Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 29/04/2011

Η μέρα μπορεί να ξεκινά σε συναισθηματικό κλίμα και τη σελήνη στους ιχθείς, όμως αργότερα μες τη μέρα, η σελήνη θα περάσει στον κριό και το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό. Με δύναμη, αποφασιστικότητα και τόλμη αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα μας και τα προβλήματά της. Θα χρειαστεί προσοχή για να μην γίνουμε εριστικοί και απότομοι, καθώς και οι άλλοι γύρω μας θα έχουν την ίδια διάθεση και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις. 
Κριός 21/03-20/04:  Η μέρα μπορεί να ξεκινά άτονα αλλά σιγά – σιγά οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Η σελήνη θα μπει στο ζώδιο σας, κάνοντας ακόμη πιο έντονη τη παρόρμησή σας για αλλαγές και νέα ξεκινήματα τα οποία σας έχουν προβληματίσει αλλά και δυσκολέψει πολύ. Ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 27 Μαρτίου, αυτή τη περίοδο νιώθετε έντονη την ανάγκη για ριζικές αλλαγές σε θέματα καριέρας αλλά και στη ζωή σας γενικότερα. Προχωρήστε με σύνεση και ηρεμία. Οι του δευτέρου δεκαημέρου προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, παίρνοντας ως κριτήριο το τι θέλετε για να περνάτε καλά. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις. Πολύ δυναμικοί και έτοιμοι να πάρετε σοβαρές πρωτοβουλίες είστε  εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Είστε οι πιο ευνοημένοι αυτή τη στιγμή και μπορείτε να κάνετε επεκτατικές κινήσεις, αρκεί να μην επιτρέψετε στην υπεραισιοδοξία σας, να σας παρασύρει σε υπερβολές και επιπολαιότητες...
        
Ταύρος 21/04-21/05:  Φίλοι και κοινωνική ζωή μπορεί να σας απασχολήσουν στις αρχές της ημέρας, όμως όσο η μέρα περνά οι ρυθμοί θα πέφτουν και ζητούμενό σας θα είναι η ξεκούραση και η ηρεμία. Διανύεται μια περίοδο απομόνωσης και  εσωτερικών αναζητήσεων κάνοντας παράλληλα έναν απολογισμό της ζωής σας. Πολλοί μπορεί να έχετε εμπλακεί σε ένα παρασκήνιο ή κάτι γίνετε τώρα πίσω από την πλάτη σας που θα το μάθετε από τον επόμενο μήνα. Ωστόσο οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου έχετε τη δύναμη να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας με τη βοήθεια του συντρόφου σας ή κάποιων συνεργασιών. Από τον Ιούνιο και μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και οι ευκαιρίες περισσότερες.  Οι του δευτέρου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε προβλήματα στον εργασιακό χώρο ή στο τομέα της υγείας και θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον σας. Τώρα δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο. Καλύτερα να ξαναδείτε τα πράγματα από τα μέσα Ιουνίου και μετά. Οι Ταύροι του τελευταίου δεκαημέρου θα μπορούσατε τώρα να αναζητήσετε τη στήριξη που χρειάζεστε (υλική ή ψυχολογική) για να προωθήσετε τα σχέδια σας αργότερα.                   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι επαγγελματικοί προβληματισμοί θα δώσουν τη θέση τους από σήμερα σ΄ ένα πιο χαλαρό κλίμα με ευχάριστες κοινωνικές επαφές και φίλους. Με έξη πλανήτες στον Κριό σίγουρα η κοινωνικότητα σας είναι έντονη ενώ θα μπορούσατε να προωθήσετε θέματα συλλογικής δουλειάς. Οι του πρώτου δεκαημέρου έχετε επικεντρωθεί σε οικονομικά ζητήματα και πιθανές αλλαγές που μπορεί να προκύπτουν στις εισοδηματικές πηγές σας.  Νέοι στόχοι και προοπτικές μπορεί να υπάρξουν τώρα για εσάς και καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.  Οι του δευτέρου δεκαημέρου, αν και μπορεί να αντιμετωπίζετε συναισθηματικά προβλήματα και σε κάποιες περιπτώσεις προβλήματα αυτοεκτίμησης, αυτή τη περίοδο περνάτε καλά διασκεδάζοντας με φίλους ή γνωστούς. Πιο ευνοημένοι εσείς του τρίτου δεκαημέρου που σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από κοινωνικές επαφές, συλλογική δουλειά ή ομαδικές δραστηριότητες να επεκτείνετε τον κύκλο σας και να δημιουργήσετε σχέσεις ή συνεργασίες με προοπτική.             
Καρκίνος 22/06-22/07: Καθώς η μέρα θα προχωρά,  η ανάγκη σας για αλλαγές θα τονίζετε ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις σε θέματα που αφορούν επαγγελματικές αλλαγές. Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται υπό εξέταση για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 Ιουνίου και είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείτε σε ριζικές αλλαγές. Οι του δευτέρου δεκαημέρου έχετε έρθει αντιμέτωποι με την πραγματικότητα στο χώρο της οικογένειας και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Καλύτερα να το κάνετε μετά τα μέσα Ιουνίου.  Οι υποχρεώσεις στον οικογενειακό χώρο αυξάνονται για κάποιους από εσάς. Πιο ευνοημένοι εσείς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι έχετε τώρα ευκαιρίες τόσο για επαγγελματική όσο και για κοινωνική αποκατάσταση. Αποφύγετε επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις.  
Λέων 23/07-23/08:  Δύσκολα νομίζω θα καταφέρετε να μαζέψετε το μυαλό σας εσείς οι λέοντες, οι οποίοι ταξιδεύετε με το μυαλό και κάνετε όνειρα για αλλαγές και απομάκρυνση από μια καθημερινότητα που δεν σας ικανοποιεί. Νέοι δρόμοι μπορεί ν’ ανοίγονται για εσάς των πρώτων-πρώτων ημερών. Η καθημερινότητα σας αλλάζει ενώ πολύ αλλάζετε και εργασιακό περιβάλλον.  Οι του δευτέρου δεκαημέρου αν και αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό προβλήματα σε επικοινωνία, μετακινήσεις ή συμφωνίες, αυτό το διάστημα είστε πολύ αισιόδοξοι και θα σας ευχαριστούσε να ξεφύγετε κάνοντας π.χ. ένα ταξίδι ή κάποιες σπουδές. Από τους πιο ευνοημένους της περιόδου αυτής, όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο οι οποίοι έχετε τις ευκαιρίες να κάνετε επεκτατικές κινήσεις και να προωθήσετε τα σχέδια σας με τον καλύτερο τρόπο αρκεί να παραμείνετε προσγειωμένοι και να μην παρασύρεστε από υπεραισιόδοξα σχέδια.             
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικονομικά ή κληρονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα  ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόβλεπτες οικονομικές εξελίξεις για όσους έχετε γεννηθεί τις 2-3 πρώτες ημέρες.  Νέα δημιουργικά σχέδια μπορείτε να προωθήσετε αν είστε γεννημένοι  γύρω στις 27 Αυγούστου. Οικονομικά προβλήματα  ή πολλές οικονομικές υποχρεώσεις έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να επανεξετάζετε αυτή τη περίοδο τον προϋπολογισμό σας. Μην πάρετε αποφάσεις και μην πιέσετε καταστάσεις τουλάχιστον πριν τα μέσα Ιουνίου.  Οικονομική εύνοια προκύπτει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου οι οποίοι ασχολείστε αυτή τη περίοδο με την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων ή θα καταφέρετε να έχετε οικονομική υποστήριξη από την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο.              
Ζυγός 24/09-23/10:  Η σελήνη στο ζώδιο του κριού, θα επηρεάσει και ίσως τονίσει θέματα που αφορούν τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές σχέσεις. Απρόσμενες εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες θα έχετε εσείς των πρώτων-πρώτων ημερών. Σοβαρές αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον ή στο σπίτι προβληματίζουν όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 26 Σεπτεμβρίου.  Ίσως κάποιοι από εσάς κλείνετε μια σελίδα της ζωής σας και ανοίγετε μια άλλη. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, πολλές και σας κουράζουν.  Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο και ή προχωρούν ή κινδυνεύουν να τελειώσουν. Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις απασχολούν και εσάς του τρίτου δεκαημέρου και αυτή τη περίοδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας. μην βιαστείτε να τους χαρακτηρίσετε.                        
Σκορπιός 24/10-22/11: Αν και η μέρα ξεκινά ευχάριστα, το πρόγραμμά σας σιγά- σιγά θα φορτώνετε και εργασιακά ζητήματα ή κάποιο πρόβλημα υγείας θα  αρχίσουν να σας απασχολούν. Ίσως χρειάζεται να βάλετε τάξη σε κάποια πράγματα που παραμελήσατε τις προηγούμενες μέρες. Ξαφνικές εξελίξεις στον εργασιακό χώρο θα προκύψουν για τους σκορπιούς των 2-3 πρώτων ημερών.  Προβλήματα από το παρελθόν ταλαιπωρούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να τα’ αντιμετωπίσετε για να πάτε πιο κάτω. Πράγματα από το υποσυνείδητο έρχονται στην επιφάνεια και σας κάνουν να δείτε μια πραγματικότητα που δεν γνωρίζατε.  Πολύ δουλειά αλλά και ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα προκύπτουν αυτό το διάστημα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Εκμεταλλευτείτε προσεκτικά  τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και βελτιώστε τα οικονομικά σας.           
Τοξότης 23/11-21/12:  Το κλίμα θα γίνεται όλο και καλύτερο με το πέρασμα της μέρας.  Υποχρεώσεις και προβληματισμοί γύρω από την  οικογένεια και τι σπίτι υποχωρούν και η διάθεσή σας ανεβαίνει. Εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα που αφορούν συναισθηματικά ή παιδία (στην περίπτωση που είστε ή θέλετε να γίνετε γονείς). Τα κεκτημένα σας παλεύεται να κρατήσετε όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 26 Νοεμβρίου. Η κοινωνική ζωή όσων ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο περιορίζεται και μπαίνουν στο μικροσκόπιο φιλικές σχέσεις ή συνεργασίες. Πιο ευνοημένοι της περιόδου αυτής, εσείς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα έχετε τις ευκαιρίες για να προωθήσετε δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια, να κάνετε επενδύσεις ή να πάρετε κάποια μικρά ρίσκα.  Θέματα που αφορούν παιδιά ευνοούνται. Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα παιδί  μπορείτε αυτό το διάστημα να προσπαθήσετε.                                         
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Οι ρυθμοί πέφτουν και πολλοί θ’ αποφασίσετε να μείνετε στο σπίτι.  Οικογενειακά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια από σήμερα. Ξαφνικές αλλαγές στο σπίτι μπορεί να προκύψουν για εσάς των πρώτων - πρώτων ημερών. Μια αγοραπωλησία ακινήτου είναι πιθανή. Μεγάλες προσωπικές αλλαγές έχετε δρομολογήσει οι γεννημένοι κοντά στις 26 Δεκεμβρίου. Προβλήματα ή πολλές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Μην πάρετε αποφάσεις και μην πιέσετε καταστάσεις πριν τα μέσα Ιουνίου. Αντίθετα  στο σπίτι το κλίμα είναι ευχάριστο και έχετε την αποδοχή που χρειάζεστε από το οικογενειακό περιβάλλον. Ευκαιρίες σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία θα υπάρξουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Προωθήστε λοιπόν οτιδήποτε σχετικό.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Με τη σελήνη στον Κριό τονίζετε περισσότερο η κινητικότητα, ή ένταση και ο εκνευρισμός που υπάρχει το τελευταίο διάστημα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των 2-3 πρώτων ημερών γιατί η βιασύνη και η απροσεξία σας μπορεί να γίνουν αιτία ατυχημάτων.  Για κάποιους θα προκύψει μια απρόβλεπτη αλλαγή στο κοντινό σας περιβάλλον. Αδέλφια ή φίλοι μπορεί να σας ταράξουν.  Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο βλέπετε τα σχέδια σας να έχουν παγώσει εδώ και καιρό ή να προχωρούν μετ’ εμποδίων. Μην πιέζετε καταστάσεις μέχρι και τα μέσα Ιουνίου. Αμέσως μετά θα δείτε ότι όλα θα μπουν σε ρυθμούς υλοποίησης και πάλι. Παρόλα αυτά περνάτε καλά με φίλους και επιδιώκετε συχνά ταξιδάκια. Άρης και Δίας φέρνουν τη τύχη με το μέρος όσων ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο και σας βοηθούν να κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν στις επιδιώξεις σας.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη κατά τη διάρκεια της ημέρας θα περάσει στον Κριό, εντείνοντας τις εξελίξεις στα οικονομικά σας.  Ξαφνικές αλλαγές ή ανατροπές θα μπορούσαν να υπάρξουν για εσάς των πρώτων- πρώτων ημερών. Σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να πάρετε όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 26 Φεβρουαρίου. Προβλήματα ή καθυστερήσεις σε οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους (ασφάλειες, δάνεια, εφορία) απασχολούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να περιμένετε μέχρι και τα μέσα Ιουνίου για να προωθήσετε τέτοιες υποθέσεις. Ωστόσο τα οικονομικά σας φαίνετε να βελτιώνονται αυτό το διάστημα αλλά μπορεί να μην τα διαχειρίζεστε σωστά ή να κάνετε σπατάλες. Οικονομικές ευκαιρίες προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να τις διαχειριστείτε προσεκτικά χωρίς βιασύνη ή επιπολαιότητα.            
 AstroMeleti