Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 14/04/2011

Ανάλυση και  κριτική ενισχύονται με το πέρασμα της σελήνης στην παρθένο. Ενέργειες που στόχο τους έχουν, να μας ωθήσουν να βάλουμε σε τάξη τόσο τον εαυτό μας όσο και τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω μας.  Οργάνωση και προγραμματισμός εντείνονται καθώς και η διάθεσή μας να φανούμε χρήσιμοι στους άλλους. Μια τάση γκρίνιας είναι πολύ πιθανή. Θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο.
Κριός 21/03-20/04:  Κουραστική μέρα σήμερα. Αρκετά πράγματα μπορεί να έχουν μείνει λίγο πίσω, αφού τις προηγούμενες μέρες επιλέξατε να κάνετε ότι σας άρεσε και σας ικανοποιούσε συναισθηματικά. Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να οργανωθείτε και να προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Επαγγελματικά θέματα ευνοούνται. Είναι πολύ πιθανό να σας παρουσιαστεί μια αδιαθεσία ή ένα μικρό πρόβλημα υγείας...
Ταύρος 21/04-21/05:  Δημιουργική και ευχάριστη μέρα η σημερινή. Ψάχνετε τρόπους για να κερδίσετε το ενδιαφέρον των άλλων και να γίνεται το επίκεντρο. Αυτό μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με φίλους ή συνεργάτες. Ωστόσο καταφέρνετε να προωθήσετε τα σχέδια σας.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται και είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες ή να προωθήσετε ένα θέμα οικονομικής στήριξης από τρίτους. Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και θα πρέπει να τα οργανώσετε. Για πολλούς από εσάς τίθεται το δίλλημα: Οικογένεια ή καριέρα;
Καρκίνος 22/06-22/07: Πολύ δραστήριους σας κάνει η σελήνη στην παρθένο. Η ατζέντα σας είναι γεμάτη με επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις που μπορεί να σας κουράσουν αλλά θα σας κάνουν και πιο δημιουργικούς. Η συνεχείς και έντονη σκέψη κάνει το μυαλό σας να γεννάει καινούργιες και ευφάνταστες ιδέες για το μέλλον και την εξέλιξη σας. Νέες σχέσεις ή συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο ή βελτιώνονται οι παλιότερες.        
Λέων 23/07-23/08:  Τα οικονομικά σας καλείστε να οργανώσετε σήμερα. Πολλοί θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε έξοδα και έσοδα, έτσι ώστε και να αισθάνεστε ασφαλείς με το εισόδημά σας, αλλά και να καταφέρετε ν’ αντιμετωπίσετε συσσωρευμένες οικονομικές  εκκρεμότητες. Στη δουλειά οι εξελίξεις είναι θετικές και σήμερα θα μπορούσατε να προωθήσετε εργασιακά ζητήματα. Η οργάνωση του προϋπολογισμού, βελτιώνει την καθημερινότητα σας.     
Παρθένος 24/08-23/09: Η σελήνη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σας, και όπως είναι φυσικό, επικεντρώνεστε στον εαυτό  και τα προσωπικά σας. Το γεγονός αυτό ανεβάζει τόσο τη διάθεση, όσο και την αυτοπεποίθησή σας. Είστε πιο δεκτικοί στις ανάγκες του συντρόφου σας ή κάποιου συνεργάτη που σήμερα θα χρειαστεί τη βοήθεια σας. Προσέξτε αυταπάτες ή εξαπατήσεις στον τομέα των σχέσεων.    
Ζυγός 24/09-23/10:  Αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον προωθούνται σήμερα. Οι ρυθμοί πέφτουν και πολλοί νιώθετε εξαντλημένοι. Η αίσθηση κούρασης και η πιθανή αναζήτηση απομόνωσης, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στη δουλειά. Συνεργάτες μπορεί να προσπαθήσουν να σας διαβάλουν.  Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών συνεχίζει να σας προβληματίζει.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Η κοινωνική σας ζωή θα σας απασχολήσει. Φίλοι ίσως χρειαστούν τη βοήθεια σας και αυτό σας δημιουργεί ένα δίλλημα. Να τους βοηθήσετε βγαίνοντας από το πρόγραμμά σας ή να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν, όπως είχατε κανονίσει;  Συνεχίστε να προσέχετε την υγεία σας.
Τοξότης 23/11-21/12:  Νιώθετε πως πρέπει να ρίξετε το βάρος σας στα επαγγελματικά, τα οποία είναι πολύ πιθανό να χρειάζονται μια οργάνωση. Βάλτε τα σε τάξη αλλά όχι εις βάρος των προσωπικών σας. Πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. Πάντως η ενασχόληση με τη δουλειά θα βελτιώσει σήμερα τα οικονομικά σας.               
Αιγόκερω 22/12-20/01: Προσπαθείτε να οργανώσετε κάποιο σχέδιο σας, όμως υπάρχει σύγχυση. Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και μπορεί να οδηγηθείτε σε λανθασμένες επιλογές σ’ ότι αφορά ταξίδια, θέματα εξωτερικού, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτά σήμερα  και επικεντρωθείτε σε προσωπικά ή οικογενειακά ζητήματα.       
Υδροχόος 21/01-19/02: Το ενδιαφέρον σας σήμερα στρέφετε στην οργάνωση οικονομικών θεμάτων που έχουν σχέση με τρίτους. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και οργανωτικοί γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, βάζοντας σε κίνδυνο το εισόδημά σας.   Κάποιο δυνατό άτομο είναι κοντά σας και σας στηρίζει.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη βρίσκετε απέναντι σας σήμερα, δημιουργώντας ένα κλίμα, σαν να έχετε προσωπική πανσέληνο. Επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα σας προβληματίσουν. Προσέξτε, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, γιατί οι οραματισμοί ή η φαντασία σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε ανέφικτες καταστάσεις στο τομέα των σχέσεων. Οι στόχοι προωθούνται με τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων.
AstroMeleti