Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Νέα Σελήνη 03/04/2011

Η νέα σελήνη είναι μια ιδανική στιγμή μέσα στο μήνα όπου μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να επαναπροσδιορίσετε στόχους ή να θέσετε καινούργιους. Κάθε μήνα ή νέα σελήνη ενεργοποιεί και έναν τομέα της ζωής μας στον οποίο είναι πιθανό να επιχειρήσουμε  ένα νέο ξεκίνημα(άλλοτε μικρό και άλλοτε μεγαλύτερο).
Στο ζώδιο του Κριού πραγματοποιείται η νέα σελήνη για το μήνα Απρίλιο, επηρεάζοντας κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους  πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου. 
Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:
Κριός: Στο ζώδιο σας πραγματοποιείτε αυτή η νέα σελήνη σηματοδοτώντας ένα εικοσαήμερο κατά το οποίο θ’ ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα.  Καλείστε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που θα παρουσιαστούν και ίσως θα πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν  καριέρα και σχέσεις.  Απαλλαχτείτε απ’ ότι δεν σας αρέσει χωρίς βιαστικές κινήσεις...
 
Ταύρος:  Μια περίοδος  εσωτερικών αναζητήσεων και απολογισμού, ξεκινά για τους Ταύρους με τη νέα σελήνη στο Κριό.  Νιώθετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εκδήλωση παρασκηνιακών καταστάσεων είναι πολύ πιθανή.
Δίδυμοι:  Η ανάγκη για αλλαγές σε κοινωνικό επίπεδο θα είναι έντονη με αυτή τη νέα σελήνη.  Καινούργιες φιλικές σχέσεις μπορεί να δημιουργηθούν αυτή την περίοδο. Επίσης νέοι στόχοι έρχονται στο προσκήνιο. Κάποιοι θα  εμπλακείτε σε μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα.
Καρκίνος: Εξελίξεις σε ότι αφορά καριέρα και κοινωνική αποκατάσταση θα υπάρξουν με τη νέα σελήνη στον Κριό.  Ανανέωση ή ανάπτυξη νέων επαγγελματικών σχεδίων και στόχων είναι πολύ πιθανή πράγμα που θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικογένεια και συνεργάτες. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.
Λέων: Μια  ευνοϊκή νέα σελήνη είναι αυτή για εσάς και σηματοδοτεί μια περίοδο γεμάτη  νέα σχέδια, προοπτικές και εμπειρίες .  Άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον δεν συμμερίζονται τα όνειρά σας. Είναι ένα κουραστικό διάστημα και θα πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας. Πολλοί επικεντρώνεστε σ’ ένα ταξίδι ή θέματα σπουδών.   
Παρθένος:  Η νέα σελήνη στον Κριό, σηματοδοτεί μια περίοδο πιεστική σ’ ότι αφορά τα οικονομικά. Θα πρέπει να οργανώσετε έτσι τον προϋπολογισμό σας ώστε και να καλύψετε νέες  υποχρεώσεις αλλά και να μην έχετε οικονομικό πρόβλημα γύρω στις 20 του μηνός. 
Ζυγός:  Αυτή η νέα σελήνη πραγματοποιείτε απέναντι από το ζώδιο σας, σηματοδοτώντας μια περίοδο  εξελίξεων στον τομέα  σχέσεων & συνεργασιών.  Διαπραγματεύσεις,  νέες σχέσεις ή επαναπροσδιορισμός μιας υπάρχουσας σχέσης.  Είστε ήδη πολύ κουρασμένοι και προβληματισμένοι,  γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και  μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.
Σκορπιός:  Η νέα σελήνη στον Κριό σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε εργασιακά σχέδια και στόχους, υπερπηδώντας όμως κάποια προβλήματα που πιθανότατα έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν.   Είναι μια καλή περίοδος να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής που θα βελτιώσει την υγεία και την ευεξία σας.
Τοξότης:  Η νέα σελήνη στον Κριό σας ωθεί να ξεκινήσετε νέα δημιουργικά σχέδια, να διασκεδάσετε, ή να ερωτευτείτε. Πολύ φοβάμαι όμως ότι σύντομα θα καταλάβετε ότι δημιουργούνται προβλήματα ή ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για όλα αυτά. 
Αιγόκερος:  Οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας  ξεκινούν με τη νέα σελήνη και σας προβληματίζουν. Αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις  γιατί από αυτές θα επηρεαστεί και η καριέρα σας. Ίσως χρειάζεται να κλείσετε κάποιους φακέλους στη ζωή σας  και ν’ ανοίξετε ένα καινούργιο.
Υδροχόος: Νέες γνωριμίες, εφαρμογή νέων ιδεών,  συμφωνίες-συμβόλαια, ταξίδια, είναι τα πιθανά σενάρια που παίζουν με τη νέα σελήνη στον Κριό. Ξεκινά μια πολυάσχολη περίοδος με αλλαγές, νέα ξεκινήματα αλλά εμπόδια που θα πρέπει να υπερπηδήσετε για να προχωρήσετε μπροστά.  
Ιχθείς:  Αυτή η νέα σελήνη πραγματοποιείτε στο τομέα των  οικονομικών και τονίζει την ανάγκη σας για αναζήτηση νέων πηγών εισοδήματος. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους και αξιοποιείστε πιθανές οικονομικές ευκαιρίες. Κάποιοι  αναπροσαρμόζετε τον προϋπολογισμό σας  με στόχο την αίσθηση μεγαλύτερης οικονομικής ασφάλειας.
AstroMeleti