Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 23/11/2011

Η σελήνη περνά στο ζώδιο του σκορπιού, τονίζοντας τα συναισθήματα και τις ανασφάλειες μας. Από την άλλη, σήμερα ο ήλιος περνά στον Τοξότη χρωματίζοντας με αισιοδοξία και πίστη τους στόχους και τις ενέργειες μας. Η ανάγκη ν’ αποδράσουμε από την καθημερινότητα που μας κουράζει γίνεται πιο έντονη και έτσι αναζητούμε τρόπους διαφυγής.  Το τρίγωνο Ήλιου Ουρανού δημιουργεί μια πρωτοποριακή προσέγγιση για τη ζωή και ευνοεί, αλλαγές και πειραματισμούς που θα οδηγήσουν σε νέα δεδομένα. Ισχυρή αποφασιστικότητα και έντονο δυναμισμό χαρίζει κυρίως σ’  εσάς των πρώτων ημερών το Τρίγωνο Άρη Πλούτωνα.
Κριός 21/03-20/04: Έντονο πάθος και ανταγωνιστική διάθεση θα έχετε σήμερα. Η είσοδος του ήλιου στον Τοξότη δημιουργεί την ανάγκη ν’ αποδράσετε από τα καθιερωμένα και σας δίνει την απαιτούμενη αισιοδοξία και πίστη για να προχωρήσετε στη δημιουργία νέων σχεδίων και προοπτικών. Καινούργια πράγματα έρχονται στη ζωή σας, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Κριούς των πρώτων ημερών. Με πολύ προσπάθεια και δουλειά, καταφέρνετε να ξεπεράσετε προβλήματα και δυσκολίες κάνοντας  ένα ακόμη βήμα που σας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου σας. Υποθέσεις που αφορούν ταξίδια στο εξωτερικό ή σπουδές ευνοούνται και θα μπορούσατε τώρα να βρείτε τη διέξοδο που ζητάτε...
Ταύρος 21/04-21/05: Τα συναισθήματα σας τονίζονται σήμερα, χαρίζοντας πάθος αλλά και εκρηκτικότητα  τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Οικονομικά θέματα και κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες  έρχονται στο προσκήνιο δημιουργώντας νέες προοπτικές και διεξόδους. Μια απρόσμενη βοήθεια από ανωτέρους ή άτομα κύρους υπόσχετε βελτίωση των οικονομικών σας, ενώ η δημιουργικότητα σας ενισχύεται και ρίχνεστε ολόψυχα στην υλοποίηση ενός σχεδίου.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Υποθέσεις που αφορούν εργασία ή υγεία χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς. Το κλίμα είναι ανταγωνιστικό και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες. Ο ήλιος έρχεται απέναντι σας φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Κρατήστε μια διπλωματική στάση  με τους άλλους και ακούστε τι έχουν να σας πουν. Ίσως έτσι μάθετε πράγματα που δεν ξέρετε για τον εαυτό σας. Νέοι στόχοι μπορεί να προκύψουν από μια συνεργασία ή ανακαλύπτετε νέες δυνατότητες σε μια σχέση.  Βελτίωση των οικονομικών και νέες εισοδηματικές πηγές προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Έντονα συναισθηματική μέρα η σημερινή.  Η είσοδος του ήλιου στον τοξότη φέρνει στο προσκήνιο εργασιακά θέματα και σας φορτώνει  με αρκετές υποχρεώσεις που θα σας κουράσουν. Ίσως χρειάζεται να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το τι αξίζει να έχετε στη ζωή σας και τι όχι. Διαφυλάξτε την υγεία σας ακλουθώντας ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής άσκησης και ύπνου. Απρόσμενες εξελίξεις και καινούργια πράγματα μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ μια νέα συνεργασία μπορεί ν’ αλλάξει τη ζωή σας.
Λέων 23/07-23/08:  Οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και το κλίμα στο σπίτι γίνεται ανταγωνιστικό. Ωστόσο η είσοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου στο Ζώδιο του Τοξότη, τονώνει τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση και σας υπόσχετε ένα ευχάριστο και δημιουργικό διάστημα. Αισθηματικά και υποθέσεις που αφορούν παιδιά θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας σας. Καινούργια σχέδια και προοπτικές τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.  Είστε πιο αποφασιστικοί και δυναμικοί τώρα ενώ παίρνεται αποφάσεις που θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο τα δεδομένα σε εργασία και οικονομικά.
Παρθένος 24/08-23/09:  Έντονη δραστηριότητα αλλά και εκνευρισμό κρύβει η μέρα σήμερα. Οι απαιτήσεις της είναι πολλές και οι δυσκολίες- καθυστερήσεις που προκύπτουν σας φορτίζουν δημιουργώντας ένταση και εκνευρισμό. Οικογενειακές υποθέσεις και θέματα σπιτιού έρχονται σε πρώτο πλάνο και σταδιακά θ’ απασχολήσουν τους περισσότερους, ξεκινώντας από εσάς των πρώτων ημερών. Νέα δεδομένα στα οικονομικά προκύπτουν για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 24,25, Αυγούστου, οι οποίοι μπορεί ν’ ανακαλύψετε μια καινούργια εισοδηματική πηγή ή θα πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο τώρα. Ο Άρης σας χαρίζει δυναμισμό και αποφασιστικότητα και σας βοηθά να προωθήσετε προσωπικά σχέδια και στόχους.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Οικονομικά είναι τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο και σας δημιουργούν άγχος και ανασφάλειες. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών είστε πιο χαλαροί και θα κάνετε σήμερα αγορές που θα σας ευχαριστήσουν. Μια περίοδος έντονης κινητικότητας, με πολλές επαφές, συζητήσεις , μετακινήσεις και γνωριμίες, ξεκινά από σήμερα με την είσοδο του ήλιου στον Τοξότη. Βέβαια, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από αύριο στο ίδιο ζώδιο, θα κάνει πιο περίπλοκα τα πράγματα. Ωστόσο σήμερα, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Μια καινούργια σχέση μπορεί να προκύψει ή αποφασίζετε ν’ αλλάξετε τα δεδομένα σε ήδη υπάρχουσες επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις.                   
Σκορπιός 24/10-22/11: Με τη σελήνη να περνά στο ζώδιο σας, αυτοπεποίθηση και ενέργεια αυξάνονται και σας ωθούν ν’ ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα. Η είσοδος και του Ήλιου στον Τοξότη τονίζει περισσότερο τους προβληματισμούς και το ενδιαφέρον σας για τα οικονομικά. Νέες προοπτικές και αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Οικονομικοί ή συναισθηματικοί λόγοι γίνονται αιτία αναθεωρήσεων και πειραματισμών.  Έντονη κοινωνική δραστηριότητα και αφοσίωση στους στόχους σας, διευρύνει τον κύκλο σας και ισχυροποιεί τη θέση σας στο κοντινό σας περιβάλλον.   
Τοξότης 23/11-21/12: Νιώθετε κουρασμένοι από την καθημερινότητα και θέλετε να ξεφύγετε απ’ αυτήν, κάνοντας κάτι διαφορετικό. Από εχθές το απόγευμα, ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο σας, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σας. Αυτά τα γενέθλια θα είναι σημαντικά, ιδιαίτερα  για εσάς των πρώτων ημερών,  γιατί θα πραγματοποιηθεί και η έκλειψη στο ζώδιο σας τις επόμενες μέρες, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας περιόδου σημαντικών αλλαγών και εξελίξεων που θα διαρκέσουν για πολύ.  Η δημιουργικότητα και η έμπνευση σας αυξάνονται σήμερα και καινούργιες πρωτοποριακές ιδέες ,δημιουργούν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Οι γεννημένοι κοντά στις 27 Νοεμβρίου, έχετε επικεντρωθεί ολόψυχα στην καριέρα και τα επαγγελματικά δίνοντας έτσι μια γερή ώθηση στα οικονομικά σας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη κοινωνική δραστηριότητα σήμερα και θα περάσετε ευχάριστα, αρκεί να αποφύγετε ανταγωνισμούς και παιχνίδια δύναμης με φίλους ή συνεργάτες. Ένα υποτονικό διάστημα ξεκινά για εσάς με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη. Ιδανικό διάστημα για να κοιτάξετε λίγο μέσα σας ή να κάνετε τον απολογισμό σας λίγο πριν το ξεκίνημα μιας νέας αστρολογικής χρονιάς. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο τώρα γύρω σας και να γίνονται μυστικές διεργασίες, θετικές ή αρνητικές, πίσω από την πλάτη σας. Ωστόσο σήμερα είναι μέρα αποκαλύψεων και μπορεί να βγουν πράγματα στην επιφάνεια. Καινούργια δεδομένα στο σπίτι ή τη οικογένεια προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ οι γεννημένοι κοντά στις 25 Δεκεμβρίου έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στην προώθηση ενός σχεδίου που σήμερα φαίνετε να δίνει κάποια θετικά αποτελέσματα.     
Υδροχόος 21/01-19/02:  Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης σας φορτίζουν σήμερα και το κλίμα φαίνετε να είναι ανταγωνιστικό. Ωστόσο, η είσοδος του ήλιου στον Τοξότη, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας έντονα κοινωνικής περιόδου, με πολλές υποχρεώσεις και κοινωνικές επαφές. Μια συλλογική δουλειά ή ομαδικές δραστηριότητες έρχονται στο προσκήνιο και σας απορροφούν. Φίλοι ίσως χρειαστούν τη βοήθεια σας  αυτή τη περίοδο. Η μέρα κρύβει εκπλήξεις για εσάς των πρώτων ημερών. Απρόσμενες εξελίξεις και νέες γνωριμίες δημιουργούν είναι αποκαλυπτικά για εσάς, ενώ δημιουργούν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ανανεωτικό και αισιόδοξο το κλίμα σήμερα, σας βοηθά να ξεπεράσετε τις φοβίες σας και αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Η επικέντρωση σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης ενισχύεται με την  είσοδο και του Ήλιου από σήμερα στον Τοξότη. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σίγουρα θα υπάρξουν  εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, τουλάχιστον για εσάς των πρώτων ημερών. Αλλαγές προκύπτουν στο εισόδημα και τα οικονομικά γενικότερα, οι οποίες απ’ ότι φαίνετε θα είναι θετικές. Ισχυρή αποφασιστικότητα και έντονος δυναμισμός, βοηθούν εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 24-25 Φεβρουαρίου, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προώθηση ενός στόχου. Σχέσεις ή συνεργασίες επηρεάζονται ή συμμετέχουν στην εξέλιξη αυτή.
AstroMeleti