Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 11/11/2011

Έντονος συναισθηματισμός και ευαισθησία είναι διάχυτα, μια μόνο μέρα μετά τη Πανσέληνο. Πείσμα και αδιαλλαξία επηρεάζει τις σχέσεις αλλά και τις αποφάσεις πολλών από εμάς. Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα! Ο Άρης, πλανήτης της δράσης και της δύναμης, σήμερα φεύγει από το ζώδιο του Λέοντα και περνά στην Παρθένο, όπου και θα παραμείνει έως και τις αρχές Ιουλίου, επηρεάζοντας σταδιακά όλα τα δεκαήμερα. Η δράση μας επικεντρώνετε με κάποιο τρόπο σε θέματα δουλειάς ή υγείας και γινόμαστε πιο οργανωτικοί, πρακτικοί αλλά και δοτικοί στην καθημερινότητα μας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τη βοήθεια μας στους άλλους.  Ωστόσο κάποιοι επικεντρώνεστε σε λεπτομέρειες κοιτώντας το δέντρο και όχι το δάσος και προσπαθείτε να βρείτε ελαττώματα σε άτομα και σε καταστάσεις δημιουργόντας εντάσεις και τσακωμούς...
   
Κριός 21/03-20/04: Από σήμερα ξεκινά ένα ιδιαίτερα κουραστικό διάστημα που θα επηρεάσει σταδιακά όλους τους Κριούς και θα διαρκέσει αρκετούς μήνες. Εργασιακά και θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο και θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας. Η είσοδος του κυβερνήτη σας στο ζώδιο της Παρθένου έως και το καλοκαίρι, σας κάνει πιο πρακτικούς και οργανωτικούς αυτή τη περίοδο ενώ προωθείτε θέματα που αφορούν τη  δουλειά ή την υγεία και την ευεξία σας. Αποφύγετε εντάσεις με τους συνεργάτες. Έξοδα προκύπτουν σήμερα για εσάς των 2 τελευταίων ημερών.  
Ταύρος 21/04-21/05: Έντονος συναισθηματισμός και παράπονα αλλά και εκνευρισμός διατηρούνται και σήμερα, μετά τη Πανσέληνο, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η είσοδος του Άρη από σήμερα στην Παρθένο, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας πολύ δημιουργικής αλλά και ερωτικής περιόδου, που θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι. Αυξάνετε η διάθεση για διασκέδαση και φλερτ, και παιχνίδι, ενώ παίρνεται πιο  εύκολα τώρα πρωτοβουλίες για τη προώθηση προσωπικών ή επαγγελματικών σχεδίων.  Η απόκτηση ενός απογόνου θα μπορούσε τώρα να προωθηθεί. Αγωνία και προβλήματα με ακίνητα ή άτομα της οικογενείας αντιμετωπίζουν όσοι έχουν γεννηθεί την τελευταία μέρα.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Μια δύσκολη και απαιτητική περίοδος σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία και οικογένεια ξεκινά, επηρεάζοντας αρχικά εσάς των πρώτων ημερών, όμως σταδιακά θα  χρειαστεί όλοι να ασχοληθείτε εντατικά με το σπίτι ή οικογενειακές υποχρεώσεις. Συγκρούσεις με άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανές. Από την άλλη, πολλοί μπορεί ν’ ασχοληθείτε συστηματικά αυτή τη περίοδο με τη  θεμελίωση ενός νέου στόχου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μια καινούργια δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού.  Αν έχετε γεννηθεί τελευταία ημέρα, αποφύγετε σήμερα εντάσεις με συγγενείς και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.  Προσοχή στις μετακινήσεις.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η κοινωνική σας δραστηριότητα παραμένει έντονη και φίλοι θα βρεθούν κοντά σας. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο, ξεκινά από σήμερα ένα πολύ έντονο και δραστήριο διάστημα, με πολλές επαφές συζητήσεις, μετακινήσεις που αφορούν κυρίως θέματα δουλειάς. Εκνευρισμοί δεν θα λείπουν, καθώς μπορεί ή ν’ αναλάβετε υποχρεώσεις πέρα των δυνατοτήτων σας, ή θα συναντάτε εμπόδια που σας καθυστερούν.  Χρειάζεται καλό πρόγραμμα και οργάνωση για ν’ αποφύγετε εντάσεις και ατυχήματα.  Αρκετά έξοδα θα έχετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών.
Λέων 23/07-23/08: Συναισθηματικές και οικονομικές ανασφάλειες δημιουργούν σ’ εσάς των τελευταίων ημερών, οι εξελίξεις στη δουλειά και τη ζωή σας γενικότερα. Θα υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις με ανωτέρους ή τους γονείς σας. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις ή πρωτοβουλίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και αυτό σας αγχώνει. Ο Άρης σήμερα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου, εστιάζοντας τη προσοχή σας σε οικονομικά θέματα, μέχρι και το καλοκαίρι. Το εισόδημά σας θ’ αποτελέσει την κύρια αιτία δράσης. Ίσως προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους να το βελτιώσετε, όμως ενώ από τη μία  τα καταφέρνετε από την άλλη και τα έξοδα θα είναι πολλά και δύσκολα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε την κατάσταση. Αποφύγετε τα πολλά έξοδα και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα.    
Παρθένος 24/08-23/09: Στο ζώδιο σας περνά από σήμερα ο Άρης και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις αρχές Ιουλίου χαρίζοντας σας την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό που χρειάζεστε (εσείς του πρώτου δεκαημέρου αρχικά) για να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε σχέδια και επιθυμίες σας. Ωστόσο κάντε μικρά και προσεκτικά βήματα αποφεύγοντας βιασύνες και υπερβολές. Η ενέργεια που θα έχετε είναι μεγάλη και θα πρέπει να βρείτε κανάλια διοχέτευσης αν θέλετε να αποφύγετε εκνευρισμούς, εντάσεις και αδιαθεσίες. Πονοκέφαλοι ή ακόμη και ένας αδικαιολόγητος πυρετός είναι πολύ πιθανά. Προσέξτε λοιπόν τη υγεία σας.
Ζυγός 24/09-23/10:  Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες γίνονται αιτία για να δημιουργηθούν διαφορές με φίλους ή συνεργάτες. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο, οι ρυθμοί σας σιγά- σιγά πέφτουν, ξεκινώντας από εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Νιώθετε κουρασμένοι και  άτονοι ενώ για κάποιους από εσάς ξεκινά μια μακρά περίοδος άγχους και έντονου παρασκηνίου.  Αν δεν έχετε εμπλακεί οι ίδιοι σε κάτι κρυφό, να είστε προσεκτικοί και μη δίνεται αφορμές για σχόλια γιατί μπορεί να σας διαβάλουν πίσω από την πλάτη σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Διαφορές και  εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη, προκύπτουν για εσάς των δύο τελευταίων ημερών. Μην γίνεστε εριστικοί. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο δραστηριοποιεί την κοινωνική σας ζωή η οποία θα είναι πολύ απαιτητική. Ο κύκλος των γνωριμιών σας διευρύνετε, ωστόσο θα υπάρξουν και εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να διοργανώσετε π.χ. ένα γάμο αυτή τη περίοδο.  
Τοξότης 23/11-21/12: Υποθέσεις που αφορούν κοινωνική ή επαγγελματική αποκατάσταση, θα σας απασχολήσουν έντονα  με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο. Οι φιλοδοξία σας τονίζετε και θα χρειαστεί να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό για την επίτευξη κάποιων στόχων. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας γιατί ίσως γίνουν πολύ απαιτητικά κάποιες φορές και αυτό θα σας ενοχλήσει. Εργασιακοί στόχοι και οικονομικά μπορούν να βελτιωθούν μες τους επόμενους μήνες.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Δυσκολίες στην προώθηση οικονομικών ή κληρονομικών υποθέσεων αντιμετωπίζετε εσείς των δύο τελευταίων ημερών. Τ’ αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά και σας απογοητεύουν. Ωστόσο η είσοδος από σήμερα του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας μακράς περιόδου, πολύ δημιουργικής και ανανεωτικής για εσάς. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας τονίζονται, χαρίζοντας σας την απαραίτητη τόλμη και το δυναμισμό για να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε καινούργια σχέδια και προοπτικές. Πολλοί θα επικεντρωθείτε και θα χρειαστεί να ρίξετε όλο το βάρος σας σε υποθέσεις που αφορούν, σπουδές, εξωτερικό ή νομικά.   
Υδροχόος 21/01-19/02:  Εντάσεις με το σύντροφο ή άτομα της οικογενείας προκύπτουν σήμερα για εσάς των δύο τελευταίων ημερών. Συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες σας κάνουν πιο ευάλωτους αλλά και πιο επιθετικούς κάποιες φορές. Η είσοδος του Άρη σήμερα στην παρθένο σημαίνει για εσάς τρέξιμο και άγχος για οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα χρειαστεί να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται και τρίτοι. Δάνεια, ασφάλειες, εφορίες είναι σε πρώτο πλάνο για κάποιους από εσάς, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να προχωρήσετε μια οικονομική συνεργασία ή ν’ ασχοληθείτε για κάποιο λόγο ,με τα χρήματα του συντρόφου σας. (Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε γραφειοκρατικά ή επικοινωνιακά προβλήματα).
Ιχθείς 20/02-20/03: Νεύρα και εντάσεις στο χώρο της δουλειάς, θα έχετε εσείς των δύο τελευταίων ημερών. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με συνεργάτες και προσέξτε την υγεία σας. Ο Άρης, κυβερνήτης της δύναμης και της δράσης από σήμερα και μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα εγκατασταθεί απέναντί σας (στο ζώδιο της Παρθένου) ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ωστόσο καινούργιες γνωριμίες, πληροφορίες που παίρνεται ή νέες ιδέες, βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα.   
AstroMeleti