Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 27/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Αλλαγές και εξελίξεις στον τομέα των επαγγελματικών ευνοούνται σήμερα. Οι στόχοι σας φαίνεται να προωθούνται βάζοντας τις βάσεις και για τη βελτίωση των οικονομικών. Υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά ή κάποιο πρόβλημα υγείας μπορεί να μην προχωρούν όπως θα θέλατε το τελευταίο διάστημα, ωστόσο σήμερα θα δείτε κάποια σημάδια προόδου, και θα καταφέρετε να ηρεμήσετε, έστω και λίγο. Η μέρα είναι κουραστική για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου όμως θα σας αποζημιώσει...

Ταύρος 21/04-21/05:  Αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα ενισχύονται σήμερα, δίνοντας σας την απαραίτητη ώθηση για να προχωρήσετε στην υλοποιήσετε ενός σχεδίου.  Φίλοι και συνεργάτες μπορούν να σας βοηθήσουν και είναι καλή μέρα για να ζητήσετε τη βοήθεια τους. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε και θα μπορούσατε σήμερα να ξεπεράσετε  δυσκολίες ή να λύσετε παρεξηγήσεις στις σχέσεις με παιδιά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Βήματα προόδου μπορεί να κάνετε  σ’ ένα δημιουργικό σχέδιο που δείχνει να καθυστερεί το τελευταίο διάστημα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Κλίμα εσωστρέφειας και απομόνωσης επικρατεί σήμερα και πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι για να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε. Προτεραιότητα αποτελούν οι επαγγελματικοί και κοινωνικοί σας στόχοι και σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν πολύ.  Πιθανά προβλήματα στο σπίτι ή στις σχέσεις σας με άτομα της οικογενείας, βελτιώνονται σήμερα, κάνοντας πιο χαλαρό το κλίμα στο χώρο του σπιτιού, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Πολύ ευχάριστη και δημιουργική  μέρα για εσάς. Φίλοι και γνωστοί από το κοινωνικό σας περιβάλλον, μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο γι’ αυτό ζητήστε τη βοήθεια τους. Παλιότερες ιδέες και επαγγελματικά σχέδια έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου για να τα επανεξετάσετε και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις. Σε θεωρητικό επίπεδο μπορείτε να κάνετε τα πάντα, όμως θυμηθείτε ότι μέχρι τα μέσα Απριλίου καλό θα ήταν να μην  κάνετε κανένα νέο ξεκίνημα.   
Λέων 23/07-23/08:  Προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αναδειχθείτε αλλά και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.  Κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα ευνοούνται και κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να  προχωρήσετε σε κάποιες επενδύσεις. Κάντε προσεκτικά βήματα και αποφύγετε υπερβολές.
Παρθένος 24/08-23/09: Τάση για περιπέτειες και καινούργιες εμπειρίες επικρατεί σήμερα. Η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση σας βοηθούν να ξεπεράσετε τυχών διαφορές και να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο ή κάποιους δικούς σας ανθρώπους. Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στο φως κάποια μυστικά. Η ενέργεια και η ζωτικότητα σας ενισχύονται αυξάνοντας παράλληλα και τη δημιουργικότητα σας.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Ευχάριστες εξελίξεις αλλά και ευκαιρίες βελτιώσεις στα οικονομικά θα υπάρξουν σήμερα. Η μέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές συναλλαγές και διακανονισμούς προς όφελος σας.  Εργασιακά θέματα ευνοούνται και η εμπλοκή σας σε μια συλλογική δουλειά θα μπορούσε να σας φανεί πολύ χρήσιμη. Προωθείστε σήμερα οικονομικά και θέματα εργασίας.   
Σκορπιός 24/10-22/11:  Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε σήμερα τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Προτεραιότητα σας θα αποτελέσουν οι ανάγκες του συντρόφου σας και η στήριξη που θα του χαρίσετε σήμερα,  θα σας φέρει πιο κοντά.  Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό θα σας γεμίσει ικανοποίηση και ασφάλεια.  Υποθέσεις που αφορούν παιδιά ευνοούνται και κάποιοι από εσάς μπορεί να είστε πολύ κοντά στην απόκτηση ενός απογόνου.
Τοξότης 23/11-21/12: Θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν στον εργασιακό τομέα, σας ανεβάζουν το ηθικό και σας γεμίζουν ελπίδες για ένα καλύτερο εργασιακό και οικονομικό μέλλον. Οι εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να γίνουν αιτία για να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι. Επαγγελματικά σχεδία ή κάποιοι στόχοι που κωλυσιεργούσαν, σήμερα δείχνουν σημάδια προόδου, ικανοποιώντας κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ευχάριστο και δημιουργικό το κλίμα σήμερα. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνεται ενώ ευχάριστες συζητήσεις και  ειδήσεις  θα φτιάξουν περισσότερο τη διάθεσή σας. Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σας για προβολή, σας βοηθούν να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες και να προωθήσετε ένα σχέδιο για ένα μακρινό ταξίδι ή κάποιες πνευματικές εργασίες και σπουδές. Προωθήστε σήμερα υποθέσεις που αφορούν  δημιουργικά σχέδια, παιδιά ή τα αισθηματικά σας.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά και θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται σήμερα. Η οικογένεια φαίνετε να κερδίζει το ενδιαφέρον σας και πολλοί από εσάς θα επιλέξετε να μείνετε στην  ασφάλεια και τη θαλπωρή που σας παρέχει  το σπίτι. Είναι πολύ πιθανή μια μετακόμιση οι αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, που θα σας χαρίσουν μια  καλύτερη και πιο άνετη διαβίωση.  Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επέκταση και βελτίωση σε οικογένεια και σπίτι, όμως πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Άκρως απαιτητική και δραστήρια μέρα η σημερινή για τους περισσότερους από εσάς. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, ενώ δεν θα λείψουν επαφές, συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις. Μια κοντινή εξόρμηση θα βοηθήσει πολλούς από εσάς να χαλαρώσετε  και ν’ αλλάξετε παραστάσεις. Η αυτοπεποίθηση σας ενισχύεται σήμερα και μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας.  Με ήρεμες και εποικοδομητικές συζητήσεις μπορεί να ξεπεραστούν προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες που προβληματίζουν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  
AstroMeleti