Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 08/11/2011

Στο Κριό παραμένει η σελήνη, διατηρώντας το δυναμισμό και την παρόρμηση μας σε υψηλά επίπεδα. Ωστόσο η αντίθεση που πραγματοποιεί με τον Κρόνο, δημιουργεί τάσεις αδυναμίας ή και αυτόλύπησης κάποιες φορές, επηρεάζοντας κυρίως όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο. Η αυτοπεποίθηση κατρακυλάει και κρίνεται αναγκαία η αναζήτηση επιβεβαίωσης από τους άλλους. Ωστόσο θα πρέπει ν’ αναγνωρίσουμε ότι το πρόβλημα είναι δικό μας και να μην γίνουμε πολύ πιεστικοί και φορτικοί  μαζί τους γιατί τ’ αποτελέσματα θα είναι αρνητικά.          
Κριός 21/03-20/04: Ο παρορμητισμός και ο δυναμισμός σας παραμένουν ψηλά. Οι περισσότεροι θα βρείτε τρόπους να προχωρήσετε και παίρνεται πρωτοβουλίες για νέα ξεκινήματα. Ωστόσο αν δεν έχετε την απαιτούμενη ελευθερία κινήσεων και τη δυνατότητα να προωθήσετε καταστάσεις ή να ξεκινήσετε καινούργια  πράγματα, το σίγουρο είναι ότι θα νιώθετε σας ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Οι Κριοί του τελευταίου δεκαημέρου θα χρειαστεί να προσπαθήσετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση τόσο με το σύντροφο όσο και με συνεργάτες ή κοντινούς σας ανθρώπους. Οι άλλοι σας εκνευρίζουν γιατί φαίνετε ν’ αποτελούν εμπόδιο στα σχέδια και την εξέλιξή σας. Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις που ν’ αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Εργασιακά θέματα σήμερα θα χρειαστούν διπλωματικούς χειρισμούς, αν θέλετε να διατηρηθεί κάποια ισορροπία. Άγχος και ανασφάλειες δεν  επιτρέπουν σε αρκετούς από εσάς να πάρετε αποφάσεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο στη δουλειά. Αντίθετα κάποιοι άλλοι μπορεί να χρησιμοποιήσετε το άγχος αυτό ως κινητήρια δύναμη για να προχωρήσετε σε οριστικές αλλαγές.  Όπως και να έχει θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς εργασιακών σχέσεων και δεν πρέπει να εμπιστευτείτε συνεργάτες γιατί υπάρχει περίπτωση αυτή τη περίοδο, κάποιοι να σας διαβάλουν πίσω από την πλάτη σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Δεν είναι άσχημη μέρα για εσάς. Η διάθεσή σας παραμένει  ευχάριστη και σας ωθεί σε εκκεντρικές και παράτολμες επιλογές. Ωστόσο δεν πρέπει να γίνεστε απότομοι και εριστικοί με τους άλλους γύρω σας. Δυσκολίες θα έχει η μέρα μόνο για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι δύσκολα θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε της επιθυμίες σας. Θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες που παρουσιάζονται από κανόνες και κοινωνικές δομές. «Τα πρέπει εναντίων του θέλω». Διαφυλάξτε τη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα ή παιδιά.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Προβληματισμοί γύρω από καριέρα και θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης συνεχίζουν και σήμερα να σας φορτίζουν, επηρεάζοντας περισσότερο  κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Οι περισσότεροι αναζητάτε διεξόδους διαφυγής από τα προβλήματα, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας για να ξεκολλήσετε. Εντάσεις ή διαφορές με άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανές αφού σας βάζουν όρια και αποτελούν εμπόδιο για την εξέλιξή σας.    
Λέων 23/07-23/08: Η εβδομάδα ξεκίνησε σε θετικό κλίμα για τους περισσότερους από εσάς και συνεχίζει και σήμερα να σας επηρεάζει ένα αίσθημα αισιοδοξίας και μια τάση ανανέωσης. Υπάρχουν προϋποθέσεις για να τολμήσετε κάτι διαφορετικό που θα σας ανεβάσει. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε πρακτικά προβλήματα και θα πρέπει να ξεπεράσετε με διπλωματικότητα κάποια γραφειοκρατικά ή επικοινωνιακά εμπόδια. Προσέξτε τους χειρισμούς σας στη δουλειά και μην βάζετε σε ρίσκο εργασιακές σχέσεις γιατί μπορεί να χαλάσετε κάτι σημαντικό.
Παρθένος 24/08-23/09: Καθυστερήσεις και προβλήματα σε διαπραγματεύσεις ή  υποθέσεις που αφορούν οικονομικά γενικότερα θα χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε σήμερα, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 18 Σεπτεμβρίου. Προσπαθήστε να χειριστείτε με διπλωματικό τρόπο την κατάσταση για να μην βάλετε σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Ίσως θα ήταν καλύτερο ν’ αποφύγετε σήμερα οικονομικές διαπραγματεύσεις ή σοβαρές συναλλαγές και αγοραπωλησίες.  
Ζυγός 24/09-23/10: Οι άλλοι θα διεκδικήσουν την προσοχή σας σήμερα. Ίσως θα πρέπει να ακούσετε τις ανάγκες του συντρόφου ή των συνεργατών σας και να προσπαθήσετε να βοηθήσετε. Ωστόσο δεν θα είναι και τόσο εύκολο, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 16 Οκτωβρίου.  Ένα αίσθημα μοναξιάς και απομόνωσης σας κάνει να παραπονιέστε. Προσπαθώντας ν’ ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας πιέζετε τους κοντινούς σας ανθρώπους, οι οποίοι θ’ αντιδράσουν με τη σειρά τους, οπότε και θα υπάρξουν εντάσεις.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Εργασιακά ή ένα πρόβλημα υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Με τον απαιτούμενο δυναμισμό και τη παρόρμηση, θα πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Προσέξτε γιατί η βιασύνη μπορεί να οδηγήσει κάποιους από εσάς σε λάθει.  Πιο δύσκολο γενικότερα είναι το διάστημα αυτό για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε και να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν. Για τους περισσότερους από εσάς κλείνει ένας κύκλος ζωής για ν’ ανοίξει ένας καινούργιος λίγο αργότερα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν της δυσκολίες αυτής της περιόδου για την αυτογνωσία σας, ώστε να μην επαναλάβετε λάθει του παρελθόντος. Προσέξτε την υγεία σας σήμερα. ίσως μάθετε κάτι που δεν θα σας αρέσει.    
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη παραμένει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, διατηρώντας τον ενθουσιασμό, τον ερωτισμό αλλά και την δημιουργικότητα σας σε υψηλά επίπεδα. Η ανάγκη για προσωπική ικανοποίηση και αναγνώριση τονίζετε, κάνοντας σας κάποιες φορές πιο διεκδικητικό ή ακόμη και επιθετικό.  Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου ίσως νιώσετε μια απογοήτευση από φίλους ή κοντινούς σας ανθρώπους. Μην εμπλέξετε φίλους με οικονομικά.
 Αιγόκερω 22/12-20/01: Διπλωματικούς χειρισμούς χρειάζεται η σημερινή μέρα, αν θέλετε ν’ αποφύγετε εντάσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια.  Καθυστερήσεις, προβλήματα και κούραση μπορεί να φέρουν προστριβές, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Νέα δεδομένα στο χώρο του σπιτιού μπορεί να σας προβληματίσουν, ενώ κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε με θάρρος και δυναμισμό  υποθέσεις που αφορούν ακίνητα ή οικογένεια, δίνοντας ένα οριστικό τέλος.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Αστάθεια και σύγχυση θα επικρατήσουν σήμερα. Δύσκολα θα καταφέρετε ν’ ακολουθήσετε το σημερινό σας πρόγραμμα, αφού καθυστερήσεις και προβλήματα δεν θα σας το επιτρέπουν. Μην γίνεστε εριστικοί και επιθετικοί με τους άλλους γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν έντονοι διαπληκτισμοί.  Κάποιοι σας βάζουν εμπόδια και δημιουργούν δυσκολίες σε υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές, νομικά ή διαδικαστικά θέματα γενικότερα. Μην στενοχωριέστε, μην πιέσετε καταστάσεις και αποφύγετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις.
Ιχθείς 20/02-20/03: Νέες προοπτικές μπορεί να υπάρξουν σήμερα σε οικονομικό επίπεδο, ενώ κάποιοι από εσάς θα κάνετε περισσότερα έξοδα για τα οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα. Διακανονισμοί ή διεκπεραίωση οικονομικών υποθέσεων προβλέπετε για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι καλείστε αυτό το διάστημα να δείτε τι πραγματικά θέλετε και να πάρετε αποφάσεις που θα σας κάνουν πιο δυνατούς ώστε να ζήσετε χωρίς εξαρτήσεις και δεκανίκια  από άλλους.  
AstroMeleti