Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 26 & 27/11/2011

Το Σάββατο το κλίμα είναι πιο χαλαρό ενώ την Κυριακή τα πράγματα σοβαρεύουν. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει εκεί έως και τις 20/12.  Γινόμαστε πιο ψυχροί και απόμακροι και αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Ωστόσο με κάποιο τρόπο θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης βελτιώνονται, ενισχύοντας παράλληλα και τα οικονομικά μας.  Την Κυριακή το κλίμα είναι ανατρεπτικό και απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί ν’ αλλάξουν τα δεδομένα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Ωστόσο το τρίγωνο Αφροδίτης Δία βελτιώνει τα πράγματα και σας βοηθά ν’ αποφύγετε σοβαρές απώλειες.
Κριός 21/03-20/04: Η έντονη διάθεση για ανανέωση μπορεί να σας οδηγήσει  σε  επιπόλαιες επιλογές που όμως θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας.  Νέες εμπειρίες και καινούργιες προοπτικές σας περιμένουν. Προσέξτε γιατί η ανάδρομη πυρεία του Ερμή μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα. Τα επαγγελματικά γίνονται κύριος πόλος έλξης για εσάς από σήμερα και αρχικά εσείς των πρώτων ημερών θα επικεντρωθείτε σε θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης.  Είναι πολύ ευνοϊκή περίοδος για να προωθήσετε τους στόχους σας, αρκεί να πείσετε για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα σας. Την Κυριακή η τύχη είναι με το μέρος σας όμως η έντονη παρόρμηση μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Αποφύγετε ακραίες συναισθηματικές εντάσεις και μην προχωρήσετε σε βιαστικές αλλαγές. Τα οικονομικά ευνοούνται...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Οικονομικά και θέματα κοινής διαχείρισης θέλετε να τακτοποιήσετε σήμερα. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων και λαθών.  Μην υπογράψετε τίποτα αν δεν το μελετήσετε. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε ενώ η καθημερινότητα φαίνετε να σας κουράζει πολύ. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, έλκεστε απ’ οτιδήποτε σας ανοίγει νέους ορίζοντες τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Προωθείστε τώρα τα σχέδια σας και θέματα που αφορούν το εξωτερικό, σπουδές ή νομικά. Την Κυριακή ενθαρρύνετε η δημιουργία νέων σχεδίων και ευνοούνται επενδυτικά σχέδια και συνεργασίες. Ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε συναισθηματικές εντάσεις και εκρηκτικές συμπεριφορές.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αλλαγές και νέες εξελίξεις προκύπτουν σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα στενά πλαίσια μιας σχέσης που μπορεί να σας πιέζει  ή δημιουργείτε νέα δεδομένα σε σχέσεις σας. Ωστόσο προσέξτε τις λέτε και τι κάνετε γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει πιο περίπλοκα τα πράγματα.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο Αιγόκερο ευνοεί  τα οικονομικά τόσο τα δικά σας, όσο και του συντρόφου σας. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να  διευθετήσετε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά ή κληρονομικά, αρκεί να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να τα’ αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα. Την Κυριακή θα υπάρξουν εντάσεις στο φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον ενώ ένας στόχος σας κινδυνεύει να ανατραπεί, βάζοντας σε κίνδυνο και τα οικονομικά σας.  Ωστόσο αργότερα το κλίμα βελτιώνεται χωρίς να υπάρξουν απώλειες.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η δουλειά και η ρουτίνα σας έχουν κουράσει και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές ή να βρείτε τρόπους διαφυγής. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς και να είστε επιφυλακτικοί σε καινούργιες προτάσεις και υποσχέσεις. Σε πρακτικό επίπεδο ο ανάδρομος Ερμής ίσως δημιουργήσει προβληματάκια και καθυστερήσεις στη δουλειά.   Η Αφροδίτη περνά ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του αιγόκερω ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για συντροφικότητα.  Αρχίζοντας από εσάς των πρώτων ημερών, σας δίνεται τώρα η δυνατότητα να δείτε λιγότερο ανταγωνιστικά τις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας. Τυχόν προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες μπορείτε τώρα να τα βελτιώσετε, ενώ αν είστε ελεύθεροι, είναι μια πολύ καλή περίοδος για ν’ αναζητήσετε το άλλο σας μισό. Την Κυριακή απρόβλεπτες εξελίξεις ή μεγάλη συναισθηματική πίεση βάζουν σε κίνδυνο μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Ωστόσο η θα έχετε τη στήριξη ενός φίλου που η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη.  
Λέων 23/07-23/08:  θέλετε να ξεφύγετε απ’ ότι σας κουράζει και να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και σας εκφράζουν. Η αισθηματική σας ζωή τονίζετε ενώ αν είστε γονείς, υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά θα σας απασχολήσουν. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά αν είστε γονείς. Μην δίνεται υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε και να είστε επιφυλακτικοί σε μεγάλα λόγια και προτάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής επιφυλάσσει κινδύνους και παρεξηγήσεις με τους αγαπημένους σας. Το κλίμα στο χώρο της δουλειάς βελτιώνετε από σήμερα (ξεκινώντας από εσάς των πρώτων ημερών). Κάποιοι μπορεί να θέλετε να κάνετε αισθητικές βελτιώσεις  στο χώρο της δουλειάς. Μπορεί να έρθετε πιο κοντά με κάποιους συνεργάτες ή να προχωρήσετε  μια σχέση από επαγγελματική σε πιο προσωπική. Όμως προσέξτε γιατί μια τάση τεμπελιάς είναι πολύ πιθανή  το επόμενο διάστημα, και υπάρχει κίνδυνος να παραμελήσετε σοβαρές σας υποχρεώσεις. Την Κυριακή απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να επηρεάσουν εργασιακά σχέδια και ν’ ανατρέψουν το πρόγραμμα σας, αλλά χωρίς αρνητικές επιπτώσεις. Θέματα που αφορούν εξωτερικό χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς.
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων φαίνετε να σας έχουν κουράσει και προσπαθείτε να βρείτε διεξόδους διαφυγής ή τρόπους για ν’ αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε με σχετικές υποθέσεις γιατί με τον Ερμή ανάδρομο δεν θα είναι εύκολο να βρείτε λύσεις και θα μπερδευτείτε περισσότερο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω, τονίζει τη συναισθηματική  σας ζωή και σας χαρίζει έντονη γοητεία και έλξη. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνετε, ενώ εστιάζετε σε προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Η δημιουργική σας αίσθηση ενισχύεται και  γνωρίζετε τώρα πώς να προβάλλετε καλύτερα τον εαυτό σας και τα ταλέντα σας.  Την Κυριακή μια συνεργασία ή ένα κοινό οικονομικό σχέδιο κινδυνεύει ν’ ανατραπεί αλλά τελικά θα καταφέρετε να χειριστείτε με επιτυχία την κατάσταση.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Η μέρα κρύβει έντονη κινητικότητα. Υποχρεώσεις της καθημερινότητας και γραφειοκρατικά ζητήματα σας εκνευρίζουν ωθώντας σας σε επιπόλαιες και υπερβολικές κινήσεις. Προσέχετε τι κάνετε γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα.   Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει έως τις 20/12. Σιγά - σιγά, ξεκινώντας από εσάς των πρώτων ημερών, γίνεστε πιο ψυχροί και απόμακροι. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και γίνεστε πιο απαιτητικοί και αυστηροί σε θέματα οικογένειας και σπιτιού.  Ωστόσο σας δίνεται και η δυνατότητα να οργανώσετε θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία ή το σπίτι. Κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού. Εκρηκτικό το κλίμα την Κυριακή με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.  Ωστόσο τα προβλήματα ξεπερνιούνται και βρίσκονται λύσεις και νέες εισοδηματικές πηγές που θα αποτελέσουν διέξοδο.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα χρειαστούν τη προσοχή σας σήμερα. Προσέξτε τι έξοδα κάνετε γιατί μπορεί να τινάξετε στον αέρα τον προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε συζητήσεις, συμφωνίες  ή σχεδιασμούς που αφορούν τα οικονομικά γιατί ο ανάδρομος Ερμής εγκυμονεί κινδύνους.  Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο ευχάριστη το επόμενο διάστημα με την Αφροδίτη να βρίσκετε στο ζώδιο του Αιγόκερω. Καινούργιες γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις θα βρίσκονται στην ατζέντα σας καθημερινά, τα οποία ως κεντρικό άξονα θα έχουν θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης. Κοντινά ταξιδάκια είναι πολύ πιθανά. Την Κυριακή το κλίμα είναι ανατρεπτικό και μπορεί να υπάρξουν νέα δεδομένα στη δουλειά και τη καθημερινότητα σας. Εκνευρισμοί και απρόβλεπτες εξελίξεις θα σας ταλαιπωρήσουν αλλά η βοήθεια του συντρόφου είναι καθοριστική. Ένα ταξιδάκι ίσως σας ανανεώσει.
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας τονίζοντας την διάθεση για αλλαγή. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θέλετε να φέρεται τα πάνω κάτω και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν απρόσμενες ευκαιρίες,  που θ’ αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή σας.  Μην είστε ανυπόμονοι και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας παρασύρει σε λάθει. Στόχοι και κοινωνικές σχέσεις ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η είσοδος της Αφροδίτης από σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας ευνοϊκής περιόδου για τα οικονομικά σας που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα και σταδιακά θα δώσει σε όλους ευκαιρίες βελτίωσης του εισοδήματος. Ιδανική περίοδος για αγοραπωλησίες. Την Κυριακή το κλίμα με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα είναι εκρηκτικό και ίσως υπάρξουν συγκρούσεις με αφορμή  οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες. Ωστόσο αργότερα βρίσκονται λύσεις και τα πράγματα ηρεμούν.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Μια τάση απομόνωσης φαίνετε να είναι έντονη και σήμερα. Θέλετε να ξεφύγετε από τη βαβούρα και τη κούραση της καθημερινής ρουτίνας και να μείνετε μόνοι για να ηρεμήσετε. Δεν ξέρω πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό. Αν έχετε εμπλακεί σε κάτι μυστικό, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Αν αυτή τη περίοδο προετοιμάζετε μόνοι σας κάποιο κρυφό σχέδιο να είστε προσεκτικοί και συνετοί, χωρίς να παρασύρεστε από τις έντονες φιλοδοξίες σας. από σήμερα και για ένα περίπου μήνα, η Αφροδίτη θα εγκατασταθεί στο ζώδιο σας χαρίζοντας σας γοητεία  και έλξη. Γίνεστε εύκολα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος  τώρα και μπορείτε να κερδίσετε τους άλλους με μεγαλύτερη ευκολία. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνετε και αν είστε μόνοι μπορείτε τώρα να βρείτε ένα σύντροφό. Το κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον είναι εκρηκτικό την Κυριακή με έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα, τα οποία σύντομα ηρεμούν και επέρχεται η ηρεμία.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Φίλοι θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, παρασύροντάς σας σε κοινωνικές δραστηριότητες και διασκεδάσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και λάθει αφού ο ανάδρομος Ερμής θα βοηθήσει σ’ αυτό.  Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε, ενώ το ενδεχόμενο απόσυρσης και απομόνωσης γίνετε όλο και πιο ελκυστικό το επόμενο διάστημα.  Παρασκηνιακές διεργασίες ευνοούνται έως και τις 20/12. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να δημιουργηθούν σχέσεις ή συνεργασίες που πρέπει να παραμείνουν κρυφές.  Έντονος εκνευρισμός την Κυριακή που μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλέσει ακόμη και νευρικό κλονισμό.  Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν σε μυστικές συζητήσεις και σχεδιασμούς. Η οικογένεια βοηθά ενώ ευνοούνται σχέδια που αφορούν σπίτι και οικογένεια.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στα επαγγελματικά σας, οι οποίοι από τη μια σας φορτώνουν υποχρεώσεις και σας κουράζουν, αλλά από την άλλη σας ευχαριστούν. Κάποιοι ίσως ζητήσετε διεξόδους διαφυγής σήμερα από την πίεση της δουλειάς και των ανωτέρων σας. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και  διαπληκτισμούς γιατί  ο ανάδρομος Ερμής περιπλέκει τα πράγματα δημιουργώντας χάος και λάθει στην επικοινωνία. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε και γίνεται πιο ευχάριστη και αποδοτική με την είσοδο της Αφροδίτης από σήμερα στον Αιγόκερο. Συλλογική δουλειά και ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται. Αν υπήρχαν προβλήματα στο φιλικό σας περιβάλλον τώρα μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αρκεί να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα και ανοικτά. Απρόβλεπτες εξελίξεις βάζουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σας την Κυριακή, ενώ δεν θα λείψουν εντάσεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον.  Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό ενώ μπορεί να κάνετε συζητήσεις ή νέες γνωριμίες που θα σας φανούν πολύτιμες.    

AstroMeleti