Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 16/11/2011

Μέχρι και το απόγευμα δεν φαίνετε ν’ αλλάζει ιδιαίτερα η διάθεσή μας. Αμέσως μετά γινόμαστε πιο εξωστρεφείς και διαχυτικοί. Ο συναισθηματισμός υποχωρεί δίνοντας τη θέση του σε μια πιο εγωκεντρική τάση.  Το ευεργετικό τρίγωνο Άρη Δία που πραγματοποιείτε σήμερα, επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί πρώτες μέρες, χαρίζοντας τους αποφασιστικότητα, ενέργεια και τόλμη, ώστε να κυνηγήσουν τις φιλοδοξίες τους και να φτάσουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.
 Κριός 21/03-20/04: Είστε πιο εύθικτοι και νευρικοί και αυτό επηρεάζει τις ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Τόσο ο σύντροφος όσο και οι άλλοι γύρω σας,  νιώθετε ότι σας περιορίζουν και αποτελούν εμπόδιο για τους στόχους και τη ζωή σας γενικότερα. Αυτό ίσως σας κάνει επιθετικούς μαζί τους. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για συνεργασίες. Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για εσάς των πρώτων ημερών, σε ότι αφορά εργασιακά και οικονομικά. Ίσως υπάρξουν ευκαιρίες, όμως και εσείς από την πλευρά σας, κατευθύνετε σήμερα την ενέργεια σας στο κυνήγι της δουλειάς βελτιώνοντας παράλληλα και το εισόδημα σας...
Ταύρος 21/04-21/05: Θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες  θα υπάρξουν σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών,  τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Ο ενθουσιασμός και η  δημιουργικότητα σας τονίζονται και σας βοηθούν ν’ ανοίξετε τα φτερά σας και να ακολουθήσετε βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται και μόνο εσείς του τελευταίου δεκαημέρου ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στη δουλειά που θα σας φορτίσουν συναισθηματικά και θα σας κάνουν να νιώσετε αδύναμοι και ευάλωτοι.      
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αν και υπάρχουν οικονομικά θέματα που σας κουράζουν ψυχολογικά και σας θλίβουν, η μέρα σήμερα είναι θετική και μπορείτε να προωθήσετε εργασιακά ή θέματα υγείας. Υποθέσεις που αφορούν οικογένεια και ακίνητα έχουν απορροφήσει εσάς των πρώτων ημερών και σήμερα φαίνετε να βρίσκετε την απαραίτητη ενέργεια αλλά και στήριξη για να προωθήσετε σχετικά ζητήματα.  Όσο περνά η μέρα γίνεστε πιο δραστήριοι αλλά και πιο νευρικοί. Αποφύγετε εντάσεις.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες συνεχίζουν ν’ αποτελούν προτεραιότητα σας, ενώ στο προσκήνιο έρχονται τα καλώς και κακώς κείμενα της καθημερινότητας σας. Η διάθεση είναι ευχάριστη σχετικά και μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου φαίνετε ν’ αντιμετωπίζετε δυσκολίες στο οικογενειακό περιβάλλον ή το χώρο του σπιτιού. Οι σχέσεις σας είναι ψυχρές και απόμακρες ή νιώθετε παραμελημένοι από την οικογένεια σας. Αντίθετα εσείς των πρώτων ημερών σήμερα είστε πολύ δραστήριοι και δυναμικοί. Καινούργιες ιδέες, πληροφορίες ή νέες γνωριμίες στον επαγγελματικό χώρο σας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους  και τις επιθυμίες σας. Κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές ευνοούνται.  
Λέων 23/07-23/08:  Μέχρι και το απόγευμα νιώθετε πιο εσωστρεφείς, κουρασμένοι και άτονοι. Μετά σιγά-σιγά οι ρυθμοί ανεβαίνουν και γίνεστε πιο δραστήριοι και ανοικτοί. Μέχρι τότε όμως, ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, δύσκολα θα καταφέρετε ν’ ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ημέρας, αφού προτιμάτε να μείνετε σπίτι και να χαλαρώσετε. Αντίθετα πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί είστε εσείς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα τολμήσετε και θα πάρετε αποφάσεις που υπόσχονται βελτίωση τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας.  
Παρθένος 24/08-23/09: Η δραστηριότητα και η αισιοδοξία σας αυξάνονται, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Παρθένους των πρώτων ημερών. Ισχυρή θέληση και ενέργεια σας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας. Καινούργια σχέδια ευνοούνται, ενώ προωθούνται υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και νομικά-διαδικαστικά θέματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου, φαίνεστε προβληματισμένοι με τα οικονομικά, τα οποία γίνονται αιτία προβλημάτων σε σχέσεις και απομόνωσης. Από το απόγευμα και μετά οι ρυθμοί αρχίζουν να πέφτουν σιγά-σιγά για όλους.
Ζυγός 24/09-23/10:  Πολλές υποχρεώσεις και κούραση ταλαιπωρούν  εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ωστόσο οι άλλοι δεν φαίνετε ν’ αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σας και αυτό σας στενοχωρεί. Από την άλλη όλο και κάτι γίνεται με τα οικονομικά, που φαίνετε να βελτιώνονται τώρα. Οικονομικά σχέδια και συνεργασίες προωθούνται αλλά ίσως δεν πρέπει να τα κοινοποιήσετε ακόμη. Από το απόγευμα και μετά οι ρυθμοί χαλαρώνουν και θα έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε.
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονη κοινωνική δραστηριότητα έχει ξεκινήσει, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Αποφασιστική δράση, θέληση και παρορμητισμός σας βοηθούν να φτάσετε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου σας. Πολύ ευνοϊκή μέρα για την προώθηση υποθέσεων που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες. Ωστόσο τ’ αποτελέσματα μπορεί να μην είναι άμεσα αλλά να τα δείτε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Άγχος και αβεβαιότητα κρύβει αυτό το διάστημα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι ίσως φέτος να μην περάσετε και τα καλύτερα σας γενέθλια. Τελειώστε με τους λογαριασμούς του παρελθόντος και ετοιμαστείτε για καινούργια πράγματα.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικές ανασφάλειες ταλαιπωρούν κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, και σας περιορίζουν. Η κοινωνικές σας δραστηριότητες μειώνονται και οι φιλικές σας σχέσεις αλλάζουν. Ωστόσο σήμερα θα έχετε τη  δυνατότητα να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και στόχους.  Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι με τη δημιουργικότητα και την ενέργεια σας, καταφέρνετε να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης εργασιακά σχέδια και φιλοδοξίες.  Από το απόγευμα και μετά το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο ενώ τονίζετε και η ανάγκη για ανανέωση.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Καινούργια σχέδια ξεκινούν και νέες προοπτικές δημιουργούνται ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Η δημιουργικότητα σας αυξάνετε και σας δίνονται τώρα οι ευκαιρίες ν’ αναδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Μια ερωτική υπόθεση, ένας απόγονος, ένα μακρινό ταξίδι ή νομικές υποθέσεις μπορούν τώρα να προωθηθούν. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ή δυσκολεύεστε να προωθήσετε τους στόχους σας ή έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις που σας πιέζουν αυτή τη περίοδο, όμως αν ανταπεξέλθετε θα είναι για εσάς μεγάλο το κέρδος.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Δουλειές ή ένα πρόβλημα υγείας, δεν επιτρέπουν, ιδιαίτερα σε που έχετε γεννηθεί κοντά στις 12 Φεβρουαρίου,  να κάνετε πράγματα που έχετε σχεδιάσει. Το κλίμα στη δουλειά είναι ψυχρό και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με τους συνεργάτες, οι οποίοι μπορεί να σας διαβάλουν και να μπλοκάρουν την  εξέλιξη σας. Ωστόσο, η επαγγελματική σας ζωή συνεχίζει να βρίσκετε στο προσκήνιο και σήμερα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την προώθηση ενός στόχου. Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων ευνοούνται, ιδιαίτερα για τους Υδροχόους των πρώτων ημερών. Παίρνετε πρωτοβουλίες για την προώθηση ενός οικονομικού σχεδίου ή μιας συνεργασίας δίνοντας έτσι ώθηση σ’ ένα κοινωνικό στόχο.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς των πρώτων ημερών. Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Καινούργιες συνεργασίες και επαγγελματικοί στόχοι προωθούνται με επιτυχία και τ’ αποτελέσματα θα φανούν μέσα στους επόμενους μήνες. Από το απόγευμα και μετά εργασιακά ή ένα πρόβλημα υγείας έρχονται στο προσκήνιο, ενώ το πρόγραμμα σας φαίνετε ιδιαίτερα πιεσμένο  και κουραστικό. Ασάφεια και αβεβαιότητα στα οικονομικά υπάρχει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Συνεχείς καθυστερήσεις δεν αφήνουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν και έχετε την ανάγκη για ανανέωση και καινούργιες εμπειρίες, δεν φαίνετε να υπάρχουν, ακόμη τουλάχιστον, περιθώρια γι κάτι τέτοιο.
AstroMeleti