Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 08/04/2011

Η σελήνη παραμένει στους Διδύμους κάνοντας μας πιο επικοινωνιακούς και δραστήριους. Από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία μας με τους άλλους γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.       
Κριός 21/03-20/04:  πολλά και διαφορετικά είναι τα πράγματα με τα οποία θα πρέπει ν’ ασχοληθείτε σήμερα. Έχετε αναλάβει πολλά και αυτό ίσως σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Μπερδεμένοι αισθάνεστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου και δεν ξέρετε τι θέλετε.   Ζητήματα που σχετίζονται με παρασκηνιακές επαφές ή σχέσεις δεν ευνοούνται.  Ίσως νιώσετε έλξη για κάποιο άτομο που δεν είναι κατάλληλο για εσάς.  Αντίθετα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, η μέρα φαίνετε ευχάριστη. Ικανοποιητικά αποτελέσματα έχουν οι συναντήσεις που κάνετε πράγμα που σας κάνει να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον.  Η επανεξέταση σχέσεων και συνεργασιών συνεχίζετε, ενώ πληροφορίες που θα πάρετε σήμερα ενισχύουν την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα στον τομέα αυτό...

Ταύρος 21/04-21/05: Συζητήσεις γύρω από οικονομικά είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες επηρεάζοντας εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε σήμερα να βρείτε την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε, είτε μέσα από την οικογένεια είτε με χρηματοδότηση από τράπεζα κ.λ.π.  Εργασιακά θέματα βρίσκονται ακόμη υπό εξέταση για πολλούς από εσάς και σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε κάποιες αποφάσεις.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να υπάρξουν, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε σήμερα τόσο σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους στο χώρο της δουλειάς, όσο και οικονομικές συναλλαγές. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται και μπορεί να  γίνει αφορμή να προσελκύσετε υποστήριξη από άλλους.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Πεσμένοι είναι οι ρυθμοί σας σήμερα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να κάνετε ακόμη και πράγματα που θα θέλατε.  Φίλοι και οικογένεια δεν στηρίζουν τις αποφάσεις σας και μπορεί να σας δημιουργούν προβλήματα.  Ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Τα προβλήματα στον οικογενειακό χώρο ή με κάποιο ακίνητο παραμένουν και σήμερα, επανεξετάζοντας τα δεδομένα μπορεί να βρεθείτε κοντά σε μια λύση.  
Λέων 23/07-23/08:  Σε δύσκολη θέση μπορεί να σας φέρουν σήμερα φίλοι και γνωστοί. Είναι πολύ πιθανό, λόγω οικονομικών να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή επενδύσεις. Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε κάνοντας πάντα προσεκτικές κινήσεις. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Πληροφορίες που παίρνετε από φίλους ή συζητήσεις που κάνετε μαζί τους σας βοηθούν να προχωρήσετε ένα εργασιακό σχέδιο. Μια ιδέα που μπορεί να έχει προκύψει και την επανεξετάζετε αυτή την περίοδο. 
Παρθένος 24/08-23/09: Με αφορμή κάποιες εξελίξεις σε επαγγελματικά και θέματα καριέρας μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και προβλήματα, τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις όσων έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.  Οι προοπτικές μιας συνεργασίας δεν σας ικανοποιούν. Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία, με κάποιο τρόπο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Κάποια προβλήματα ή καθυστερήσεις που είχαν προκύψει με το εισόδημά σας, σήμερα υποχωρούν για λίγο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να διευθετήσετε καταστάσεις.  Για πολλούς βέβαια συνεχίζετε ο αγώνας για τα κεκτημένα.       
Ζυγός 24/09-23/10:  Προβλήματα στις εργασιακές σχέσεις μπορεί να προκύψουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η αισιοδοξία και η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με συνεργάτες. Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε  σχέσεις και συνεργασίες που περνούν κρίση το τελευταίο διάστημα. Θα αναλάβετε κάποιες νέες υποχρεώσεις ή επανεξετάζετε πράγματα που έχετε αναλάβει εδώ και λίγο καιρό. Η κούραση συνεχίζεται και όσοι εργαστείτε με πρόγραμμα και αίσθημα ευθύνης σίγουρα θα έχετε τα’ αποτελέσματα που θέλετε.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Συζητήσεις γύρω από οικονομικά δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Δεν παίρνεται αυτά που θέλετε και αυτό σας δυσαρεστεί.  Αντίθετα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου θα υπάρξουν εργασιακές ευκαιρίες που φαίνετε να σας υπόσχονται τόσο επαγγελματική αποκατάσταση όσο και καλές οικονομικές απολαβές. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Ελέγξτε πρώτα όλα τα δεδομένα και μετά κάντε προσεκτικά βήματα σας.     
Τοξότης 23/11-21/12:  Παρεξηγήσεις με άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανές για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι δεν είναι  ευχάριστη ή θέλετε να χαλαρώσετε στο σπίτι και εξωτερικοί παράγοντες δεν σας το επιτρέπουν. Αποφύγετε ότι έχει σχέση με αγοραπωλησίες ακινήτων.   Πιο ευχάριστα είναι τα πράγματα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που σήμερα θα καταφέρετε να προωθήσετε δημιουργικά σας σχέδια αλλά και να διασκεδάσετε. Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση μπορεί να σας οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις γύρω από κάποια σχέδια. Συμβουλευτείτε τη λογική σας και όχι το συναίσθημα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Συναντήσεις ή  συζητήσεις γύρω από εργασιακά ή κάποιο πρόβλημα υγείας θα απασχολήσουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Αντίθετα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου βελτιώνετε σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον το οποίο σας στηρίζει. Αναλαμβάνετε καινούργιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή αναδιαρθρώνετε τις ήδη υπάρχουσες.         
Υδροχόος 21 /01-19/02: Η αισιοδοξία και ενθουσιασμός γίνονται αιτία, να πάρετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου,  κάποιες παρακινδυνευμένες αποφάσεις και να δαπανήσετε επιπόλαια κάποια χρήματα. Πολύ κοινωνικοί είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. ατελείωτες συζητήσεις και επαφές γίνονται αιτία να προωθήσετε συνεργασίες και στόχους.  Πληροφορίες, μηνύματα, ιδέες που μπορεί να έχετε ή να ακούτε αυτό το διάστημα, με κάποιο τρόπο θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των επιδιώξεων σας. Σχέδια που καθυστερούσαν, σήμερα θα κάνουν ένα βήμα μπροστά. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στο σπίτι επιλέγετε να μείνετε σήμερα και όλη η δραστηριότητα σας εξαντλείτε εκεί. Η διάθεση όσων έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο φαίνετε να είναι πεσμένη. Δεν ξέρετε τι θέλετε ή αδυνατείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν γιατί δεν θέλουν να σας ακολουθήσουν οι γύρω σας. Οικονομικές ευκαιρίες θα προκύψουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Αποφύγετε βιαστικές ή απερίσκεπτες κινήσεις.
AstroMeleti