Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 14/11/2011

Στο σπίτι της θα βρεθεί η σελήνη στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας και από το ζώδιο του Καρκίνου θα μας χαρίσει σήμερα συναισθηματισμό και ευαισθησία. Περισσότερο επηρεάζεστε εσείς του πρώτου δεκαήμερου, οι οποίοι ίσως το παρακάνετε σήμερα, ξεπερνώντας  τα όρια της ευαισθησίας και φτάνοντας στην υπερευαισθησία έως και την ευθιξία.  Το κλίμα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και ο υπέρμετρος συναισθηματισμός μπορεί να σας παρασύρει σε λάθει και υπερβολές. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.
Κριός 21/03-20/04: Κουραστική και δύσκολη μέρα με ανασφάλειες και εντάσεις, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Ωστόσο συναισθηματικά και οικονομικά δείχνουν να βελτιώνονται. Ίσως πάρετε αποφάσεις ή δρομολογήσετε ένα σχέδιο που θα τονώσει τα οικονομικά σας. Προωθήστε τους στόχους σας αποφεύγοντας ανταγωνισμούς και εντάσεις με ανωτέρους. οικογενειακές υποθέσεις φορτίζουν κάποιους από εσάς. Οι εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις συνεχίζουν να προβληματίζουν εσάς του τρίτου δεκαημέρου ενώ κάποιοι από εσάς αναλαμβάνουν περισσότερες υποχρεώσεις μέσα από μια σχέση. Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου διανύεται ένα αισιόδοξο και δημιουργικό  διάστημα. Νέα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο τα οποία προωθείτε με όλη σας τη πίστη και τη δύναμη...

Ταύρος 21/04-21/05: Έντονη δραστηριότητα κρύβει η μέρα, κυρίως για τους Ταύρους των πρώτων ημερών.  Δυσκολίες και καθυστερήσεις δεν σας επιτρέπουν να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας, δημιουργώντας σας συναισθηματικές εντάσεις και  εκνευρισμό. Αν και τα σχέδια σας δεν φαίνετε να προωθούνται, παρόλα αυτά, γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, συναντήσεις με φίλους ή μηνύματα και πληροφορίες που θα μάθετε σας ευχαριστούν. Μια νέα ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανή και ίσως θα χρειαστεί να παραμείνει κρυφή. Παλαιότερες σχέσεις ανανεώνονται και μπορείτε σήμερα να έρθετε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο. Οι σχέση με τα παιδιά βελτιώνετε ενώ μπορείτε να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν παιδιά.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Οικονομικές υποχρεώσεις σας φορτίζουν συναισθηματικά, γεμίζοντας ανασφάλειες τους περισσότερους από εσάς.  Δεν θα λείψουν έξοδα για το σπίτι. Ωστόσο μια επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού, θα μπορούσε να αποφέρει κάποια έσοδα. Απρόσμενες εξελίξεις και εντάσεις προκύπτουν στο φιλικό σας περιβάλλον.  Εξελίξεις σε επίπεδο προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων υπάρχουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι αν προσέξετε τα λόγια σας, και περιορίσετε την τάση για ανεξαρτησία, θα καταφέρετε ίσως να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.      
Καρκίνος 22/06-22/07:  Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Η σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο σας κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς και ευάλωτους. Προσωπικές αδυναμίες και ανασφάλειες τονίζονται κάνοντας τους περισσότερους από εσάς ανταγωνιστικούς και επιθετικούς πολλές φορές με τους άλλους γύρω σας. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και εντάσεις και μην βγάζετε τ’ αποθαμένα σας στους άλλους. Η ανάγκη για ανατροπή του σκηνικού τονίζετε σήμερα, όμως δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις με ανωτέρους ευνοούνται, ενώ φίλοι και συνεργάτες σας βοηθούν.
Λέων 23/07-23/08:  Ένα  πολύ κοινωνικό και δραστήριο Σαββατοκύριακο μόλις τελείωσε και στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας νιώθετε κουρασμένοι και άτονοι. Οι ρυθμοί σας είναι χαμηλοί και δεν σας επιτρέπουν ν’ ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας σας. Πιέσεις αλλά και εντάσεις μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο. Μην γίνεστε ανταγωνιστικοί και εριστικοί με τους άλλους, προσπαθώντας να καλύψετε τις δικές σας αδυναμίες και αποφύγετε σήμερα παρασκηνιακές διαδικασίες.   Η προοπτική μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας φαίνετε να δυσκολεύει λόγω συναισθηματικών αναστολών. Ωστόσο οι επαγγελματικοί σας στόχοι ευνοούνται, δίνοντας μια ανάσα και στα οικονομικά.
Παρθένος 24/08-23/09: Η κοινωνική σας δραστηριότητα αυξάνετε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, δημιουργώντας, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, κάποιες σημαντικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Ο κοινωνικός σας κύκλος αυξάνετε και έρχεστε πιο κοντά με ανθρώπους ή οργανωμένα κοινωνικά σύνολα που μπορούν να σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους ή να στηρίξουν τα σχέδια σας. Ωστόσο προσωπικά ζητήματα και συναισθηματικοί προβληματισμοί μπορεί να σας δημιουργήσουν αναστολές και  συναισθηματικές εκρήξεις.
Ζυγός 24/09-23/10:  Δύσκολη μέρα η σημερινή, γεμάτη συναισθηματική φόρτιση και εντάσεις, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Ανασφάλειες σε θέματα καριέρας ή αποκατάστασης σας πιέζουν και σας κάνουν ανταγωνιστικούς τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στο οικογενειακό χώρο. Ωστόσο κινείστε παρασκηνιακά και αυτό βοηθά αυτή τη στιγμή, δίνοντας σας πλεονεκτική θέση. Οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους  ευνοούνται και σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε ένα πολύ καλό διακανονισμό και να  τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Προσωπικά σχέδια και προοπτικές ανάπτυξης, σήμερα φαίνεται να καθυστερούν ή να μπλοκάρονται. Το έντονο πάθος  και το πείσμα σας δεν φαίνετε να βοηθά, αντίθετα σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φέρει τ’ αντίθετα αποτελέσματα. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες σήμερα και να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.   Έντονο άγχος και στρες έχετε εσείς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας και να κάνετε αλλαγές (πράγμα που δεν σας αρέσει).  Τα οικονομικά βελτιώνονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από οικονομικά θα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν τις 24 του μηνός,  όπου ξεκινά η ανάδρομη πορεία του  Ερμή.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικά ή κληρονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, δημιουργώντας ανασφάλεια και άγχος, κυρίως σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ο προϋπολογισμός σας κινδυνεύει να τιναχτεί στο αέρα και αυτό μπορεί να σας κάνει πιο απόλυτους και επιθετικούς με τους συνεργάτες ή όσους έχουν σχέση με την κατάσταση αυτή. Ωστόσο αυτή η κατάσταση μπορεί να γίνει και κινητήριος δύναμη για να οργανωθείτε και ν’ αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας πιο δυναμικά και αποφασιστικά. Ευκαιρίες υπάρχουν και πρέπει να τις αρπάξετε. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σε κλίμα πίεσης και συναισθηματικής φόρτισης ξεκινά αυτή η εβδομάδα, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Υποθέσεις που αφορούν το γάμο σας ή μια στενή προσωπική ή επαγγελματική σχέση θα σας φορτίσουν. Ίσως αισθάνεστε παραμελημένοι και ριγμένοι από το σύντροφο ή ένα συνεργάτη και αυτό ανασύρει από μέσα σας αρνητικά συναισθήματα και απωθημένα. Έντονο πάθος και ζήλια μπορεί να σας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς και να δημιουργήσει σοβαρή ρήξη στις σχέσεις. Απρόσμενες εξελίξεις και απώλειες θα υπάρξουν σε οικογενειακό επίπεδο ή σε θέματα ακινήτων.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Εργασιακά ή θέματα υγείας θα απασχολήσουν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Το πρόγραμμά   σας είναι φορτωμένο και σίγουρα θα νιώσετε κουρασμένοι. Προσέξτε την υγεία και μην κάνετε υπερβολές που θα την έβαζαν σε κίνδυνο. Το κλίμα στην δουλειά είναι τεταμένο και η διάθεση ανταγωνιστική. Δεν θα λείψουν εντάσεις με συναδέλφους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και αποφύγετε νευρική συμπεριφορά που θα σας έβαζε σε κινδύνους. Προσέχετε όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε αιχμηρά και επικίνδυνα αντικείμενα.
Ιχθείς 20/02-20/03: Με έντονο πάθος και ενθουσιασμό θ’ αντιμετωπίσετε σήμερα τα προσωπικά σας. Εξελίξεις που αφορούν τα αισθηματικά ή θέματα παιδιών θα σας φορτίσουν συναισθηματικά και ίσως σας φέρουν αντιμέτωπους με τους στόχους και τις επιθυμίες σας.  Το κλίμα είναι ανταγωνιστικό με  φίλους ή κοντινούς συνεργάτες και αν δεν κρατήσετε χαμηλούς τόνους, θα υπάρξουν σοβαρές εντάσεις. Απρόσμενες συναισθηματικές ή οικονομικές εξελίξεις αγχώνουν εσάς των πρώτων ημερών.  Ωστόσο φίλοι θα σας βοηθήσουν και δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια σοβαρή επαγγελματική πρόταση ή να έχετε μια πολύ καλή ιδέα στην οποία θα δραστηριοποιηθείτε.
AstroMeleti