Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 25/04/2011

Η εβδομάδα ξεκινά με μια επαναστατική σελήνη στον Υδροχόο που μας ωθεί να βγούμε από τα πρέπει και τους κανόνες που βάζουμε στη ζωή μας. Νιώθουμε την ανάγκη να πειραματιστούμε με καινούργια πράγματα να βγούμε έξω από τα καθιερωμένα και να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό.  Κάτι που θα τονίσει τη διαφορετικότητα μας.  Λειτουργούμε αποσπασματικά και έξω από προγράμματα και οργανωμένες  διαδικασίες.  Αποφύγετε  ακραίες ή χωρίς σοβαρό λόγο επαναστατικές συμπεριφορές.

Κριός 21/03-20/04:  Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα σε ένα πολύ κοινωνικό κλίμα. Θα έχετε πολλές συναντήσεις και επαφές με φίλους ή γνωστούς. Αυτό είναι και ένας λόγος για τον οποίο θα κάνετε αρκετά έξοδα. Γενικότερα σήμερα θα χαλάσετε χρήματα για να ικανοποιήσετε επιθυμίες σας. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται. Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, οι οποίοι θα μπορούσαν να σας  βοηθήσουν...
   
Ταύρος 21/04-21/05:  Μέρα κατάλληλη για κοινωνικές επαφές. Από τη μία σήμερα μπορεί να γνωρίσετε άτομα κύρους, που θα μπορούσαν να στηρίξουν τα εργασιακά σας σχέδια ενώ από την άλλη, εσείς οι ίδιοι ίσως αποφασίσετε, ξεπερνώντας κάποιες ανασφάλειες,  να βγείτε μπροστά και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας.  Δείχνετε έτσι στους άλλους ότι αξίζετε να σας βοηθήσουν ώστε να προωθήσετε τα σχέδια σας.  Παρασκηνιακές επαφές ή συζητήσεις ευνοούνται.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η μέρα είναι ευχάριστη για εσάς που γεμάτοι αισιοδοξία, νιώθετε την ανάγκη να μην ασχοληθείτε με τίποτα από τα καθιερωμένα αλλά να κάνετε καινούργια πράγματα σπάζοντας έτσι τη ρουτίνα σας.  Η κοινωνική σας ζωή εντείνεται και θα βρεθείτε μαζί με φίλους για να διασκεδάσετε. Μια γνωριμία που θα κάνετε σήμερα ίσως πρέπει να μείνει κρυφή.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικής φύσης είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πολλοί μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που σας έχουν κουράσει. Φίλοι σήμερα σας  ταλαιπωρούν. Επαγγελματικά ζητήματα προωθούνται και ίσως υπάρξει κάποια ευκαιρία αποκατάστασης. Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα μπορούσαν να διευθετηθούν σήμερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.        
Λέων 23/07-23/08:  Φορτισμένο μπορεί να είναι σήμερα το κλίμα με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν σε επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης. Ωστόσο θα μπορούσατε σήμερα να προωθήσετε ένα σχέδιο ή να συζητήσετε για κάποιες νέες προοπτικές. Στον εργασιακό χώρο κινήστε δυναμικά αλλά θα πρέπει να αποφύγετε βιαστικές και βεβιασμένες κινήσεις.     
Παρθένος 24/08-23/09: Αρκετά ξεφύγατε τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα θα προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη αν και δεν σας είναι ευχάριστο. Θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης.  Δεν ξέρω βέβαια αν θα τα καταφέρετε γιατί το πρόγραμμα σας μπορεί να είναι φορτωμένο και ο ελεύθερος χρόνος σχεδόν ανύπαρκτος. Τα οικονομικά φαίνετε να βελτιώνονται λίγο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Ζυγός 24/09-23/10:  Δεν φαίνεται να έχετε καταλάβει ότι οι διακοπές τελείωσαν, αφού  ακόμα και σήμερα αυτό που θέλετε είναι να διασκεδάσετε και να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται. Τα οικονομικά ίσως σας προβληματίσουν λίγο. Σχέσεις και συνεργασίες βελτιώνονται, ενώ προωθούνται συμβόλαια και συμφωνίες. Οι υποχρεώσεις σας συνεχίζουν να είναι πολλές όμως σήμερα δεν πρόκειται να σας κουράσουν ή να σας ρίξουν.              
Σκορπιός 24/10-22/11: προβλήματα από το παρελθόν που σας απασχολούσαν υποχωρούν τώρα και κάποια εμπόδια θα ξεπεραστούν, μάλλον με την βοήθεια της οικογενείας σας.  Τα πράγματα στη δουλειά πηγαίνουν καλά και δεν είναι απίθανο να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Το μόνο μελανό σημείο της ημέρας είναι κάποιο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με μια επαγγελματική ή και προσωπική σας σχέση.
Τοξότης 23/11-21/12:  Οι ρυθμοί σήμερα αυξάνονται και θα χρειαστεί να οργανωθείτε για να προλάβετε όλα όσα έχετε να κάνετε. Ωστόσο θα περάσετε καλά και θα διασκεδάσετε με φίλους και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον.   Η υλοποίηση ενός στόχου φαίνετε να είναι εφικτή τώρα, κυρίως για τους Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου. Ίσως μέσα από μια νέα γνωριμία καταφέρετε να  δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις υλοποίησης του.                         
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Οικονομικά ή συναισθηματικά είναι να ζητήματα στα οποία θα επικεντρωθείτε σήμερα. Συζητήσεις θα κάνετε με άτομα της οικογενείας γύρω από τα οικονομικά και καινούργιες προοπτικές που έχετε στο μυαλό σας. Κάποιοι ίσως προχωρήσετε στην υπογραφή συμβολαίων για ένα ακίνητο. Οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών θα κάνετε έξοδα για να βελτιώσετε το χώρο του σπιτιού. Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, με παράλληλη βελτίωση των οικονομικών θα υπάρξει για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο πολύ προσωπικά σας θέματα.  Το κλίμα είναι επαναστατικό και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.   Ευνοϊκές είναι σήμερα οι συνθήκες για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου,  σε ότι αφορά τη προώθηση νέων σχεδίων . Καινούργιες γνωριμίες θα κάνετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, με άτομα που με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσουν, τόσο πρακτικά όσο και οικονομικά.      
Ιχθείς 20/02-20/03:  Μετά από μερικές μέρες έντονης κοινωνικής ζωής, οι ρυθμοί σήμερα πέφτουν και η αίσθηση της κούρασης είναι έντονη.  Δεν έχετε όρεξη για πολλές μετακινήσεις και συζητήσεις. Ωστόσο θα υπάρξουν  ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών σας. Η απομάκρυνση  από την ένταση και η ανάγκη σας να μείνετε μόνοι σήμερα, ίσως σας έδωσαν την ευκαιρία να σκεφτείτε κάποια πράγματα και οδηγηθείτε σε οικονομικές λύσεις που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι σήμερα.   

AstroMeleti