Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ήμερήσιες προβλέψεις 28/04/2011

Η σελήνη παραμένει στους Ιχθείς, τονίζοντας την ευαισθησία και το  συναισθηματισμό μας. Παραμένει επίσης η τάση ονειροπόλησης ή αναζήτησης διαφυγής. Το τρίγωνο ήλιου-Πλούτωνα είναι μια πολύ δυνατή όψη που μας βοηθάει να δούμε τα πράγμα σε βάθος πια και όχι επιφανειακά, με στόχο να πάρουμε κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Θετική όψη για να ξεκινήσουμε μια αποδοτική δραστηριότητα ή ένα νέο σχέδιο. Επηρεάζει κυρίως Κριούς, καρκίνους, ζυγούς και αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.
Κριός 21/03-20/04:  Οι ρυθμοί σας συνεχίζουν και σήμερα να είναι πεσμένοι ή κάποιοι από εσάς ασχολείστε με παρασκηνιακές καταστάσεις. Όπως και να έχει, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε γιατί η μέρα μπορεί να σας δώσει πολλά. Ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, μπορείτε σήμερα να δείτε σε βάθος τα πράγματα γύρω από θέματα οικονομικής κάλυψης και καριέρας.  Μπορεί ν’ αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε για να είστε ικανοποιημένοι και να επικεντρωθείτε στο στόχο αυτό. Θετική μέρα για να ξεκινήσετε μια αποδοτική επαγγελματική δραστηριότητα ή ένα νέο σχέδιο. Νιώθετε πιο δυνατοί ενώ μπορείτε με ευκολία να επηρεάσετε τους γύρω σας και να τους πείσετε για τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας...

Ταύρος 21/04-21/05:  Πολύ ευνοϊκή μέρα για εσάς τους Ταύρους και την προώθηση των σχεδίων σας. Η δημιουργικότητα και η δύναμη σας τονίζετε ενώ μπορείτε με ευκολία να επηρεάσετε τους άλλους γύρω σας και να τους πείσετε για τα σχέδια και τις προοπτικές σας.  Μπορείτε τώρα να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων και να βρείτε πληροφορίες και στοιχεία που θα βοηθήσουν την υλοποίηση ενός στόχου. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά.  Ευνοούνται σχέδια που έχουν σχέση με εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.                
Δίδυμοι 22/05-21/06: Απαιτητική μέρα η σημερινή. Θέματα αποκατάστασης συνεχίζουν να σας προβληματίζουν. Τα οικονομικά ευνοούνται κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, που σήμερα θα μπορούσατε να ζητήσετε και να κερδίσετε την στήριξη κάποιων (κυρίως φίλων ή ατόμων από το κοντινό σας περιβάλλον). Ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσετε μια καινούργια  δουλειά, η οποία απ’ ότι φαίνετε θα είναι και αποδοτική. Ένας απολογισμός που μπορεί να κάνετε αυτή την περίοδο αναλογιζόμενοι το παρελθόν ή παρασκηνιακές συζητήσεις θα έχουν θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σας ή την υλοποίηση κάποιας βαθύτερης επιθυμίας.   Η αποφασιστικότητα σας τονίζετε και θα σας φανεί χρήσιμη τώρα.              
Καρκίνος 22/06-22/07: Η έντονη επιθυμία για ανανέωση όπως επίσης και για απομάκρυνση από τα  καθιερωμένα θα συνεχιστεί και σήμερα. Ωστόσο έχετε πάθος και δύναμη για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.  Φίλοι και συλλογική δουλειά,  βοηθούν στη δημιουργία νέων και ικανοποιητικών σχέσεων ή συνεργασιών. Κυρίως όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε τη  δυνατότητα να δείτε σε βάθος τους στόχους που έχετε θέσει και αυτό θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε και ν’ αποφασίσετε με δυναμισμό, για το μέλλον τόσο των επαγγελματικών, όσο και των προσωπικών σας σχέσεων.  
Λέων 23/07-23/08:  Θετική μέρα για εσάς τους λέοντες, σε ότι αφορά καριέρα και εργασία. Το κλίμα είναι ανανεωτικό και έχουν αρχίσει να σας απασχολούν πιθανές αλλαγές σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε τώρα τη δυνατότητα να δείτε σε βάθος πως έχουν τα πράματα και να δρομολογήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Εργασιακά ή θέματα υγείας μπαίνουν σε  δρόμο ολοκλήρωσης. Αποφύγετε να πάρετε μεγάλα ρίσκα.       
Παρθένος 24/08-23/09:  Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και σήμερα. Ωστόσο η μέρα είναι ευνοϊκή και κρύβει θετικές εξελίξεις, αρκεί να είστε προσεκτικοί και να μην πάρετε μεγάλα ρίσκα.  Κυρίως εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο έχετε αρχίσει να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε σε ριζική ανανέωση της ζωής σας. Σήμερα θα μπορούσατε με ευκολία να προωθήσετε τα σχέδια σας και να πείσετε τους γύρω σας για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Το κλίμα είναι ευχάριστο και  δημιουργικό. Το πάθος και η λίμπιντο στα κόκκινα για πολλούς από εσάς, με αποτέλεσμα να περάσετε πολύ καλά με το σύντροφο σας.               
Ζυγός 24/09-23/10:  Η μέρα σήμερα είναι καλύτερη αν και το πρόγραμμά σας φαίνετε αρκετά φορτωμένο και θα χρειαστεί να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη.  Εργασιακά ή θέματα υγείας μπορεί να συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, ωστόσο εσείς πιο κατασταλαγμένοι και αποφασιστικοί, φαίνεστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσετε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων στα οποία θέλετε να κάνετε αλλαγές. Αγοραπωλησίες ακινήτων είναι πολύ πιθανές.                    
Σκορπιός 24/10-22/11: Στα αισθηματικά σας επικεντρώνεστε και σήμερα. Η διάθεσή σας είναι χαρούμενη και δημιουργικοί ενώ όσοι είστε γονείς θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας. Οι σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, σε αντίθεση με εχθές,  σήμερα νιώθετε πιο δυναμικοί και η αυτοπεποίθηση σας  ενισχύετε. Είστε αποφασισμένοι να δείτε σε βάθος δύσκολες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και να τις  αντιμετωπίσετε.  Σχέσεις και συνεργασίες φαίνετε να βελτιώνονται και μια καινούργια και αποδοτική σχέση ή συνεργασία βρίσκετε προ των πυλών.    
Τοξότης 23/11-21/12:  Τα πράγματα στο σπίτι είναι δύσκολα και το κλίμα ίσως βεβαρημένο. Ωστόσο η μέρα σήμερα κρύβει αρκετές ευκαιρίες, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Θα έχετε τη δυνατότητα να μελετήσετε σε βάθος θέματα που αφορούν δουλειά, καθημερινότητα ή υγεία και να πάρετε αποφάσεις με στόχο τη βελτίωση των οικονομικών σας. Κάποιοι μπορεί να πείσετε τους άλλους να σας στηρίξουν οικονομικά για να προωθήσετε καινούργια εργασιακά σχέδια.                                    
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Κινητικότητα αλλά και νευρικότητα πρωταγωνιστούν και σήμερα στη ζωή σας ενώ έντονο πάθος και ρομαντισμός θα λειτουργήσουν προς όφελος σας.    Η επιθυμία, όσων ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, να κάνετε ότι πραγματικά σας ικανοποιεί, μπορεί να δώσει τώρα το έναυσμα για να πάρετε αποφάσεις για νέα ξεκινήματα και ριζικές αλλαγές.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Τα οικονομικά και συναισθηματικά φαίνετε να βελτιώνονται σήμερα και θα δοθεί η ευκαιρία σε πολλούς από εσάς, να βοηθήσετε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Αν και η καθημερινότητα σας είναι γεμάτη με πολλά και διαφορετικά πράγματα που πρέπει να κάνετε, οι υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου έχετε ήδη αρχίσει να επικεντρώνεστε σε οικογενειακά ζητήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια. Υποχρεώσεις που έχουν σχέση με σπίτι και ακίνητη περιουσία αυξάνονται και σήμερα πολλοί θα καταφέρετε να δείτε τα πράγματα σε βάθος και να πάρετε αποφάσεις που θ’ αλλάξουν τη ζωή  και το παρελθόν σας μια για πάντα.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι προσωπικές σας ανάγκες παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής  αφού η σελήνη θα παραμείνει και σήμερα στο ζώδιο σας.  Τα οικονομικά συνεχίζουν να απασχολούν κυρίως τους ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι έχετε έσοδα αλλά και πολλά έξοδα. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε αρχίσει να γίνεστε πιο κοινωνικοί  στην καθημερινότητα σας έχοντας καθημερινά πολλές επαφές και συζητήσεις κυρίως γύρω από θέματα εργασίας ή υγείας. Το ηθικό σας τονώνεται και νέες ιδέες και σκέψεις αυτή την περίοδο σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις και να τολμήσετε την πραγματοποίηση ενός ονείρου σας. Είστε αρκετά δυνατοί τώρα για ν’ αντεπεξέλθετε σε δυσκολίες και να προχωρήσετε σε αλλαγές.      

AstroMeleti