Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 07/11/2011

Δυναμικά ξεκινά αυτή η εβδομάδα με τη σελήνη να περνά στο Κριό και να μας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό και την τόλμη για ν’ αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας  μας αλλά και προχωρήσουμε στις αλλαγές που επιθυμούμε.  Γινόμαστε πιο μαχητικοί αλλά και εριστικοί προσπαθώντας να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας (μικρούς ή μεγάλους) και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και διαπληκτισμούς. Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα, καθιστά τη μέρα επικίνδυνη για όσους έχουν γεννηθεί τελευταίες ημέρες και κυρίως για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών.  Αυταπάτες και εξαπατήσεις είναι πολύ πιθανές γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις για τίποτα.    
Κριός 21/03-20/04: Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας οι ρυθμοί ανεβαίνουν, ανακτάτε και πάλι τη δυνάμεις και την απαραίτητη τόλμη και αισιοδοξία που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε σχέδια που αφορούν τόσο δουλειά, όσο και τις σχέσεις σας με το σύντροφο ή συνεργάτες.  Πολύ προσοχή απαιτούν οι κινήσεις σας, αν ανήκετε στους Κριούς των τελευταίων ημερών. Η παρόρμησή αλλά και η ανάγκη για αναγνώριση και περισσότερη αίγλη μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει. Ο κίνδυνος παραπλανήσεων ή εξαπατήσεων είναι υπαρκτός και θα πρέπει να παραμείνετε αντικειμενικοί και προσγειωμένοι...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Παρασκηνιακά ή σε χαμηλούς τόνους θα κινηθείτε σήμερα. Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και επαφές γύρω από συνεργασίες και οικονομικά ευνοούνται, ωστόσο δεν θα είναι εύκολο να προωθήσετε τα σχέδια σας.   Σύγχυση υπάρχει σε ότι αφορά επαγγελματικά και θέματα αποκαταστάσεις, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Ψευδαισθήσεις ή παραπλάνηση από άλλους μπορεί να σας οδηγήσουν  σε λανθασμένες επιλογές.  Ίσως είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί, προσπαθώντας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και ν’ αλλάξετε τα δεδομένα στη ζωή σας, όμως καλύτερα να μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις αλλά ν’ αφήσετε το χρόνο να κυλήσει για να γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Με έντονη κοινωνική δραστηριότητα ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Κοινωνικές επαφές ή η εμπλοκή σας σε ομαδικές δραστηριότητες σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες ή  να βελτιώσετε τη σχέση  με το σύντροφο ή συνεργάτες. Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών γιατί υπάρχει έντονος κίνδυνος εξαπατήσεων ή αυταπάτης. Ασαφείς ή παραπλανητικές πληροφορίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Μην πάρετε αυτή τη περίοδο σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά ή τη ζωή σας γενικότερα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Σ΄ επαγγελματικά θέματα επικεντρώνεστε σήμερα.  Συζητήσεις ή επαφές με ανωτέρους και άτομα κύρους ευνοούνται και σας ανοίγουν νέες προοπτικές στον εργασιακό τομέα. Λειτουργήστε με λογική και αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο ή συνεργάτες. Πολύ προσεκτικοί σε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών, γιατί εγκυμονεί κίνδυνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης.  Μην πάρετε τώρα οικονομικά ρίσκα που μπορεί ν’ αφορούν καριέρα και σχέδια για το μέλλον. Υπάρχει σύγχυση. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα γύρω σας.
Λέων 23/07-23/08: Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας σας βρίσκει αισιόδοξους και  με πίστη στις δυνατότητες σας. Η φιλοδοξίες σας τονίζονται και νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε την υπέρβαση και να προχωρήσετε σε καινούργια και πιο ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ν’ αποφύγετε συναισθηματικές εντάσεις και ανταγωνισμούς. Η αισθηματική σας ζωή ευνοείτε και μπορεί να ξεπεράσετε σήμερα ταμπού και προβληματισμούς που σας περιορίζουν.  Πολλοί ανοίγετε καινούργια σελίδα στα αισθηματικά. Πολύ προσεκτικοί σε επίπεδο προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων, θα πρέπει να  είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Κάποιοι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν ή η ανάγκη σας για νέα δεδομένα στον τομέα αυτό σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα όπως θέλετε και όχι όπως πραγματικά είναι. Ο κίνδυνος εξαπάτησης ή αυταπάτης είναι υπαρκτός και καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που ν’ αφορούν τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.
Παρθένος 24/08-23/09: Νέα οικονομικά δεδομένα προκύπτουν σήμερα τα οποία δημιουργούν καινούργιες προοπτικές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Συζητήσεις με άτομα της οικογένειας ευνοούνται ενώ είναι πολύ πιθανό η οικογένεια  με κάποιο τρόπο, να σας προσφέρει οικονομική στήριξη.  Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών θα υπάρξουν ίντριγκες, ενώ παρασκηνιακές διεργασίες σας παραπλανούν. Παραποιημένα μηνύματα και πληροφορίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές, σε ότι αφορά εργασία ή υγεία.
Ζυγός 24/09-23/10: Υποθέσεις που αφορούν τη σχέση σας με το σύντροφο ή μια επαγγελματική συνεργασία, έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές ευνοούνται αρκεί να μην σας παρασύρουν συναισθηματικές εντάσεις, ζήλιες και ανταγωνισμοί.  Ακολουθείστε τη λογική και όχι το συναίσθημα. Κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης υπάρχει για εσάς των τελευταίων ημερών και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτό το διάστημα.  Η έντονη ανυπομονησία σας για αναγνώριση και αλλαγή μπορεί εύκολα να σας μετατρέψει σε θύμα εξαπάτησης γιατί ονειροβατείτε και δεν βλέπετε αντικειμενικά τα πράγματα .  Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις για προσωπικά ζητήματα ή παιδιά. 
Σκορπιός 24/10-22/11: πιεστικοί είναι οι ρυθμοί στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Πολύ δουλειά και κούραση περιμένει τους περισσότερους από εσάς, όμως θα υπάρχει και η αντίστοιχη οικονομική αμοιβή.  Τα οικονομικά σας έχουν περιθώριο βελτίωσης σήμερα και θα μπορούσατε να κάνετε κάποιο διακανονισμό, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, για να πετύχετε μια καλύτερη οικονομική συμφωνία. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε και θα έρχεστε πιο κοντά με το σύντροφο σας. Σύγχυση υπάρχει σε θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης και είναι πολύ πιθανό αυτή τη περίοδο να παραπλανηθείτε ή να εξαπατηθείτε εσείς των τελευταίων ημερών.  Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις τόσο σε προσωπικά, όσο και επαγγελματικά.
Τοξότης 23/11-21/12: Η εβδομάδα ξεκινά πολύ καλά σε ότι αφορά προσωπικά και σχέσεις. Ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός σας, σας φέρνουν στο επίκεντρο και  δύσκολα θα περάσετε απαρατήρητοι από τους άλλους. Τα  βλέμματα πέφτουν επάνω σας και έχετε τώρα τη δυνατότητα να πείσετε και να κερδίσετε τους  συνομιλητές σας, δίνοντας  έτσι μια γερή ώθηση στην υλοποίηση των στόχων σας. Τα οικονομικά μπορεί να σας δημιουργούν πρόβλημα αλλά θα πρέπει να το ξεπεράσετε σήμερα. Υπέρμετρη αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σ’ εσάς των τελευταίων ημερών. Μην  ακούτε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για αλλαγές. Αποφύγετε επικίνδυνα και ανόητα ρίσκα.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Δυναμικά ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Υποθέσεις που αφορούν οικογένεια και κατοικία σας φορτίζουν συναισθηματικά και δημιουργούν αισθήματα άγχους ή ανταγωνισμού. Ωστόσο παρασκηνιακές διεργασίες σας ευνοούν και θα πρέπει να κρατήσετε μυστικές τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών και ν’ αποφύγετε οτιδήποτε έχει σχέση με οικονομικά ή αγοραπωλησίες. Κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης καθιστά τη μέρα εντελώς ακατάλληλη για οικονομικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Σε έντονούς ρυθμούς ξεκινά και για εσάς αυτή η εβδομάδα. Οι δραστηριότητες σας είναι πολλές και θα έχετε συζητήσεις επαφές αλλά και πολλές μετακινήσεις.  Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε, δίνοντας σας την ευκαιρία για  γνωριμίες που είναι πολύ πιθανό να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Οι συνεργασίες αποδίδουν, κάτω από προϋποθέσεις.  Θέματα προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων εγκυμονούν κινδύνους για εσάς των τελευταίων ημερών.  Δεν είστε σε θέση να έχετε σαφή εικόνα και από τη μία μπορεί να σας εξαπατήσουν αυτή τη περίοδο, ενώ πιθανές διαφορές με το σύντροφό ή συνεργάτες θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα σύγχυσης και παρεξηγήσεων. Προσπαθήστε να δείτε με αντικειμενικότητα τα πράγματα γύρω σας και όχι απλά όπως εσείς θα θέλατε.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Συναισθηματικές και οικονομικές ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνισή τους στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Θετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο θα υπάρξουν για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε επαγγελματικούς ή προσωπικούς σας στόχους.  Επικίνδυνο είναι αυτό το διάστημα για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, οι οποίοι βρίσκεστε σε σύγχυση και μπορεί να κάνετε σπασμωδικές και λανθασμένες επιλογές. Μην πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις για εργασιακά ή θέματα υγείας γιατί η εικόνα που έχετε δεν είναι σαφείς και εύκολα θα παραπλανηθείτε ή θα εξαπατηθείτε.      
AstroMeleti