Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 10/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Πολύ απαιτητική μέρα η σημερινή, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Οι ρυθμοί θα είναι πολύ γρήγοροι και θα δυσκολευτείτε. Αποφύγετε εντάσεις και προσέξτε την υγεία σας. Εξελίξεις σε προσωπικά ή θέματα σχέσεων προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Απρόσμενα έσοδα ή κοινωνικές επαφές και γνωριμίες σας δίνουν λύσεις και βοηθούν να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Το κλίμα παραμένει και σήμερα ευχάριστο και οι περισσότεροι θα επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο  τα πράγματα δεν προωθούνται όπως θα θέλατε και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να γίνεται πολύ απαιτητικοί με  αγαπημένα σας πρόσωπα δημιουργώντας εντάσεις η παρεξηγήσεις. Κρυφές σχέσεις και παρασκηνιακά μπλεξίματα είναι πολύ πιθανά για εσάς των πρώτων ημερών. Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα αντιμετωπίσετε απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο, βρίσκοντας λύσεις για να μειώσετε το άγχος που σας δημιουργούν επαγγελματικά ζητήματα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Μεγάλη προσπάθεια θα χρειαστεί να καταβάλετε εσείς των τελευταίων ημερών για να ξεπεράσετε καθυστερήσεις και προβλήματα σε οικογενειακά ή θέματα κατοικίας. Ωστόσο δεν αποκλείεται να λύσετε προβλήματα που έχουν είχαν αρχίσει να σας κουράζουν. Η κοινωνική σας ζωή παραμένει ευχάριστη ενώ απρόσμενες συναντήσεις ή κοινωνικές επαφές θα δώσουν πνοή στα σχέδια σας. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι δεν αποκλείεται σήμερα να πέσετε στα δίχτυα ενός ξαφνικού έρωτα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Εξελίξεις στα επαγγελματικά προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Ενισχύεται η  επαναστατική σας διάθεση απέναντι σε κανόνες και δεδομένα, προκαλώντας εκνευρισμό και αντιδράσεις. Δεν σας αρέσουν οι περιορισμοί και υπάρχει κίνδυνος να έρθετε σ’ αντιπαράθεση με ανωτέρους. αποφύγετε ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις. Κουρασμένοι νιώθετε εσείς των τελευταίων ημερών. Οι υποχρεώσεις είναι και σήμερα πολλές και θα πρέπει να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας. Μην πιέζετε καταστάσεις. Καλύτερα να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε λίγο με φίλους.     
Λέων 23/07-23/08:  Καθυστερήσεις και δυσκολίες στα οικονομικά δεν σας επιτρέπουν να προωθήσετε τα σχέδια σας όπως θα θέλατε, δημιουργώντας σας εκνευρισμό. Τα έξοδα συνεχίζουν να είναι πολλά και να σας αγχώνουν, ωστόσο αυτή τη περίοδο δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να τα βελτιώσετε.  Καινούργια σχέδια μπορεί να προκύψουν από τη μια στιγμή στην άλλη, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Μηνύματα, επαφές ή συμφωνίες που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή θέματα σπουδών σας ανοίγουν νέους δρόμους.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Οι ποσότητες ενέργειας που έχετε μέσα σας είναι πολλές και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, δυσκολεύεστε να τις διοχετεύσετε κάπου. Οι επιδιώξεις και τα σχέδια σας  δεν προωθούνται, δημιουργώντας σας άγχος και οικονομικές ανασφάλειες. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες γιατί μπορεί να μην καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας και να υπάρξουν σοβαρές ρήξεις. Απρόσμενες εξελίξεις και λύσεις σε οικονομικά ή κληρονομικά αδιέξοδα, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Εκρηκτικό το τοπίο σήμερα στην ερωτική σας ζωή. Έντονο πάθος και διάθεση για απολαύσεις μπορεί να σας παρασύρει στα άκρα. Παράλληλα τονίζετε η ανάγκη σας ν’ απελευθερωθείτε από μια σχέση που σας πιέζει, αναζητώντας καινούργιες προοπτικές και σχέσεις. Ταλαιπωρίες και προβλήματα που φορτώνεστε από άλλους θα κουράσουν και θα αγχόσουν  εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε μυστικά και αδιέξοδες παρασκηνιακές διαδικασίες.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πολλές σήμερα ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και φίλοι φαίνετε να χρειάζονται τη βοήθεια σας. Μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικές συγκρούσεις στο φιλικό σας περιβάλλον και δεν θα σας είναι εύκολο να εκφραστείτε ανοικτά. Μην γίνεστε πολύ απαιτητικοί με τους άλλους και μη συσσωρεύετε μέσα σας τον εκνευρισμό. Η ανάγκη για αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα, τονίζετε σήμερα ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς των πρώτων ημερών και μπορεί να σας παρασύρει σε βιαστικές αποφάσεις. Δεν μπορείτε ν’ αξιολογήσετε αντικειμενικά τις καταστάσεις και καλό θα ήταν να μην κάνετε κάτι βιαστικό.   
Τοξότης 23/11-21/12: Οι εξελίξεις και σε επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης συνεχίζουν να σας αγχώνουν, ενώ πολλοί από εσάς του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να επανεξετάζετε τώρα προηγούμενες επιλογές. Εντελώς διαφορετικό το κλίμα για τους Τοξότες των πρώτων ημερών. Δημιουργική διάθεση αλλά και ερωτισμός ενισχύονται και σήμερα είστε έτοιμοι για όλα. Ανάγκη για πειραματισμούς και αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να σας παρασύρουν σε ακραίες ή εκκεντρικές επιλογές. Η μέρα υπόσχετε νέους έρωτες και πάθει, που δεν υπόσχονται όμως διάρκεια στο χρόνο.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα στα σχέδια σας μπορεί να εκνευρίσουν κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η περίοδος είναι ακατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με σχέδια που αφορούν ταξίδια, εξωτερικό ή θέματα σπουδών, οπότε καλό θα ήταν να μην πιέσετε καταστάσεις για την προώθησή τους. Επαναπροσδιορίστε τα δεδομένα, διορθώστε τυχών λάθει και ανασυνταχθείτε.  Απρόσμενες εξελίξεις ή αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Τα δεδομένα στο χώρο του σπιτιού μπορεί ν’ αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάποιοι φεύγουν ή κάποιοι έρχονται, χωρίς εσείς να το περιμένετε. Όπως και να έχει, προσπαθήστε να θέσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματα σας και μην κάνετε υπερβολές.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά ή κληρονομικά  ζητήματα δεν προχωρούν και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό γιατί νιώθετε  εγκλωβισμένοι μέσα σ’ αυτά. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή εμπλοκή σε σχέσεις οικονομικής εξάρτησης. Πολύ πιο ευχάριστο το κλίμα για τους Υδροχόους των πρώτων ημερών, οι οποίοι σήμερα νιώθετε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και δραστήριοι. Απρόσμενες συναντήσεις ή πληροφορίες που θα έχετε σας χαροποιούν και σας ωθούν σε αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα. Μια μικρή εξόρμηση σε κοντινό προορισμό μπορεί να προκύψει σήμερα εντελώς ξαφνικά.   
 Ιχθείς 20/02-20/03: Απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά θα ευνοήσουν εσάς των πρώτων ημερών. Νέες ιδέες και τρόποι για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μπορεί να προκύψουν από το πουθενά. Τα προβλήματα και οι εκνευρισμοί με το σύντροφο ή συνεργάτες, συνεχίζονται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και σήμερα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε πράγματα και να πάρετε θέση. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εντάσεις.     
AstroMeleti