Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 17/11/2011

Από εχθές το απόγευμα η σελήνη πέρασε στο Λιοντάρι απομακρύνοντας μας από τον έντονο συναισθηματισμό και τις αναστολές των προηγούμενων ημερών. Γινόμαστε πιο εξωστρεφείς ενώ τονίζεται  η ανάγκη μας να βγούμε στο προσκήνιο και να δείξουμε τις δυνατότητες μας, αναζητώντας την αναγνώριση των άλλων.  Ωστόσο η επιμονή κάποιων να γίνουν το επίκεντρο μπορεί να οδηγήσεις σε εγωκεντρικές και  εξουσιαστικές τάσεις.  Η διάθεση και ο ενθουσιασμός μας ανεβαίνουν.
Κριός 21/03-20/04: Εντελώς διαφορετικό το κλίμα σήμερα. Τα προβλήματα και οι ανασφάλειες παραμένουν, όμως εσείς τα αντιμετωπίζετε διαφορετικά σήμερα, βάζοντας τα σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο είναι μια δημιουργική μέρα που σας δίνει τη δυνατότητα να προωθήσετε μ’ ευκολία προσωπικά ή επαγγελματικά σας σχέδια. Η διάθεση για ανατροπές και αλλαγή των δεδομένων τονίζετε και  θα μπορούσε σήμερα ο ενθουσιασμός και η αισιόδοξη αντιμετώπιση των πραγμάτων, να σας παρασύρουν. Πολλοί αποφασίζετε να το ρίξετε έξω και να διασκεδάσετε, αφήνοντας για λίγο πίσω σας την καθημερινότητα που σας έχει κουράσει. Αισθηματικά  και υποθέσεις που αφορούν παιδιά έρχονται στο προσκήνιο σήμερα...

Ταύρος 21/04-21/05: Λίγο πιο εσωστρεφείς γίνεστε σήμερα, ενώ η προσοχή σας στρέφετε σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Η διάθεσή σας καθορίζετε από το πόσο ασφαλείς αισθάνεστε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.  Αν και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι συχνά, η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου, σας  χαρίζει, δύναμη  πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον. Έτσι  μέχρι και τα μέσα της επόμενης χρονιάς, πολλοί από εσάς, αν όχι όλοι, θα ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας και θα κάνετε σημαντικά βήματα στη ζωή σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις για σήμερα και θα χρειαστεί ν’ ακολουθήσετε ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα για ν’ ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας. Εκνευρισμοί και εντάσεις είναι πολύ πιθανά. Απρόβλεπτες συναντήσεις ή πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας ξαφνικά, θα καθορίσουν κάποιες κινήσεις σας ή τη λείψει κάποιων αποφάσεων.   Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Υποθέσεις που αφορούν τόσο τη συναισθηματική, όσο και την οικονομική σας ασφάλεια έρχονται στο προσκήνιο. Διαχειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά και αποφύγετε περιττά έξοδα, για πράγματα που δεν έχουν πρακτική αξία αλλά μοναδικός τους στόχος είναι να νιώσετε εσείς καλύτερα. Ωστόσο για κάποιους θα υπάρξουν ευκαιρίες και απρόβλεπτες εξελίξεις στη δουλειά, οι οποίες θα τονώσουν τα οικονομικά σας.
Λέων 23/07-23/08:  Η  βασιλεία σας σήμερα είναι γεγονός. Η σελήνη στο ζώδιο σας θα σας φέρει στο επίκεντρο των εξελίξεων στρέφοντας τη προσοχή σας αποκλειστικά στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ο αγώνας για τα οικονομικά συνεχίζετε, ωστόσο απρόβλεπτες εξελίξεις τονίζουν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας, ενώ σας δίνουν παράλληλα ευκαιρίες για καινούργιες εμπειρίες και ανανέωση κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και επαγγελματικό.   
Παρθένος 24/08-23/09: Αν και η ενέργεια σας μέρα με τη μέρα αυξάνετε, σήμερα η διάθεσή σας πέφτει και υπάρχει τάση απομόνωσης και ηρεμίας. Ωστόσο θα πρέπει να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε την ενέργεια που σας χαρίζει ο Άρης, για ν’ αποφύγετε εκνευρισμούς και προβληματάκια υγείας. Π.χ. βγείτε έξω και περπατήστε μόνοι σας. Μια ευχάριστη οικονομική εξέλιξη προκύπτει για εσάς των πρώτων ημερών. Μια συνεργασία προωθείτε ή θα βρεθεί διέξοδος στις οικονομικές διαφορές που ταλαιπωρούν μια επαγγελματική σχέση. 
Ζυγός 24/09-23/10:  Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε σήμερα και πολλοί θα βρεθείτε  και θα περάσετε ευχάριστα με φίλους ή ομοϊδεάτες σας.  Απρόσμενες εξελίξεις στον τομέα σχέσεων ή συνεργασιών προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι είστε σε μια διαδικασία σημαντικών αλλαγών, σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, θέλοντας ν’ ανατρέψετε ότι δεν σας ικανοποιεί πια. Τα προβλήματα και οι δυσκολίες παραμένουν χωρίς όμως να επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεσή σας.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Η έγκριση και η αναγνώριση είναι το ζητούμενο σήμερα για εσάς. Θέματα γύρω από επαγγελματική και κοινωνική αποκατάσταση έρχονται στο προσκήνιο και η διάθεσή σας επηρεάζετε ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένοι είστε από τους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σας. Η ανάγκη για αλλαγές γίνεται πολύ έντονη για κάποιους από εσάς ενώ σήμερα μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε δουλειά και καθημερινότητα.   
Τοξότης 23/11-21/12: Πολλά είναι τα πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε σήμερα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Είστε από τη φύση σας αισιόδοξοι και ανοικτοί σε προκλήσεις, όμως σήμερα τονίζονται αυτά τα χαρακτηριστικά δίνοντας σας μια γερή ώθηση για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας ανανεώσουν.  Νέες γνωριμίες, απρόβλεπτες συναντήσεις ή ακόμη και ένας ξαφνικός έρωτας περιμένουν εσάς των πρώτων ημερών.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πιο εσωστρεφείς γίνεστε σήμερα ενώ πολλοί από εσάς αναζητάτε περισσότερο νόημα στη ζωή σας και έλκεστε από οτιδήποτε διεγείρει τα συναισθήματα σας. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο επηρεάζοντας σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα, φέρνοντας στο προσκήνιο, τα καλώς ή κακώς κείμενα στις σχέση με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη. Αν οι σχέσεις έχουν προβλήματα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και ανταγωνισμοί. Ωστόσο η κοινωνική σας ζωή παραμένει δραστήρια και σας δίνει τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ομαδικές δραστηριότητες που σας βοηθούν να διευρύνετε τον κύκλο σας και να δικτυωθείτε καλύτερα. Μια απρόσμενη συνάντηση με άτομα από το παρελθόν π.χ. ένα παλιό φίλο, είναι πολύ πιθανή σήμερα και θα μάθετε πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες.
Ιχθείς 20/02-20/03: Εργασιακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο ενώ οι υποχρεώσεις σας σήμερα είναι πολλές και θα σας κουράσουν. Οικονομικά ωφέλει προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι κερδίζετε την αναγνώριση των συνεργατών σας και ανταμείβεστε για τις προσπάθειες σας. Ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να ταλαιπωρήσει κάποιους από εσάς αυτές τις μέρες, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ωστόσο, προσέξτε τη υγεία σας και αποφύγετε όσο μπορείτε καταστάσεις που σας αγχώνουν και σας στρεσάρουν . Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών νιώθετε πιεσμένοι και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα ή  να κάνετε κάτι που θα σας βοηθήσει να σταθείτε στα δικά σας πόδια χωρίς τη βοήθεια τρίτων.  
AstroMeleti