Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 14/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Πάθος και ερωτική διάθεση ενισχύονται σήμερα και υπόσχονται έντονες στιγμές με το σύντροφο σας, αρκεί να αποφύγετε ζήλιες και κτητική συμπεριφορά. Παρασκηνιακές επαφές, μυστικές συζητήσεις αλλά και εκμυστηρεύσεις υπόσχετε ο Ερμής από τη νέα του θέση στους Ιχθείς. Έντονη φαντασία και ισχυρό ένστικτο τονίζουν τη έμπνευσή σας και  βοηθούν να γεννήσετε φρέσκιες και ευφάνταστες ιδέες. Ωστόσο θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι ιδέες αυτές στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις και δεν  θα σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές...
Ταύρος 21/04-21/05: Η σελήνη στο σκορπιό χαρίζει έντονο πάθος στις σχέσεις σας, ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί εύκολα μπορεί να ξεπεράσετε τα όρια και να μετατρέψετε το πάθος σε ένταση και ανταγωνισμό. Η δημιουργικότητα και η φαντασία αυξάνονται  σήμερα, δίνοντας διέξοδο σε  σχέδια και επιθυμίες σας. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες αλλά και ειδυλλιακές στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε, κυρίως  εσείς των πρώτων ημερών.       
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Ανασφάλειες που σας δημιουργούν οι εξελίξεις στα οικονομικά, βάζουν φραγμούς σε σχέδια σας και μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε απογοήτευση. Έντονη έμπνευση αλλά και φρέσκιες ιδέες στα επαγγελματικά, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Προσοχή όμως σε εξαπατήσεις και λάθη.  Σιγουρευτείτε ότι σκέφτεστε ρεαλιστικά και δεν ονειροβατείτε. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Ρομαντισμός και έντονα συναισθήματα θα σας κατακλύσουν σήμερα και σας υπόσχονται ιδανικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να περιορίσετε λίγο το πάθος και την κτητική σας διάθεση γιατί μπορεί να δημιουργήσουν αντιδράσεις. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και δημιουργικά σχέδια προωθούνται.
Λέων 23/07-23/08:  Στο σπίτι ή κάποιον προσωπικό σας χώρο θα επιλέξετε οι περισσότεροι να γιορτάσετε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τα συναισθήματα είναι έντονα και μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη και υπερβολές. Από την άλλη,  συζητήσεις γύρω από κληρονομικά ή οικονομικά θέματα θα απασχολήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, και υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε λανθασμένες επιλογές. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και παραμείνετε επιφυλακτικοί σε ότι ή όποιον σας υπόσχετε εύκολες  οικονομικές λύσεις. 
Παρθένος 24/08-23/09: Ο Ερμής κυβερνήτης σας περνά στους ιχθείς επικεντρώνοντας τις σκέψεις και τις συζητήσεις σας γύρω από θέματα προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Τα συναισθήματα επηρεάζουν τη λογική σας και ενώ από τη μια μπορεί να σας βάλουν παγίδες από την άλλη δημιουργούν  ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο και τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Συζητήσεις ή συμφωνίες  που αφορούν οικονομικά και επενδύσεις μπορεί να σας αγχόσουν σήμερα. Αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.  
Ζυγός 24/09-23/10:   Έντονος ερωτισμός αλλά και διάθεση για απολαύσεις, υπόσχονται ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπά. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών ίσως νιώθετε αγχωμένοι με οικονομικά ζητήματα και οι ανασφάλειες σας, δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε. Εμπνευσμένες ιδέες και  σχέδια γύρω από εργασιακά θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Ωστόσο θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί γιατί μπορεί να υπάρξουν παγίδες.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Είστε οι πρωταγωνιστές σήμερα, αφού διανύεται μια από τις πιο ερωτικές μέρες της χρονιάς. Έντονα συναισθήματα, πάθος, έρωτας και ρομαντισμός υπόσχονται μια αξέχαστη μέρα με το άλλο σας μισό. Ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας μπορεί ν’ απασχολήσουν με κάποιο τρόπο, εσάς των τελευταίων ημερών.
Τοξότης 23/11-21/12:  Συζητήσεις σκέψεις και ιδέες γύρω από οικογενειακά θ’ απασχολήσουν εσάς των πρώτων ημερών. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν θα σας επιτρέψουν  να χαλαρώσετε και να γιορτάσετε με ηρεμία τον έρωτά σας.  Ωστόσο η ατμόσφαιρα στο σπίτι ή κάποιον δικό σας χώρο είναι όμορφη και ίσως θα πρέπει να επιλέξετε να μείνετε στο  σπίτι με το σύντροφό σας.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και νιώθετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να γνωρίσετε κόσμο και να διασκεδάσετε. Ακόμη και αν είστε μόνοι  ή μόνες, μπορείτε σήμερα να βγείτε με φίλους και να βρείτε το ταίρι σας. Αποφύγετε υπερβολικά έξοδα ή μεγάλα ρίσκα. Η έμπνευση σας ενισχύεται και ιδιαίτερα αν ανήκετε στους αιγόκερους των πρώτων ημερών μπορεί σήμερα να έχετε μια ευφάνταστη ιδέα που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.   
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνετε σήμερα και η ρομαντική σας διάθεση ενισχύεται, δίνοντάς σας την ευκαιρία να περάσετε ειδυλλιακές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών νιώθετε λίγο φορτισμένοι και επικεντρώνεστε περισσότερο σε επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς επικεντρώνει σκέψεις και συζητήσεις στα οικονομικά.  Πολλοί προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών γιατί ενώ από τη μία μπορεί να έχετε έξυπνες ιδέες για τη βελτίωση των οικονομικών σας από την άλλη υπάρχει κίνδυνος  αυταπάτης ή εξαπάτησης.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Με τον Άρη ανάδρομο στο τομέα των σχέσεων δεν είναι και το καλύτερο κλίμα σήμερα για τα αισθηματικά σας. Ωστόσο αν είστε λιγότερο  επικριτικοί και απαιτητικοί με τους άλλους μπορεί να δώσετε μια ευκαιρία στη σχέση σας. Πιο επικοινωνιακοί και δραστήριοι γίνεστε με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σας από σήμερα. Σημαντικές συζητήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις αλλά και συμφωνίες μπορεί να προκύψουν το επόμενο διάστημα.  Πιο ευαίσθητοι και ρομαντικοί είστε το τελευταίο
AstroMeleti