Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 04/11/2011

Οι ρυθμοί  πέφτουν σήμερα και τονίζετε ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία μας για τους άλλους με το πέρασμα της σελήνης στους Ιχθείς. Φιλική, ήρεμη αλλά και μελαγχολική η ατμόσφαιρα γύρω μας, ενώ μπορεί να υπάρχει διάχυτη μια τάση ονειροπόλησης και νοσταλγίας.       
Κριός 21/03-20/04:  Χαλαροί και άτονοι οι ρυθμοί σας σήμερα. Δυσκολίες στην επικοινωνία έχετε εσείς των πρώτων ημερών , ενώ δεν θα λείψουν νεύρα και εντάσεις. Εμπόδια υπάρχουν στην προώθηση ενός σχεδίου, ενώ δυσκολεύεστε να κινηθείτε σε γρήγορους ρυθμούς, καταπιέζοντας και τους άλλους να σας ακολουθήσουν.  Ωστόσο τα οικονομικά ευνοούνται και ίσως πάρετε αποφάσεις που θα δώσουν μια γερή ώθηση στο εισόδημά σας.  Επαγγελματικά ζητήματα προωθούνται, ενώ κάποιοι μπαίνετε σε διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης και απολογισμού της ζωής και των στόχων σας...
      
Ταύρος 21/04-21/05: Φίλοι και συνεργάτες θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως χρειαστεί να δώσετε τη βοήθεια σε κάποιους, ενώ και η εμπλοκή σας σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα είναι πολύ πιθανή. Ασυνεννοησία και προβλήματα σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν οικονομικές συνεργασίες ή εφορίες, δάνεια, ασφάλειες κλπ.  Μην πιέσετε καταστάσεις.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Μελαγχολία και νοσταλγία μπορεί να σας δημιουργήσει σήμερα η ενασχόληση με τα επαγγελματικά και τους στόχους σας. Κάνετε μια αναδρομή στη ζωή σας ανασύροντας μνήμες από το παρελθόν. Νεύρα και εντάσεις προκύπτουν τόσο με το σύντροφο, όσο και με τους στενούς σας συνεργάτες. Η έλλειψη αποφασιστικότητας μπορεί να σας κάνει εριστικούς ή και επιθετικούς.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει σήμερα και ο ενθουσιασμός σας βοηθά να προωθήσετε στόχους και ευκαιρίες συνεργασίας. Αντιμετωπίζετε τις σχέσεις πιο ουσιαστικά, προσπαθώντας να εμβαθύνετε όσο  μπορείτε. Δυσκολίες προκύπτουν στο χώρο της δουλειάς, όπου θα υπάρξουν εντάσεις λόγω ασυνεννοησίας ή ασάφειας. Προσέξτε τι λέτε γιατί μπορεί να σας ξεφύγουν λόγια που δεν πρέπει. Αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες στη δουλειά και προσπαθήστε να είστε όσο πιο σαφείς γίνεται, χωρίς πολλά και άσκοπα λόγια.   
Λέων 23/07-23/08: Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο, ενώ και οι ευκαιρίες που θα προκύψουν είναι πολλές. Οι αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα ευνοούνται σήμερα και πολλοί είστε εσείς που βλέπετε να γίνονται ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Δύσκολη μέρα για τα αισθηματικά και τις σχέσεις με τα παιδιά. Οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να μην σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που  θέλετε, δημιουργώντας σας νεύρα και ένταση με τους γύρω σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Δύσκολη μέρα για την οικογένεια και το σπίτι. Η επικοινωνία με τ’ άτομα της οικογενείας γίνεται μετ’ εμποδίων, ενώ δεν θα λείψουν νεύρα και εντάσεις. Υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό ευνοούνται, ενώ νέες προοπτικές θα υπάρξουν για εσάς των πρώτων ημερών. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες.   
Ζυγός 24/09-23/10: Εργασιακά είναι τα θέματα που θα προκύψουν σήμερα. Διαπραγματεύσεις ευνοούνται, όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο λόγο σας και ν’ αποφύγετε υπερβολές,  εκνευρισμούς και εντάσεις.  Αναλαμβάνετε πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες και θα χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα οργανωμένο πρόγραμμα για ν’ ανταπεξέλθετε.  Μην πιέζετε τους άλλους να σας ακολουθήσουν, αποφύγετε εκνευρισμό και προσέξτε για ατυχήματα.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας αυξάνονται σήμερα και επικεντρώνεστε στον εαυτό σας και τις προσωπικές επιθυμίες σας. Η μέρα υπόσχετε ευχάριστες στιγμές, όμως θα χρειαστεί να προσέξετε τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να κάνετε αρκετά έξοδα που θα βάλουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται  ενώ αν έχετε παιδιά, σήμερα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε ευχάριστες ώρες μαζί τους, αν και αυτό θα σας στοιχίσει οικονομικά.
Τοξότης 23/11-21/12: Με Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιο σας είστε πιο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί αυτή τη περίοδο, όμως σήμερα υπάρχει κίνδυνος να κάνετε κάποια επικοινωνιακά λάθει. Προσέξτε λοιπόν τι λέτε και μην δημιουργείτε εντάσεις με τους γύρω σας.  Πιέζετε τους άλλους ν’ ακολουθήσουν τους ρυθμούς ή τις επιθυμίες σας και αυτό μπορεί να  δημιουργήσει προβλήματα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.  Θα υπάρχει εκνευρισμός και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ακόμη και για ατυχήματα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Συναισθηματικές εντάσεις κρύβει η μέρα, τουλάχιστον για τους Αιγόκερους των πρώτων ημερών. Ωστόσο η διάθεσή σας δεν φαίνετε να επηρεάζετε αρνητικά, ενώ και τα αισθηματικά σας ευνοούνται. Κινήστε σε γρήγορους και πολυάσχολους ρυθμούς και θα πρέπει ν’ αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες και μυστικά, γιατί θα εκτεθείτε.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικής φύσης είναι τα θέματα που προκύπτουν σήμερα για εσάς και ίσως γίνουν αιτία για διαπληκτισμούς και εντάσεις στο φιλικό σας περιβάλλον. Μην μπλέξετε οικονομικά με φίλους. Οικογενειακά και θέματα ακινήτων ευνοούνται, ενώ η οικογένεια συνεχίζει να βρίσκετε δίπλα σας τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η ενέργεια σας αυξάνετε και οι ρυθμοί ανεβαίνουν με την είσοδο της σελήνης στο ζώδιο σας. Γίνεστε το επίκεντρο των καταστάσεων, ενώ επικεντρώνεστε σε σας και τις επιθυμίες σας. Ωστόσο τα προσωπικά σας μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σήμερα σε στόχους και επαγγελματικά σχέδια. Αποφύγετε συζητήσεις με ανωτέρους, γονείς ή άτομα κύρους γιατί υπάρχει κίνδυνος εντάσεων. Ένα μήνυμα ή μια πληροφορία μπορεί να σας βοηθήσει και να γίνει διαπραγματευτικό χαρτί, όμως θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Φίλοι θα σας βοηθήσουν.  
AstroMeleti