Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 07/04/2011

Η επικοινωνία ενισχύετε με το πέρασμα της σελήνης στους Διδύμους. Βέβαια, με τον Ερμή ανάδρομο θα υπάρξουν προβλήματα. Γινόμαστε πιο εξωστρεφείς και αυξάνετε η ανάγκη μας να συναντηθούμε με κόσμο, να μιλήσουμε, ν’ ανταλλάξουμε απόψεις, να πάμε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. Με τη σελήνη στους Διδύμους γενικότερα δραστηριοποιούμαστε περισσότερο.     
Κριός 21/03-20/04:  Δραστήρια και πολυάσχολή μέρα η σημερινή. Είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να γίνουν και η αίσθηση  πίεσης που υπάρχει σας δημιουργεί εκνευρισμό.  Κάποια μηνύματα ή πληροφορίες που θα πάρετε , σας ωθούν σε αλλαγές. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες είναι σωστές πριν πάρετε αποφάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα και παρερμηνείες σ’ ότι φτάνει στ’ αυτιά σας.  Μια ξαφνική συνάντηση με κάποιο φίλο σας χαροποιεί και μπορεί να σας φανεί χρήσιμη στο μέλλον...

Ταύρος 21/04-21/05: Ένα κλίμα οικονομικής, ή συναισθηματικής ανασφάλειας δημιουργείτε σήμερα για εσάς τους Ταύρους. Πολλοί επανεξετάζετε τον προϋπολογισμό σας, προσπαθώντας να οργανώσετε μια καλύτερη διαχείριση. Η αναζήτηση στήριξης είναι απαραίτητη για κάποιους και έτσι στρέφεστε προς τα εκεί. Ξαφνικές συναισθηματικές αλλαγές ή εκρήξεις, είναι πολύ πιθανές για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Κυριαρχεί αβεβαιότητα και αυτό μπορεί να σας σκοτώσει.
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας, στον ίδιο σας το εαυτό.  Είναι μέρα που θα προχωρήσετε σε αλλαγές ακόμη και στην εμφάνιση. Να είστε σαφείς και ξεκάθαροι με τους γύρω σας γιατί ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ανάδρομη πορεία, θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Έντονα κοινωνικοί θα είστε σήμερα, τουλάχιστον εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις θα σας απασχολήσουν. Βρίσκεστε με φίλους ή εμπλέκεστε σε μια ομαδική δουλειά.
Καρκίνος 22/06-22/07: Αισθάνεστε έντονα την κούραση που σας δημιούργησε η ένταση των προηγούμενων ημερών. Πολλοί νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και να ηρεμήσετε.  Έχετε ρίξει όλο σας το βάρος σε επαγγελματικά ή θέματα καριέρας και προσπαθείτε με δυναμισμό να φέρεται σε πέρας τις υποχρεώσεις σας, με στόχο να διατηρήσετε  τα κεκτημένα σας. 
Λέων 23/07-23/08:  Φίλοι κι κοινωνική ζωή έρχονται σήμερα στο προσκήνιο.  Πληροφορίες που θα πάρετε από φίλους ή άλλους ανθρώπους του κοινωνικού σας περιβάλλοντος σας ανοίγουν νέες προοπτικές και βοηθούν στην προώθηση ενός σχεδίου.  Ταξίδια, νομικές διαδικασίες ή σπουδές, είναι θέματα που απασχολούν κυρίως όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν σε σχέδια σας, μ’ αφορμή το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες.    
Παρθένος 24/08-23/09: Σε επαγγελματικά ή θέματα καριέρας επικεντρώνεστε σήμερα.  Ίσως προκύψουν αλλαγές που θα ευνοήσουν  τα οικονομικά σας. Νέες επενδύσεις ή αναζήτηση οικονομική στήριξης ευνοούνται.  Η δουλειά, ή κάποιο πρόβλημα υγείας  σας δημιουργούν ψυχολογική και συναισθηματική αστάθεια.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Πολύ αισιόδοξοι φαίνεστε σήμερα και η  επικοινωνιακή σας διάθεση είναι μεγάλη.  Προσέξτε τι λέτε και πως εκφράζεστε γιατί εύκολα μπορούν να γίνουν λάθει, με τον ανάδρομο Ερμή και θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.  Συναισθηματικοί λόγοι σας παρασύρουν σε εκρήξεις τόσο με το σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Ίσως χρειαστεί να βάλετε όρια για το τι είναι δικό σας και τι των άλλων, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Το πρόγραμμά όσων έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο,   συνεχίζει να είναι φορτωμένο και αυτό σας κουράζει. Προσέξτε την υγεία σας.     
Τοξότης 23/11-21/12:  Η σελήνη στους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια θέματα που μπορεί να υπάρχουν τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις. Η επικοινωνία μαζί τους σας χαροποιεί γιατί νιώθετε ότι αναγνωρίζουν την αξία σας και σας αποδέχονται.  Αν ανήκετε σε εκείνους που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, διανύεται ένα πολύ δημιουργικό αλλά και ερωτικό διάστημα που κρύβει πολλές εκπλήξεις.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Εργασιακά ή θέματα υγείας έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και τραβούν το ενδιαφέρον σας. Συζητήσεις που γίνονται στον εργασιακό χώρο ίσως σας ωθούν να τελειώσετε με κάποια πράγματα και ν’ ανοίξετε νέες σελίδες στη ζωή σας.  Ομαλοποιούνται  καταστάσεις στην οικογένεια και το σπίτι για τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Οι σχέσεις με άτομα της οικογενείας, θα μπορούσαν να βελτιωθούν.       
Υδροχόος 21 /01-19/02: Η ευχάριστη διάθεσή σας και η τάση για διασκέδαση και χαρά σας ωθούν σε συζητήσεις, επαφές , μετακινήσεις. Βρίσκεστε με φίλους και περνάτε ευχάριστα. Πολλοί μπορεί να τολμήσετε ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή. Να είστε προσεκτικοί ο ανάδρομος Ερμής είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει προβληματάκια. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Εξελίξεις σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα ενεργοποιήσει η σελήνη από τη θέση των διδύμων.  Τα οικονομικά μπορεί να βελτιώνονται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά η καταναλωτική σας μανία δεν σας αφήνει να το χαρείτε.  Με το ένα χέρι τα εισπράττετε και με το άλλο τα δαπανάτε.
AstroMeleti