Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 12 & 13/11/2011

Ένα άκρως δραστήριο Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας. Η σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, κάνοντας μας πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Νιώθουμε την ανάγκη να β βρεθούμε με κόσμο, να μιλήσουμε, ν’ ανταλλάξουμε πληροφορίες αλλά και να αποδράσουμε κάνοντας μικρά ταξίδια για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους.  Ωστόσο ίσως καταπιανόμαστε με πολλά και διαφορετικά πράγματα και αυτό μπορεί να μας δημιουργήσει εκνευρισμό.   
Κριός 21/03-20/04: Ένα πολύ δραστήριο σαββατοκύριακο βρίσκετε μπροστά σας. Συναντήσεις επαφές συζητήσεις αλλά και πολλές μετακινήσεις βρίσκονται στην ατζέντα σας. Εντάσεις στον εργασιακό χώρο αλλά και κούραση προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Προσοχή σε ατυχήματα. Υποχρεώσεις της καθημερινότητας ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θ’ αποτελέσουν εμπόδιο στα σχέδια όσων ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο. Υπάρχει έντονος εκνευρισμός. Αντίθετα πιο θετικά είναι τα πράγματα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε θέματα που αφορούν μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση...
Ταύρος 21/04-21/05: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο και ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τον προϋπολογισμό σας, προσπαθώντας να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων. Συναισθηματική  ζωή και σχέσεις με τα παιδιά μπορεί να βρεθούν στη δίνη των οικονομικών εξελίξεων.  Ωστόσο ο Δίας, έστω και ανάδρομος σας βοηθά, δίνοντας λύσεις και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Εργασιακά σχέδια προωθούνται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Με τη σελήνη να βρίσκετε στο ζώδιο σας, είστε οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου. Ενέργεια κι αυτοπεποίθηση αυξάνονται ενώ επικεντρώνεστε στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ωστόσο οι άλλοι φαίνετε να έχουν απαιτήσεις από εσάς γι αυτό και θα δημιουργηθούν εντάσεις τόσο με άτομα της οικογενείας, όσο και με το σύντροφο ή συνεργάτες. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών που έχουν οι άλλοι. Προσέξτε κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Καλύτερο το σαββατοκύριακο για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι μπορείτε τώρα να σταθεροποιήσετε προσωπικά ή επαγγελματικά σχέδια. Ίσως αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σχέσης ή αναλάβετε τις υποχρεώσεις ενός παιδιού.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Χαμηλές θα είναι οι αποδόσεις σας γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι ρυθμοί πέφτουν και μάλλον  το σπίτι θ’ αποτελέσει το βασίλειο σας… ή αυτό θα θέλατε. Μόνο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου δεν φαίνετε να ξεκουράζεστε. Υπάρχει έντονη δραστηριότητα και οικογενειακές ή κοινωνικές υποχρεώσεις θα σας κουράσουν. Θα υπάρξουν εντάσεις και εκνευρισμοί. Μην βιάζεστε σε ότι κάνετε και προσέξτε για κρυολογήματα ή ατυχήματα. Οι του τρίτου δεκαημέρου αν και αυτό το διάστημα ταλαιπωρείστε και κουράζεστε με οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας, την Κυριακή τα πράγματα βελτιώνονται και μπορείτε να προωθήσετε σχετικά ζητήματα.  
Λέων 23/07-23/08: Ένα Σαββατοκύριακο με έντονη κοινωνική δραστηριότητα αλλά και έξοδα, βρίσκετε μπροστά σας. Ωστόσο ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα, που δεν θέλουν ν’ ακολουθήσουν τους δικούς σας ρυθμούς και τις δικές σας επιθυμίες.  Η συναισθηματική ζωή είναι καλύτερη το τελευταίο διάστημα και νιώθετε την ανάγκη να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Ασχοληθείτε αυτές τις μέρες με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά. Μια συμφωνία ή ένα σχέδιο που αφορά δουλειά ή υγεία, προωθείτε για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.         
Παρθένος 24/08-23/09: Πιο δυναμικοί και αντιδραστικοί γίνεστε τώρα εσείς των δύο πρώτων ημερών και αυτό ίσως δημιουργήσει εντάσεις με τους γονείς ή ανωτέρους. Γενικότερα αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης. Ωστόσο θα χρειαστεί να διατηρήσετε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και σπιτιού, αν δεν θέλετε να υπάρξουν εντάσεις και τσακωμοί.  Οι δυσκολίες και οι περιορισμοί στα οικονομικά συνεχίζονται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, όμως την Κυριακή μπορεί να βρείτε διέξοδο για τη σταθεροποίηση ή και τη βελτίωση των οικονομικών.
Ζυγός 24/09-23/10:  Ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία αυξάνονται και οι περισσότεροι από εσάς θα επιλέξετε να κάνετε ή να οργανώσετε πράγματα που θα σας απομακρύνουν από τη ρουτίνα και θα σας ανανεώσουν. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να το παρακάνετε και να φέρετε σε δύσκολη θέση φίλους, ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Υποχρεώσεις της καθημερινότητας, και εκνευρισμοί θ’ αποτελέσουν εμπόδιο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες και να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα για να καταφέρετε να προωθήσετε τα σχέδια σας.  Προσωπικές υποθέσεις προωθούνται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο. Οικονομικές ή κληρονομικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα ή ένταση σε κάποιες σχέσεις. Ωστόσο τα οικονομικά σας βελτιώνονται αυτό το διάστημα και θα βρεθεί λύση. Έντονα ψυχολογικά προβλήματα ή ακόμη και μια μικρή κατάθλιψη αντιμετωπίζετε εσείς των τελευταίων ημερών, αφού όπως φαίνετε ένας κύκλος ζωής τελειώνει  για να δώσει τη θέση του σ’ ένα καινούργιο, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Ωστόσο το σαββατοκύριακο φίλοι ή κάποια νέα που θα μάθετε σας βοηθούν να αισθανθείτε λίγο καλύτερα.    
Τοξότης 23/11-21/12: Υποθέσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν εντάσεις. Ίσως χρειαστεί να βρεθείτε κοντά στο σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη, όμως τα δικά σας θέλω είναι διαφορετικά και αυτό θα δημιουργήσει αντιδράσεις.  Ιδιαίτερα εσείς των δύο πρώτων ημερών θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με τους γονείς ή κάποιους ανωτέρους. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε και θα έχετε τη δυνατότητα, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου να ξεκαθαρίσετε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ιδιαίτερα φορτωμένο φαίνετε αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς.  Θα υπάρξουν συζητήσεις ή επαφές για θέματα που αφορούν  δουλειά ή υγεία, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθείτε σε παρασκηνιακούς  ρυθμούς κάνοντας κρυφές επαφές ή συμφωνίες. Αν δεν εμπλέκεστε εσείς σε κάποιο παρασκήνιο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην δίνετε δικαιώματα γιατί κάποιοι προσπαθούν να σας διαβάλουν, πίσω από την πλάτη σας. Οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε ή να προωθήσετε, θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης.  Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές, όμως με σκληρή δουλειά και υπομονή θα τα καταφέρετε.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Ευχάριστη κοινωνική ζωή και όμορφες στιγμές μ’ αγαπημένα πρόσωπα, υπόσχετε για εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές διαφορές με φίλους γιατί δεν θα είναι εύκολο να κινηθείτε σε κοινή γραμμή. Άλλα θέλετε εσείς και άλλα εκείνοι. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία και μην τα βάλετε μαζί τους. Σχέδια που αφορούν σπουδές, εξωτερικό ή νομικές διαδικασίες προωθούνται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα σας απορροφήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Πολλοί θα έχετε συζητήσεις ή επαφές στο χώρο του σπιτιού, ενώ εσείς των δύο πρώτων ημερών θα πρέπει ν’ αποφύγετε εντάσεις και εκνευρισμούς με το σύντροφο σας.  Ίσως επικεντρώνεστε σε λεπτομέρειες και βλέποντας το δέντρο, χάνετε το δάσος. Ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων θα χρειαστεί να βρείτε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αποφεύγοντας έτσι εντάσεις με άτομα της οικογενείας ή συνεργάτες. Οικονομικά ζητήματα σταθεροποιούνται για τους Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, ενώ προωθούνται επαγγελματικοί στόχοι που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανεξαρτητοποιηθείτε και να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.  
AstroMeleti