Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 11/04/2011

Η εβδομάδα ξεκινάει με μια γλυκιά σελήνη στον Καρκίνο που μας κάνει πιο ευαίσθητους και περισσότερο δεκτικούς στις ανάγκες των άλλων. Συνήθως, εστιάζουμε την προσοχή μας σε θέματα οικογένειας, παιδιών και σπιτιού. Κάποιες φορές βέβαια, υπάρχει ο κίνδυνος υπερευαισθησίας, που μπορεί να μας οδηγήσει ή σε  συμπεριφορές εξάρτησης ή στο να  γίνουμε εύθικτοι και αντιδραστικοί σε καταστάσεις που δεν μας αρέσουν. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα σήμερα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  ως επικίνδυνη όψη αφού θα βγάλει από μέσα μας ανασφάλειες και απωθημένα. Επηρεάζει κυρίως Κριούς, καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Ζήλια, κτητικότατα, εκδικητικότητα, βρίσκουν ευκαιρία να εκφραστούν. Καλό θα ήταν, όλη αυτή η ενέργεια, αντί να διοχετευτεί προς τα έξω, να τη χρησιμοποιήσετε κάνοντας μια εσωτερική αναζήτηση για να ανακαλύψετε τους πραγματικούς λόγους που σας κάνουν να αισθάνεστε έτσι.    
Κριός 21/03-20/04:  Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο σας είναι πολύ φυσικό να είστε γεμάτοι ενέργεια, δύναμη, τόλμη και αποφασιστικότητα. Νιώθετε έτοιμοι και ικανοί να φέρετε τα πάνω κάτω. Σήμερα όμως, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 27-29 Μαρτίου,  καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικά ή θέματα κοινωνικής αποκατάστασης. Το γεγονός ότι δεν έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων και δεν μπορείτε να κινηθείτε όπως θέλετε σας κάνει ευερέθιστους.  Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανωτέρους γιατί δύσκολα θα βγείτε νικητής από ένα τέτοιο  παιχνίδι εξουσίας. Ασυνεννοησία και δυσκολίες στην προώθηση των σχεδίων προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου αλλά τ’ αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία. Σε ήρεμο κλίμα κινείστε ακόμη εσείς των τελευταίων ημερών που σήμερα θα επικεντρωθείτε σε θέματα οικογένειας και σπιτιού.               

Ταύρος 21/04-21/05:  Έντονες συναισθηματικές εκρήξεις κρύβει η μέρα, κυρίως για εσάς που έχετε γενέθλια γύρω στις 27-29 Απριλίου.  Οι προοπτικές και τα σχέδια σας δεν πάνε όπως θα θέλατε. Είναι πολύ πιθανό, κάποιοι από το κοντινό σας περιβάλλον να σας φρενάρουν ή να μην σας δίνουν τη στήριξη που περιμένατε.  Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε όπως θα θέλατε σας οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές, βγάζοντας από μέσα σας απωθημένα. Αποφύγετε ταξίδια, νομικές υποθέσεις και ζητήματα που αφορούν εξωτερικό. Παρασκηνιακές συζητήσεις ή επαφές δεν ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Σχέδια ή συμφωνίες γύρω από οικονομικά χρειάζονται σύνεση και προσεκτικά βήματα. Έντονη δραστηριοποίηση και κινητικότητα υπάρχει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, κυρίως γύρω από την οικογένεια και το σπίτι.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικοί λόγοι  δεν επιτρέπουν, κυρίως  σε εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27-29 Μαΐου,  να πραγματοποιήσετε ένα στόχο ή σας φέρνουν σε δύσκολη θέση με φίλους και γνωστούς. Ζήλια ή ένα παιχνίδι εξουσίας μπορεί να σας οδηγήσει στο να προσπαθήσετε να επιβάλετε τις ιδέες σας με το έτσι θέλω. Εντάσεις και καυγάδες είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα. Ασυνεννοησία και υπερβολές στο φιλικό σας περιβάλλον έχετε και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου αλλά σε πιο ήρεμους τόνους όμως. Δαπάνες για το σπίτι ή την οικογένεια προκύπτουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου που αυτή την περίοδο είστε σε καλύτερη φάση από τους άλλους.            
Καρκίνος 22/06-22/07: Το κυνήγι επαγγελματικών ή κοινωνικών στόχων, σήμερα οδηγεί τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί γύρω στις 27-29 Ιουνίου σε ακραίες συμπεριφορές τόσο με το σύντροφο, όσο και με στενούς συνεργάτες. Το γεγονός ότι δεν παίρνεται την αναγνώριση που θέλετε από αυτούς, σας πονά και ξύνει βαθιές  πληγές. Κρατήστε τη ψυχραιμία σας γιατί ίσως γίνεται κτητικοί ή εκδικητικοί μαζί τους και αυτό δεν είναι καλό για κανένα. Αποφύγετε λοιπόν εντάσεις που μπορεί σήμερα να σας οδηγήσουν σε οριστική ρήξη κάποιων σχέσεων. Οι Καρκίνοι του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου ασχολείστε με πολύ προσωπικά σας θέματα ενώ βρίσκεστε σε ένα πιο αισιόδοξο και ευχάριστο κλίμα. 
Λέων 23/07-23/08:  Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας αυτή την περίοδο είναι υπερτονισμένα. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και νιώθετε έτοιμοι και δυνατοί για να τους περπατήσετε. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε περισσότερο τη λογική και λιγότερο το συναίσθημα. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 27-29 Ιουλίου θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους με τους συνεργάτες και να μην δημιουργήσετε προβλήματα στη δουλειά. Μια απλή διάσταση απόψεων μπορεί να καταλήξει σε μεγάλο ανταγωνισμό, με καταστροφικά αποτελέσματα.  Σε πολύ πιο χαμηλούς ρυθμούς κινήστε εσείς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου που σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθετε μια κούραση και να θέλετε να μείνετε μόνοι. Καλή μέρα για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο.        
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικά ή κληρονομικά είναι τα ζητήματα στα οποία έχουν επικεντρωθεί οι περισσότεροι από εσάς. Η βελτίωση των οικονομικών και η αλλαγή εισοδηματικών πηγών απορροφά το μεγαλύτερο ποσοστό της ενέργειας σας. Σήμερα, κυρίως όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 27-29 Αυγούστου, με αφορμή τα οικονομικά θα βρεθείτε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση την οποία θα πρέπει να ελέγξετε, αν δεν θέλετε να έχετε απώλειες τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.  Ωστόσο, μπορεί τα πάθει να είναι έντονα, αλλά το ίδιο έντονη είναι και η σεξουαλική σας ενέργεια αυτό το διάστημα. Φίλοι και κοινωνική ζωή, απασχολούν εσάς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα μπορούσατε σήμερα να γνωρίσετε άτομα με τα οποία υπάρχει η πιθανότητα να συνεργασθείτε ή να κάνετε μια σοβαρή σχέση. Γενικότερα σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα.                 
Ζυγός 24/09-23/10:  Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, γίνονται η αφορμή για έντονη συναισθητική φόρτιση. Ίσως δεχτείτε μια πρόκληση και βλέποντας ότι δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίσετε ή ότι άλλοι στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας αναστατώνεστε. Επίσης, αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον μιας σχέσεις ή συνεργασίας. Η επιθυμία να έχετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας είναι ισχυρή αλλά όχι και πραγματοποιήσιμη. Θέματα καριέρας προβληματίζουν και τους υπόλοιπους ζυγούς. Αποφύγετε συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες γιατί περισσότερο θα σας μπερδέψουν, παρά θα σας βοηθήσουν. Μην ακούτε μεγάλα λόγια.  Ευκαιρίες σε εργασιακά ή θέματα υγείας προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Το κλίμα είναι ευχάριστο για τους περισσότερους από εσάς.  Με όπλο σας την αισιοδοξία προσπαθείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Συζητήσεις ή σκέψεις γύρω από οικονομική και επαγγελματική αποκατάσταση δεν θα έχουν τα’ αποτελέσματα που θέλετε και μπορεί να σας παραπλανήσουν. Μην κάνετε μεγάλα σχέδια και αποφύγετε επιπόλαιες ή υπερβολικές δαπάνες. Ευνοϊκή συναισθηματικά είναι αυτή η περίοδος για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, που θα μπορούσατε τώρα να βρείτε ένα μεγάλο έρωτα ή να ζωντανέψετε ένα παλιότερο. Αν ενδιαφέρεστε για ένα απόγονο, η μέρα σήμερα είναι καλή για να προσπαθήσετε. Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27-29 Οκτωβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ο σκληρός ανταγωνισμός στη δουλειά ή την καθημερινότητα, γίνεται αιτία να νιώσετε απειλή και να αντιδράσετε νευρικά  και υπερβολικά. Οι έντονες αντιδράσεις σας μπορεί να προκαλέσουν διαπληκτισμούς ή ατυχήματα.            
Τοξότης 23/11-21/12:  Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν και σας ικανοποιούν, σήμερα δεν υπόσχετε ευχάριστα αποτελέσματα, κυρίως για τους τοξότες που έχετε γεννηθεί μεταξύ 27-29 Νοεμβρίου. Έρχεστε αντιμέτωποι με οικονομικά λάθει (κυρίως του παρελθόντος) που σας προκαλούν συναισθηματικές εντάσεις και βγάζουν από μέσα σας εμμονές ή απωθημένα. Υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την αξιοπιστία σας.  Αποφύγετε να πάρετε μεγάλα ρίσκα και κρατήστε χαμηλούς τόνους σήμερα. Για όσους ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο οι σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον βελτιώνονται και σήμερα θα μπορούσατε να περάσετε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι, τόσο μόνοι σας όσο και με φίλους. Οι τοξότες του τρίτου δεκαημέρου ασχολείστε με οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα και θα σας απασχολήσουν. Συζητήσεις που αφορούν ακίνητα ή συζητήσει με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος δεν ευνοούνται  και περισσότερο θα μπέρδευαν τα πράγματα, παρά θα βοηθούσαν. Κοινωνικές επαφές ή ένα ταξίδι θα βοηθούσαν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, τόσο συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά. Δύσκολη μέρα είναι η σημερινή για τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27-29 Δεκεμβρίου.    Οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας σας φορτίζουν συναισθηματικά και βγάζουν από μέσα σας ζήλια, κτητικότητα αλλά και εκδικητικότητα σε κάποιες περιπτώσεις.  Δεν νιώθετε πια το ίδιο ασφαλείς και δυνατοί στο οικείο περιβάλλον σας και αντιδράτε σπασμωδικά προσπαθώντας να επανακτήσετε τον έλεγχο. Μην τραβήξετε πολύ το σχοινί γιατί σήμερα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σπάσει.
Υδροχόος 21 /01-19/02: Η οργάνωση του καθημερινού σας προγράμματος, δουλειά ή ένα θέμα υγείας θα μπορούσαν να σας προβληματίσουν σήμερα. Άσχημη μέρα για επικοινωνία. Αποφύγετε όσο μπορείτε συζητήσεις και πολύ περισσότερο υπογραφές. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που αφορούν συνεργασίες, σχέσεις και θέματα κοινωνικού χαρακτήρα. Ευνοϊκή μέρα σε ότι αφορά οικονομικά για τους Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.  Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 27-29 Ιανουαρίου. Συζητήσεις και επαφές σας οδηγούν σε νέα συμπεράσματα ή προκλήσεις στη ζωή σας και αυτό είναι πολύ πιθανό να σας πιέσει συναισθηματικά. Ίσως νιώθετε ότι χάνετε τον έλεγχο και κάνετε απεγνωσμένες προσπάθειες για να τον επανακτήσετε. Για πολλούς το παρελθόν βρίσκετε και πάλι μπροστά τους και πρέπει να το αντιμετωπίσουν μια και καλή.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου, καθιστά τη μέρα ευχάριστη και ερωτική. Η δημιουργικότητα σας τονίζετε, όπως και η διάθεσή σας για διασκέδαση, χαρά και φλερτ. Πιο ευνοημένοι είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, που με  την Αφροδίτη στο δικό σας δεκαήμερο γίνεστε πιο γοητευτικοί και ικανοί να μαγνητίσετε τους άλλους γύρω σας. Έχετε έτσι την ευκαιρία να προωθήσετε τυχόν σχέδια ή ιδέες. Αντίθετα για τους γεννημένους μεταξύ 27-29 Φεβρουαρίου η μέρα προβλέπεται δύσκολη. Συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν με φιλικά πρόσωπα, βάζοντας σε κίνδυνο την προοπτική κάποιων φιλικών σχέσεων. Αν έχετε εμπλακεί σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα, ο ανταγωνισμός σήμερα γίνεται μεγάλος και τα παιχνίδια εξουσίας δεν φαίνετε να έχουν καλό τέλος για εσάς γι’ αυτό καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη.  Με αφορμή τα οικονομικά πολλοί μπορεί να αναθεωρήσετε κάποιους στόχους ή την θέση σας σ’ ένα κοινωνικό σύνολο.    
 AstroMeleti