Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 26/04/2011

Δύσκολα θα καταφέρουμε να μπούμε και πάλι στους ρυθμούς της καθημερινής μας ρουτίνας, αφού η σελήνη παραμένει στον επαναστάτη Υδροχόο ο οποίος προσπαθεί να μας κρατήσει μακριά κανόνες και πρέπει που μας καταπιέζουν. Αντίθετα μας ωθεί στο να κάνουμε αλλαγές και να θέλουμε καινούργια πράγματα για τη ζωή μας. Σκεφτείτε προσεκτικά της κινήσεις σας, χρησιμοποιώντας τη λογική και όχι μόνο το συναίσθημα.
Κριός 21/03-20/04:  Κοινωνικές υποχρεώσεις υπάρχουν και σήμερα στο πρόγραμμά σας. Μέσα από την  κοινωνική σας ζωή μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργια σχέδια ή νέες προοπτικές. Ο Δίας στο ζώδιο σας, έχει προχωρήσει και ευνοεί πια εσάς του τρίτου δεκαημέρου, δίνοντας σας ευκαιρίες για επέκταση τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Ελέγξτε τον παρορμητισμό και τη βιασύνη σας για να μην κάνετε λάθος επιλογές.
Ταύρος 21/04-21/05:  Τα επαγγελματικά είναι ο χώρος στον οποίο αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές.  Και ενώ έχετε  ήδη αρχίσει να αισθάνεστε πιο δυναμικοί και δημιουργικοί, οι ρυθμοί σας μάλλον παραμένουν πεσμένοι ή δράτε μυστικά, παρασκηνιακά προς το παρόν, προετοιμάζοντας ένα πιθανό ξεκίνημα ή άνοιγμα για στο άμεσο μέλλον.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Δεν διαφέρει πολύ η σημερινή μέρα από τη χθεσινή. Το κλίμα παραμένει ευχάριστο και αισιόδοξο και μπορεί να γίνει κινητήριος δύναμη για να ανατρέψετε την καθημερινότητα ή να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες. Νέοι στόχοι έρχονται στο προσκήνιο, τους οποίους θα μπορούσατε να προωθήσετε σήμερα με ευκολία.  Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε και νέα άτομα προστίθενται στον κοινωνικό σας κύκλο.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Η διάθεσή σας βελτιώνετε. Αλλαγές ή ακόμα και ανατροπές επιδιώκετε σε οικονομικό τομέα. Προσπαθείτε να οριοθετήσετε καταστάσεις σε στενές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Οι απαιτήσεις σας ίσως είναι μεγάλες φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους άλλους. Ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχουν οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου.  Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοικτά, δεχτείτε κάθε πρόκληση που αφορά τη δουλειά αλλά μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.        
Λέων 23/07-23/08:  Θέματα που αφορούν στενές επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σας ανοίξει τους ορίζοντες, είναι  πολύ πιθανό αυτή την περίοδο.  Θέματα σπουδών ή νομικές διαδικασίες, απασχολούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας. 
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα και θα χρειαστούν την προσοχή κυρίως όσων έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν αλλά θα πρέπει να τις ελέγξετε προσεκτικά πριν προχωρήσετε. Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Δύσκολα θα καταφέρετε να οργανώσετε τις δραστηριότητες σας. Είτε λόγω δικής σας αδυναμίας, είτε λόγω εξωτερικών συγκυριών, η οργανωτικότητα και ο προγραμματισμός σας σήμερα ανατρέπονται.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Ο ενθουσιασμός και η καλή σας διάθεση, σας βοηθούν να δημιουργήσετε νέες σχέσεις ή να βελτιώσετε παλιότερες. Αφήνετε για λίγο τα προβλήματα στην άκρη και στρέφεστε προς τη διασκέδαση και τη χαρά. Ένας συνεταιρισμός ή ένας γάμος είναι πολύ πιθανά για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές.                   
Σκορπιός 24/10-22/11: Βαρύ καθημερινό πρόγραμμα συνεχίζουν να έχουν κυρίως οι σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου. Ή σας προσθέτουν νέες αρμοδιότητες στη δουλειά ή εσείς θέλετε να αναλάβετε περισσότερες εργασιακές υποχρεώσεις με στόχο τη βελτίωση και των οικονομικών σας. Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα και να σας κουράσουν.  Προσοχή στην υγεία σας γιατί είναι πιθανό ένα μικρό πρόβλημα να σας ταλαιπωρήσει.
Τοξότης 23/11-21/12:  Πολυάσχολοι θα παραμείνετε και σήμερα. Πολλές επαφές αλλά και μετακινήσει είναι στο πρόγραμμά σας. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα αν θέλετε να τα προλάβετε όλα. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πολύ πιθανό  υπάρξει εκνευρισμός αν δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλετε. Διασκέδαση και  προσωπική ευχαρίστηση είναι το κύριο ζητούμενο όσων έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.  Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό αυτής της περιόδου για να κάνετε πράγματα που θα ξεχωρίσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδικοί.                               
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή. Μια απρόσεκτη και εκκεντρική διαχείριση τους, μπορεί να τινάξει τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.   Τα πράγματα στο σπίτι βελτιώνονται. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τώρα τα θεμέλια για μια καινούργια σελίδα στη ζωή σας.  Ευκαιρίες υπάρχουν και  θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη θα παραμείνει και σήμερα στο ζώδιο σας, στρέφοντας τη προσοχή σας σε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.  Καινούργια σχέδια και  ιδέες έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου και επικεντρώνεστε στον τρόπο υλοποίησης τους. Η μέρες είναι γεμάτες, επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, συμφωνίες κλπ.  Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Νοσταλγία και συναισθηματικές εκρήξεις κρύβει η μέρα σήμερα. Πολλοί μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι ψυχικά ή σωματικά και θα θέλετε να μείνετε μόνοι. Εξελίξεις ή ευκαιρίες γύρω από οικονομικά υπάρχουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Ολοκληρώστε δουλειές που έχουν μείνει πίσω.      
 AstroMeleti