Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 06/04/2011

Η σελήνη παραμένει στον Ταύρο, κρατώντας μας σε χαμηλούς ρυθμούς και  στρέφοντας και σήμερα το ενδιαφέρον μας σε οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα. Ωστόσο η σύνοδος Ήλιου - Δία υπόσχετε μια πολύ ευνοϊκή μέρα γεμάτη αισιοδοξία και πολλές ευκαιρίες. Ελέγξτε προσεκτικά όλα τα δεδομένα που σας παρουσιάζονται, χωρίς να βιάζεστε ή να παρασύρεστε από το αισιόδοξο κλίμα της ημέρας.  Κάντε προσεκτικά βήματα ανάπτυξης και θυμηθείτε ότι ο Ερμής παραμένει ανάδρομος, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε και εκφράζεστε. Επίσης αποφύγετε υπογραφές έως και τις 20 Απριλίου ή αν αυτό δεν γίνεται προσέξτε τι υπογράφετε.
Κριός 21/03-20/04:  Στο ζώδιο σας γίνεται σήμερα η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και δυναμικούς. Η πραγματοποίηση των στόχων σας φαντάζει ευκολότερη και σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί η υπεραισιοδοξία σας σήμερα θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που θα ικανοποιούσαν μόνο την ανάγκη σας για αναγνώριση. Ελέγξτε προσεκτικά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και κάντε τα σωστά βήματα ανάπτυξης...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε προσωπικά ζητήματα ή θέματα εμφάνισης. Η σύνοδος Ήλιου Δία, ευνοεί οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που σας στηρίζουν χωρίς να γίνονται  άμεσα ορατοί από εσάς. Είναι σαν να έχετε ένα φύλακα άγγελο στο πλευρό σας.         
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Οι ρυθμοί σας παραμένουν και σήμερα χαμηλοί. Ωστόσο δεν πρέπει να μείνετε μέσα. Βγείτε με φίλους, κάντε κοινωνικές επαφές και  γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, υπόσχετε το ξεκίνημα μιας νέας ενδιαφέρουσας σχέσης ή συνεργασίας.   Με τη καλή σας συμπεριφορά και το ενδιαφέρον σας για τους άλλους μπορείτε να τους κερδίσετε με ευκολία. Μπορείτε να υλοποιήσετε τώρα ένα μακροπρόθεσμο στόχο.
Καρκίνος 22/06-22/07: Έντονοι ρυθμοί και σήμερα στην κοινωνική σας ζωή.  Θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές  ή θα εμπλακείτε σε μια  ομαδική δραστηριότητα. Ευχάριστες εξελίξεις ή ευκαιρίες θα υπάρξουν σήμερα, σε ότι αφορά θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης. Οι ανώτεροί σας, αναγνωρίζουν την αξία σας και δεν αποκλείεται να σας δώσουν ένα τίτλο βελτιώνοντας παράλληλα και τα οικονομικά σας.  Είναι πολύ πιθανό  να κερδίσετε μία διάκριση. Ακόμα και μια πρόταση γάμου θα μπορούσατε να δεχτείτε σήμερα.  Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.   
Λέων 23/07-23/08:  Τα επαγγελματικά θα βρεθούν και σήμερα στην κορυφή του ενδιαφέροντός σας. Η σύνοδος Ήλιου – Δία, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, τονίζει πολύ την αισιοδοξία σας και την ανάγκη να κάνετε σοβαρές αλλαγές στη ζωή σας, δημιουργώντας νέες προοπτικές που σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και κάνετε προσεκτικά βήματα χωρίς να βιάζεστε. Ευνοούνται ζητήματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, νομικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά.   
Παρθένος 24/08-23/09: Η σελήνη στον Ταύρο, κρατάει τη διάθεσή σας καλή και ενισχύει την αισιοδοξία σας.  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα ευνοήσει για εσάς,  η σημερινή σύνοδος Ήλιου- Δία στον Κριό. Προωθήστε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τρίτους π.χ. δάνεια, ασφάλειες, κληρονομιές, διατροφές κ.λ.π. Θα πρέπει μόνο να είστε προσεκτικοί γιατί λόγο βιασύνης μπορεί να κάνετε λάθει.         
Ζυγός 24/09-23/10:  Πιο γενναιόδωροι, αισιόδοξοι και κοινωνικοί θα είστε σήμερα. Εύκολα μπορεί να κερδίσετε τους άλλους με τη συμπεριφορά σας, μεγαλώνοντας έτσι τον κοινωνικό σας κύκλο. Νέες σχέσεις και συνεργασίες γίνονται αφορμή να επεκταθείτε και να κάνετε σοβαρά βήματα ανάπτυξης. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Ευκαιρίες θα υπάρξουν σήμερα στη δουλειά, για βελτίωση των οικονομικών και καθιέρωση στον εργασιακό χώρο.  Γενικότερα εργασιακά και θέματα υγείας ευνοούνται. Καλή μέρα για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, γυμναστικής ή οτιδήποτε θα βοηθούσε στην βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σας.      
Τοξότης 23/11-21/12:  Ο Δίας, κυβερνήτης σας, θα πραγματοποιήσει σήμερα μια σύνοδο με τον Ήλιο, στο φιλικό για σας ζώδιο του Κριού. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία ενισχύονται, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσετε έντονη την ανάγκη για αναγνώριση και αποδοχή.  Διασκέδαση, φλερτ και έρωτας είναι τα αιτήματα της μέρας. Αν δεν έχετε κάποια ερωτική σχέση, σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε έναν μεγάλο έρωτα (με μικρή μάλλον διάρκεια).   Για όσους ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε έναν απόγονο, σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Με τη σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, η διάθεσή σας  είναι ανεβασμένη και η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας, μεγάλη. Ευνοϊκές εξελίξεις θα υπάρξουν σε οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας.  Προωθείστε αγοραπωλησίες ακινήτων, χωρίς βιασύνη και ελέγχοντας προσεκτικά όλα τα δεδομένα γιατί ο παρορμητισμός μπορεί να σας οδηγήσεις σε λανθασμένες επιλογές. Θα  μπορούσατε να ξεκινήσετε τώρα, μια ολοκαίνουργια δραστηριότητα, κλείνοντας  μια σελίδα στη ζωή σας και ανοίγοντας μια καινούργια.        
Υδροχόος 21 /01-19/02: Οικογενειακά θέματα μπορεί να συνεχίζουν να σας απασχολούν.  Μια πιο εσωστρεφή διάθεση μπορεί να σας κρατήσει στο σπίτι σήμερα. Δεν θα σας το πρότεινα. Η μέρα κρύβει ευκαιρίες σε επικοινωνιακό επίπεδο. Βγείτε, επικοινωνήστε, γνωρίστε κόσμο και δώστε έτσι την ευκαιρία στον εαυτό σας να βρει ανθρώπους που θα σας στηρίξουν και θα βοηθήσουν στην προώθηση των στόχων σας.  Συλλογική δουλειά και ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Δραστήρια μέρα και η σημερινοί για τους Ιχθείς, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου.  Η σύνοδος Ήλιου Δία στον τομέα των οικονομικών, υπόσχετε μοναδικές οικονομικές ευκαιρίες που θα προκύψουν από τον εργασιακό χώρο. Σταθεροποιούνται πράγματα στη δουλειά ή σας προσφέρουν ένα τίτλο, μια διάκριση με την οικονομική βελτίωση που προϋποθέτει ο τίτλος αυτός. Κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά.  
AstroMeleti