Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 22/11/2011

Στο ζώδιο του ζυγού παραμένει και σήμερα η σελήνη, τονίζοντας το ενδιαφέρον μας για σχέσεις ή συνεργασίες. Συμβιβασμοί και αμοιβαίες υποχωρήσεις μας βοηθούν να κρατήσουμε ισορροπίες και αρμονία στις σχέσεις που μας ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο Αφροδίτης- Κρόνου, επηρεάζει κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου καλώντας σας ν’ αντιμετωπίσετε με ωριμότητα τη σχέση με το σύντροφο ή συνεργάτες και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους. Ιδανική όψη για σταθεροποίηση σχέσεων ή συνεργασιών.  Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις που ξεκινούν τώρα υπόσχονται διάρκεια στο χρόνο.      
Κριός 21/03-20/04: Ιδανική μέρα για να έρθετε πιο κοντά σ’ αγαπημένα πρόσωπα και ν’ ανανεώσετε μια σχέση η συνεργασία. Τα σχέδια σας προωθούνται με τη βοήθεια των ανωτέρων σας και  είναι πολύ πιθανό ν’ αναγνωριστεί η αξία σας τώρα. Συμβουλές ή βοήθεια που σας δίνουν σήμερα ηλικιωμένοι ή  άτομα από  ισχυρές θέσεις, είναι πολύ χρήσιμες. Νιώθετε σιγουριά με το σύντροφο ή τους συνεργάτες και αυτό σας βοηθά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσετε.  Προωθείστε σήμερα οτιδήποτε έχει σχέση με προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Φορτωμένο και σήμερα το πρόγραμμα σας ενώ εργασιακές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και  χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς. Οικονομικά και θέματα κοινής επιχειρηματικής δράσης μπορούν να προωθηθούν ή και να σταθεροποιηθούν σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι και οι προσπάθειες σε δουλειά αλλά και σε θέματα υγείας αναγνωρίζονται.  Τακτοποιήστε σήμερα σχετικά έγγραφα και υπογραφές.  Νιώθετε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, ωστόσο ακούστε με προσοχή και ακολουθήστε τις συμβουλές που θα σας δώσουν μεγαλύτεροι ή άτομα κύρους.   
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Το κλίμα συνεχίζει να παραμένει θετικό για εσάς. Είστε πιο εξωστρεφείς και δημιουργικοί, ενώ οι ικανότητες και τα ταλέντα σας σήμερα αναγνωρίζονται, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου. Σχέσεις σταθεροποιούνται αφού πολλοί από εσάς αποφασίζετε τελικά ότι η σχέση που έχετε σας δίνει αυτά που χρειάζεστε και σας γεμίζει. Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για να οριοθετήσετε ή να κλείσετε μια συνεργασία.         
Καρκίνος 22/06-22/07:  Οικογενειακά ή θέματα κατοικίας συνεχίζουν να σας απασχολούν και χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς για να κρατηθούν οι ισορροπίες. Ωστόσο σήμερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να δεχτείτε μια σημαντική βοήθεια από την οικογένεια που θα βελτιώσει την καθημερινότητα σας. Εργασιακά ή θέματα υγείας προωθούνται μ’ ευκολία σήμερα. 
Λέων 23/07-23/08:  Πολλές και σήμερα οι επαφές και οι υποχρεώσεις, ωστόσο προωθούνται προσωπικά ή αισθηματικά ζητήματα και νιώθετε ικανοποιημένοι. Αναγνωρίζονται οι ικανότητες και οι προσπάθειες σας. Δημιουργικά και φιλόδοξα σχέδια  σταθεροποιούνται και μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.  Σχέσεις που μπορεί να ξεκινούν τώρα, υπόσχονται διάρκεια.    
Παρθένος 24/08-23/09:  Ανασφάλειες και άγχος σας δημιουργεί η διαχείριση των οικονομικών ή των συναισθηματικών σας. Ωστόσο κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρετε μια σημαντική οικονομική στήριξη από την οικογένεια σας. Επίσης η πώληση ενός σπιτιού είναι πολύ πιθανή. Όπως και να έχει , νέα δεδομένα παρουσιάζονται σε σπίτι και οικογένεια, ενώ βρίσκετε τρόπους να σταθεροποιήσετε το εισόδημα ή τα κεκτημένα σας γενικότερα.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σας κουράζουν, ωστόσο σήμερα η ενέργεια σας αυξάνετε και σας δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε προσωπικές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν τώρα και μπαίνουν σε πιο στέρεες βάσεις, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Σχέσεις σταθεροποιούνται και πολλοί νιώθετε έτοιμοι πια ν’ αναλάβετε κάποιες ευχάριστες ευθύνες.                 
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα κρύβει έντονη συναισθηματική δραστηριότητα, ενώ οι  ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θέλετε να ξεφύγετε από τη πίεση της καθημερινότητας και να μείνετε μόνοι για να ηρεμήσετε και να βρείτε τον εαυτό σας. Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματα σας και να δείτε αντικειμενικά, πέρα από ανταγωνισμούς, ζήλιες και πάθει τι θέλετε από εσάς και τους άλλους.  Ευνοϊκή μέρα και για το εισόδημα και τα οικονομικά σας γενικότερα. Προωθήστε σχετικές υποθέσεις και οργανώστε τα οικονομικά σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Η παρουσία σας είναι έντονη και καταφέρνετε να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής σε κοινωνικές δραστηριότητες. Ίσως κερδίσετε μια ισχυρή θέση ή ηγηθείτε σε μια συλλογική δουλειά, ενώ  μπορείτε σήμερα μ’ ευκολία να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Σχέσεις και συνεργασίες προωθούνται δίνοντας σας τη δυνατότητα να ικανοποιήσετε οικονομικούς ή συναισθηματικούς στόχους. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε, ενώ φιλικές σχέσεις βελτιώνονται και ισχυροποιούνται μετά από μια προσπάθεια αμοιβαίων υποχωρήσεων.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσκολίες και να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας ζωή. Σχέσεις από το παρελθόν ή κρυφές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και σας προκαλούν ν’ αναλάβετε τις ευθύνες σας.          
Υδροχόος 21/01-19/02:  Αισιόδοξο και ανανεωτικό το κλίμα και σήμερα για εσάς. Οι κοινωνικές δραστηριότητες ευνοούνται και υπόσχονται πολλές συναντήσεις και νέες γνωριμίες που θα διευρύνουν τον κύκλο σας και θα σας βοηθήσουν, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.  Αν και γενικότερα αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες ή καθυστερήσεις στην προώθηση ενός σχεδίου, σήμερα σας δίνουν λύσεις και συμβουλές που σας βοηθούν να ξεπεράσετε προβλήματα και να  σταθεροποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ωστόσο βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στην κορυφή της ατζέντας σας παραμένουν τα οικονομικά και θέματα κοινής επιχειρηματικής δράσης, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Επαγγελματικές κυρίως συνεργασίες ευνοούνται και δεν αποκλείεται να κάνετε σήμερα σχετικές συζητήσεις ή σχέδια.  Η προσπάθειες σας αναγνωρίζονται και η θετική εικόνα που παρουσιάζετε σε ανωτέρους ή στον επαγγελματικό χώρο γενικότερα σας βοηθά να σταθεροποιήσετε οικονομικά και συνεργασίες, βρίσκοντας έτσι τρόπο να σταθείτε στα  πόδια σας και να νιώσετε πιο δυνατοί και ανεξάρτητοι. Κάποιοι θα πάρετε αποφάσεις για μια σχέση.
 AstroMeleti