Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 09/11/2011

Η σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας στην επιφάνεια συναισθηματικές και οικονομικές ανασφάλειες, οι οποίες κατευνάζουν τον παρορμητική και δυναμική διάθεση των προηγούμενων ημερών. Οι ρυθμοί μας πέφτουν και μπορεί να υπάρχει αίσθηση κούρασης ή ακόμη και τάση τεμπελιάς.             
Κριός 21/03-20/04: Οικονομικά και θέματα προϋπολογισμού έρχονται σήμερα στο προσκήνιο.  Η μέρα είναι ευνοϊκή και σας δίνεται η δυνατότητα αλλά και ευκαιρίες για να κυνηγήσετε τόσο επαγγελματικούς όσο  και οικονομικούς σας στόχους.  Τα αισθηματικά ευνοούνται για εσάς των τελευταίων ημερών ενώ είναι καλή μέρα επίσης για να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά ή και την απόκτηση ενός απογόνου...

Ταύρος 21/04-21/05: Στο προσκήνιο βρίσκεστε από σήμερα με την είσοδο της σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, ενώ ήδη έχει αρχίσει να σας επηρεάζει η αυριανή πανσέληνος που πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας.  Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σας αυξάνονται βοηθώντας σας να ξεπεράσετε κάποιες ανασφάλειες και να προχωρήσετε στην υλοποίηση νέων σχεδίων ή παλαιότερων επιθυμιών. Για μια δύο μέρες ακόμη, οικογενειακά ή θέματα κατοικίας και ακινήτων θα ταλαιπωρήσουν εσάς των τελευταίων ημερών.  Επαγγελματικά και θέματα γενικότερης αποκατάστασης, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι τόσο καλά, όσο φαίνονται. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η τύχη είναι με το μέρος σας δημιουργώντας θετικές εξελίξεις στη ζωή σας. Βοήθεια θα εισπράξετε από ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας ενώ σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μέσα από μια νέα εισοδηματική πηγή ή οικονομική συνεργασία. Παρασκηνιακές σχέσεις προωθούνται κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.   ‘Έντονη κινητικότητα αλλά και εκνευρισμοί συνεχίζουν να υπάρχουν για τους Διδύμους των τελευταίων ημερών, οι οποίοι θα έχετε σήμερα καινούργιες  γνωριμίες με άτομα που όχι μόνο θα διευρύνουν τον κύκλο σας αλλά μπορούν και να σας βοηθήσουν. Καινούργιες ιδέες και σχέδια ευνοούν τη υλοποίηση ενός στόχου.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε και φίλοι ή συνεργάτες σας βοηθούν να προωθήσετε σχέδια και στόχους. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή φορά, βάζει πάλι σε κανονική ροή οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα που δεν προχωρούσαν. Για δυο τρεις μέρες ακόμη τα έξοδα θα είναι πολλά για εσάς των τελευταίων ημερών αν και σήμερα τα οικονομικά σας ευνοούνται και μπορεί να προκύψουν έσοδα από μια δουλειά.     
Λέων 23/07-23/08: Το εισόδημα και η αποκατάστασή σας έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και αν και υπάρχουν ευκαιρίες εισοδηματικής και επαγγελματικής αποκατάστασης, δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε άμεσα. Είναι καλή περίοδος τώρα για να προετοιμάσετε επαγγελματικά ζητήματα τα οποία μπορούν να προωθηθούν λίγο αργότερα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών, γιατί ο δυναμισμός και ο ενθουσιασμός σας  από τη μία και η έντονη επιθυμία για σχέση ή συνεργασία από την άλλη, μπορεί να σας οδηγήσουν σε πολύ σοβαρά λάθει τα οποία θα συνειδητοποιήσετε αργότερα και θ’ απογοητευτείτε.
Παρθένος 24/08-23/09: Ανεβασμένοι είστε σήμερα. Το κλίμα είναι αισιόδοξο και σας δίνονται ευκαιρίες για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δημιουργήσετε καινούργιες προοπτικές για το μέλλον. Υποθέσεις που αφορούν μακρινά ταξίδια και εξωτερικό προωθούνται.   Εργασιακά και θέματα υγείας βελτιώνονται και μπαίνουν και πάλι σε κανονική ροή , με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή φορά. 
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά ή κληρονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως καταφέρετε να προωθήσετε στόχους και συνεργασίες. Πληροφορίες, μηνύματα ή χαρτιά  που καταφέρνετε να πάρετε, σας βοηθούν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να προωθήσετε διακανονισμούς και οικονομικές συμφωνίες. Αγοραπωλησίες προωθούνται, ενώ νέα δεδομένα υπάρχουν σε επίπεδο κατοικίας ή οικογένειας. Έντονη κοινωνική δραστηριότητα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών οι οποίοι τρέχετε και αγωνιάτε για εξελίξεις που αφορούν μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις σε ότι αφορά τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες θ’ αποδειχθούν ιδιαίτερα καρποφόρες σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο αντίστοιχα.  Επαγγελματικά ζητήματα προωθούνται για εσάς των τελευταίων ημερών, όμως θα πρέπει να προσέξετε  ιδιαίτερα σε ότι αφορά σπίτι και οικογένεια. Μην πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος ν’ απογοητευθείτε αργότερα.  
Τοξότης 23/11-21/12: Εργασιακά και θέματα υγείας είναι αυτά που θα κερδίσουν σήμερα την προσοχή σας. Μπορεί να αισθάνεστε κάποιες ανασφάλειες σε σχέση με τη δουλειά και το εισόδημά σας, όμως ο Δίας σας ανοίγει νέους δρόμους και βοηθά να προετοιμάσετε καινούργια πράγματα που θ’ αποδώσουν από το τέλος της χρονιάς και στο 2012. Οικονομικοί στόχοι προωθούνται, ενώ σήμερα μπορεί να μάθετε κάτι ή να πάρετε κάποιο χαρτί που περιμένατε εδώ και καιρό.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ενθουσιασμός και διάθεση για δημιουργία αλλά και διασκέδαση μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολικά έξοδα. Η ανάγκη να γίνεται το επίκεντρο, έτσι ώστε να σας δουν και  ν’ αναγνωρίσουν την αξία σας οι άλλοι. Μπορεί να σας κάνει τολμηρούς αλλά και προκλητικούς κάποιες φορές. Οικονομικά θέματα που καθυστερούσαν μπορούν να προχωρήσουν ξανά με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή φορά.  Ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί ιδιαίτερα όταν σας υπόσχονται εύκολα κέρδη. 
Υδροχόος 21/01-19/02:  Οικονομικά και θέματα σπιτιού ή οικογένειας έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Αγοραπωλησίες ακινήτων προωθούνται κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, όμως προσέξτε τις υπερβολές. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή φορά, βάζει και πάλι σε κανονική ροή προσωπικά και θέματα σχέσεων, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων-τελευταίων ημερών.  Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος παραπλάνησης ή αυταπάτης.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας επανέρχεται από σήμερα σε ορθή πορεία δίνοντας σας τη δυνατότητα να εκφραστείτε καλύτερα και πιο ανοικτά. Συζητήσεις και συμφωνίες γύρω από οικονομικά, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών ενώ σας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσετε τη προοπτική μιας πολύ καλής επαγγελματικής συμφωνίας. Για μια με δύο μέρες ακόμη θα υπάρχει κούραση και ταλαιπωρία από δουλειά ή κάποιο πρόβλημα υγείας που θα επηρεάσει εσάς των τελευταίων ημερών. 
AstroMeleti