Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 27/04/2011

Ευαισθησία και συναισθηματισμός είναι διάχυτα σήμερα με την σελήνη να βρίσκεται στους ιχθείς.  Είμαστε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και θέλουμε να τους βοηθήσουμε αγνοώντας ή βάζοντας πιο πίσω τα δικά μας προβλήματα. Το αίσθημα φιλανθρωπίας τονίζεται. Παράλληλα θα υπάρχει έντονη τάση ονειροπόλησης ή αναζήτησης διαφυγής από το σκληρό κόσμο της πραγματικότητας. Επιλέξτε καλλιτεχνικά μονοπάτια για τη διαφυγή αυτή και όχι αλκοόλ ή χημικά σκευάσματα.  Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζήλιες, πάθη και κτητικότητα. Επηρεάζει περισσότερο Κριούς, καρκίνους, ζυγούς και αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα πρέπει να  αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας.
Κριός 21/03-20/04:  Τα πράγματα ηρεμούν σήμερα και ίσως νιώσετε την ανάγκη για ξεκούραση ή απομόνωση. Τα οικονομικά βελτιώνονται αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπουν σίγουρα χρήματα στις τσέπες σας. Το πιο πιθανό είναι οι περισσότεροι από εσάς να τα σπαταλήσετε προσπαθώντας να καλύψετε κάποιες συναισθηματικές ανάγκες. Αυτό το διάστημα, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι δύσκολο να αρνηθείτε κάτι στον εαυτό σας. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας με ανωτέρους. Ο παρορμητισμός και η αίσθηση ότι δεν έχετε κανέναν ανάγκη αλλά μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας μπορεί να γίνουν αιτία για σοβαρές ρήξεις και προβλήματα σε επαγγελματικές σχέσεις ή καριέρα...
     
Ταύρος 21/04-21/05:  Φίλοι και συλλογική δουλειά έρχονται στο προσκήνιο. Κοινωνικές επαφές ευνοούν τόσο τα προσωπικά όσο και την προώθηση των σχεδίων σας. Παρασκηνιακές σχέσεις σήμερα θα σας δημιουργήσουν παράξενα συναισθήματα ή εξάρσεις. Πάθος ζήλια και κτητικότητα, προσπαθούν να ισορροπήσουν με το φόβο της απώλειας κάποιου αγαπημένου σας.  Αποφύγετε βιαστικές ή βίαιες αντιδράσεις για να μην βάλετε σε κίνδυνο την προοπτική μιας σχέσεις ή συνεργασίας. Οι άλλοι μπορεί να μην ανταποκρίνονται στα συναισθήματα σας αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας. Χειριστείτε οικονομικά και θέματα σχέσεων με τη λογική χωρίς να παρασύρεστε από το συναίσθημα.            
Δίδυμοι 22/05-21/06: Επαγγελματικά είναι τα θέματα στα οποία επικεντρώνεστε σήμερα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε προϋποθέσεις βελτίωσης των οικονομικών σας. Ωστόσο ιδιαίτερα εσείς των δύο πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να βεβαιωθείτε ότι, οι προτάσεις επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης που σας έχουν γίνει, βασίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 28 Μαΐου, είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσετε να ηγηθείτε ή να πάρετε την εξουσία σε κάποιες καταστάσεις πράγμα που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τα οικονομικά σας.  θυμηθείτε ότι πάθος, ζήλια ή εμμονές δεν είναι καλοί σύμβουλοι.              
Καρκίνος 22/06-22/07: Η ανάγκη σας για αλλαγές και απομάκρυνση από την καθημερινή ρουτίνα τονίζετε σήμερα.  Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε και οι περισσότεροι θα καταφέρετε να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε.  Καινούργιοι στόχοι έρχονται στο προσκήνιο που σκοπό τους έχουν την βελτίωση των οικονομικών σας. Νέα και πολύ ευφάνταστα σχέδια έχετε εσείς των 2 πρώτων ημερών αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι και υλοποιήσιμα. Οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 28 Ιουνίου, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα, γύρω από θέματα καριέρας και αποφύγετε να βάλετε σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες με μοναδικό κριτήριο το αν σας ικανοποιούν συναισθηματικά ή όχι.         
Λέων 23/07-23/08:  Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και γίνονται η αιτία για να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και να προωθήσετε επαγγελματικά ζητήματα. Μόνο οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να παραμείνετε προσγειωμένοι. Η αισιοδοξία σας είναι μεγάλη και η πίστη ότι μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας χωρίς καμία περαιτέρω βοήθεια μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Αποφύγετε λοιπόν τις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις σε ότι αφορά εργασία ή υγεία.    
Παρθένος 24/08-23/09:  Θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας σας σήμερα και είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε με τη βοήθεια κάποιων να προωθήσετε ένα σχέδιο σας.  Καινούργιες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις που θα προκύψουν αυτή τη περίοδο, σε εσάς των 2 πρώτων ημερών, αλλά και εξελίξεις σε παλιότερες σχέσεις, χρήζουν προσοχής και σοβαρού ελέγχου για να αποφύγετε αυταπάτες ή εξαπατήσεις. Οι παρθένοι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27  Αυγούστου, θα πρέπει να χειριστείτε οικονομικά ζητήματα με τη λογική και όχι το συναίσθημα. Υπάρχει ο κίνδυνος, απωθημένα από το παρελθόν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.           
Ζυγός 24/09-23/10:  Εργασιακά ή θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Οι κόποι σας αναγνωρίζονται και η βελτίωση των οικονομικών είναι σίγουρη.  Αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους, σήμερα θα μπορούσαν να διευθετηθούν. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 Σεπτεμβρίου θα είναι δύσκολο ν’ αποφύγετε εντάσεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.   Ζήλιες, πάθη και κτητικότητα, έρχονται στην επιφάνεια και  μπορεί να σας μπλέξουν σε παιχνίδια εξουσίας. Μια απογοήτευση στο χώρο των σχέσεων είναι πολύ πιθανή, ενώ μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιοι δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματα σας.   Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να δημιουργήσετε καινούργιες σχέσεις ή συνεργασίες.                  
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα σήμερα είναι ευχάριστη και ο ενθουσιασμός μεγάλος. Η ανάγκη για διασκέδαση  μπορεί να σας παρασύρει. Ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις (με προοπτική) έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Παλιότερες σχέσεις βελτιώνονται. Το κλίμα θα είναι εκρηκτικό και παθιασμένο για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Οκτωβρίου γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην επιτρέψετε στο συναισθηματισμό να σας παρασύρει σε λανθασμένες και βιαστικές επιλογές   
Τοξότης 23/11-21/12:  Με οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θ’ ασχοληθείτε σήμερα. Κάποια σχέδια προχωρούν και εργασιακά ή ζητήματα υγείας προωθούνται με το καλύτερο τρόπο. Αν είστε γεννημένοι τις 2 πρώτες ημέρες θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα ακινήτων γιατί κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 Νοεμβρίου θα πρέπει να ελέγξετε τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας γιατί θα σας οδηγήσουν σε επιπόλαιες και υπερβολικές οικονομικές κινήσεις που είναι πολύ πιθανό να  τινάξουν τον  προϋπολογισμό σας στον αέρα. Αποφύγετε να βγάλετε απωθημένα του παρελθόντος κάνοντας απερίσκεπτα έξοδα.                                  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Πολλά και διαφορετικά τα πράγματα που θα κάνετε σήμερα ενώ και κάποιοι  φίλοι ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον  χρειάζονται τη βοήθεια σας. Η μέρα είναι κουραστική αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να βρεθείτε στο επίκεντρο των εξελίξεων και να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων.  Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Δεκεμβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας γιατί εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Πολλοί πιστεύετε στις δυνατότητες σας περισσότερο απ’ ότι πρέπει και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό είναι κακό και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Ζητήματα διαχείρισης οικονομικών ή συναισθηματικών θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, κυρίως οι υδροχόοι των 2 πρώτων ημερών γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε, ακόμη και να εξαπατηθείτε.  Έντονη συναισθηματική φόρτιση θα υπάρχει για  εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 26 Ιανουαρίου. Προβλήματα από το παρελθόν έρχονται να σας ταράξουν και να βγάλουν από μέσα σας πάθη και ζήλιες οδηγώντας σας σε εντάσεις με τους άλλους. Προσέξτε τι θα πείτε γιατί ο λόγος σας θα είναι καυστικός.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα, στρέφει την προσοχή σας σε προσωπικά ζητήματα και σας βάζει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.  Η επικοινωνία με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος είναι πολύ καλή και θα μπορούσατε σήμερα να διευθετήσετε καταστάσεις ή προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Ο Ποσειδώνας κάνει πολύ συναισθηματικούς και ρομαντικούς εσάς των δύο πρώτων ημερών. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αλλά παράλληλα η καταναλωτική σας μανία μεγαλώνει.  Οι γεννημένοι κοντά στις 25 Φεβρουαρίου, αντιμετωπίζοντας επιπόλαια και βιαστικά τη διαχείριση των οικονομικών σας θα έχετε προβλήματα στην προώθηση κάποιων στόχων.  Μην μπλέξετε φίλους με οικονομικά γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ρήξη στις σχέσεις σας.            
AstroMeleti