Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 10/11/2011

Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου η οποία επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. Το φαινόμενο της πανσέληνου  πραγματοποιείτε κάθε μήνα, στο διάστημα που  ο ήλιος θα βρεθεί ακριβώς απέναντι από τη σελήνη. Ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο γίνεται, ενεργοποιείται  κάθε φορά και ένας διαφορετικός τομέα της ζωής μας. Είναι η στιγμή που ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα  στον  τομέα αυτό και συνήθως η  πραγματικότητα αυτή δεν μας αρέσει.
Κριός 21/03-20/04: Οικονομικά είναι τα θέματα που σας απασχολούν και ίσως σας πιέζουν  σ’ αυτή τη πανσέληνο. Κάποιες διαπραγματεύσεις ή οικονομικές συνεργασίες σας δημιουργούν διλλήματα και προβληματισμούς.  Αποφύγετε την εμπλοκή συναισθηματικών παραγόντων σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και θυμηθείτε ότι, ότι αποφασίσετε ή κάνετε τώρα, θα έχει διάρκεια...

Ταύρος 21/04-21/05: Στο ζώδιο σας θα πραγματοποιηθεί αυτή η πανσέληνος, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι γίνεστε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι σε ότι αφορά προσωπικά και σχέσεις.  Ίσως γίνεται πιο πιεστικοί και απαιτητικοί με το σύντροφο ή συνεργάτες δημιουργώντας παρεξηγήσεις και εντάσεις που θα έχουν διάρκεια. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις συγκρούσεις. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Τάσεις  εσωστρέφειας και απομόνωσης δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος για εσάς. Το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ δραστήριο και κουραστικό και τώρα νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε αλλά μην αμελήσετε σοβαρά πράγματα σε δουλειά και καθημερινότητα. Εντάσεις με συνεργάτες θα έχουν διάρκεια και θα είναι επιζήμιες.
Καρκίνος 22/06-22/07: Δεν είναι άσχημη για εσάς αυτή η πανσέληνος. Η κοινωνική σας ζωή η μια συλλογική δουλειά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μπορεί να σας δώσουν πολλά. Φίλοι θα σας βοηθήσουν. Κάποιοι βρίσκεστε σε δίλλημα μεταξύ προσωπικής ζωής και κοινωνικών υποχρεώσεων.  Αποφύγετε εντάσεις με φίλους γιατί θα έχουν διάρκεια.
Λέων 23/07-23/08: Διλλήματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο με αυτή  τη πανσέληνο. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες κι αποφύγετε διαπληκτισμούς με ανωτέρους ή άτομα της οικογενείας σας γιατί τ’ αποτελέσματα τους θα είναι μόνιμα. 
Παρθένος 24/08-23/09: Δεν είναι δυσαρμονική αυτή η πανσέληνος για εσάς και είναι πολύ πιθανό να σας ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές.   Ωστόσο για κάποιους θα υπάρξουν δυσκολίες ή καθυστερήσεις που θ’  αποτελέσουν εμπόδιο στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Γραφειοκρατικά  προβλήματα ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας  δημιουργούν διλλήματα και προβληματισμούς.
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικές υποχρεώσεις σας αγχώνουν αυτή τη περίοδο και μπορεί ν’ ανατρέψουν  τον προϋπολογισμό σας. Κάντε τους σωστούς υπολογισμούς και προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων. Οικονομικές διαφορές μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις ή συνεργασίες.
Σκορπιός 24/10-22/11: Απέναντι σας πραγματοποιείτε η πανσέληνος αυτή, ενεργοποιώντας εξελίξεις τόσο στο χώρο των προσωπικών, όσο και των επαγγελματικών σχέσεων. Διλλήματα δημιουργούνται μεταξύ των δικών σας αναγκών και των αναγκών του συντρόφου ή κάποιου στενού συνεργάτη. Νιώθετε ότι δεν έχετε την απαιτούμενη προσοχή από τους άλλους και αυτό δημιουργεί εκνευρισμούς και εντάσεις. Μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις για σχέσεις ή συνεργασίες. 
Τοξότης 23/11-21/12: Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει εργασιακά ή θέματα υγείας. Αν είχατε αμελήσει κάποια πράγματα ή κάποιες υποχρεώσεις,  καλείστε τώρα ν’ αντιμετωπίσετε τ’ αποτελέσματα της αμέλειας αυτής.  Εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν με συνεργάτες και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε διαπληκτισμούς γιατί πιθανές παρεξηγήσεις θα έχουν διάρκεια. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε καταχρήσεις.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Δεν είναι άσχημη αυτή η πανσέληνος για εσάς. Γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί με τους άλλους. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν όμως δεν βρίσκετε άμεση ανταπόκριση από τους άλλους και αυτό σας εκνευρίζει. Εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Σοβαρά διλλήματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν εντάσεις.  Υποθέσεις που αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων ολοκληρώνονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αποφύγετε τις υπερβολές.
Ιχθείς 20/02-20/03: Δεν είναι δυσαρμονική για εσάς αυτή η πανσέληνος. Είστε πολύ δραστήριοι  και δημιουργικοί ενώ θα βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ωστόσο είστε συναισθηματικά ευάλωτοι αυτές τις μέρες σε ότι αφορά νέα σχέδια και προοπτικές.  Η αίσθηση ότι μπορεί να μην υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να προωθήσετε ένα καινούργιο σχέδιο σας προβληματίζει έντονα και σας στενοχωρεί. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.
AstroMeleti