Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 19 & 20/11/11

Στο ζώδιο της Παρθένου θα βρίσκετε η σελήνη αυτό το σαββατοκύριακο, καλώντας μας να οργανωθούμε και να βάλουμε τάξη τόσο σε εσωτερικά θέματα όσο και στην καθημερινότητα μας. Γινόμαστε πιο οργανωτικοί και προγραμματισμένοι, ενώ αυξάνετε η διάθεση να παρέχουμε τη βοήθεια μας σε όποιον τη χρειάζεται.  Θέματα υγείας και δουλειά θα μας απασχολήσουν με κάποιο τρόπο.  Το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα κρύβει κινδύνους αυταπάτης ή εξαπάτησης και επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των δύο τελευταίων ημερών.    
Κριός 21/03-20/04: Δεν πρόκειται για ένα ξεκούραστο και χαλαρό Σαββατοκύριακο. Το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, ενώ εργασιακά θέματα θ’ απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε πολλά να κάνετε και ίσως πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με τη δουλειά και το εισόδημα σας. Τ’ αποτελέσματα όμως θα φανούν μετά τα Χριστούγεννα.  Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σ’ ότι σχεδιάζετε εσείς των τελευταίων ημερών. Ίσως εξιδανικεύεται γεγονότα και πρόσωπα, με αποτέλεσμα να παραπλανηθείτε.  Μια μικρή αδιαθεσία ή κάποιο πρόβλημα υγείας μπορεί να ταλαιπωρήσει μερικούς από εσάς μέσα στο Σαββατοκύριακο...
Ταύρος 21/04-21/05: Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο. Φλερτ, έρωτας και διασκέδαση θα βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σας. Αν έχετε μυστικά από τον ερωτικό σας σύντροφο, χρειάζεται προσοχή γιατί το Σάββατο ίσως αποκαλυφθούν πράγματα που δεν θέλετε. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία είναι διάχυτα και βοηθούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας. Την Κυριακή στο προσκήνιο έρχονται υποθέσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, ενώ πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών γιατί αυτή τη περίοδο μπορεί να παραπλανηθείτε και να κάνετε λάθος επιλογές ανθρώπων.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Το σπίτι θα είναι ο κεντρικός άξονας στον οποίο θα κινηθείτε όλο το Σαββατοκύριακο. Η οικογένεια και το σπίτι σας απορροφούν, ενώ  δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με άτομα τις οικογενείας, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Διδύμους των πρώτων ημερών. Πολλοί θα περάσετε ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο στο σπίτι με το σύντροφο σας. Σχέδια, κυρίως επαγγελματικής αποκατάστασης που κάνετε εσείς των τελευταίων ημερών, χρειάζονται επανεξέταση γιατί μπορεί να μην στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης.   
Καρκίνος 22/06-22/07:  Έντονη δραστηριότητα και επικοινωνία θα υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο. Επαφές και συζητήσεις για θέματα καριέρας ευνοούνται αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην έρθετε σ’ αντιπαράθεση με ανωτέρους. Φίλοι θα σας βοηθήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους  που θα σας φανούν χρήσιμοι. Οι των τελευταίων ημερών αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα ή επενδύσεις γιατί ίσως τα πράγματα να μην είναι όπως πιστεύεται. Προσοχή σε εργασιακά γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.      
Λέων 23/07-23/08:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να κάνετε ένα καινούργιο οικονομικό πλάνο. Πολλοί θα ξοδέψετε ή σκέφτεστε να ξοδέψετε λεφτά για υποθέσεις που αφορούν σπουδές, εξωτερικό ή νομικές διαδικασίες. Αποφύγετε σοβαρές συναλλαγές και περιττά έξοδα.  Ένα καινούργιο σχέδιο ξεκινάτε εσείς των πρώτων ημερών, οι οποίοι προετοιμάζετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Κίνδυνος εξαπατήσεων ή αυταπάτης υπάρχει για όσους έχουν γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες.  Προσωπικές σχέσεις και σπίτι είναι δυο τομείς που πρέπει να προσέξετε πολύ τις επιλογές σας.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Είστε οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου. Η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο σας, ανεβάζοντας τους ρυθμούς και στρέφοντας τη προσοχή σας σε πολύ δικά σας θέματα. Προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και επικεντρώνεστε σ’ αυτά. Η συμπεριφορά αυτή βέβαια, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση  με το σύντροφο ή κάποια κοντινά σας πρόσωπα.  Καινούργια πράγματα, τα οποία θα έχουν διάρκεια,  ξεκινάτε εσείς των πρώτων ημερών. Προβλήματα και καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας προκύπτουν την Κυριακή, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. 
Ζυγός 24/09-23/10:  Ήσυχο προβλέπετε αυτό το σαββατοκύριακο. Οι ρυθμοί είναι χαμηλοί και οι περισσότεροι έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και να ηρεμήσετε. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μην περάσετε τη μέρα σας μέσα, τουλάχιστον το Σάββατο. Το έντονο παρασκήνιο παραμένει γύρω σας και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών αν δε βρίσκεστε σε «λήθαργο» σίγουρα κάτι προετοιμάζετε ή κάνετε κρυφά. Επίσης προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μη δίνεται αφορμές για σχόλια γιατί υπάρχουν άνθρωποι που σας διαβάλουν πίσω από την πλάτη σας. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς των τελευταίων ημερών γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε λανθασμένες επιλογές που θα βάλουν σε κίνδυνο το προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα ή σχέδια που υπόσχονται εύκολο και γρήγορο κέρδος.       
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονη κοινωνική δράση υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο. Κοινωνικές επαφές, ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά θ’ απορροφήσουν τους περισσότερους από εσάς. Υποθέσεις που αφορούν προσωπικές η επαγγελματικές σχέσεις- συνεργασίες προωθούνται, αλλά αργότερα θα πάρουν την οριστική τους μορφή τα πράγματα.   Πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε λανθασμένες επιλογές, σε ότι αφορά κυρίως νέα ξεκινήματα, θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Κάποιες δυσκολίες ή εμπλοκές μπορεί να υπάρξουν στα οικονομικά την Κυριακή.
Τοξότης 23/11-21/12: Αν και Σαββατοκύριακο, οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ξεκούραση. Επαγγελματικά ζητήματα σας απορροφούν και θα μπορούσατε τώρα να δείξετε την αξία σας και να πείσετε τους ανωτέρους για τις δυνατότητες σας, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην διαπληκτιστείτε μαζί τους. Καινούργια εργασιακά σχέδια προετοιμάζετε εσείς των πρώτων ημερών τα οποία θα τονώσουν τα οικονομικά σας. Παρασκηνιακές δραστηριότητες θα πρέπει ν’ αποφύγετε εσείς των τελευταίων ημερών γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε.  Παρεξηγήσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο είναι πολύ πιθανές.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πρόκειται για ένα σαββατοκύριακο όπου οι περισσότεροι από εσάς θα καταφέρετε να κάνετε πράγματα που θα σας απομακρύνουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές βρίσκονται προ των πυλών, κυρίως για τους Αιγόκερους των πρώτων ημερών. Πολλοί κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Όπως και να έχει θα είναι ένα ευχάριστο και δημιουργικό  Σαββατοκύριακο. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να διαφυλάξετε το εισόδημα και τα οικονομικά σας. Φίλοι μπορεί να σας παρασύρουν ή ίσως κάνετε μια επένδυση για μια συλλογική δουλειά. Προσέξτε τις επιλογές σας γιατί μπορεί ν’ απογοητευτείτε αργότερα.       
Υδροχόος 21/01-19/02:  Οικονομικά κυρίως θέματα θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Μια συμφωνία ή μια οικονομική συνεργασία θ’ απασχολήσει εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις, επηρεάζοντας παράλληλα σχέσεις ή συνεργασίες. Κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα ίσως γίνουν αιτία για διαπληκτισμούς με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ωστόσο οικογενειακά και ζητήματα σπιτιού προετοιμάζονται,  και τα δεδομένα θ’ αλλάξουν μετά τα Χριστούγεννα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών γιατί υπάρχει σύγχυση και είναι εύκολο να κάνετε λάθει και άσχημες επιλογές τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα.  Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή τη περίοδο.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Απέναντι σας θα βρίσκετε η σελήνη το Σαββατοκύριακο, αναδεικνύοντας τα καλώς ή κακώς κείμενα, στις σχέσεις με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους αν θέλετε ν’ αποφύγετε τους διαπληκτισμούς.  Μια καινούργια συνεργασία ξεκινά για κάποιους από εσάς των πρώτων ημερών, ενώ επαγγελματικά σχέδια που προετοιμάζετε τώρα, θα υλοποιηθούν μετά τα Χριστούγεννα. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να  προσέξετε γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από φιλόδοξα σχέδια, που  δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Η υπεραισιοδοξία μπορεί να σας παρασύρει σε απατηλά σχέδια και αυταπάτες.
AstroMeleti