Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 15/04/2011

Το πρακτικό και οργανωτικό κλίμα συνεχίζετε με την παραμονή της σελήνης και σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου. Το ενδιαφέρον μας στρέφετε σε θέματα που με κάποιο τρόπο συνδέονται με τη δουλειά ή την υγεία. ίσως γίνουμε πιο σχολαστικοί ή επιφυλακτικοί στις σχέσεις μας απ’ ότι συνήθως. Η ανάγκη μας για προγραμματισμό και τήρηση κάποιων κανόνων μπορεί να οδηγήσεις σε συγκρούσεις και διαξιφισμούς.   
Κριός 21/03-20/04:  Η εβδομάδα αυτή κλείνει με γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς. Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και κουραστική και εσείς προσπαθείτε να αντεπεξέλθετε, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που θέλετε είναι ηρεμία και ξεκούραση.  Παρασκηνιακές σχέσεις δεν ευνοούνται. Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σήμερα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος...
Ταύρος 21/04-21/05:  Η ανάγκη σας να ασχοληθείτε με ότι σας ικανοποιεί και σας ευχαριστεί πραγματικά, ίσως δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας. Παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες είναι πολύ πιθανές.  Οι ρυθμοί σας έχουν πέσει και προσπαθείτε με δυσκολία να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Οι σκέψεις και οι προβληματισμοί, γύρω από εργασιακά, συνεχίζονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η οικογένεια φαίνετε να τραβάει το ενδιαφέρον σας σήμερα, πράγμα που μπορεί να χαλάσει την εικόνα που έχουν για εσάς οι ανώτεροι σας στη δουλειά. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό χώρο. Ωστόσο η κοινωνική σας ζωή είναι ενδιαφέρουσα και φαίνετε να περνάτε καλά τον ελεύθερο σας χρόνο.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Γρήγοροι και απαιτητικοί οι ρυθμοί και σήμερα. Το πρόγραμμα της ημέρας σας είναι φορτωμένο ή είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη δουλειά. Υπάρχει νευρικότητα και καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις σήμερα. Ούτως ή αλλιώς δεν θα καταφέρετε να προωθήσετε κάποιο σχέδιο. Τα επαγγελματικά συνεχίζουν να τραβούν την προσοχή σας, ενώ ο ανάδρομος Ερμής εκεί, σίγουρα δεν επιτρέπει να ενεργήσετε όπως θα θέλατε, δημιουργώντας καθυστερήσεις και προβλήματα.        
Λέων 23/07-23/08:  Και σήμερα, καλείστε να φτιάξετε ένα προϋπολογισμό και να οργανώσετε τα οικονομικά σας, κυρίως όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο.  Έχουν συσσωρευτεί πολλές υποχρεώσεις και δεν είναι εύκολο να αντεπεξέλθετε σε όλες. Είναι πολύ πιθανό να χάσετε την αξιοπιστία σας, ενώ μπορεί να  δημιουργηθούν και παρεξηγήσεις με ανωτέρους. Παρόλα αυτά η αισιοδοξία  και η πίστη, σας ότι όλα θα πάνε καλά δεν παύει να σας ακολουθεί.   
Παρθένος 24/08-23/09: Παραμένετε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας αφού και η σελήνη θα παραμείνει σήμερα στο ζώδιο σας. Η ενασχόληση όμως με προσωπικά σας θέματα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το σύντροφο ή ένα συνεργάτη. Παρεξηγήσεις δε θα λείψουν.  Οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν και πολλοί επανεξετάζετε τον προϋπολογισμό σας ή τρόπους για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Οι ρυθμοί σας παραμένουν χαμηλοί και προτιμάτε να μείνετε και σήμερα μακριά από τη καθημερινότητα που σας κουράζει. Αυτό βέβαια θα δημιουργήσει προβλήματα και παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο με κάποιους συνεργάτες. Κουράζεστε πολύ και θα  πρέπει  να προσέξετε ζητήματα που αφορούν τη σωματική αλλά και ψυχική σας υγεία. Το κλίμα εντάσεων με το σύντροφο ή κοντινούς σας ανθρώπους συνεχίζετε.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Η προσωπική και συναισθηματική σας ζωή και σήμερα κινδυνεύει να αναστατωθεί από φίλους και γνωστούς που μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια σας. Το καθημερινό σας πρόγραμμα συνεχίζει να είναι πολύ φορτωμένο και εσείς πολύ κουρασμένοι. Εξετάστε κάποια θέματα που αφορούν την υγεία σας. Προβλήματα από το παρελθόν συνεχίζουν ν’ απασχολούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.     
Τοξότης 23/11-21/12:  Επαγγελματικά και θέματα καριέρας, γίνονται σήμερα αφορμή για να υπάρξουν εντάσεις με άτομα της οικογενείας σας. Ωστόσο παραμένετε δημιουργικοί και έτοιμοι να ξεφύγετε από οποιαδήποτε πίεση , διασκεδάζοντας και κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Ένας στόχος ή κάποιες φιλικές σχέσεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο όσων έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.  Επανεξετάζετε όλα τα δεδομένα, προσπαθώντας να κατασταλάξετε και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους.                 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Το ελεύθερο και αισιόδοξο πνεύμα που σας κυριεύει σήμερα, γίνεται αφορμή να πάρετε αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον.  Ακούστε τι έχουν να σας πουν δίνοντας σημασία σε κάθε λεπτομέρεια. Ίσως χρειαστεί να αποκωδικοποιήσετε κάποια μηνύματά τους.  Πολλοί από εσάς έχετε επικεντρωθεί σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο, ενώ οι εξελίξεις στα επαγγελματικά, συνεχίζουν να απασχολούν, εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.         
Υδροχόος 21/01-19/02: Ο έλεγχος και η οργάνωση των οικονομικών σας, σας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των  οικονομικών σας και να μην κάνετε άσκοπες και υπερβολικές δαπάνες. Άτομα της οικογένειας σας, σας βάζουν φραγμούς και αυτό δεν σας αρέσει. Η έντονη σωματική και πνευματική δραστηριότητα συνεχίζετε για τους περισσότερους από εσάς, ενώ φρένο έχει μπει στα σχέδια και τις προοπτικές όσων ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο.  Κάντε λίγο υπομονή και ξανασκεφτείτε τα σχέδια σας που, σχετικά σύντομα θα μπουν και πάλι σε τροχιά υλοποίησης.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Σε  δίλλημα βρίσκεστε σήμερα και θα πρέπει ν’ αποφασίσετε αν θ’ ασχοληθείτε με τα προβλήματα κάποιων άλλων, βοηθώντας τους ή θα βάλετε σε προτεραιότητα προσωπικά σας θέματα. Παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη μπορεί να έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά συνεχίζονται, κυρίως για τους Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου.
AstroMeleti