Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 28/11/2011

Βαρύ είναι το κλίμα στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Τα θέλω μας υποχωρούν μπροστά στα πρέπει και καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις για τη ζωή μας. Κανόνες και όρια μας πιέζουν και πρέπει να γίνουμε πιο οργανωτικοί και πρακτικοί για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της ημέρας.  Σε πιο δύσκολη θέση είστε εσείς των τελευταίων ημερών. 
Κριός 21/03-20/04: Κυρίως επαγγελματικά και θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν  στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης, καλείστε να πάρετε εσείς των τελευταίων ημερών. Ωστόσο δεν πρέπει σήμερα να πιέσετε καταστάσεις. Ευνοϊκές εξελίξεις στα οικονομικά προκύπτουν για τους Κριούς των πρώτων ημερών. Η προοπτική μια νέας συνεργασίας είναι πολύ πιθανή.  Πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Με τον ανάδρομο Ερμή να κινείτε στο δεκαήμερο σας,  αποφύγετε σημαντικά σχέδια και οργανώστε  προσεκτικά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά. Μπορεί να υπάρξουν ασάφειες και μπλεξίματα...

Ταύρος 21/04-21/05: Το κλίμα είναι πιο αισιόδοξο για εσάς σήμερα  και έχετε τον απαραίτητο ενθουσιασμό και τη διάθεση να προωθήσετε τα σχέδια σας. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σε δουλειά ή υγεία, που θα σας ρίξουν ψυχολογικά.  Ίσως χρειάζεται να πάρετε κάποιες αποφάσεις για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Σήμερα όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα γι’ αυτό κινηθείτε με σύνεση και υπομονή. Πολύ καλύτερο το κλίμα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται και σας δίνονται ευκαιρίες να ταχτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα ή να βρείτε νέες εισοδηματικές πηγές.  Αντίθετα πολύ προσεκτικοί στο τομέα των οικονομικών θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Με τον ανάδρομο Ερμή στο δικό σας δεκαήμερο υπάρχει κίνδυνος λαθών και παρεξηγήσεων. Αποφύγετε σοβαρές οικονομικές συναλλαγές ή συνεργασίες.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά είναι τα θέματα που θ’ απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς. Προβλήματα αντιμετωπίζετε εσείς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι καλείστε τώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας για λάθει που κάνατε στο παρελθόν. Νιώθετε πολύ πιεσμένοι και αδικημένοι όμως καλό είναι σήμερα να χαλαρώσετε και να μην πιέσετε καταστάσεις που αφορούν οικονομικά ή συνεργασίες. Αντίθετα για εσάς των πρώτων ημερών το τοπίο είναι πολύ καλύτερο και σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να προωθήσετε ή να βελτιώσετε μια προσωπική η επαγγελματική σχέση.  Ωστόσο οι εντάσεις και το τρέξιμο για θέματα σπιτιού ή οικογένειας σας κουράζουν. Προσεκτικοί σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Ο ανάδρομος Ερμής κινείτε στο δεκαήμερο σας προκαλώντας παρεξηγήσεις, προβλήματα ή καθυστερήσεις σε σχετικές υποθέσεις.    
Καρκίνος 22/06-22/07:  Ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης γίνεται καταπιεστικός και ίσως χρειάζεται να βάλετε όρια στις σχέσεις σας όσο και αν αυτό σας πονάει. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου καλείστε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις ή ν’ αναλάβετε υποχρεώσεις που αφορούν οικογένεια ή ακίνητα. Σήμερα όμως δεν πρέπει να πιέσετε καταστάσεις γιατί δεν είστε σε θέση να χειριστείτε σωστά τα πράγματα. Η έντονη δραστηριότητα έχει κουράσει εσάς του πρώτου δεκαημέρου, παρόλα αυτά σας δίνονται ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και δουλειά. Στα όρια του δευτέρου δεκαημέρου κινείτε ο ανάδρομος Ερμής αναστατώνοντας το καθημερινό σας πρόγραμμα και υποθέσεις που αφορούν δουλειά ή υγεία. Να είστε προσεκτικοί γιατί θα υπάρξουν λάθει, παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις.
Λέων 23/07-23/08:  Πολύ δουλειά και κούραση στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Εργασιακά ή θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο τα οποία ταλαιπωρούν κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Φίλοι ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας στενοχωρούν. Μια μετακόμιση ή αλλαγή που αναγκάζεστε να κάνετε λόγω του συντρόφου ή κάποιας συνεργασίας σας φορτίζει σήμερα συναισθηματικά και σας πιέζει να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας. Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις και μην πιέσετε καταστάσεις. Πολύ καλύτερο το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών που έχετε τώρα τη δυνατότητα να  αναδείξετε τα ταλέντα σας και να βελτιώσετε θέματα δουλειάς. Τα έξοδα συνεχίζονται και θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί για αρκετό καιρό ακόμη αν δεν θέλετε να ανατραπεί ο προϋπολογισμός σας.     
Παρθένος 24/08-23/09:  Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας και σας βοηθά να προωθήσετε προσωπικές  υποθέσεις. Τα αισθηματικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και ενισχύεται η διάθεση για φλερτ και διασκέδαση. Εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν παιδιά ή ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Αντίθετα εσείς των τελευταίων ημερών δεν θα είστε σε καλή διάθεση αφού οικονομικά προβλήματα σας περιορίζουν κάνοντας σας να νιώθετε ανίσχυροι και ευάλωτοι. Μην τα βάλετε με άλλους και μην πιέσετε καταστάσεις σήμερα.  Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί παρεξηγήσεις, λάθει και καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Αποφύγετε αγοραπωλησίες ή συμφωνίες που αφορούν ακίνητα.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Υποχρεώσεις σε σπίτι και οικογένεια θα σας φορτίσουν σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, καλείστε ν’ αναλάβετε υποχρεώσεις  που σήμερα μπορεί να  τις νιώθετε ως θηλιά στο λαιμό σας.  Δεν είναι καλή μέρα  για να διευθετήσετε τα πράγματα με τους άλλους και καλό θα ήταν να μην πιέσετε καταστάσεις. Παρεξηγήσεις, ασάφειες και καθυστερήσεις σε καθημερινές δραστηριότητες, επικοινωνία και γραπτά  αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαήμερου, με τον ανάδρομο Ερμή να κινείτε στο δικό σας δεκαήμερο. Αντίθετα το κλίμα είναι ευχάριστο για τους Ζυγούς των πρώτων ημερών και ευνοούνται θέματα ακίνητης περιουσίας και οικογένειας. Κάποιοι βελτιώνετε την αισθητική του σπιτιού ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε ευχάριστες επισκέψεις.
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονη κινητικότητα και πολλές επαφές και συζητήσεις έχετε στην αρχή της εβδομάδας. Κάποια πράγματα που μαθαίνετε στεναχωρούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου και σας φέρνουν αντιμέτωπους με το παρελθόν ή ένα παρασκήνιο που δεν γνωρίζατε. Όπως και να έχει δεν πρέπει σήμερα να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και να πιέσετε τα πράγματα. Πολύ πιο ευνοϊκό το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών. Μπορεί οι κοινωνικές σας δραστηριότητες να σας κουράζουν, αλλά δημιουργούνται ευκαιρίες για να επεκτείνετε τον κύκλο σας και να προωθήσετε θέματα που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Αν ανήκετε στους σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δεκαήμερο σας κρύβει ασάφειες ,καθυστερήσεις και μπερδέματα στα οικονομικά. Αποφύγετε σημαντικές αγορές γιατί μπορεί να βγείτε χαμένοι.
Τοξότης 23/11-21/12: Έχετε ρίξει όλο το βάρος σας σε θέματα καριέρας ή αποκατάστασης, όμως σήμερα τα οικονομικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν, φέρνοντας σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν , όμως δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρετε θέση και να πιέσετε την κατάσταση. Γενικότερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο δεκαήμερο σας, δημιουργεί προβληματάκια, καθυστερήσεις και μπερδέματα. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να επανεξετάσετε προσωπικές σας υποθέσεις. Οικονομικά και θέματα δουλειάς βελτιώνονται για εσάς των πρώτων ημερών.  Θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Στο ζώδιο σας θα βρίσκετε η σελήνη σήμερα φέρνοντας στην επιφάνεια τα καλώς ή κακώς κείμενα της τελευταίας περιόδου. Θέματα καριέρας και αποκατάστασης προβληματίζουν ιδιαίτερα εσάς των τελευταίων ημερών και σας ρίχνουν ψυχολογικά. Μπορεί να νιώσετε μόνοι και απογοητευμένοι από σχέσεις ή συνεργασίες, όμως η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε σχετικά ζητήματα. Μη  γίνεστε πιεστικοί με ανωτέρους ή άτομα κύρους. Αντίθετα το κλίμα είναι ευνοϊκό για εσάς των πρώτων ημερών και μπορείτε τώρα να βρείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες και να προωθήσετε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά ζητήματα. Τα αισθηματικά ευνοούνται ενώ είναι ιδανική περίοδος για την απόκτηση ενός απογόνου.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Σε χαμηλούς ρυθμούς ξεκινά η εβδομάδα. Ατονία και κούραση δεν σας βοηθούν ν’ ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας. Ιδιαίτερα απαισιόδοξοι είστε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών. Οι φιλοδοξίες και τα σχέδια σας δεν προχωρούν και αυτό σας καταθλίβει. Χαλαρώστε και μην πιέζετε τους άλλους προσπαθώντας να λύσετε τα δικά σας προβλήματα και ν’ ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Με υπομονή και πολύ δουλειά, θα καταφέρεται να σταθεροποιήσετε τα σχέδια και το μέλλον σας. Το κλίμα  αντίθετα είναι θετικό για εσάς των πρώτων ημερών. Σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να προωθήσετε θέματα που σας αφορούν και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.      
Ιχθείς 20/02-20/03:  Έντονη κοινωνική δραστηριότητα κρύβει αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημα της, ενώ ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά σας γεμίζουν υποχρεώσεις. Ιδιαίτερα επιφορτισμένοι εσείς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι νιώθετε πιεσμένοι από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, στην προσπάθεια σας να ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να σταθείτε στα δικά σας πόδια επαγγελματικά.  Ο ανάδρομος Ερμής κινείται στα όρια του δευτέρου δεκαημέρου και εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να προσέξετε σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους και μη υπογράψετε συμφωνίες αυτή τη περίοδο. Καινούργιες γνωριμίες δημιουργούν ευκαιρίες σ’ εσάς των πρώτων ημερών ενώ πληροφορίες που μαθαίνετε τώρα μπορεί να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Όπως και να έχει οι στόχοι σας προωθούνται βελτιώνοντας και τα οικονομικά σας.
AstroMeleti