Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 16 & 17/04/2011

Με την είσοδο της σελήνης στο ζυγό,  η προσοχή μας στρέφετε σε θέματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει  ισορροπία και αρμονία σε σχέσεις, πράγματα ή καταστάσεις. Κάποιες φορές για να καταφέρουμε να φέρουμε την ισορροπία αυτή μπορεί να καταφύγουμε σε διπλωματικούς χειρισμούς ή και αναλήθειες στοχεύοντας στο να γίνουμε αρεστοί.  
Κριός 21/03-20/04:  Η σελήνη το σαββατοκύριακο βρίσκετε απέναντι σας, δημιουργώντας ένα κλίμα νευρικότητας και εντάσεων με τους άλλους. Ο ανταγωνισμός αυξάνετε και δεν θα λείψουν παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερα για τους Κριούς των πρώτων - πρώτων ημερών, οι εκρήξεις και κατά συνέπεια οι συγκρούσεις είναι σχεδόν αναπόφευκτές. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον επαγγελματικό χώρο κυρίως ή με ανωτέρους. Την Κυριακή το κλίμα γίνετε ακόμη πιο εκρηκτικό και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας υπερβολές και μεγάλα λόγια. Η επανεξέταση σχέσεων ή συνεργασιών έρχεται έντονα στο προσκήνιο...
Ταύρος 21/04-21/05:  Νομίζω πως αρκετά χαλαρώσατε τις προηγούμενες ημέρες. Αν και σαββατοκύριακο, πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια και να βάλετε μια τάξη, τόσο σε προσωπικά όσο και σε εργασιακά ζητήματα.  Υπάρχει περίπτωση, συνεργάτες να πιέσουν, κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, δημιουργώντας σας  συναισθηματικές εκρήξεις. Προβλήματα θα παρουσιαστούν στην προώθηση ενός σχεδίου. Την Κυριακή η συναισθηματική φόρτιση φαίνετε να μεγαλώνει και μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολικές δηλώσεις ή επιπόλαιες οικονομικές ενέργειες. Θέματα εργασιακά ή υγείας συνεχίζουν να προβληματίζουν έντονα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Προσεκτικοί με την υγεία σας θα πρέπει να είστε όλο το σαββατοκύριακο γιατί μπορεί να προκύψουν ξαφνικά προβληματάκια.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το κλίμα είναι πιο ευχάριστο σήμερα και η διάθεσή σας ανεβαίνει κάνοντάς σας πιο δημιουργικούς απ’ ότι συνήθως. Το γεγονός ότι θέλετε ν’ ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα ή πράγματα που σας ευχαριστούν, γίνεται αγκάθι για κάποιες φιλικές και γενικότερα κοινωνικές σχέσεις. Εντάσεις και παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν με φίλους ή γνωστούς.  Προβλήματα δημιουργούνται στη προσπάθεια επίλυσης ενός οικονομικού ζητήματος, ενώ πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε και προβλήματα εξουσίας με κάποιο συνεργάτη. Τίθεται θέμα για το ποιος έχει το πάνω χέρι.  Την Κυριακή οι κοινωνικές επαφές εντείνονται. Διασκεδάζετε με φίλους ή παίρνετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα.  Ίσως υπάρξουν εκνευρισμοί  και εντάσεις.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Ποιο οικογενειακή η κατάσταση σήμερα. Επικεντρώνεστε στο σπίτι σας ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Εσείς των 2-3 πρώτων ημερών, δέχεστε προκλήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά και  δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε.  Μην εκνευρίζεστε και κρατήστε χαμηλούς τόνους, αν δεν θέλετε να υπάρξουν ανατροπές. Οι Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, την Κυριακή  καλείστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας.           
Λέων 23/07-23/08:  Πολύ δραστήριοι αλλά και νευρικοί θα είστε το σαββατοκύριακο. Προσπαθείτε να κρατήσετε ισορροπίες και αρμονία στις σχέσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον και αυτό μπορεί να γίνει αιτία ν’ ανατρέψετε ένα σχέδιο σας. Προβλήματα υπάρχουν στον εργασιακό χώρο ενώ πολλοί από εσάς δύσκολα θα καταφέρετε να οργανώσετε τη μέρα σας.  Οι κοινωνικές επαφές που θα έχετε,  σας δίνουν νέες ιδέες και προοπτικές για το μέλλον. Ελέγξτε με προσοχή τις πληροφορίες που ακούτε και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  Προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις, θα υπάρξουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Παρθένος 24/08-23/09: Με το πέρασμα της σελήνης στο ζυγό, ζητήματα που έχουν σχέση με οικονομικά ή τη διατήρηση κεκτημένων γενικότερα, έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Κινηθείτε ήρεμα και έξυπνα, χωρίς να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα ασχοληθείτε έντονα με οικονομικά ζητήματα αυτό το σαββατοκύριακο.  Αποφύγετε υπερβολές και επιπόλαιη διαχείριση.
Ζυγός 24/09-23/10:  «Εσείς και οι άλλοι», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτού του σαββατοκύριακου για εσάς τους ζυγούς. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα  απασχολήσουν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Εντάσεις δεν θα λείψουν, ενώ και ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει την επικοινωνία σας με τους άλλους. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλές και σας κουράζουν.  Οικογενειακά ή προβλήματα με ακίνητη περιουσία προκύπτουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.           
Σκορπιός 24/10-22/11: Το Σαββατοκύριακο οι ρυθμοί χαλαρώνουν. Θέλετε να αποσυρθείτε από την καθημερινότητα και να ξεκουραστείτε. Από την άλλη το πρόγραμμά σας εξακολουθεί να είναι φορτωμένο και οι υποχρεώσεις, τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά, πολλές. Όπως είναι λοιπόν φυσικό θα υπάρξουν αντιδράσεις και εντάσεις από την πλευρά σας για πράγματα που θα πρέπει να κάνετε.  Ο λόγος σας μπορεί να γίνει καυστικός, γι’ αυτό προσοχή στο τι λέτε.          
Τοξότης 23/11-21/12:  Συναισθηματικές εντάσεις θα υπάρξουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι περισσότεροι από εσάς διανύεται μια περίοδο που νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.  Ωστόσο αυτές τις μέρες δεν θα μπορέσετε να κινηθείτε όπως θέλετε και θα υπάρξουν ανατροπές στα σχέδια σας, πράγμα που θα σας αναστατώσει και θα  σας εκνευρίσει. Οικονομικά προβλήματα πιέζουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Οι τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, είστε προβληματισμένοι με κάποιο στόχο σας και προσπαθείτε να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση του.                     
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά ή σε θέματα κοινωνικής αποκατάστασης θα σας προβληματίσου αυτό το σαββατοκύριακο. Προσπαθείτε να διατηρήσετε ισορροπίες  στον επαγγελματικό χώρο, αλλά αυτό σας φέρνει αντιμέτωπο με οικογενειακά θέματα.  Οι εντάσεις δεν θα λείψουν και πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, γιατί η πίεση που νιώθετε είναι μεγάλη και μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Αισιόδοξο και ευχάριστο το κλίμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Νιώθετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να κάνετε καινούργια πράγματα που μπορεί να μην τα έχετε ξαναδοκιμάσει. Έντονες συναισθηματικές πιέσεις θα αντιμετωπίσουν οι υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, συνειδητοποιώντας λάθει του παρελθόντος.  Η αποφασιστικότητα και ο αυθορμητισμός χαρακτηρίζει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Εκτός των άλλων και ο Ερμής που ακόμη κινείτε ανάδρομα, μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Παγίδες, οικονομικού χαρακτήρα,  θα μπορούσε να κρύβει αυτό το Σαββατοκύριακο. Κινηθείτε προσεκτικά, χωρίς να κάνετε παράτολμα ή επιπόλαια βήματα και αποφύγετε υπερβολές ή επιπολαιότητες στη διαχείριση των οικονομικών σας.  Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, την Κυριακή θα έχετε αρκετά έξοδα. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, γύρω από οικονομικά ζητήματα,   με άτομα της οικογενείας ή συνεργάτες. Θα υπάρξει ασυνεννοησία με αποτέλεσμα να εκνευριστείτε. Καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν για  εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
AstroMeleti