Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 02/02/2012

Η επικοινωνιακή μας δραστηριότητα ενισχύεται σήμερα και θα μας φέρει πιο κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το μυαλό γίνεται πιο γόνιμο ενώ σχέδια και στόχοι προωθούνται με ευκολία. Μόνο όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 14 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σήμερα γιατί το κλίμα παραμένει εκρηκτικό και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τους γύρω σας.
Κριός 21/03-20/04: Πολλές κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, προκύπτουν σήμερα για εσάς τους Κριούς. Συλλογικές προσπάθειες ή ομαδικές δραστηριότητες προωθούνται με επιτυχία και η εμπλοκή σας σ’ αυτές, βοηθά να προβληθείτε και να αναγνωριστούν οι ικανότητες και τα ταλέντα σας.  Έντονα πάθει αλλά και εντάσεις συνεχίζονται και σήμερα για εσάς των τελευταίων ημερών...

Ταύρος 21/04-21/05: Συζητήσεις και σκέψεις γύρω από τον προϋπολογισμό σας και τα οικονομικά γενικότερα, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας σήμερα. Μπορεί να μην νιώθετε οικονομικά ασφαλείς, λόγω των συγκυριών, ωστόσο θέματα καριέρας αλλά και το εισόδημά σας, δείχνουν σημάδια βελτίωσης σήμερα. Καινούργιες ιδέες ή συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά φαίνετε να σας δίνουν λύσεις. Κλίμα ανταγωνισμού συνεχίζει να επηρεάζει  το   φιλικό κυρίως περιβάλλον και δύσκολα θ’ αποφύγετε εντάσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οι ρυθμοί ανεβαίνουν σήμερα και εσείς νιώθετε πιο αισιόδοξοι και δυνατοί. Δίνετε  προτεραιότητα σε προσωπικές ανάγκες  και επιθυμίες. Φιλόδοξα σχέδια ίσως αρχίσουν να υλοποιούνται μέσα στη μέρα και αυτό σας ανεβάζει το ηθικό. Πολλοί ίσως οργανώνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό,  θέματα σπουδών, ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σας ανοίξει νέους ορίζοντες και να σας ανανεώσει.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Με το πέρασμα της σελήνης στους Διδύμους οι ρυθμοί σας πέφτουν και κούραση ή ατονία θα κάνουν την εμφάνισή τους.  Τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώνουν, ωστόσο σήμερα είναι καλή μέρα για διαπραγματεύσεις και  για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφάλειες, εφορίες και γενικότερα οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και τρίτους. Νευρικότητα και ένταση συνεχίζει να ταλαιπωρεί κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στα μέσα Ιουλίου και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Σχέδια δεν προωθούνται κα αυτό σας εκνευρίζει.
Λέων 23/07-23/08:  Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται σήμερα και είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Γόνιμες συζητήσεις θα σας φέρουν πιο κοντά σ’ αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε σημαντικές προτάσεις.  Καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε και σήμερα προσεκτικοί με τα οικονομικά και ν’ αποφύγετε οικονομικά ρίσκα.
Παρθένος 24/08-23/09:  Ευχάριστες εξελίξεις σε εργασιακά προκύπτουν σήμερα για εσάς τους Παρθένους. Μπορεί να θέτετε νέους επαγγελματικούς στόχους ή εστιάζεστε περισσότερο τώρα στους ήδη υπάρχοντες στόχους σας. Όπως και να έχει αν αφοσιωθείτε στη δουλειά σας μπορείτε να καταφέρετε σημαντικούς στόχους που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στα μέσα Σεπτεμβρίου,  θα χρειαστεί ψυχραιμία και σήμερα στη διαχείριση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Το πάθος είναι έντονο και θα υπάρξουν ανταγωνισμοί και εντάσεις.
Ζυγός 24/09-23/10:  Με τη σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, σήμερα η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας ενισχύονται ωθώντας σας στην αναζήτηση περιπέτειας και ευχάριστων στιγμών που θα σας ανανεώσουν.  Τα σχέδια σας προωθούνται και σας δίνεται η ευκαιρία να προβάλλεται τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε πολύ όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στα μέσα Οκτωβρίου, θα πρέπει να είστε και σήμερα προσεκτικοί σε ότι αφορά εργασιακά και υγεία. Το κλίμα στη δουλειά παραμένει ανταγωνιστικό και πρέπει ν’ αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες.
 Σκορπιός 24/10-22/11:  Πιο εσωστρεφείς και πιο αναλυτικοί γίνεστε σήμερα. Ψάχνετε σε βάθος τα πράγματα  προσπαθώντας να φτάσετε στην ουσία. Ωστόσο αν λείπει η διάθεση αυτοκριτικής αυτό που θα καταφέρετε είναι να γίνεται ανταγωνιστικοί με τους άλλους. Οικονομικά και θέματα εξουσίας έρχονται στο προσκήνιο και σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια. Οικογενειακά θέματα ευνοούνται, ενώ κάποιοι ίσως σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα στο σπίτι.  
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη στο ζώδιο των διδύμων θα φέρει στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Η μέρα είναι ευνοϊκή για να θέσετε νέους στόχους, να συζητήσετε για τα σχέδια σας και να πάρετε ίσως αποφάσεις για μια συνεργασία ή συμφωνία. Επικοινωνιακές δραστηριότητες , γραφειοκρατικές διαδικασίες και μετακινήσεις ευνοούνται. Πολλοί ίσως οργανώνετε ένα κοντινό ταξίδι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα σας ανανεώσει.  Το κλίμα παραμένει εκρηκτικό για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στα μέσα Δεκεμβρίου και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αποφεύγοντας εντάσεις τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Προτεραιότητα έχουν τα εργασιακά σήμερα και το πρόγραμμά σας φαίνετε φορτωμένο και αρκετά κουραστικό. Σχέδια και καινούργια εργασιακά πλάνα αλλά και συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς γίνονται αιτία για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Συζητήσεις και αποφάσεις γύρω από τα οικονομικά σας ευνοούν. Έντονη νευρικότητα και εκνευρισμός προκύπτει για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 14 Ιανουαρίου. Τα σχέδια σας ανατρέπονται ή  δεν προωθούνται όπως θα θέλατε και αυτό σας δημιουργεί συναισθηματική φόρτιση και θυμό.  Μην γίνεστε επιθετικοί με τους άλλους.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Δεν είστε διατεθειμένοι σήμερα ν’ ακολουθήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμά και θα προτιμήσετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ή σας κάνουν να χαίρεστε. Τα αισθηματικά ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφο, τα παιδιά αλλά και κάποιους στενούς συνεργάτες. Προσεκτικοί σε ότι αφορά οικονομικά θα πρέπει να είστε όσοι έχετε γενέθλια κοντά στα μέσα Φεβρουαρίου. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε εντάσεις λόγω οικονομικών διαφορών.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικογενειακά και θέματα ακινήτων θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας σήμερα. Πολλοί θα δείτε το χώρο του σπιτιού σας καταφύγιο και θα επιλέξετε να μείνετε εκεί. Συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ή το σύντροφο σας ευνοούνται και θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από άγχος ή φοβίες που σας ταλαιπωρούν. Μη κοινοποιείτε παντού τα σχέδια σας. Καλύτερα να κρατήσετε κλειστά κάποια χαρτιά. Το κλίμα παραμένει ανταγωνιστικό για όσους από εσάς έχετε γεννηθεί μέσα Μαρτίου και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αν θέλετε ν’ αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.  
AstroMeleti