Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 25/11/2011

Σήμερα πραγματοποιείτε η πρώτη έκλειψη Ηλίου για το 2012, αφού η επιρροή μιας έκλειψης μπορεί να φτάσει μέχρι και έξι μήνες μετά (η επόμενη πραγματοποιείτε το Μάιο). Γίνεται στην 2η μοίρα του Τοξότη, επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς των πρώτων ημερών. Μια έκλειψη συνήθως φέρνει αλλαγές, αλλά αυτή τη φορά  ίσως δεν έχουμε άμεσα εξελίξεις αφού Δίας και Ερμής είναι ανάδρομοι περιπλέκοντας τα πράγματα. Μετά τα μέσα Δεκεμβρίου θα έχουμε καλύτερη εικόνα.      
Κριός 21/03-20/04: Νέοι ορίζοντες και καινούργιες προοπτικές μπορεί ν’ ανοίγονται τώρα, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το Μάρτιο. Ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις τόσο για τη δουλειά όσο και για το μέλλον σας γενικότερα. Μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε αλλαγές αν δεν ελέγξετε όλα τα δεδομένα...
Ταύρος 21/04-21/05: Αλλαγές σε οικονομικό επίπεδο επίκεινται με την έκλειψη αυτή. Διαχειριστείτε με προσοχή και υπευθυνότητα οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους όπως επίσης και κοινά επιχειρηματικά σχέδια. Μια απρόσμενη θετική εξέλιξη μπορεί να σας παρασύρει σε οικονομικές υπερβολές. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα και ρίσκα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Είστε ένα από τα ζώδια που θ’ αγγίξει περισσότερο αυτή η έκλειψη, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους. Καινούργιες γνωριμίες ή νέοι στόχοι σας βάζουν σε διαδικασία αλλαγών.  Μην βιαστείτε να πάρετε  αποφάσεις. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Με κυβερνήτη σας τη σελήνη, είναι φυσικό να επηρεάζεστε από τις εκλείψεις. Εργασία, καθημερινότητα και υγεία είναι οι τομείς που επηρεάζονται από την έκλειψη αυτή.  Καινούργιες ευκαιρίες και προτάσεις σας βάζουν σε διαδικασία αλλαγών και εξελίξεων  στον εργασιακό χώρο. Χειριστείτε την κατάσταση με προσοχή και υπευθυνότητα, αποφεύγοντας βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε και στην υγεία σας και να μην αμελήσετε μηνύματα που ίσως σας στείλει αυτή τη περίοδο.
Λέων 23/07-23/08:  Εξελίξεις θα υπάρξουν στην προσωπική σας ζωή. Καινούργιες γνωριμίες, ή ένας ξαφνικός έρωτας, δημιουργούν νέες προοπτικές στα αισθηματικά σας. Δημιουργικά σχέδια και υποθέσεις που αφορούν παιδιά γίνονται αιτία αλλαγών σε συναισθηματικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν εντάσεις και προβληματισμοί.
Παρθένος 24/08-23/09:  Η έκλειψη αυτή σας αγγίζει, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Αναστάτωση ή αλλαγές θα υπάρξουν στο άξονα καριέρας οικογένειας. Καινούργια δεδομένα δημιουργούνται στο σπίτι και την οικογένεια. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να χρειαστεί ν’ αλλάξετε σπίτι ή δουλειά. Τα γεγονότα ίσως δεν είναι άμεσα αλλά σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά.
Ζυγός 24/09-23/10:  Εξελίξεις σε θέματα καθημερινότητας και αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον προκύπτουν με την έκλειψη αυτή.  Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και σας δίνουν λύσεις ή σας βοηθούν να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ένα ταξίδι για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους είναι πολύ πιθανό, ενώ κάποιοι από εσάς ίσως αλλάξουν μεταφορικό μέσο ή κάνουν κάποια μετακόμιση. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις σήμερα.                           
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα οικονομικά έρχονται σε πρώτο πλάνο και θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή το εισόδημα ή τα κεκτημένα σας. Μια ευκαιρία ή μια πρόταση σας βοηθά να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αλλά ίσως σας παρασύρει σε ανοίγματα ή ρίσκα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και μελετήστε όλα τα δεδομένα. Κάποιοι ίσως βρείτε μια δεύτερη δουλειά γα να βελτιώσετε το εισόδημα σας.  
Τοξότης 23/11-21/12: Στο δικό σας ζώδιο θα πραγματοποιηθεί αυτή η έκλειψη, επηρεάζοντας κυρίως όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 23 με 26 Νοεμβρίου.  Χρονιά εξελίξεων θα είναι το 2012 για εσάς, ξεκινώντας από τώρα. Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν στη ζωή σας το επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται  ν’ αλλάξει και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα πράγματα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Οι σχέσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη μπαίνουν σε νέα τροχιά.  Ένας γάμος ή η μια καινούργια συνεργασία είναι πολύ πιθανά.  Απρόσμενες εξελίξεις στα αισθηματικά σας, ένας απόγονος ή κάποιο δημιουργικό σχέδιο σας βάζουν σε τροχιά αλλαγών.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονο παρασκήνιο και μυστική κινητικότητα  χαρακτηρίζουν την επόμενη περίοδο, και η πιθανή εμπλοκή σας σ’ αυτό το σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση. Ίσως χρειαστεί ν’ αποσυρθείτε αυτό το διάστημα για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε, ενώ σίγουρα δεν πρέπει ν’ αποκαλύψετε πιθανά σχέδια που κάνετε τώρα.  Προσοχή σε θέματα υγείας. Αν κάτι προκύψει αυτή τη περίοδο θα πρέπει να το ελέγξετε οπωσδήποτε.   
Υδροχόος 21/01-19/02:  Νέοι στόχοι έρχονται στο προσκήνιο. Μια πληροφορία  ή ένα μήνυμα που φτάνει στ’ αυτιά σας, σας ανοίγει νέους δρόμους και προοπτικές. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Κάποιοι φίλοι φεύγουν και κάποιοι άλλοι έρχονται. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται την επόμενη περίοδο. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι να γυρίσει ο Ερμής και πάλι σε ορθή φορά και ξεκινήστε.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Είστε και εσείς,  ένα από τα ζώδια που θα αγγίξει άμεσα αυτή η έκλειψη, επηρεάζοντας κυρίως όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 20 με 25 Φεβρουαρίου. Αλλαγές προκύπτουν στα επαγγελματικά και καλείστε να πάρετε αποφάσεις για τη καριέρα και τη ζωή σας γενικότερα. Χρειάζεται προσοχή στον χειρισμό της κατάστασης γιατί μπορεί να έρθετε σε κόντρα με το σύντροφο ή συνεργάτες.   
AstroMeleti