Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 24/11/2011

Στο ζώδιο του Σκορπιού θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη, αυξάνοντας της ένταση των συναισθημάτων μας. Κρυμμένα συναισθήματα μπορεί να έρθουν τώρα στην επιφάνεια κάνοντας μας κάποιες φορές ανταγωνιστικούς και επιθετικούς.  Το πάθος είναι έντονο και μπορεί να μας παρασύρει σε ζήλιες, καχυποψίες, εμμονές και άλλες ακραίες εκδηλώσεις. Ο Ερμής και επισήμως από σήμερα και μέχρι τις 14/12 θα κινείται σε φαινόμενη ανάδρομη πορεία, δημιουργώντας καθυστερήσεις και προβλήματα σε επικοινωνία, γραπτά, συμφωνίες και μετακινήσεις.  Από την άλλη μεριά, θα έχουμε την δυνατότητα να επανεξετάσουμε σχετικές υποθέσεις και αν χρειαστεί να επανατοποθετηθούμε, διορθώνοντας κάποια λάθει.    
Κριός 21/03-20/04: Μια τάση εσωστρέφειας και εσωτερικής αναζήτησης ίσως κάνει την εμφάνισή της. Κάποιοι ψάχνετε για περισσότερο νόημα στη ζωή σας κάνοντας κάποια καινούργια δημιουργικά σχέδια. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή το επόμενο διάστημα, θα φέρει καθυστερήσεις ή και αναθεωρήσεις στα σχέδια σας. Θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά, δύσκολα θα προχωρήσουν. Οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με Εφορίες, δάνεια, ασφάλειες κ.λπ. θ’ απασχολήσουν πολλούς από εσάς, ενώ θέματα οικονομικών συνεργασιών και κοινής επιχειρηματικής διαχείρισης έρχονται στο προσκήνιο...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Ένταση επικρατεί σήμερα τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σας σχέσεις. Ίσως νιώσετε πληγωμένοι ή αδικημένοι και αυτό σας κάνει ανταγωνιστικούς με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες. Καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και λάθει, μπορεί να φέρει σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Αποφύγετε μέχρι και τις 14/12 υποθέσεις που αφορούν τράπεζες, ασφαλιστικά ταμία, εφορία, οικονομικές συμφωνίες και συνεταιρισμούς. Μην υπογράψετε σχετικά έγγραφα ή διαβάστε με μεγάλη προσοχή τι υπογράφετε όταν πρόκειται για οικονομική συναλλαγή.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θέματα που αφορούν εργασία ή υγεία σας φορτίζουν συναισθηματικά, βγάζοντας κάποιες φορές από μέσα σας  απωθημένα από λάθει του παρελθόντος. Πολύ δουλειά και κούραση περιμένει αρκετούς από εσάς, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια αδιαθεσία ή κάποιο προβληματάκι υγείας. Ο Ερμής από σήμερα κινείται ανάδρομα απέναντί σας, δημιουργώντας παρεξηγήσεις και προβλήματα τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Έλλειψη επικοινωνίας και ασυνεννοησία, κάνουν πιο δύσκολη τη συνύπαρξη με άλλους. Κάποιοι ίσως επαναπροσδιορίσετε τώρα μια σχέση ή μια συνεργασία. Αποφύγετε καινούργια ξεκινήματα στον τομέα αυτό.     
Καρκίνος 22/06-22/07:  Τα αισθηματικά έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και ενώ μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας, ζήλιες και πάθει ίσως αποβούν μοιραία. Υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά διεγείρουν τα αισθήματα σας. Μην γίνεστε απόλυτοι και ανταγωνιστικοί μαζί τους. Τονίζετε η ανάγκη σας για αναγνώριση από τους άλλους και πληγώνεστε βαθειά αν νιώσετε την απόρριψη. Ζητήματα δουλειάς ή υγείας βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντος σας, όμως από σήμερα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή, φέρνει καθυστερήσεις και δυσκολίες. Υποσχέσεις μπορεί να μην πραγματοποιηθούν ή οι δουλειές  προχωρούν μετ’ εμποδίων. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. 
Λέων 23/07-23/08:  Υποθέσεις που αφορούν ακίνητα ή την οικογένεια σας, αποτελούν προτεραιότητα και δεν αποκλείεται να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Από σήμερα και στα αισθηματικά σας ξεκινούν προβλήματα, αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή δημιουργεί παρεξηγήσεις και έλλειψη συνεννόησης με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Ζητήματα που αφορούν τα παιδιά ή ένα δημιουργικό σχέδιο προχωρούν μετ’ εμποδίων. 
Παρθένος 24/08-23/09:  Έντονη κινητικότητα και σήμερα για εσάς τους Παρθένους. Συζητήσεις, συμφωνίες, επαφές αλλά και πολλές μετακινήσεις αποτελούν το σημερινό σας πρόγραμμα. Κάποιοι από εσάς ίσως κάνετε και ένα ταξιδάκι για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Αποφύγετε εκνευρισμούς και βιασύνη γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.  Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά από σήμερα δημιουργεί παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίας στον οικογενειακό περιβάλλον. Λάθει και καθυστερήσεις είναι πολύ πιθανά σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Αποφύγετε επισκευές, μετακομίσεις ή συμφωνίες που αφορούν ακίνητα  
Ζυγός 24/09-23/10:  Συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες συνεχίζουν και σήμερα να σας ταλαιπωρούν, φέρνοντας στην επιφάνεια πράγματα από το παρελθόν και διεγείροντας έντονα τα αισθήματα σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Δύσκολη θα κάνει από σήμερα την καθημερινότητα σας ο Ερμής, ο οποίος ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του. Δυσκολίες, λάθει και εμπόδια είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν στην επικοινωνία σας γενικότερα, σε συμφωνίες, γραπτά, μηχανήματα αλλά και στις μετακινήσεις. Ίσως αναθεωρήσετε τώρα κάποια σχέδια ή προτάσεις. Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που σας δίνουν και αποφύγετε υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων όπως επίσης και αγορά μεταφορικού μέσου.                       
Σκορπιός 24/10-22/11: Βρίσκεστε στο επίκεντρο των καταστάσεων και  επικεντρώνεστε σε προσωπικά σας ζητήματα, προσπαθώντας κάποιες φορές να καταλάβετε και εσείς οι ίδιοι τι ακριβώς θέλετε. Αποζητάτε την προσοχή των άλλων και γίνεστε ανταγωνιστικοί  μαζί τους στην περίπτωση που σας αγνοήσουν ή δεν σας δώσουν την απαιτούμενη προσοχή.  Τα οικονομικά σας είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξετε στο επόμενο διάστημα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από σήμερα, εγκυμονεί κινδύνους και λάθει στα οικονομικά. Κάποιοι ίσως αναθεωρήσετε  ένα σχεδιασμό που αφορά τον προϋπολογισμό ή τα κεκτημένα σας.  Όπως και να έχει, αποφύγετε σημαντικές αγορές και διαφυλάξτε τα οικονομικά σας έως και τις 14/12. 
Τοξότης 23/11-21/12: Οι ρυθμοί παραμένουν και σήμερα χαμηλοί, ενώ υποθέσεις από το παρελθόν μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια φορτίζοντας σας συναισθηματικά και ζητώντας τη προσοχή σας. Κλείστε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν.  Ωστόσο ο Ήλιος βρίσκετε από εχθές στο ζώδιο σας, χαρίζοντας σας την απαιτούμενη αισιοδοξία και ενέργεια για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Βέβαια θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί από σήμερα ο Ερμής  κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σας, δημιουργώντας καθυστερήσεις, λάθει και παρεξηγήσεις. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, αποφύγετε γενικότερα υπογραφές ή συμφωνίες και να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας με το αυτοκίνητο και όχι μόνο.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι κοινωνική σας ζωή παραμένει έντονη, όμως δεν νιώθετε ικανοποιημένοι. Ψάχνετε για κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό. Εντάσεις και ζήλιες μπορεί να υπάρξουν στο φιλικό σας περιβάλλον ή σε ομαδικές δραστηριότητες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από σήμερα, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει και να σας οδηγήσει σε σύγχυση και χάος. Αποφύγετε παρασκηνιακές επαφές ή συζητήσεις και μην κάνετε τώρα κρυφά σχέδια και σκέψεις. Κάποιοι ίσως επανεξετάζετε κάτι που σχεδιάζετε κρυφά εδώ και καιρό. Αν ταλαιπωρήστε από κάποια χρόνια ασθένεια, αποφύγετε τώρα εξετάσεις ή σοβαρές συζητήσεις γύρω από αυτό. Υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων ή λαθών.   Αν έχετε αναλάβει υποχρεώσεις άλλων, τώρα θα σας δυσκολέψουν περισσότερο.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Επαγγελματικά ζητήματα βρίσκονται και σήμερα στην κορυφή της ατζέντα σας και δεν αποκλείεται να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Αποφύγετε εντάσεις και διαφορές με ανωτέρους γιατί το κλίμα είναι ανταγωνιστικό και μπορεί να σας παρασύρει σε ακραίες εκδηλώσεις. Θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος θα σας ταλαιπωρήσουν το επόμενο διάστημα, αφού ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. Κλίμα επικοινωνιακής σύγχυσης και στο φιλικό περιβάλλον, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αν χρειαστεί να οργανώσετε κάποια κοινωνική δραστηριότητα, να είστε πολύ προσεκτικοί και εξετάστε κάθε λεπτομέρεια. Η προώθηση κάποιου στόχου γίνεται μετ’ εμποδίων ή εσείς επανεξετάζετε τώρα στόχους που είχατε θέσει παλιότερα.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Νιώθετε την ανάγκη ν’ ανανεωθείτε, προσπαθώντας να δώσετε νόημα στη ζωή σας.  Δοκιμάζετε καινούργια πράγματα και έλκεστε απ’ οτιδήποτε μπορεί να διεγείρει τα συναισθήματα σας. Υποθέσεις που αφορούν σπουδές, ή εξωτερικό μπορεί σήμερα να βρεθούν στο προσκήνιο. Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης χρειάζονται την προσοχή σας τώρα, μιας και η ανάδρομη πορεία του Ερμή, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και καθυστερήσεις στο τομέα αυτό.  Συμφωνίες και συζητήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα αναθεωρούνται ή επανεξετάζονται. Έλλειψη επικοινωνίας, ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό χώρο είναι πολύ πιθανά. Επαγγελματικά ή σχέδια αποκατάστασης καθυστερούν ή μπλοκάρουν.
AstroMeleti