Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 09 & 10/04/2011

Αρκετά δραστήριοι και εξωστρεφείς παραμένουμε και το Σάββατο αφού η σελήνη, μέχρι και το απόγευμα, συνεχίζει να βρίσκεται στους Διδύμους. Αμέσως μετά οι ρυθμοί μας μπορεί να πέσουν λίγο και το ενδιαφέρον μας στέφετε προς το σπίτι και την οικογένεια αφού η σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο. Γινόμαστε πιο συναισθηματικοί και το ενδιαφέρον μας για τους  ενισχύεται. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από το Σάββατο, μας βάζει σε μια διαδικασία έντονων εσωτερικών αναζητήσεων, με αποτέλεσμα την ανακάλυψη πραγμάτων για τον εαυτό μας που είναι πολύ καλά κρυμμένα ή αποτελούν την σκοτεινή πλευρά μας.  Κάποιοι ίσως νιώσετε την ανάγκη για απομόνωση.  
Κριός 21/03-20/04:  Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει και το Σάββατο, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις και προβλήματα σε θέματα που αφορούν τα  επαγγελματικά σας. Μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε και προσπαθήστε να είστε όσο ποιο σαφείς γίνεται σε συζητήσεις γύρω από εργασιακά. Μην κινήστε παρορμητικά και αποφύγετε υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων. Την Κυριακή η κούραση των προηγούμενων ημερών θα κάνει έντονη την εμφάνισή της. Ωστόσο δεν θα λείψουν εντάσεις και εκνευρισμοί, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις προβληματίζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Με ηρεμία και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κινήστε οι του τρίτου δεκαημέρου...
          

Ταύρος 21/04-21/05:  Ζητήματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας συνεχίζουν να σας απασχολούν και το Σάββατο. Ο Πλούτωνας μπαίνει από σήμερα σε ανάδρομη κίνηση και αυτό θα σας βάλει σε διαδικασία επανεξέτασης σχεδίων και προοπτικών. Συναισθηματικές συζητήσεις ή σκέψεις μπορεί να σας μπερδέψουν περισσότερο.  Μετά τις 20 Απριλίου που θα γυρίσει και πάλι ορθός ο Ερμής, τα πράγματα θα είναι καλύτερα.  Αποφύγετε παρασκηνιακές συναντήσεις ή συζητήσεις. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν την Κυριακή και δύσκολα θ’ αποφύγετε τις συναισθηματικές εκρήξεις εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Πολλοί θα νιώσετε ότι οι άλλοι μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια σας. Προβλήματα και καθυστερήσεις σε εργασιακά σχέδια προβληματίζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.          
Δίδυμοι 22/05-21/06: Στο επίκεντρο θα είστε και το Σαββάτο επιλέγοντας να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Αναθεωρήσεις σε οικονομικά ή θέματα εξουσίας θα ξεκινήσουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, με την ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα. Ασχολείστε με το σπίτι και είναι πολύ πιθανό το Σάββατο να δεχτείτε κάποιους φίλους. Αν δεν αναβληθεί αυτή η συνάντηση, αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις μαζί τους γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία.  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν την Κυριακή. Ξαφνικά έξοδα μπορεί να προκύψουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές για να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας.  Προβληματισμένοι παραμένετε και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προσπαθώντας να βρείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θα σας ικανοποιούσε να κάνετε.  Μόνο οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου είστε πιο ήρεμοι και μπορείτε ακόμη να κινήστε χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια ή προβλήματα.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Και το Σάββατο ρυθμοί σας είναι πεσμένοι και η ξεκούραση είναι το ζητούμενο της ημέρας.  Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από σήμερα, θα ωθήσει εσάς του πρώτου δεκαημέρου κυρίως, στην επανεξέταση καταστάσεων που αφορούν τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις και πόσο ικανοποιημένοι είστε από αυτές. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν τα επαγγελματικά.  Την Κυριακή η σελήνη περνά στο ζώδιο σας, στρέφοντας την προσοχή σας σε προσωπικά σας θέματα. Ωστόσο επαγγελματικά ή θέματα καριέρας θα προβληματίσουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου δημιουργώντας σας έντονη συναισθηματική φόρτιση με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες.  Οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο για τους Καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου.  
Λέων 23/07-23/08:  Η κοινωνική σας ζωή και οι φίλοι βρίσκονται στο επίκεντρο και το Σάββατο. θα βγείτε έξω, θα διασκεδάσετε και νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας. Είστε πολύ αισιόδοξοι και πολύ θα νιώθετε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την υλοποίηση των σχεδίων σας. Σήμερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις γύρω από τους στόχους και τα σχέδια σας. Να είστε σαφείς και κατατοπιστικοί γιατί θα υπάρχουν εμπόδια στην επικοινωνία. Αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες ή να είστε πολύ προσεκτικοί. Την Κυριακή οι ρυθμοί σας πέφτουν και θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε το μέλλον και τις προοπτικές σας. Θα υπάρξει συναισθηματική φόρτιση.    
Παρθένος 24/08-23/09: Συζητήσεις γύρω από οικονομικά θα προκύψουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ο ανάδρομος Ερμής θα προσπαθήσει να σας βάλει τρικλοποδιές, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και ξεκάθαροι. Τόσο τα  επαγγελματικά όσο και η δημόσια εικόνα σας, συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα, ενώ την Κυριακή φίλοι ή συνεργάτες έρχονται στο προσκήνιο. Προβλήματα ίσως δημιουργηθούν για το ποιος έχει τον έλεγχο ή την εξουσία σε συλλογική δουλειά ή ομαδικές δραστηριότητες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί θα φορτιστείτε πολύ συναισθηματικά και ίσως πείτε πράγματα που δεν πρέπει.            
Ζυγός 24/09-23/10:  Οι ριζικές αλλαγές που γίνονται μέσα σας ή στο οικείο περιβάλλον σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα ίσως επανεξετάσετε ή αναθεωρήσετε κάποια πράγματα, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 με 29 Σεπτεμβρίου. Θέματα που αφορούν στόχους ή σχέδια που έχετε κάνει θα συζητηθούν σήμερα με το σύντροφο σας ή κάποιους συνεργάτες. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία σας γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Την Κυριακή επαγγελματικά ζητήματα σας προβληματίζουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με συνεργάτες ή το έτερο σας ήμισυ.  Πολλές υποχρεώσεις η προβλήματα κουράζουν  εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.        
Σκορπιός 24/10-22/11: Όρια προσπαθείτε να βάλετε στο τι είναι δικό σας ενώ παράλληλα προσπαθείτε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Συζητήσεις θα γίνουν  γύρω από εργασιακά ή ένα πρόβλημα υγείας.  Με τον Ερμή ανάδρομο θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην αφήσετε περιθώρια λάθους. Την Κυριακή το κλίμα είναι πιο αισιόδοξο και το πρόγραμμά όσων έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο φαίνετε φορτωμένο. Έντονη δραστηριότητα υπάρχει στο σπίτι ή για την οικογένεια. Προβλήματα από το παρελθόν έρχονται στο μυαλό σας και ταλαιπωρούν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.           
Τοξότης 23/11-21/12:  Αναθεωρήσεις γύρω από τα οικονομικά θα υπάρξουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα και μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με λάθει του παρελθόντος. Συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά δεν θα εξελιχθούν όπως θα θέλατε.  Η υπεραισιοδοξία και ο παρορμητισμός μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει. Οικονομικά κυρίως είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν την Κυριακή. Θα δαπανήσετε αρκετά χρήματα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, προσπαθώντας να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες ώστε να ικανοποιηθείτε συναισθηματικά. Επανεξετάζοντας κάποιο στόχο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την προώθηση του . Τα οικονομικά προβλήματα μάλλον είναι πολλά.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ο Πλούτωνας ξεκινά από σήμερα, Σάββατο, μια ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας φορτίζοντας σας συναισθηματικά. Σαν ηφαίστειο λίγο πριν εκραγεί θα αισθάνονται πολλοί από εσάς. Συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ή για ένα ακίνητο ίσως δεν έχουν τα’ αποτελέσματα που θα θέλατε αφού ο ανάδρομος Ερμής φέρνει προβλήματα και καθυστερήσεις. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνητικά για ένα σπίτι. Αν το κάνετε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην αφήσετε να σας ξεφύγει καμία λεπτομέρεια. Εντάσεις στην οικογένεια θα υπάρξουν την Κυριακή για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και ίσως βγάλουν από μέσα σας απωθημένα .   Επαγγελματικές υποχρεώσεις ή κάποια προβλήματα με συνεργάτες προβληματίζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.        
Υδροχόος 21 /01-19/02: Ενθουσιασμός και ευχάριστη διάθεση διατηρούνται και το Σαββάτο. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από σήμερα, επηρεάζει κυρίως όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 Ιανουαρίου και ίσως φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες ή απωθημένα από το παρελθόν, ενισχύοντας τους προβληματισμούς για τη ζωή  και την καριέρα σας. Συζητήσεις θα γίνουν  γύρω από μια σχέση ή μια συνεργασία. Θυμηθείτε ότι ο Ερμής παραμένει ανάδρομος και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σαφείς στις συζητήσεις  και γενικότερα στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις. Την Κυριακή δουλειά  ή υγεία έρχονται στο προσκήνιο. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.  Το πρόγραμμά σας φαίνετε φορτωμένο και κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για ατυχήματα. Δυσκολίες στην προώθηση των σχεδίων σας αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Πιο χαλαροί και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κινήστε όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικογένεια και σπίτι συνεχίζουν να  σας προβληματίζουν και σήμερα ίσως περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Συζητήσεις ή σκέψεις  γύρω από οικονομικά έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. προσπαθήστε να είστε όσο πιο προσεκτικοί και σαφείς γίνετε γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας βάλει τρικλοποδιές. Το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο την Κυριακή που ζητούμενο είναι η χαρά και η διασκέδαση. Ωστόσο η ανάγκη για διασκέδαση γίνεται αιτία για να δαπανήσετε αρκετά χρήματα εσείς του πρώτου δεκαημέρου.  Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι πολλές και σας κουράζουν ψυχολογικά.      

AstroMeleti