Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 02/12/2011

Διχασμένη είναι η μέρα σήμερα. Από τη μία  για κάποιους η ατμόσφαιρα θα είναι ήρεμη και συναισθηματική, με τάσεις απομόνωσης και νοσταλγίας ενώ για κάποιους άλλους η μέρα κατά κύριο λόγω χαρακτηρίζετε από έντονη δράση, αποφασιστικότητα αλλά και εριστική διάθεση που θα προκαλέσει εντάσεις και διαπληκτισμούς.  Οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς και αυτό σας αγχώνει. 
Κριός 21/03-20/04: Η μέρα είναι κατάλληλη...

Κριός 21/03-20/04: Η μέρα είναι κατάλληλη για χαλάρωση και ξεκούραση. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από την καθημερινότητα που σας κουράζει και μην  έχετε  μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας σήμερα. Διοχετεύστε την ενέργεια σας εποικοδομητικά στην προώθηση των σχεδίων σας. Οι απαιτήσεις των άλλων μπορεί να είναι πολλές και να σας αγχώνουν, ωστόσο δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε και  να σπαταλιέστε σε άσκοπους διαπληκτισμούς.
Ταύρος 21/04-21/05: Η κοινωνική σας δραστηριότητα αυξάνετε και επιλέγετε να ξεφύγετε από ότι σας στενοχωρεί και σας κουράζει, διασκεδάζοντας με φίλους ή γνωστούς. Ο ανάδρομος Ερμής καθυστερεί ζητήματα κοινής οικονομικής διαχείρισης και οικονομικά γενικότερα. Εντάσεις μπορεί να προκύψουν με αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω οικονομικών διαφορών.  Πιθανότατα κάποιοι σας στηρίζουν οικονομικά ή έχουν στηρίξει τις ελπίδες τους σ’ εσάς. Όπως και να έχει οι απαιτήσεις τους είναι μεγάλες δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις από μέρους σας.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Επαγγελματικά και θέματα γενικότερης αποκατάστασης έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Πολλοί κάνετε τον απολογισμό σας και αναπολείτε πράγματα από το παρελθόν. Η επικοινωνία με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες είναι δύσκολη ή λέγονται πράγματα χωρίς καμία υπόσταση. Όπως και να έχει καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε ζητήματα που αφορούν στενές προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες. Εκνευρισμός άγχος και βιασύνη δημιουργούν προβλήματα στη διεκπεραίωση οικογενειακών ή υποθέσεων του σπιτιού. Προσέξτε αν κάνετε κάποιες εργασίες στο σπίτι, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.  Διοχετεύστε την ενέργεια σας παραγωγικά και αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφο σας.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Το κλίμα είναι αισιόδοξο και δημιουργικό για τους περισσότερους από εσάς. Νέες προοπτικές εμφανίζονται σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών ενώ έχετε την ευκαιρία τώρα ν’ ανανεώσετε παλιότερες σχέσεις σας. Όμως από την άλλη, υπάρχουν και αυτοί που σήμερα θα είναι εύκολο να χάσουν τη ψυχραιμία τους  και να εμπλακούν σε εντάσεις και τσακωμούς με αφορμή τα οικονομικά. Το εισόδημα είναι λίγο και αυτό σας αγχώνει και σας κάνει νευρικούς. Καλύτερα την ενέργεια σας αυτή να τη διοχετεύσετε σε πιο παραγωγικά κανάλια προσπαθώντας να βρείτε ιδέες και  λύσεις για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας και όχι να σπαταλιέστε σε άγονους τσακωμούς.    
Λέων 23/07-23/08:  Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η ανάγκη να νιώσετε πιο ανεξάρτητοι και δυνατοί, σας βοηθά να χειριστείτε καλύτερα και με μεγαλύτερη σοβαρότητα εργασιακά ζητήματα. Προσοχή στα έξοδα.  Θα είναι εύκολο σήμερα να ξεπεράσετε τα όρια κάνοντας αυθόρμητες και παρορμητικές ενέργειες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Όμορφες στιγμές θα περάσετε σήμερα με το σύντροφο σας, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών. Σας δίνετε η δυνατότητα να προωθήσετε ή να βελτιώσετε επαγγελματικές συνεργασίες και επαφές με συνεργάτες. Ωστόσο ο Άρης στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει νευρικούς και εριστικούς σήμερα. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί αρχές Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας αν θέλετε ν’ αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.  Άτομα της οικογενείας ή υποχρεώσεις και εκκρεμότητες από ακίνητα θα σας ταλαιπωρήσουν φέρνοντας στο προσκήνιο τον πιο Παθιασμένη και έντονη φύση σας. Προσπαθήστε με ηρεμία να βρείτε λύσεις. Αδιαθεσίες και πονοκέφαλοι είναι πολύ πιθανά.
Ζυγός 24/09-23/10: Εργασιακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να χρειαστεί ν’ ασχοληθούν και με ένα πρόβλημα υγείας.  Επικοινωνία, μετακινήσεις  και γενικότερα καθημερινές  δραστηριότητες γίνονται μετ’ εμποδίων με την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Οικογενειακά και θέματα ακινήτων ευνοούνται σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται αυτή τη περίοδο να έλκεστε με τη δημιουργία μιας νέας εργασιακής δραστηριότητας στο χώρο του σπιτιού. Η μέρα είναι απαιτητική όμως εσείς νιώθετε κουρασμένοι και δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της. Αυτό δημιουργεί εκνευρισμούς και εντάσεις με τους ανθρώπους γύρω σας.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Ευχάριστο και δημιουργικό το κλίμα σήμερα. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις. Ένα ευχάριστο ταξιδάκι είναι πολύ πιθανό. Καθυστερήσεις και μπλεξίματα με τα οικονομικά  συνεχίζει να δημιουργεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Εντάσεις θα υπάρξουν στο φιλικό σας περιβάλλον ή με συνεργάτες στη δουλειά. Η ομαδικότητα σε μια συλλογική δουλειά κινδυνεύει ενώ τα οικονομικά γίνονται εμπόδιο στην προώθηση ενός στόχου. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να είναι έντονη και οι προσκλήσεις πολλές, όμως τα οικονομικά αποτελούν εμπόδιο.   
Τοξότης 23/11-21/12: Όλα φαίνετε να γυρνούν γύρω από το σπίτι και την οικογένεια σήμερα. Πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε σπίτι ξεφεύγοντας από μια καθημερινότητα που σας κουράζει. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια βοήθεια από το σπίτι. Η μέρα όμως κρύβει εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Οι ανώτεροι σας μπορεί να έχουν πολλές απαιτήσεις, δημιουργώντας σας έτσι πίεση και άγχος. Αποφύγετε ανάρμοστες και επιθετικές αντιδράσεις και οδηγήστε την ένταση σας, σε αποδοτικά και παραγωγικά κανάλια.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Έντονη κινητικότητα και σήμερα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές όμως εσείς προτιμάτε να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε καλά, κάνοντας απλά αλλά ευχάριστα πράγματα μαζί τους. Μην εμπιστευθείτε το ένστικτο σας σήμερα γιατί μάλλον θα σας γελάσει. Αποφύγετε αυθόρμητες και παρορμητικές ενέργειες σε θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά. Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας και αποφύγετε διαπληκτισμούς και εντάσεις με τους γύρω σας.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Οικονομικά ή συναισθηματικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Θα κάνετε κάποια έξοδα που σας βοηθούν να ξεφύγετε από την πίεση της καθημερινότητας όμως θα έχετε και μια οικονομική στήριξη που θα σας βοηθήσει. Αγοραπωλησίες ευνοούνται. Μια παρασκηνιακή σχέση μπορεί να βοηθήσει κάποιους από εσάς. Κληρονομικά, οικονομικά ή θέματα κοινής διαχείρισης μπορεί να γίνουν αιτία εντάσεων και διαπληκτισμών σήμερα. Μην γίνεστε εριστικοί με τους άλλους.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στο ζώδιο σας θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη φέρνοντας στο προσκήνιο προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Αδυναμίες και ανασφάλειες που σας κρατούν πίσω έρχονται στην επιφάνεια και θα σας εκνευρίσουν. Επαγγελματικά ζητήματα συνεχίζουν να καθυστερούν  με τον Ερμή ανάδρομο. Η υπομονή σας με τους άλλους  φαίνετε να εξαντλείτε και οικονομικοί κυρίως λόγοι, γίνονται αιτία διαπληκτισμών και εντάσεων.
AstroMeleti