Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 30/11/2011

Στον Υδροχόο θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη διατηρώντας ένα κλίμα εναντίωσης σε κατεστημένο και συντηρητισμό.  Τίποτα δεν μπορεί να είναι δεδομένο, ενώ προγράμματα και χρονοδιαγράμματα δύσκολα θα ακολουθηθούν. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αφού θα είναι εύκολο σήμερα να παρασυρθείτε ή να παραπλανηθείτε λόγω υπέρμετρης αισιοδοξίας. Διατηρήστε επιφυλάξεις σε τυχόν σχέδια, πληροφορίες ή προτάσεις.
Κριός 21/03-20/04: ‘Έντονη κοινωνική δραστηριότητα προβλέπετε σήμερα ενώ είναι πολύ πιθανή η εμπλοκή σας σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα.  Καινούργια σχέδια ή προτάσεις μπορεί να προκύψουν. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και να είστε επιφυλακτικοί γιατί μπορεί να σας που πράγματα που δεν ισχύουν ή να σας δώσουν υποσχέσεις που δεν πρόκειται να κρατήσουν...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Τα επαγγελματικά παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο δημιουργώντας προβληματισμούς και ανασφάλειες. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου γιατί υπάρχει κίνδυνος παραπλάνησης ή αυταπάτης. Διατηρήστε μια  επιφυλακτικότητα σε σκέψεις, ιδέες  ή συζητήσεις γύρω από επενδύσεις ή συνεταιρισμούς. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την κρίση σας και  δεν θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή τη περίοδο.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ενθουσιασμός και αισιοδοξία, σήμερα μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές. Είστε πολύ ευαίσθητοι σε οτιδήποτε καινούργιο που μπορεί να σας ανοίγει νέους ορίζοντες, όμως δεν είναι τώρα ή κατάλληλη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες.  Η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και μπορεί να παραπλανηθείτε.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Οικονομικά ή κληρονομικά είναι τα θέματα που θ’ απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς σήμερα. Δάνεια, ασφάλειες, εφορία κλπ. έρχονται σε πρώτο πλάνο πιέζοντας σας συναισθηματικά. Νέες ιδέες ή σχέδια που αφορούν τη δουλειά, καλό θα ήταν  να μην ξεκινήσουν άμεσα και να επανεξεταστούν  μετά τα μέσα Δεκεμβρίου. Αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο ή για θέματα που αφορούν δουλειά.  Υπάρχει τάση να παρασυρθείτε σε επιπόλαιες επιλογές.   
Λέων 23/07-23/08:  Επαναστατική και ίσως εκκεντρική θα είναι η στάση σας σήμερα σε θέματα που αφορούν τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ευχάριστε επαφές ή συζητήσεις θα έχετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να υπάρξουν ασάφειες, ασυνεννοησία ή και μεταβολές (αργότερα)  σε ότι ειπωθεί.    Διατηρήστε επιφυλακτική στάση σε ότι ακούτε.
Παρθένος 24/08-23/09:  Δεν θα είναι εύκολο σήμερα να διατηρήσετε το πρόγραμμα που έχετε κάνει. Υπάρχουν ανατροπές και ένταση. Θέματα αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο όμως καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σχετικές συζητήσεις ή σχεδιασμούς. Ο ανάδρομος Ερμής περισσότερο θα σας μπερδέψει παρά θα δώσει λύσεις.  Διατηρήστε επιφυλάξεις σε σχέδια που αφορούν οικογένεια ή κατοικία. Η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική αυτή τη περίοδο και μπορεί να κάνετε λάθει.  
Ζυγός 24/09-23/10: Νιώθετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας έχει κουράσει και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.  Η μέρα προσφέρετε για φλερτ, παιχνίδι και διασκέδαση.  Αποφύγετε σοβαρές επαφές ή συζητήσεις και περάστε ευχάριστα κοντά σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Στο προσκήνιο παραμένουν υποθέσεις που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σήμερα για να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης. Αποφύγετε συζητήσεις ή σχέδια που αφορούν τα οικονομικά ή αγοραπωλησίες γιατί η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και μπορεί να κάνετε λανθασμένες επιλογές που θα σας κοστίσουν.    
Τοξότης 23/11-21/12: Έντονη κινητικότητα και σήμερα αλλά και πολλά νεύρα γιατί δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ημέρας. Επαφές, συζητήσεις ή συμφωνίες μπορεί να ευνοούνται αλλά με τον ανάδρομο Ερμή, μάλλον  δεν θα έχουν τ’ αποτελέσματα που περιμένετε. Καλύτερα να  τ’ αφήσετε για αργότερα αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.  Μην αντιμετωπίζετε επιπόλαια εργασιακά θέματα και μην αφήνετε εκκρεμότητες στη δουλειά.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικά θέματα παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο ενώ τα έξοδα συνεχίζονται. Δεν θα είναι εύκολο να βάλετε τώρα τάξη στα οικονομικά σας. Αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα. Προσέξτε παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις γιατί μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα με τον ανάδρομο Ερμή. Καλή περίοδος για να επανεξετάσετε κρυφά σχέδια ή συμφωνίες του παρελθόντος.   
Υδροχόος 21/01-19/02:  Στο προσκήνιο βρίσκεστε και σήμερα. Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Υδροχόου, στρέφοντας τη προσοχή σας σε πολύ προσωπικά σας θέματα. Ωστόσο θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τους άλλους  γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή αυταπάτης. Μελετήστε με προσοχή το τι σας δίνουν και μην ακούτε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια γιατί υπάρχει τάση να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Καλύτερα να μην κάνετε κάτι σοβαρό σήμερα αλλά να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι ρυθμοί παραμένουν και σήμερα χαμηλοί, ενώ παρασκηνιακές διεργασίες και κρυφά σχέδια μπορεί να γίνονται τόσο στο μυαλό σας όσο και  στο εξωτερικό περιβάλλον. Συζητήσεις σχεδιασμοί και επαφές γύρω από επαγγελματικά ευνοούνται, όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί  γιατί ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί ασάφειες και λάθει. Θα σας πρότεινα να μην πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις για τα επαγγελματικά, ούτε να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Καλύτερα να βρεθείτε με φίλους στο σπίτι για να περάσετε ευχάριστα.  
AstroMeleti