Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 12/04/2011

Με το πέρασμα της σελήνης στο Λέοντα σήμερα, μπαίνουν στην άκρη  ευαισθησίες και συναισθηματισμοί και τονίζετε η ανάγκη μας για αναγνώριση της αξίας μας από τους άλλους. Επιδιώκουμε λοιπόν, ο καθένας με τον τρόπο του να βρεθούμε στο προσκήνιο και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας ακόμη και προκαλώντας ή φτάνοντας σε εγωιστικές και υπερβολικές συμπεριφορές. Ζητούμενο αυτών των ημερών είναι η διασκέδαση, η δημιουργία και ο έρωτας. Η σύνοδος  Ερμή- Δία που πραγματοποιείτε σήμερα,  από τη μία μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα με μια πιο ανοικτή ματιά, να εκφράσουμε , τις ιδέες και τα σχέδια μας, να προωθήσουμε στόχους κ.λ.π. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είμαστε και πολύ προσεκτικοί και σαφείς στο λόγο και τη σκέψη μας. Τόσο ο Ερμής που είναι ανάδρομος αυτή τη περίοδο όσο και η παρόρμηση του Κριού στον οποίο πραγματοποιείτε η σύνοδος, μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθει και ασάφειες. Περισσότερο επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου.   
Κριός 21/03-20/04:  Η σελήνη στο λιοντάρι τονίζει τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση σας, πράγμα που κάνει ακόμη πιο έντονη και επιτακτική την ανάγκη σας για ανανέωση και δημιουργία.  Δεν είναι δύσκολο να πάρουν τα μυαλά σας αέρα γι’ αυτό προσπαθήστε να δείτε όσο γίνεται πιο αντικειμενικά, τόσο τις δικές σας δυνατότητες, όσο και τις εξωτερικές συνθήκες, πριν προχωρήσετε σε αλλαγές ή νέα ξεκινήματα. Οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου προσπαθήστε να μεταφέρετε στους άλλους τα σχέδια και τις ιδέες σας, όσο πιο περιεκτικά μπορείτε και με μεγάλη σαφήνεια, για να γίνετε κατανοητοί. Μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Από την άλλη, υπάρχει περίπτωση να σας πούνε για ένα μεγάλο και πολύ φιλόδοξο σχέδιο. Μην ακούτε μεγάλα λόγια σήμερα, γιατί το πιθανότερο είναι να μην ευσταθούν...
Ταύρος 21/04-21/05:  Οικογενειακά ή θέματα σπιτιού θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πολλοί έχετε την ανάγκη να μείνετε στην ασφάλεια του σπιτιού, αφού συνεχίζετε να νιώθετε κουρασμένοι και  εξαντλημένοι αυτό το διάστημα. Άλλοι διεκδικείτε την αναγνώριση αλλά και τη στήριξη από την οικογένεια σας  και θα την έχετε. Αν ανήκετε στους ταύρους του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα σχέδια σας γύρω από ένα νέο ξεκίνημα και τα οικονομικά σας. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός θα μπορούσαν να σας παραπλανήσουν σήμερα οδηγώντας σας σε υπερφίαλα  και υπερβολικά σενάρια. Αποφύγετε παρασκηνιακές συζητήσεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Άκρως επικοινωνιακοί θα είστε σήμερα. Με το λόγο και τις ιδέες σας θα προσπαθήσετε να κερδίσετε την εκτίμηση των άλλων και να γίνεται το επίκεντρο της παρέας. Η δημιουργικότητα της σκέψης και η δυναμική του λόγου σας, βοηθούν  να προωθήσετε με ευκολία κάποιο στόχο. Ωστόσο και οι εκνευρισμοί δεν θα λείψουν. Μόνο όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος στην προσπάθεια σας να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας,  ν’ αρχίσετε να φλυαρείτε χωρίς να επικεντρώνεστε στο θέμα δημιουργώντας έτσι αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Προβληματισμούς γύρω από οικονομικά υπόσχετε η μέρα. Πολλοί ίσως νιώθετε ότι δεν αμείβεστε όσο θα έπρεπε για το έργο που προσφέρετε και αυτό είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει στην απόφαση να κάνετε κάποιες αλλαγές και να ανατρέψετε καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Η αναζήτηση νέων στόχων συνεχίζεται. Σε χαμηλούς τόνους θα πρέπει να κινηθείτε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σε ότι αφορά την αναζήτηση νέων επαγγελματικών προκλήσεων. Οι ιδέες και οι προοπτικές σας ίσως είναι πολύ φιλόδοξες και δύσκολα υλοποιήσιμες. Κρατήστε μικρό καλάθι αν και τα κεράσια, σήμερα  προβλέπονται μεγάλα.        
Λέων 23/07-23/08:  Η σελήνη στο ζώδιο σας, σας φέρνει στο επίκεντρο των καταστάσεων και ενισχύει την αισιοδοξία και την πίστη σας για το αύριο. Τα σχέδια σας μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Άτομα του στενού προσωπικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, γίνονται αιτία να σας ανοίξουν  ξαφνικά νέοι δρόμοι και προοπτικές. Αν ανήκετε στα λιοντάρια του δευτέρου δεκαημέρου, κρατήστε τα πόδια σας στη γη και μην παρασύρεστε από συναισθηματικές υπερβολές και πολύ  φιλόδοξα σχέδια.  Μπορεί τώρα να έχετε φτιάξει στο μυαλό σας την εικόνα που θέλετε για εσάς αλλά είναι και πολύ πιθανό να μην είναι εφικτό αυτό που σκέπτεσθαι.        
Παρθένος 24/08-23/09: Οι ρυθμοί πέφτουν σήμερα, με το πέρασμα της σελήνης στο Λιοντάρι και είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε κούραση ή εξάντληση. Η προσοχή σας συνεχίζει να εστιάζετε σε οικονομικά ζητήματα ή στην υλοποίηση κάποιων βαθύτερων επιθυμιών σας. Με αφορμή τις ανάγκες της καθημερινότητας ή τις εξελίξεις στη δουλειά προχωράτε σε ακούσιες ή εκούσιες αλλαγές εισοδηματικών πόρων. Πολύ προσεκτικοί σε οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Μπορεί να υποσχεθείτε ή να σας υποσχεθούν εύκολες οικονομικές λύσεις που μάλλον στηρίζονται περισσότερο σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και δεν έχουν πραγματικές ή λογικές βάσεις. Αποφύγετε υπογραφές εγγράφων, ιδιαίτερα αν αφορούν οικονομικές υποθέσεις.   
Ζυγός 24/09-23/10:  Η κοινωνικότητα σας ενισχύεται και σήμερα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε, επαφές, συνεργασίες αλλά και προσωπικές σχέσεις. Τα πράγματα είναι καλύτερα και οι εντάσεις των τελευταίων ημερών φαίνετε να υποχωρούν για σήμερα. Επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου στην προοπτική μιας φιλόδοξης και πολλά υποσχόμενης συνεργασίας. Από την άλλη και εσείς θα μπορούσατε σήμερα  να πείτε μεγάλα λόγια στο σύντροφο ή τους συνεργάτες σας , τα οποία δεν εννοείτε ή θα δώσετε υποσχέσεις που είναι δύσκολο να κρατηθούν. Έτσι δεν είναι απίθανο να δημιουργηθεί μια ένταση μεταξύ σας.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Επαγγελματικά είναι τα θέματα που σας απασχολούν σήμερα και δεν αποκλείεται οι φιλοδοξίες σας και οι επαγγελματικοί σας στόχοι να αυξήθηκαν με το πέρασμα της σελήνης στο Λέοντα. Εργασιακά ή θέματα υγείας προωθούνται με ευκολία. Αν ανήκετε στους σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι πολύ εύκολο σήμερα να παρασυρθείτε σε υπερβολικές και επιπόλαιες σκέψεις ή συζητήσεις γύρω από τη δουλειά και το εισόδημά σας. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο γιατί ο ανάδρομος Ερμής δεν θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με σαφήνεια τις απόψεις σας και μπορεί να εκτεθείτε.              
Τοξότης 23/11-21/12:  Η σελήνη περνά στο φίλο σας λέοντα υπερτονίζοντας την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας. Η προσοχή σας επικεντρώνετε σε θέματα που αφορούν ταξίδια, νομικές διαδικασίες ή σπουδές. Τόσο η δημιουργικότητα σας όσο και η ανάγκη για διασκέδαση ενισχύονται και σας δίνουν την ευκαιρία σήμερα να περάσετε μια πολύ ευχάριστη μέρα. Ένα απρόσμενο μήνυμα ή μια έκπληξη χαροποιεί εσάς των πρώτων ημερών. Οι τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου επανεξετάζετε και ίσως αναθεωρείτε δημιουργικά πλάνα ή σχέδια για μια  ερωτική σχέση ή ένα παιδί. Οι σκέψεις σας είναι συγκεχυμένες και σήμερα μπορεί να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο, στην προσπάθεια σας να βγάλετε άμεσα συμπεράσματα για το τι σας ικανοποιεί και τι όχι.         
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικά είναι τα θέματα που σας απασχολούν και προσπαθείτε σήμερα να οργανώσετε τη διαχείριση κοινών οικονομικών πόρων. Θέλετε να βάλετε όρια στο τι είναι δικό σας και τι ανήκει στους άλλους, κάνοντας έτσι αισθητή την παρουσία σας. Ένα κληρονομικό θέμα σας προβληματίζει. Οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας, διευθετούνται με ευκολία σήμερα. Προσεκτικοί και επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι στην ανάγκη σας ίσως να νιώσετε ασφαλείς μπορεί να παρασυρθείτε από υποσχέσεις στήριξης που δεν θα έχουν αντίκρισμα τελικά.    
Υδροχόος 21 /01-19/02: Η σελήνη στο Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε σχέσεις ή συνεργασίες. Είστε πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί κάνοντας συνεχώς συζητήσεις και επαφές με στόχο μάλλον κάποιες επικείμενες αλλαγές. Προσέξτε τι λέτε γιατί μπορεί να σας ξεφύγουν πράγματα που δεν είναι ανάγκη να γνωρίζουν οι άλλοι. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να κάνετε υπερφίαλες δηλώσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που αδυνατείτε να κρατήσετε. Βουτήξτε τι γλώσσα σας στο μυαλό πριν μιλήσετε και μην παρασύρεστε από υπεραισιόδοξους στόχους.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το καθημερινό σας πρόγραμμα είναι φορτωμένο ενώ παράλληλα εργασιακά ή ένα πρόβλημα υγείας σας απασχολούν έντονα. Χρήματα,  οικονομικά, δάνεια, λογαριασμοί έχουν κατακλύσει το μυαλό σας και προσπαθείτε και να  διαχειριστείτε όσο καλύτερα μπορείτε το προϋπολογισμό σας αλλά και να δημιουργήσετε ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σας. πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε οι Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου και να μην ακούτε υποσχέσεις εύκολου  και γρήγορου κέρδους. Ελέγξτε με προσοχή τις οικονομικές ευκαιρίες  που μπορεί να σας παρουσιαστούν.
 AstroMeleti