Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 18 - 24/04/2011

Η σελήνη θα παραμείνει έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο ζυγό, όπου και θα πραγματοποιηθεί η πανσέληνος του Απριλίου. Μια πανσέληνος με έντονες συναισθηματικές εντάσεις που θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών.
Οι προβλέψεις αφορούν όλη την μεγάλη εβδομάδα, έως και την Κυριακή του Πάσχα.
Ελπίζω να  καταφέρουμε έστω για αυτές τις μέρες, ν’ ανοίξουμε την καρδιά μας και την ψυχή μας και να αφεθούμε στο πολύτιμο αγαθό της ΑΓΑΠΗΣ όπως μας τη δίδαξε ο Ιησούς.   
 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
Κριός 21/03-20/04:  Η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις αφού η πανσέληνος σήμερα σας φορτίζει συναισθηματικά και ενισχύει τυχόν προβλήματα με το σύντροφο ή συνεργάτες. Αισθάνεστε πως οι άλλοι σας δημιουργούν προβλήματα και μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια σας. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες στη σχέσεις σας και μην μπαίνετε σε ανταγωνισμούς που δεν θα βγάλουν πουθενά. Ιδιαίτερα την Τρίτη αποφύγετε να κάνατε σοβαρές συζητήσεις γιατί θα πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Την Τετάρτη οι εντάσεις ηρεμούν.  Το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και δημιουργικό. Με το πέρασμα του ήλιου στον Ταύρο ξεκινά μια περίοδος που οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Επίσης τα έξοδά σας αυξάνονται και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αν δεν θέλετε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό. Η Πέμπτη είναι η πιο θετική  μέρα της εβδομάδας. Ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανό. Την Παρασκευή η διάθεσή σας σοβαρεύει και κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας πιέσουν. Τα οικονομικά ευνοούνται από τη μία αλλά από την άλλη  θα κάνετε άσκοπες ή επιπόλαιες δαπάνες.  Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ευχάριστο αν και θα είστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε μέσα σε κοινωνικούς κανόνες και πρέπει.  Αποφύγετε τις υπερβολές...
Ταύρος 21/04-21/05:  Η εβδομάδα ξεκινά με ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και θα πρέπει να οργανωθείτε για ν’ ανταπεξέλθετε. Δώστε τέλος σε όνειρα που βλέπετε ότι δεν προχωράνε.  Προσέξτε την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές που μπορεί να σας στοιχήσουν οργανικά. Την Τρίτη νιώθετε ότι οι άλλοι σας προκαλούν και μπορεί να γίνετε επιθετικοί. Αποφύγετε συζητήσεις μαζί τους γιατί μπορεί να τους πληγώσετε ή να πληγωθείτε. Παρασκηνιακές επαφές ή συζητήσεις δεν ευνοούνται.  Την Τετάρτη ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και  σιγά – σιγά βγαίνετε από το λήθαργο που ήσασταν το τελευταίο διάστημα και γίνεστε πιο δυναμικοί και δραστήριοι. Την Πέμπτη οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας.  Την Παρασκευή το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο και νιώθετε χαρούμενοι βλέποντας τα σχέδια σας να προωθούνται.  Το Σάββατο το ευχάριστο κλίμα συνεχίζετε.  Η ορθή πορεία του Ερμή σας βγάζει από το συναισθηματικό μπέρδεμα των τελευταίων ημερών. Την Κυριακή  ασχολείστε με αγαπημένα σας πρόσωπα  ενώ δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε συναισθηματικές υπερβολές αν δεν καταφέρετε να βάλετε όρια στις σχέσεις σας. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η πανσέληνος της δευτέρας δεν είναι άσχημη για εσάς. Αντίθετα σας φέρνει κοντά σ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου δεν θα αποφύγετε τους εκνευρισμούς και  τις εντάσεις αφού δεν καταφέρνετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας επιβάλλονται αποφάσεις άλλων.  Δευτέρα και Τρίτη το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο και οι δουλειές πολλές. Λεκτικές διενέξεις θα υπάρξουν με φίλους ή άτομα της οικογενείας  και καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Από την Τετάρτη οι ρυθμοί σας σιγά- σιγά, αρχίζουν να πέφτουν και μπορεί, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών να αισθάνεστε κουρασμένοι. Την Πέμπτη σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε κάνοντας πράγματα με κοντινούς σας ανθρώπους. Την Παρασκευή κυριαρχεί έντονο πάθος που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές κοινωνικού χαρακτήρα. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Το Σάββατο η ένταση συνεχίζεται αλλά η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία βελτιώνει την επικοινωνία και τις  σχέσεις σας με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή το κλίμα είναι ευχάριστο. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι κοντά σας.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Με εντάσεις στον οικογενειακό χώρο ξεκινά η εβδομάδα αυτή. Η Δευτέρα ξεκινά δύσκολα όμως σιγά- σιγά, προχωρώντας η μέρα, το κλίμα μπορεί να γίνει πιο ευχάριστο. Την Τρίτη νιώθετε ανεβασμένοι και θέλετε να περάσετε ευχάριστα με αγαπημένα σας άτομα. Αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, αποφύγετε συζητήσεις με ανωτέρους ή γενικότερα συζητήσεις που ν’ αφορούν επαγγελματική ή κοινωνική αποκατάσταση.  Την Τετάρτη έχετε να κάνετε πολλά ενώ εκτός των άλλων ξεκινά μια πολύ κοινωνική περίοδος για εσάς.  Φίλοι σας βοηθούν και μπορεί να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Μια μικρή αδιαθεσία μπορεί να σας ταλαιπωρήσει την Πέμπτη, ενώ το πρόγραμμά σας συνεχίζει να είναι φορτωμένο και απαιτείτε οργάνωση. Την Παρασκευή η σχέσεις σας με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες μπορεί να ενταθεί. Ελέγξτε τη συμπεριφορά σας. Το Σάββατο η ορθή πορεία του Ερμή διευκολύνει την επικοινωνία σας με τους άλλους βελτιώνοντας έτσι την εικόνα που είχατε δημιουργήσει σε τρίτους. Την Κυριακή θα περάσετε ευχάριστα αλλά και κουραστικά.  Εντάσεις με το σύντροφο μπορεί να προκύψουν για εσάς των τελευταίων ημερών.          
Λέων 23/07-23/08:  Προβλήματα στις σχέσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσει η πανσέληνος της Δευτέρας. Θέλετε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα αλλά δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις και αυτό μπορεί να σας κάνει επιθετικούς με τους ανθρώπους γύρω σας. Την Τρίτη σας απασχολούν οικογενειακά ή θέματα που αφορούν το σπίτι. Οι Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις γύρω από οικονομικά ή κάτι που ελπίζατε να γίνει, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε και να πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε. Την Τετάρτη ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σας επιστρέφουν. Γίνεστε πιο δημιουργικοί και αυτό σας βοηθά να προωθήσετε θέματα καριέρας το αμέσως επόμενο διάστημα. Στο ίδιο κλίμα κινούνται τα πράγματα και την Πέμπτη όπου μπορεί να βρείτε λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Από την Παρασκευή το πρόγραμμά της καθημερινότητας σας φορτώνετε και μπαίνετε σε μια διαδικασία να κάνετε πράγματα που πρέπει και όχι αυτά που πραγματικά θα θέλατε. Προσέξτε την υγεία σας λόγω κούρασης. Το Σάββατο θα είναι επίσης κουραστικό αλλά η επιστροφή του Ερμή και πάλι σε ορθή πορεία σας επιτρέπει να κάνετε καινούργια σχέδια και να τα προωθήσετε. Την Κυριακή αγαπημένα πρόσωπα θα είναι κοντά σας και θα διασκεδάσετε όμως κάποιοι μπορεί να κάνετε υπερβολές με στόχο να γίνεται το επίκεντρο ή να προκαλέσετε.      
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικές είναι οι πιέσεις που θα σας δημιουργήσει η πανσέληνος της Δευτέρας. Θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των εσόδων και τον εξόδων σας για να ηρεμήσετε. Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα. Η Τρίτη είναι μια πολυάσχολη μέρα που θα έχετε να κάνετε πολλά. Προσέξτε τις σχέσεις με φίλους και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις γύρω από οικονομικά και μην κάνετε καμία οικονομική συμφωνία (τόσο γραπτή όσο και προφορική). Την Τετάρτη, θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια έχουν προτεραιότητα.  Από την Τετάρτη ξεκινά ένα πιο ευχάριστο διάστημα όπου όχι μόνο θα επικεντρωθείτε στην προώθηση των σχεδίων σας αλλά υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να τα καταφέρετε.  Την Πέμπτη θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες ενώ παράλληλα αρχίζει να φαίνετε φως και στα οικονομικά. Την Παρασκευή οι συνθήκες βελτιώνονται και η διάθεσή σας ανεβαίνει. Ζητούμενο τώρα είναι η διασκέδαση όμως θέλει προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε υπερβολικές δαπάνες. Το Σάββατο το κλίμα συνεχίζει να είναι ευχάριστο ενώ ο Ερμής σε ορθή φορά και πάλι βελτιώνει ή ξεμπλοκάρει οικονομικά ζητήματα που είχαν κολλήσει. Την Κυριακή η διασκέδαση είναι σίγουρη. 
Ζυγός 24/09-23/10:  Οι προσωπικές σας ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο με την πανσέληνο τη Δευτέρα. Οι απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσάς έρχονται πια σε δεύτερη μοίρα, όμως το σωστό είναι να καταφέρετε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας αναγκών και των αναγκών των άλλων. Την Τρίτη, οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν ενώ μόνο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να αποφύγετε συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν μεγάλες εντάσεις. Την Τετάρτη θα είστε πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Με την είσοδο του ήλιου στον Ταύρο ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει ν’ ασχοληθείτε σοβαρά με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τρίτους. Την Πέμπτη θα συναντηθείτε με φίλους ή συγγενείς και θα περάσετε ευχάριστα. Ξεκινά τώρα ένα διάστημα όπου στενές επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις βελτιώνονται ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να δγημιουργήσετε και νέες σχέσεις ή συνεργασίες. Την Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε κοντά στην οικογένεια. Αν όμως υπάρχουν προβλήματα με άτομα της οικογενείας, τώρα  ίσως σας φορτίσουν συναισθηματικά. Αποφύγετε την εμπλοκή σε παιχνίδια εξουσίας. Το Σάββατο είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αναστάτωση στην οικογένεια ενώ η επιστροφή του Ερμή σε ορθή θέση θα επιτρέψει τη βελτίωση της επικοινωνίας με συνεργάτες αλλά και το σύντροφο. Την Κυριακή το κλίμα βελτιώνετε και απ’ ότι φαίνετε θα περάσετε καλά.               
Σκορπιός 24/10-22/11: Ιδιαίτερα εσωστρεφείς και συναισθηματικούς σας έχει κάνει η πανσέληνος που πραγματοποιείτε  τη Δευτέρα. Έχετε να κάνετε πολλά όμως δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ή προβλήματα του παρελθόντος σας κρατούν πίσω και όπως είναι φυσικό αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό. Την Τρίτη η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας στρέφοντας την προσοχή σας σε πολύ προσωπικά ζητήματα. Υπάρχει έντονη δραστηριότητα κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που μπορεί να σας οδηγήσει σε λεκτικές επιθέσεις στον εργασιακό χώρο.  Από την Τετάρτη διαπροσωπικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπίες τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, αποφεύγοντας έτσι τις εντάσεις.  Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν την Πέμπτη όπου τα έξοδά σας φαίνετε να αυξάνονται. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό φαίνετε να ευνοούνται θέματα υγείας και εργασίας, με την προϋπόθεση ότι θα αξιολογείτε τα πράγματα σωστά και όχι με την παρόρμηση και τη βιασύνη του Κριού. Την Παρασκευή η δραστηριότητα σας αυξάνετε και θα είναι μια πολυάσχολη αλλά και παραγωγική  μέρα για εσάς. Αποφύγετε υπερβολές που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας π.χ. κούραση.  Το Σάββατο συνεχίζει να είναι μια πολύ δραστήρια μέρα και με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά θα καταφέρετε να βάλετε ένα πρόγραμμα ενώ παράλληλα θέματα εργασίας ή υγείας που κωλυσιεργούσαν, τώρα θα προωθηθούν.  Την Κυριακή θα  διασκεδάσετε με φίλους συγγενείς. Αποφύγετε έντονη κούραση ή οικονομικές υπερβολές.      
Τοξότης 23/11-21/12:  Κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σας φέρνει η πανσέληνος της δευτέρας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εντάσεις.  Δεν σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και αυτό σας εκνευρίζει. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν στις σχέσεις σας με φίλους ή συνεργάτες.  Την Τρίτη οι ρυθμοί φαίνεται να πέφτουν και μια τάση απομόνωσης κάνει την εμφάνισή της. Μόνο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε γατί υπάρχει ο κίνδυνος έντονων διαπληκτισμών με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά, αν είστε γονείς. Δημιουργικά σχέδια δεν μπορούν να προχωρήσουν τώρα.  Την Τετάρτη έρχεστε στο προσκήνιο με το πέρασμα της σελήνης στο ζώδιό σας.  Με την είσοδο του ήλιου στο Ταύρο ξεκινά μια κουραστική περίοδος με μεγάλο φόρτο εργασίας. Παράλληλα θα πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας αυτό το διάστημα. Την Πέμπτη παραμένετε στο επίκεντρο των καταστάσεων. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας ευχάριστης περιόδου, όπου αισθηματικά και ζητήματα που αφορούν παιδιά προωθούνται με ευκολία. Ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σχέδιο θα μπορούσε τώρα να μπει σε τροχιά υλοποίησης. Την Παρασκευή κυριαρχεί ένταση. Η ανάγκη να προχωρήσετε σε κάποιες απαραίτητες οικονομικές δαπάνες σας φορτίζει συναισθηματικά και βγάζει από μέσα σας εμμονές και απωθημένα. Το Σάββατο σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ σχέδια που είχαν κολλήσει για κάποιο λόγο, με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, αρχίζουν και πάλι να κινούνται.  Πολύ ευχάριστα θα περάσετε την Κυριακή ενώ θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στις δαπάνες.                          
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Σε δίλλημα σας βάζει η πανσέληνος της Δευτέρας και καλείστε να επιλέξετε μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Το σωστό είναι να καταφέρετε να βρείτε μια ισορροπία στις υποχρεώσεις που αφορούν και τους δύο αυτούς τομείς  της ζωής σας.  Την Τρίτη η κοινωνική σας ζωή τονίζετε. Πολλές κοινωνικές επαφές μπορεί να προκύψουν ή θα λάβετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα. Οι Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας γιατί ή δεν θα καταφέρετε να εκφράσετε με σαφήνεια τα σχέδια σας ώστε να γίνεται κατανοητοί ή οι άλλοι δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Την Τετάρτη μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι και να νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι.  Το πέρασμα του ήλιου στον Ταύρο σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας ευχάριστης και δημιουργικής περιόδου. Την Πέμπτη οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια. Την Παρασκευή αλλά και όλο το Σαββατοκύριακο η σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο προσωπικές σας ανάγκες. Το Σάββατο το κλίμα είναι ευχάριστο, ενώ η επιστροφή του Ερμή σε ορθή κίνηση βελτιώνει την επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον και επιτρέπει και πάλι την προώθηση θεμάτων που αφορούν ακίνητα ή οικογενειακά.  Την Κυριακή η διάθεσή σας συνεχίζει να είναι καλή ενώ η παρουσία της οικογένειας είναι έντονη και μπορεί να σας οδηγήσει σε συναισθηματικές υπερβολές.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Συναισθηματικές πιέσεις σας προκαλεί η πανσέληνος της Δευτέρας. Μπορεί να θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα αλλά η καθημερινότητα είναι απαιτητική και δεν σας το επιτρέπει. Κρατήστε την ψυχραιμία σας. Την Τρίτη επαγγελματικά ζητήματα ή η ανάγκη αποδοχής σας από τους άλλους σας φορτίζουν συναισθηματικά. Οι Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση του λόγου, γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Είστε έντονα δραστηριοποιημένοι σήμερα και θα πρέπει να προσέχετε για ατυχήματα λόγω βιασύνης ή απροσεξίας.  Πολλές κοινωνικές επαφές και συναντήσεις προβλέπονται την Τετάρτη ενώ παράλληλα την ίδια μέρα ξεκινά ένα διάστημα που η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Την Πέμπτη φίλοι συνεχίζουν να βρίσκονται κοντά σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα βελτιώσει, τόσο θέματα επικοινωνίας με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, όσο και τη συναναστροφές σας γενικότερα με τους άλλους. Μια εσωτερική αναζήτηση ξεκινά την Παρασκευή όπου προσπαθείτε να έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας με στόχο να ανασύρετε και να αντιμετωπίσετε προβλήματα του παρελθόντος. Οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί και το Σάββατο. Η επιστροφή του Ερμή σε ευθεία πορεία και πάλι, βελτιώνει την επικοινωνία σας γενικότερα. Την Κυριακή θα βρεθείτε στο επίκεντρο και θα περάσετε μια πολύ ευχάριστη αλλά και δραστήρια μέρα με τους φίλους σας.        
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικής φύσης είναι οι πιέσεις που θα σας δημιουργήσει η πανσέληνος τη Δευτέρα. Έξοδα και επιπόλαιες δαπάνες το προηγούμενο διάστημα δημιουργούν τώρα πρόβλημα στην τακτοποίηση κάποιων υποχρεώσεων σας. Την Τρίτη το κλίμα είναι διαφορετικό και φαίνεται να είστε αισιόδοξοι και έτοιμοι για καινούργια πράγματα και νέες εμπειρίες. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό. Εξελίξεις σε οικονομικά απασχολούν μόνο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να αποφύγετε τώρα, συμφωνίες ή συζητήσεις για οικονομικά. Την Τετάρτη  η ζωή σας έρχεται στο προσκήνιο και ίσως προσπαθήσετε να δημιουργήσετε νέους ορίζοντες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.  Μια πολυάσχολη και δραστήρια περίοδος ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο Ταύρο. Την Πέμπτη, προσπαθώντας να κερδίσετε την αποδοχή των άλλων, μπορεί να προχωρήσετε σε άσκοπες δαπάνες. Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιο σας και περνά στο ζώδιο του Κριού όπου και μπορεί να βελτιώσει τα οικονομικά σας, με την προϋπόθεση ότι θα αξιολογείτε με προσοχή και χωρίς βιασύνη τις κινήσεις σας. Την Παρασκευή η κοινωνικότητα σας τονίζετε και θα έχετε πολλές  επαφές και συναντήσεις με φίλους και όχι μόνο. Αποφύγετε οικονομικές υπερβολές.  Και το Σάββατο συνεχίζετε η έντονη κοινωνική σας ζωή και η διασκέδαση με φίλους. Ο Ερμής γυρνά σε ορθή φορά βάζοντας πάλι σε κίνηση οικονομικά θέματα που καθυστερούσαν ή είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα.  Την Κυριακή θα περάσετε σίγουρα όμορφα παρέα με τους φίλους σας, συνεχίζοντας να κάνετε υπερβολικές και επιπόλαιες δαπάνες.    
 AstroMeleti