Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 04/04/2011

Δυναμικοί, τολμηροί και παρορμητικοί θα είμαστε και σήμερα, μέχρι αργά το μεσημέρι, με τη σελήνη να παραμένει στον Κριό. Αμέσως μετά περνάει στον ταύρο, μετριάζοντας τον παρορμητισμό μας. Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες μας αποδυναμώνουν. Ο πλανήτης της φαντασίας, του ονείρου αλλά και της ουτοπίας, μετά από 13 περίπου χρόνια στον υδροχόο επιστρέφει σπίτι του. Ο Ποσειδώνας λοιπόν εγκαθίσταται από σήμερα στους Ιχθείς δημιουργώντας μας την ανάγκη να γίνουμε πιο πνευματικοί, φιλάνθρωποι και ιδεαλιστές.  
Κριός 21/03-20/04:  Αν όλα γύρω σας φαίνονται ρευστά, εσείς με τόλμη και δυναμισμό προχωράτε σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Σήμερα κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα επανεξετάσετε σχέδια και ιδέες που είχατε για δουλειά ή συνεργασίες. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, επηρεάζει αρχικά εσάς των πρώτων – πρώτων ημερών χαρίζοντας σας ισχυρή διαίσθηση και έμπνευση. Μπορεί τώρα να επιλέγετε συχνότερα, να μένετε μόνοι αναζητώντας τον εαυτό σας. Βλέπετε περισσότερα όνειρά, τα οποία έχουν κάτι να σας πουν.   Με κάποιο τρόπο χτίζετε τη πίστη σας στο άπιαστο, το αόρατο. Αν  έχετε τάσεις φυγής, βρείτε διέξοδο π.χ. στην τέχνη ή τη μεταφυσική...
 

Ταύρος 21/04-21/05: Αν και μόλις έχει τελειώσει ένα Σαββατοκύριακο, μέχρι αργά το μεσημέρι συνεχίζεται να αισθάνεστε μια αδικαιολόγητη κούραση και ίσως μια τεμπελιά. Από το απόγευμα η σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και οι ρυθμοί ανεβαίνουν.  Το πέρασμα από σήμερα του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, επηρεάζει μόνο εσάς των δύο πρώτων ημερών χαρίζοντας σας ισχυρή διαίσθηση και έμπνευση που θα βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα κάποιες ελπίδες σας. Ωστόσο μια σύγχυση μπορεί να υπάρξει τόσο γύρω από τους στόχους που είχατε βάλει,  όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον.  Φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν.        
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Αν και Δευτέρα,  φίλοι και η κοινωνική  ζωή συνεχίζουν να απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους ιχθείς, αυξάνει την ευαισθησία σας γύρω από επαγγελματικά ή θέματα κοινωνικής αποκατάστασης. Επηρεάζει κυρίως εσάς των δύο πρώτων ημερών, που θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μη  δώσετε κανένα δικαίωμα για να σας διαβάλουν και να πλήξουν την δημόσια εικόνα σας. Συζητήσεις με φίλους δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο στο να σας εκνευρίσουν.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Με δυναμισμό και τόλμη συνεχίζετε να κυνηγάτε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αργά το απόγευμα ή το βράδυ θα βρεθείτε με φίλους. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς επηρεάζει εσάς των δύο πρώτων ημερών, ανοίγοντάς σας μεγάλους πνευματικούς ορίζοντες. Η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε πολύ φιλόδοξα σχέδια. Σιγουρευτείτε ότι είναι όντως υλοποιήσιμα και στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις, ελαχιστοποιώντας έτσι, τον κίνδυνο να απογοητευτείτε αργότερα.  Αναθεωρήσεις κάνετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου σε ιδέες ή σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά. Αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις γύρω από την καριέρα σας.
Λέων 23/07-23/08:  Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Το μέλλον φαίνετε να σας υπόσχετε πολλά και εσείς σχεδιάζετε τρόπους για να τα’ αποκτήσετε. Από το απόγευμα επαγγελματικά ζητήματα θα σας απορροφήσουν.         Σύγχυση θα δημιουργήσει η νέα θέση του Ποσειδώνα στους ιχθείς, γύρω από θέματα που αφορούν κοινά ή δημόσια οικονομικά. Επηρεάζεστε άμεσα εσείς των δύο πρώτων ημερών που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην αφήσετε περιθώρια εξαπάτησης στα οικονομικά. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα στον οποιοδήποτε, γιατί είναι πολύ πιθανό να τα χάσετε. Αναθεωρήσεις στο σχεδιασμό κάποιων στόχων, κάνετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και σκεφτείτε με ηρεμία όλα τα δεδομένα. 
Παρθένος 24/08-23/09: Δύσκολα φαίνετε να είναι τα πράγματα στα οικονομικά και εσείς δίνετε αγώνες για να τα οργανώσετε και να φέρετε μια ισορροπία. Μετά το μεσημέρι σιγά – σιγά τα πράγματα χαλαρώνουν και το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο. Σε μπελάδες μπορεί να σας βάλει το πέρασμα του Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Άμεσα επηρεάζει εσάς των δύο πρώτων ημερών. Από τη μία είστε πιο ευαισθητοποιημένοι σε ότι αφορά το σύντροφο ή στενούς σας συνεργάτες ενώ από την άλλη υπάρχει η πιθανότητα να απογοητευθείτε από τη συμπεριφορά τους. Νέες σχέσεις ή συνεργασίες μπορεί να φαίνονται ιδανικές ενώ δεν είναι. Θα υπάρχει η τάση να ωραιοποιείτε ή να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Βρείτε ανθρώπους που εμπιστεύεστε και ζητήστε τη συμβουλή τους. Αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά ή κλείσιμο οικονομικών συμφωνιών.      
Ζυγός 24/09-23/10:  Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, βρίσκονται και σήμερα στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε την εξέλιξη μιας σχέσης.  Σε οικονομικά ζητήματα θα εστιαστεί το ενδιαφέρον σας μετά το μεσημέρι. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους ιχθείς θα δημιουργήσει σύγχυση σε εργασιακά ή θέματα υγείας. Άμεσα επηρεάζεστε εσείς των δύο πρώτων ημερών που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο χώρο της δουλειάς και να μην δίνετε δικαίωμα στους άλλους για να σας διαβάλουν.
Σκορπιός 24/10-22/11: Κουραστική θα είναι η ημέρα αφού το πρόγραμμά σας παραμένει βαρύ και σήμερα. Κάποιοι μπορεί να είστε άρρωστοι ή να νιώθετε μια μικρή αδιαθεσία. Συζητήσεις γύρω από εργασιακά, δεν θα έχουν τ’ αποτελέσματα που θέλετε οπότε καλύτερα να τις αποφύγετε. Πολλοί αναθεωρείτε  εργασιακά ζητήματα και προσπαθείτε να πάρετε αποφάσεις, με κριτήριο τις βαθύτερες επιθυμίες σας και τους οικονομικούς σας στόχους.  Η είσοδος του Ποσειδώνα στους ιχθείς, επηρεάζει εσάς των δύο πρώτων ημερών κάνοντάς σας πιο δημιουργικούς και ρομαντικούς. Η ερωτική σας διάθεση ενισχύεται και θα μπορούσε να πει κανείς, ότι αυτή την περίοδο είστε «ερωτευμένοι με τον έρωτα».     
Τοξότης 23/11-21/12:  Με ενθουσιασμό ξεκινάει και αυτή η εβδομάδα, όμως θα πρέπει να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας και να αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις γύρω από επαγγελματικές συνεργασίες. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά γίνετε μετ’ εμποδίων.  Ο τομέας των οικογενειακών ή της ακίνητης περιουσίας επηρεάζετε από την είσοδο του Ποσειδώνα στους ιχθείς. Άμεσα μπορεί να το νιώσετε εσείς των δύο πρώτων ημερών. Σύγχυση μπορεί να υπάρξει σε οικογενειακά ζητήματα ή θα χρειαστεί να κάνετε θυσίες για να βοηθήσετε ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων ή αλλαγή σπιτιού αυτή την περίοδο.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Τα  οικογενειακά συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σας και σήμερα. Διαφορές και εντάσεις δεν θα λείψουν  από το σπίτι. Καλύτερα να αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις γύρω από την εξέλιξη οικογενειακών σχέσεων ή τη διαχείριση ακινήτων.  Από το απόγευμα και μετά τα πράγματα ηρεμούν και η διάθεσή σας γίνεται λίγο καλύτερη.  Έμπνευση και δημιουργικότητα, χαρίζει σε εσάς των δύο πρώτων ημερών ο Ποσειδώνας, από τη νέα του θέση στους ιχθείς. Από την άλλη θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί είναι πολύ πιθανό, λόγω αφηρημάδας να κάνετε λάθει ή να δημιουργείτε μικρά ατυχήματα. 
Υδροχόος 21 /01-19/02: Δραστήριοι συνεχίζετε να είστε και στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Κάνετε αλλαγές και θα μπορούσατε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα, αρκεί να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και να έχετε ελέγξει την κάθε λεπτομέρεια. Η επικοινωνία σας σήμερα γίνεται με δυσκολία και καλό θα ήταν να μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις ούτε να υπογράψετε οποιοδήποτε έγγραφο. Από το απόγευμα και μετά το ενδιαφέρον σας επικεντρώνετε στο σπίτι και την οικογένεια. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους ιχθείς επηρεάζει εσάς των δύο πρώτων ημερών , οι οποίοι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και να μην πάρετε ρίσκα για κανένα λόγω.  Από την άλλη κάποιοι μπορεί να έχετε ευφάνταστες ιδέες για το πώς να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Πριν προσπαθήσετε να τις υλοποιήσετε, βεβαιωθείτε ότι στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η διαχείριση των οικονομικών σας βρίσκεται και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός. Πολλά έξοδα ίσως σας έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε σήμερα να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά ή να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθει. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις που ν’ αφορούν το εισόδημά σας και μην υπογράψετε κανενός είδους οικονομική συμφωνία. Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας επιστρέφει στο σπίτι του μετά από απουσία περίπου   ενάμιση αιώνα. Υποδεχτείτε τον λοιπόν στο ζώδιο σας, εσείς των πρώτων δύο ημερών,  και αφήστε τον να σας χαρίσει  γοητεία, δημιουργικότητα και φαντασία.   
AstroMeleti