Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 13/04/2011

Στο ζώδιο του λέοντα παραμένει και σήμερα η σελήνη τονίζοντας τη δημιουργικότητα μας και στρέφοντας την προσοχή μας, κυρίως στη διασκέδαση και το φλερτ.  Υπάρχει μια τάση να λειτουργούμε με γνώμονα να κερδίσουμε το ενδιαφέρον και το χειροκρότημα των άλλων γύρω μας. Ζητούμενο είναι η αναγνώριση και την επιδιώκει ο καθένας με τον τρόπο του. 
Κριός 21/03-20/04:  Δημιουργικότητα αλλά και ερωτική διάθεση κρύβει η μέρα σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα μπορούσατε εύκολα να γίνεται το επίκεντρο σήμερα και να και να βιώσετε επαγγελματικές αλλά και συναισθηματικές επιτυχίες.  Η ανάγκη σας να κάνετε ότι πραγματικά σας ικανοποιεί και σας γεμίζει, δίνει ώθηση σε νέα σχέδια και οράματα. Επίσης σας βοηθά στο να βγάλετε συμπεράσματα για κάποιες σχέσεις σας που βρίσκονται υπό εξέταση...
Ταύρος 21/04-21/05:  Το ενδιαφέρον σας σήμερα επικεντρώνετε σε οικογένεια ή ακίνητη περιουσία. Κυρίως εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, κερδίζετε την αποδοχή αλλά και τη στήριξη της οικογένειας, πράγμα που σας βοηθά να κατασταλάξετε  και σε ότι αφορά τα εργασιακά σας σχέδια.  Προβλήματα στον εργασιακό χώρο ή με τους συνεργάτες, βελτιώνονται σήμερα.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το τρέξιμο συνεχίζετε και σήμερα και μια πολυάσχολη μέρα δεν είναι δύσκολο να σας δημιουργήσει εκνευρισμό (αν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλετε ή στους χρόνους που θέλετε).   Οι κοινωνικές επαφές είναι πολλές αλλά έτσι σας δίνεται και η ευκαιρία να μεγαλώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να γνωρίσετε άτομα, τα οποία με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσουν. Η συζητήσεις και οι επαφές με φίλους ή γνωστούς, σας βοηθούν να διαμορφώσετε άποψη και ίσως να κατασταλάξετε στο τι πραγματικά θέλετε να κάνετε στη ζωή σας για να είστε ευχαριστημένοι. Προβλήματα που μπορεί να είχατε με τα παιδιά σας, σήμερα βελτιώνονται.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά ή συναισθηματικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποια άσκοπα έξοδα, μόνο και μόνο για τη συναισθηματική σας ικανοποίηση.  Οι Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε εύνοια σήμερα και θα μπορούσατε να προωθήσετε, τόσο επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά ζητήματα.  Οι σχέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον βελτιώνονται.       
Λέων 23/07-23/08:  Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας, δίνοντας προτεραιότητα σε προσωπικά σας θέματα. Έχετε και την ικανότητα και τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδια σας, τα οποία θα μπορούσαν να μπουν τώρα σε φάση υλοποίησης. Σκέψεις και ιδέες που αφορούν τη δουλειά ή μια συμφωνία που μπορεί να εκκρεμεί, σήμερα δείχνουν σημάδια προώθησης.            
Παρθένος 24/08-23/09: Υπάρχει η ανάγκη μιας πιο εσωτερικής αναζήτησης η οποία μπορεί να εκδηλώνετε σαν κούραση ή εξάντληση. Θέλετε να μείνετε μόνοι, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η σκέψη και η πίστη σας βοηθούν σήμερα να βρείτε λύσεις και να προωθήσετε οικονομικά κυρίως ζητήματα. Κάποιοι μπορεί να δέχεστε μια κρυφή βοήθεια.
Ζυγός 24/09-23/10:  Η μέρα δεν διαφέρει και πολύ από τη χθεσινή. Κοινωνικές επαφές βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και μέσα από αυτές θα καταφέρετε, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου,  να προωθήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία. Αν κοινοποιήσετε κάποιο σχέδιο, προσέξτε ο λόγος σας να είναι σαφής και περιεκτικός. Πολλοί από εσάς επανεξετάζετε οικογενειακά ζητήματα ή το ξεκίνημα μιας νέας δραστηριότητας. Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε κάποια συμπεράσματα.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Επαγγελματικά ή θέματα κοινωνικής αποκατάστασης, συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα θα πρέπει να ολοκληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Εργασιακά ή θέματα υγείας ευνοούνται, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Κάποια προβλήματα από το παρελθόν που σας ταλαιπωρούν, σήμερα θα μπορούσατε να τα’ αντιμετωπίσετε με επιτυχία.               
Τοξότης 23/11-21/12:  Ευχάριστη προβλέπετε η μέρα σήμερα για τους τοξότες που θα μπορούσατε σήμερα  με ευκολία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας κουράζει. Πολλοί θ’ ασχοληθείτε με το σχεδιασμό ενός ταξιδιού. Όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ δημιουργική μέρα ενώ παράλληλα το ενδιαφέρον σας στρέφετε στη διασκέδαση, το φλερτ και το παιχνίδι. Αν είστε γονείς θα μπορούσατε να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας.             
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κάποιες βαθύτερες επιθυμίες βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Καθυστερήσεις ή προβλήματα που υπήρχαν, υποχωρούν. Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο.      
Υδροχόος 21 /01-19/02: Προβληματισμοί γύρω από στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, θα σας ταλαιπωρήσουν και σήμερα.  Συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες ευνοούνται, οπότε θα μπορούσατε σήμερα να προωθήσετε μια προσωπική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Σχέδια που καθυστερούσαν σήμερα κάνουν κάποια βήματα προόδου.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το πρόγραμμά σας συνεχίζει να είναι φορτωμένο και έχετε πολύ δουλειά και σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό αλλά αυτό βοηθά και τη βελτίωση των οικονομικών σας.  Τα οικονομικά σας λοιπόν σήμερα δείχνουν να βελτιώνονται, δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. 
AstroMeleti