οικονομικά ρίσκα. Καλύτερα είναι τα πράγματα για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο κατοικίας και οικογένειας. Οικονομική στήριξη από την οικογένεια είναι πολύ πιθανή.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη θα παραμείνει και σήμερα στο ζώδιο σας, τονίζοντας την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό κυρίως όσων ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε λανθασμένες επιλογές σε ότι αφορά προσωπικά ζητήματα ή σχέσεις. Καλύτερα να μην πάρετε τώρα αποφάσεις για τα προσωπικά ή ακόμη και την εμφάνισή σας. Ίσως αργότερα απογοητευτείτε. Σε άλλο κλίμα κινήστε εσείς των πρώτων ημερών. Η έντονη και ευχάριστη κοινωνική σας ζωή, γίνεται πηγή για ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συζητήσεις που σας βοηθούν να συλλέξετε χρήσιμες πληροφορίες αλλά και  ν’ αναδείξετε την ευφυΐα και την ευστροφία σας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.  Αναπάντεχες γνωριμίες ή συναντήσεις με γνώριμους από το παρελθόν, σας ανοίγουν πόρτες και σήμερα όλα μπορούν να συμβούν.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η μέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση και επαναπροσδιορισμό, που ευνοούν περισσότερο εσάς των τελευταίων ημερών. Ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενες εξελίξεις σε επαγγελματικό και οικονομικό  επίπεδο, προκύπτουν για τους Ιχθύς των πρώτων ημερών. Δημιουργικές ιδέες, ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή συζητήσεις αλλά και ισχυρό ένστικτό σας βοηθούν να προωθήσετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.  
AstroMeleti