Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 21/11/2011

Η σελήνη στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας βρίσκετε στο ζώδιο του ζυγού, στρέφοντας τη προσοχή μας στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Ξεκαθαρίζουμε πράγματα προσπαθώντας να διατηρήσουμε ή να επαναφέρουμε, την ισορροπία και την αρμονία γύρω μας. Είμαστε πιο διπλωματικοί και υποχωρητικοί, ενώ δεν αποκλείεται να είμαστε ανειλικρινείς στην προσπάθεια μας να διαφυλάξουμε σχέσεις ή να  γίνουμε αρεστοί.  Περισσότερο φορτισμένοι θα είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου.     
Κριός 21/03-20/04: Σχέσεις και συνεργασίες φαίνετε να σας πιέζουν, κάνοντας πιο επιτακτική την ανάγκη για αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το κλίμα στη δουλειά είναι ανταγωνιστικό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις σήμερα, τόσο με το σύντροφο, όσο και με συνεργάτες. Στα μέσα αυτής της εβδομάδας ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος, δημιουργώντας προβλήματα και καθυστερήσεις στην πρόοδο κάποιου σχεδίου. Υποθέσεις που αφορούν σπουδές, εξωτερικό ή νομικές διαδικασίες καλό θα ήταν, αν γίνεται, να διευθετηθούν μέχρι την Τετάρτη...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Προβλήματα αντιμετωπίζετε σήμερα  με τους συνεργάτες. Είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να σας φορτώσουν περισσότερες αρμοδιότητες ή ευθύνες. Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείτε όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, το πώς σας συμφέρει να κινηθείτε. Μια αδιαθεσία ή  ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να προκύψει για κάποιους από εσάς.  Τακτοποιήστε έως τη Τετάρτη  ζητήματα που αφορούν οικονομικά, δάνεια, εφορίες κλπ. γιατί μετά, η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει μπερδέματα και δυσκολίες. 
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για εσάς τονίζοντας τη διάθεση για διασκέδαση και χαρά. Ο ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές που θα επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά. Η πιθανή αδυναμία των άλλων ν’ ακολουθήσουν το πρόγραμμά σας γίνεται αιτία για διαπληκτισμούς και εντάσεις. Διλλήματα θα υπάρξουν, μεταξύ προσωπικών επιθυμιών και κοινωνικών υποχρεώσεων ή στόχων. Αποφύγετε ανταγωνισμούς και προωθήστε μέχρι την Τετάρτη υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Αμέσως μετά ο Ερμής γίνετε ανάδρομος, δημιουργώντας προβλήματα επικοινωνίας, ασυνεννοησία και γενικότερα δυσκολίες στις σχέσεις.        
Καρκίνος 22/06-22/07:  Δύσκολα θα κρατηθούν σήμερα οι ισορροπίες σε οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον, ενώ διλλήματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας θα ταλαιπωρήσουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας ίσως δεν είναι αποδεκτές από το περιβάλλον σας ή άτομα της οικογενείας εμποδίζουν κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις. Αποφύγετε διαπληκτισμούς  και εντάσεις. Προωθείστε εργασιακά ζητήματα ή θέματα υγείας που εκκρεμούν γιατί από την Τετάρτη, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, τόσο στη δουλειά όσο και στην καθημερινότητα θα υπάρξουν δυσκολίες και καθυστερήσεις.
Λέων 23/07-23/08:  Με έντονη κινητικότητα και επικοινωνία θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές σήμερα και δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.  Αυτό θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας, αδέλφια ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.   Προσέξτε την υγεία σας. Προβλήματα και καθυστερήσεις θα δημιουργήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Τακτοποιήστε πιθανές εκκρεμότητες σήμερα και αύριο.
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αιτία εντάσεων με συνεταίρους ή συνεργάτες. Οι οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες σας κάνουν ανταγωνιστικούς και επιθετικούς κάποιες φορές, με τους γύρω σας και τα παιδιά. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι. Θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, καλό είναι να τακτοποιηθούν έως και τη Τετάρτη γιατί μετά, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα υπάρξουν καθυστερήσεις και προβλήματα. 
Ζυγός 24/09-23/10:  Αν και γενικότερα αυτή τη περίοδο δεν μπορείτε ν’ αποδώσετε στο 100%,  σήμερα η  σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας χαρίζει περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση.  Επικεντρώνεστε σε προσωπικά θέματα και γίνεστε αυστηροί και αντιδραστικοί με όσους σας δημιουργούν πρόβλημα ή δεν συμφωνούν με τις επιθυμίες σας. Ίσως χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών των άλλων γύρω σας. Εντάσεις με το σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πολύ πιθανές.  Διαδικαστικά θέματα ή συμφωνίες που εκκρεμούν θα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν ο Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, οπότε προωθήστε τα αύριο ή μεθαύριο.              
Σκορπιός 24/10-22/11: Σε χαμηλούς ρυθμούς ξεκινά αυτή η εβδομάδα και δεν θα σας είναι εύκολο ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας. Παρεξηγήσεις ή εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με συνεργάτες. Προσέξτε την υγεία σας γιατί μια ξαφνική αδιαθεσία ή κάτι απρόοπτο στο σπίτι μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Τα οικονομικά σας επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής από το τέλος της εβδομάδας, οπότε συζητήστε και τακτοποιήστε οικονομικά ζητήματα σήμερα και αύριο.  
Τοξότης 23/11-21/12: Έντονη κοινωνική δραστηριότητα θα έχετε στις αρχές της εβδομάδας, ενώ το ενδιαφέρον σας μπορεί να επικεντρωθεί σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα. Απρόσμενες εξελίξεις επηρεάζουν τα αισθηματικά σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφορές με αγαπημένα  πρόσωπα. Δυσκολίες στα οικονομικά σας φορτίζουν και μπορεί να σας κάνουν ανταγωνιστικούς στο φιλικό περιβάλλον.  Ο Ερμής βρίσκετε στο ζώδιο σας και  θα γυρίσει ανάδρομος από τη Πέμπτη. Προσπαθήστε μέχρι τότε να μην αφήσετε εκκρεμότητες τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα, γιατί ως γνωστόν θα υπάρξουν προβλήματα και καθυστερήσεις. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σχέσεις και συνεργασίες στον επαγγελματικό κυρίως χώρο, έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και ζητούν τη προσοχή σας. Διλλήματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας ταλαιπωρούν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Θα χρειαστεί να είστε διπλωματικοί και ήρεμοι αν δεν θέλετε να διαταράξετε τις σχέσεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.  Αποφύγετε ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας. Παρασκηνιακές ή μυστικές διεργασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως και αύριο γιατί η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα δημιουργήσει μπερδέματα, ασυνεννοησία και καθυστερήσεις.         
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας και ανανέωσης στις αρχές της εβδομάδας. Προωθείτε τα σχέδια σας και επιλέγετε να κάνετε οτιδήποτε θα σας απομάκρυνε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο γιατί υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αλλαγές στο περιβάλλον δεν σας αφήνουν το περιθώριο να κινηθείτε ελεύθερα. Εκνευρισμοί και εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος κυρίως, είναι πολύ πιθανά. Παρεξηγήσεις, έλλειψη επικοινωνίας και λάθει θα επηρεάσουν   κοινωνικές επαφές και  στόχους, από τη Πέμπτη με την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Τακτοποιήστε πιθανές εκκρεμότητες που αφορούν κοινωνικά και φίλους σήμερα και αύριο.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικά είναι τα θέματα που καλείστε να τακτοποιήσετε σήμερα ενώ θα πρέπει να διατηρήσετε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων.  Οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κλπ. απειλούν να ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας αλλά και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με το σύντροφο ή συνεργάτες.  Χαλαρώστε και μείνετε πιστοί στους στόχους σας. Επαγγελματικά ζητήματα, συμφωνίες, συνεργασίες και ότι έχει σχέση με γραπτά θα πρέπει να ολοκληρωθούν σήμερα και αύριο γιατί η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Πέμπτη θα δημιουργήσει καθυστερήσεις και προβλήματα.       
AstroMeleti