Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 29/11/2011

Στον Υδροχόο περνά η σελήνη σήμερα, χαρίζοντας μας μια επαναστατική και αντισυμβατική διάθεση. Θέλουμε να ξεφύγουμε από το κατεστημένο και να τολμήσουμε κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Γενικότερα επικρατεί ένα κλίμα κόντρα στο ρεύμα, ενώ είναι πολύ πιθανή η έλλειψη συνοχής και συγκέντρωσης σε όλα τα επίπεδα των εκδηλώσεων μας.
Κριός 21/03-20/04: Το κλίμα είναι πολύ θετικό και αισιόδοξο σήμερα. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε υπεραισιόδοξα ή επιπόλαια σχέδια και περιττά έξοδα που μπορεί να βάλλουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας...

Ταύρος 21/04-21/05: Εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο θα έχετε σήμερα. Καλή μέρα για επενδύσεις και συνεργασίες, όμως χρειάζεται προσοχή γιατί η υπέρμετρη αισιοδοξία μπορεί να σας παρασύρει σε λάθει. Ελέγξτε προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε πράγματα και  καταστάσεις, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονη τάση να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, θα επικρατήσει σήμερα. Σχέδια για ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά, έρχονται στο προσκήνιο. Η διάθεση για καινούργιες εμπειρίες είναι έντονη και δεν αποκλείεται να  παρασυρθείτε σε επιπόλαιες καταστάσεις που θα πρέπει να μείνουν κρυφές.  Η μέρα κρύβει περιπέτειες.     
Καρκίνος 22/06-22/07:  Έντονη συναισθηματική φόρτιση και πάθος χαρακτηρίζει τη μέρα σας. Έχετε ανάγκη για πιο ουσιαστικά πράγματα και έλκεστε από οτιδήποτε διεγείρει τα συναισθήματα σας. Οικονομικά θέματα σας γεμίζουν ανασφάλειες και υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από προτάσεις φίλων ή συνεργατών σας.  Μην πάρετε σήμερα βιαστικές αποφάσεις.
Λέων 23/07-23/08:  Με τη σελήνη στον Υδροχόο, έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Τα αισθηματικά ευνοούνται ενώ καινούργιες συγκινήσεις και νέους ορίζοντες σας υπόσχετε μια σχέση.  Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η ανάγκη σας για αποδοχή και καταξίωση, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.    
Παρθένος 24/08-23/09:  Θέματα οργάνωσης επιβάλλονται σήμερα. Πολλοί νιώθετε έντονη την ανάγκη να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας. Οργανώνεται την καθημερινότητα και τη δουλειά σας, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θ’ αποφασίσουν ν’ ασχοληθούν με θέματα υγείας και ευεξίας. Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο που ίσως σας παρασύρουν σε περιπέτειες. Θέματα  που αφορούν οικογένεια και σπίτι ευνοούνται.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Πολύ πιο χαλαρό το κλίμα σήμερα. Η διάθεσή και ο αυθορμητισμός ανεβαίνουν, ενισχύοντας την ανάγκη σας να κάνετε πράγματα που πραγματικά επιθυμείτε. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές για τις οποίες θα μετανιώσετε. Ευχάριστε συναντήσεις θα έχετε με φίλους ή κοντινούς σας ανθρώπους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Υποθέσεις που αφορούν κατοικία και οικογένεια θα σας απορροφήσουν σήμερα. Δεν είναι εύκολο να βάλετε τάξη στη ζωή σας, ιδιαίτερα αν είστε των πρώτων ημερών, και αυτό το διαπιστώνετε καθημερινά. Τα οικονομικά σήμερα ευνοούνται ενώ επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε με πιθανές σχέσεις ή συνεργασίες. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σε θέματα υγείας ή δουλειάς.
Τοξότης 23/11-21/12: Η δραστηριότητα σας αυξάνετε σήμερα αφού η μέρα είναι απαιτητική και ίσως χρειαστεί να κάνετε παράλληλα πολλά πράγματα. Πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές σας φέρνουν στο επίκεντρο των καταστάσεων. Η αισιοδοξία σας τονίζεται και τουλάχιστον εσείς των πρώτων ημερών, είστε έτοιμοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Αποφύγετε σήμερα καταχρήσεις και υπερβολές που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία σας.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να τα προσέξετε. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και να κάνετε περιττά έξοδα, μόνο και μόνο για την προσωπική σας ικανοποίηση.  Απρόσμενες εξελίξεις στο χώρο της οικογένειας ή της ακίνητης περιουσίας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας αφού η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας. Ενέργεια και αυτοπεποίθηση αυξάνονται, ενώ προσωπικά θέματα και επιθυμίες αποτελούν προτεραιότητα σας σήμερα.   Σχέδια για το μέλλον μιας σχέσης προωθούνται με ευκολία. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σε ζητήματα σπιτιού ή οικογένειας γιατί ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρει σε επιπόλαιες επιλογές για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Κούραση και ατονία επικρατούν σήμερα. Οι περισσότεροι νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας ασχολίες και να αποσυρθείτε κάπου μόνοι για να σκεφτείτε και να ηρεμήσετε. Θέματα καριέρας και αποκατάστασης ευνοούνται, αλλά δεν πρέπει να βιάζεστε. Με τον ανάδρομο Ερμή εκεί, χρειάζονται  προσεκτικά και σίγουρα βήματα.  Καινούργιες γνωριμίες ή πληροφορίες μπορεί να σας ανοίγουν νέους ορίζοντες, όμως θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί γιατί σήμερα υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις και να παρασυρθείτε σε υπερβολές ή επιπόλαιες επιλογές.
AstroMeleti