Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 05/04/11

Η παρόρμησή υποχωρεί!!! Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες μας κάνουν λιγότερο μαχητικούς και βιαστικούς. Οι αλλαγές μπορεί να μας τρομάζουν τώρα. Οι ρυθμοί γενικότερα πέφτουν και γινόμαστε πιο νωχελικοί έως και τεμπέληδες, ενώ οι μικρές απολαύσεις της ζωής παίρνουν αξία τώρα. Μια αίσθηση κούρασης και πλήξης είναι πολύ πιθανές.
Κριός 21/03-20/04:  Οικονομικές ή συναισθηματικές εξελίξεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Μια οικονομική βοήθεια σας έρχεται από το πουθενά. Έχετε την υποστήριξη κάποιων  χωρίς να το γνωρίζετε. Παρασκηνιακές σχέσεις ευνοούνται.  Προχωράτε σε αλλαγές και θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε το πρόγραμμα σας. Άτομα κύρους θα σας βοηθήσουν...
 

Ταύρος 21/04-21/05: Η σελήνη έχει περάσει πια στο ζώδιο σας, βγάζοντας τους περισσότερους από εσάς από το κλίμα της απόσυρσης και της εσωστρέφειας των προηγούμενων ημερών. Η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει και δεν αποκλείεται σήμερα να βρεθείτε με φίλους ή να πάτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση.  Η ενέργεια και η αντοχές σας αυξάνονται, πράγμα που θα βοηθήσει στην προώθηση των σχεδίων σας.        
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Κουρασμένοι αισθάνεστε σήμερα και το πιο πιθανό είναι να θέλετε να αποτραβηχτείτε από τα πιθανά προβλήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Στον επαγγελματικό, σας εκτιμούν και είναι πολύ πιθανό να σας δώσουν περισσότερες αρμοδιότητες ή ένα τίτλο. Θέματα κοινωνικής αποκατάστασης προωθούνται με ευκολία.  Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και ίσως αλλάξει ο τρόπος πληρωμής σας.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Σε κοινωνικές επαφές ή ομαδικές δραστηριότητες, θα εστιάσετε σήμερα.  Η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία αλλά και αισιοδοξία, κάνοντάς σας πολύ πιο συμπαθητικούς στους άλλους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν κοινωνικές επαφές και προωθήστε τα σχέδια σας με τον καλύτερο τρόπο.  Κερδίζετε την αναγνώριση και την αποδοχή τόσο των συνεργατών, όσο και του  συντρόφου  σας.
Λέων 23/07-23/08:  Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης μπορεί να σας δημιουργούν ανασφάλειες σήμερα.  Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ή βρίσκετε τρόπο να τακτοποιήσετε κάποια εκκρεμότητα προς τρίτους. Τα οικονομικά του συντρόφου σας θα μπορούσαν επίσης να ανακάμψουν. Εργασιακά ή θέματα υγείας εξελίσσονται θετικά σήμερα. 
Παρθένος 24/08-23/09: Αν και οι εξελίξεις γύρω από τα οικονομικά δεν σταματούν… σήμερα η διάθεση σας ανεβαίνει και μπορείτε να προωθήσετε κάποια σχέδια ή φιλοδοξίες σας. Μια επικείμενη συνεργασία ευνοείτε, ενώ βελτιώνονται οι σχέσεις τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με το σύντροφο σας.        
Ζυγός 24/09-23/10:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Η εικόνα σας στον εργασιακό χώρο είναι θετική και μπορεί να σας δώσουν περισσότερες αρμοδιότητες, όπως και περισσότερα χρήματα.  Το κλίμα στο σπίτι γίνεται καλύτερο και οι σχέσεις  με τα άτομα της οικογενείας βελτιώνονται. Αλλαγές ή Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται σήμερα. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Εξελίξεις σε στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο διαταράσσοντας την ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας που μπορεί να νιώθατε μέχρι τώρα. Νέοι έρωτες ευνοούνται ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να  αναθερμάνετε παλαιότερες ερωτικές σχέσεις.  Αν είστε γονείς θα μπορούσατε σήμερα να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας.   
Τοξότης 23/11-21/12:  Φορτωμένο είναι το σημερινό σας πρόγραμμα. Εργασιακά θέματα ή κάποιο πρόβλημα υγείας  θα σας απορροφήσουν. Η καθημερινότητα στο σπίτι είναι ευχάριστη και δεν αποκλείεται, αυτό το διάστημα,  να επιλέγετε να μείνετε σπίτι χαλαρώνοντας.  Σήμερα φίλοι μπορεί να σας επισκεφτούν. Μια σημαντική οικονομική βοήθεια μπορεί να προκύψει για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 28 Νοεμβρίου.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Ευχάριστη η σημερινή μέρα. Με τη σελήνη στον ταύρο, η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει και νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να χαρείτε. Μια νέα γνωριμία σήμερα θα μπορούσε να εξελιχθεί ερωτικά. Οι σχέσεις με αδέλφια ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον βελτιώνονται.   
Υδροχόος 21 /01-19/02: Οικογενειακά και  θέματα ασφάλειας στο σπίτι είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ο χώρος του σπιτιού σας κερδίζει και πολύ θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας.  Οικονομικές ευκαιρίες θα υπάρξουν, κυρίως για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου, από μια νέα δραστηριότητα ή κάτι που έχει σχέση με το εξωτερικό.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Πολυάσχολοι και δραστήριοι θα είστε σήμερα (τουλάχιστον εσείς του πρώτου δεκαημέρου).  Η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία, κάνοντάς σας εύκολα αποδεκτούς από τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και προωθήστε τα σχέδια σας συναντώντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν και αυτή την περίοδο θα το κάνουν πιο εύκολα.  Οικονομικά ευνοούνται.
AstroMeleti