Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 15/11/2011

Στο Καρκίνο θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη τονίζοντας τον συναισθηματισμό και την ευαισθησία μας. Η προσοχή μας εστιάζετε με κάποιο τρόπο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας και ερχόμαστε πιο κοντά στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας. Ωστόσο πάντα υπάρχει ο κίνδυνος κάποιοι να γίνουν  υπερευαίσθητοι φτάνοντας ακόμα και στα όρια ευθιξίας.
 Κριός 21/03-20/04: Οικογενειακά και θέματα ακινήτων παραμένουν στο προσκήνιο ενώ τονίζετε η ανάγκη,  να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς. Πολύ κουραστικό και αγχωτικό το διάστημα για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι έχετε επικεντρωθεί σε εργασιακά ή ένα πρόβλημα υγείας.  Σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα που υπόσχονται για τους περισσότερους από εσάς, επιτυχία και βελτίωση του εισοδήματος. Καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές απασχολούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Σπουδές, υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό ή νομικά-διαδικαστικά ζητήματα ευνοούνται και θα μπορούσαν να προωθηθούν. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις προβληματίζουν τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι καλείστε τώρα να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξη των σχέσεων αυτών...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Υπάρχει και σήμερα, έντονη πνευματική αλλά και σωματική δραστηριότητα. Νέες ιδέες, και έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα σας βοηθούν ν’ ανοίξετε καινούργιους δρόμους και να δώσετε ώθηση στα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι μπορείτε τώρα να πετύχετε ευνοϊκούς διακανονισμούς και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με τρίτους. Περιορισμένη ελευθερία κινήσεων έχετε μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι αντιμετωπίζετε προβλήματα, δυσκολίες και καθυστερήσεις σε τομείς υγείας ή εργασίας. Η σχέση με τους συνεργάτες είναι δύσκολη ενώ θα πρέπει τώρα να λύσετε προβλήματα που δημιούργησαν λάθει του παρελθόντος.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες θα γίνουν  αιτία για βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις.  Μείνετε ψύχραιμοι αν θέλετε ν’ αποφύγετε απώλειες. Έξοδα για το σπίτι ή την οικογένεια  έχετε κυρίως εσείς των πρώτων ημερών. Αποφύγετε εντάσεις στον οικογενειακό χώρο. Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που σας στηρίζουν, ενώ οι γενικότερες συνθήκες είναι τέτοιες που σας ευνοούν. Ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα των προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων θα πρέπει να δείξετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Ενώ οι άλλοι φαίνετε να σας συμπαθούν, επικοινωνιακά λάθει και απρόσεκτα λόγια μπορεί να σας εκθέσουν, φέρνοντας τ’ αντίθετα αποτελέσματα. Σχέδια και  αισθηματικά όσων ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο, σταθεροποιούνται τώρα, ενώ πολύ αναλαμβάνετε ευθύνες που αφορούν σχέσεις ή παιδιά.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Προσωπικές φιλοδοξίες και σχέδια, μπαίνουν σε φάση υλοποίησης, αρχικά για εσάς των πρώτων ημερών. Νέοι εργασιακοί στόχοι μπορεί να προκύψουν, ενώ φίλοι και συνεργάτες σας βοηθούν. Αποφύγετε υπεραισιόδοξες προοπτικές και υπερβολές και μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας παντού. Προβλήματα και καθυστερήσεις σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων, ταλαιπωρούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Καλείστε τώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις  και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε θέματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία. Για κάποιους από εσάς μπορεί τώρα να κλείνει ένας κύκλος για ν’ ανοίξει ένας καινούργιος. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και δεχτείτε την αλλαγή που πραγματοποιείτε.
Λέων 23/07-23/08:  Οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί, ενώ τονίζετε το παρασκήνιο και διαδικασίες εσωτερικής αναζήτησης και απομόνωσης. Τα οικονομικά απασχολούν έντονα εσάς των πρώτων ημερών και σας ωθούν σε αναζήτηση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος. Ηλικιωμένοι ή άτομα κύρους είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τα σχέδια σας. Έντονος είναι ο ενθουσιασμός, η ανάγκη για διασκέδαση αλλά και η δημιουργικότητα των λιονταριών που ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο. Ερωτευτείτε, χαρείτε και διασκεδάστε, αποφεύγοντας υπερβολές και επιπόλαιες επιλογές που μπορεί να σας εκθέσουν αλλά και να σας αδειάσουν το πορτοφόλι.    
Παρθένος 24/08-23/09: Ο Άρης στο ζώδιο σας, έχει χαρίσει τουλάχιστον σ’ εσάς των πρώτων ημερών την απαιτούμενη ενέργεια και τον δυναμισμό για να προωθήσετε μ’ επιτυχία, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Σιγά-σιγά, θα περάσει απ’ όλα τα δεκαήμερα. Η ενέργεια του είναι μεγάλη και χρειάζεται να βρείτε δημιουργικά κανάλια για να τη διοχετεύσετε, αποφεύγοντας έτσι εκνευρισμούς, πονοκεφάλους  και αδιαθεσίες. Προβλήματα και καθυστερήσεις σε οικονομικά ή συναισθηματικά, ταλαιπωρούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου και δεν σας επιτρέπου να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. 
Ζυγός 24/09-23/10:  Έντονο παρασκήνιο η τάση απομόνωσης και εσωτερικής αναζήτησης επικρατεί για εσάς των πρώτων ημερών. Μυστικές επαφές ή πληροφορίες  σας ευνοούν αυτή τη περίοδο δίνοντας σας πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους άλλους. Πολλοί πιο δραστήριοι εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι είστε απασχολημένοι με διάφορες υποχρεώσεις και αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Μια μετακόμιση είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα. Κουρασμένοι και φορτισμένοι από διάφορα προβλήματα και υποχρεώσεις είστε και εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Προσέξτε την υγεία σας και ακολουθήστε ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής και ξεκούρασης.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Το γενικότερο κλίμα είναι αισιόδοξο σήμερα ωθώντας σας να πάρετε αποφάσεις ή ακόμη και να θέσετε νέους στόχους που θ’ αφορούν την καθημερινότητα και τη δουλειά. Η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει σιγά-σιγά και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Ερμής και Αφροδίτη στον τοξότη προκαλούν συζητήσεις, επαφές αλλά και ευχάριστες εξελίξεις τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά.  Θα υπάρχουν έσοδα όμως  κάνετε και σπατάλες αυτό το διάστημα. Πιο πεσμένοι και κουρασμένοι ψυχολογικά κυρίως, είστε εσείς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι διορθώνετε λάθει του παρελθόντος και προετοιμάζεστε για αλλαγές και καινούργια δεδομένα στη ζωή σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Έχετε ρίξει όλο το βάρος σας σε θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους τοξότες των πρώτων ημερών.  Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό και περιμένετε οι άλλοι να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες και την αξία σας.  Όμως αυτοί δεν φαίνετε να ικανοποιούνται από εσάς και δεν σταματούν να ζητούν περισσότερα. ‘Έτσι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και διαπληκτισμοί με ανωτέρους ή άτομα κύρους γενικότερα. Το κλίμα είναι πολύ καλύτερο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμό σας βοηθούν  να γίνεται το επίκεντρο αυτή τη περίοδο, δίνοντας σας έτσι τις ευκαιρίες να προωθήσετε προσωπικές ή επαγγελματικές σας επιδιώξεις. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Είστε αποφασισμένοι να προωθήσετε ένα σχέδιο το οποίο θα σας αλλάξει τη ζωή και αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για την υλοποίηση του.  Ένα γλυκό πέπλο παρασκήνιου καλύπτει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Μυστικές σχέσεις και επαφές, ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας. Κάποιοι μπορεί απλά να θέλετε να μείνετε μόνοι αυτό το διάστημα. Δυσκολίες έχει αυτή η περίοδος για τους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου που καλείστε να αντιμετωπίσετε προβλήματα στη δουλειά ή να φέρετε σε πέρας σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η υπομονή και η επιμονή είναι η κυρίαρχη δύναμη σας και αυτή θα σας βοηθήσει και τώρα. 
Υδροχόος 21/01-19/02:  Φορτωμένο παραμένει και σήμερα το πρόγραμμά σας, ενώ πολλοί μπορεί ν’ ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την υγεία και την ευεξία σας. Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα απασχολούν εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι μπορεί να δίνετε έναν αγώνα τώρα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με εφορίες, δάνεια κλπ.   Υποθέσεις που αφορούν ακίνητα ευνοούνται αλλά θα πρέπει ν’ αποφύγετε τις υπερβολές. Έντονη κοινωνική ζωή και αρκετή διασκέδαση υπάρχει για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Πολλοί επικεντρώνεστε σε μια ομαδική δραστηριότητα ή συλλογική δουλειά. Ίσως σας προσφέρουν κάποιο αξίωμα σε μια ομάδα ή μια υψηλή θέση. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου νιώθετε και είστε περιορισμένοι. Τα σχέδια σας δεν προωθούνται και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά. Χαλαρώστε και μην πιέζετε καταστάσεις.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Η σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί ένα ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα για τους περισσότερους από εσάς.  Αισθηματικά και υποθέσεις που αφορούν παιδιά έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν την προσοχή σας. Συνεργασίες ευνοούνται αυτές τις μέρες, για εσάς των πρώτων ημερών αν και ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει λίγο νευρικούς με το σύντροφο ή συνεργάτες.  Στόχοι και σχέδια προωθούνται. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου, βλέπετε οικονομικές υποχρεώσεις του παρελθόντος να μπαίνουν εμπόδιο και να καθυστερούν την επίτευξη κάποιου στόχου. Ωστόσο και εσείς αργότερα, μέσα στο  2012 θα έχετε κάποιες ευχάριστες αλλαγές ή εξελίξεις.
AstroMeleti